Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
embuji

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από embuji »

Απο που βγαινει οτι ο Μυστακιδης θα μιλησει την Κυριακη;

Φανταζομουν οτι κατι θα κανει εαν ενδιαφερεται ακομα πριν την Δευτερα που ειναι και το ΔΣ αλλα επειδη ειδα να αναφερεστε συγκεκριμενα που βγηκε για κυριακη;
These users thanked the author embuji for the post:
reusto_apo_Rostov_niet_4
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ω ρε π@@στη δεν θα ησυχάσουμε αυτό το καλοκαίρι.
These users thanked the author Patron for the post:
reusto_apo_Rostov_niet_4
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Να πανε να γαργαληθουν,εγω σε λιγο φευγω για Χαλκιδικη να κανω καμια βουτια,οτι ειναι να γινει ας γινει.Δεν ειχα ποτε θεμα με την πιεση κ μου την εχουν ανεβασει ολο το καλοκαιρι.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Patron, tzo_1926
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Έχει να πέσει κλάμα στους ομίλους media επιρροής του, λογικά θα παρουσιαστεί ότι έχει έτοιμα λεφτά να επενδύσει αλλά τον διώχνουν οι κακοί οπαδοί που δεν θέλουν να πάρει την ομάδα από το παράθυρο κάποιος που δεν έχει δώσει δείγματα γραφης για τις προθέσεις του.
Ηδη από χθες που μυρίστηκαν αίμα με Ντελια άρχισαν να βγαίνουν σαν σαλιγκάρια.
These users thanked the author Мир for the post (total 3):
reusto_apo_Rostov_niet_4, lkosmid, Apil44
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Σωστά
Συμφωνώ ότι ο Μυστακίδης μέχρι και σήμερα δεν έχει δείξει συγκεκριμένο δείγμα με τις προθέσεις του. Και εγώ το κατακρίνω αυτό.
Για τη χθεσινή αρχική απόφαση του Σαββίδη να πουλήσει, έχεις άποψη ?
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:25 Απο που βγαινει οτι ο Μυστακιδης θα μιλησει την Κυριακη;

Φανταζομουν οτι κατι θα κανει εαν ενδιαφερεται ακομα πριν την Δευτερα που ειναι και το ΔΣ αλλα επειδη ειδα να αναφερεστε συγκεκριμενα που βγηκε για κυριακη;
Έχει αρχίσει να κυκλοφορεί δειλά δειλά. Κανείς δεν ξέρει αν είναι συνέντευξη τύπου η ανακοίνωση. Ωστόσο υπάρχουν νέα δεδομένα και είναι πολλά.
Οι σύνδεσμοι που οι περισσότεροι στην αρχή στήριξαν Σαββίδη έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους, καθώς τους είχε διαβεβαιώση ότι όταν υπάρξει το μνημόνιο με τον ΑΣ θα δείξει και τα χρήματα κάτι που δεν έγινε και μάλιστα είναι το μόνο θολό κομμάτι της συμφωνίας. Ενώ πολλοί στραβώσαν από την συμπεριφορά του στο θέμα Κωνσταντέλια.
Ο Μυστακιδης απ ότι έχω ακούσει η μάλλον η πλευρά Μυστακιδη έχει μιλήσει με κάποια άτομα από το οργανωμένο κίνημα αλλά όχι με σφ συγκεκριμένα η κάποια συντονιστική όπως ακουγόταν. Σε ερώτηση αν θέλει την ΠΑΕ η απάντηση των ανθρώπων του ήταν ότι π Μυστακιδης θέλει να κάνει ένα σύγχρονο γήπεδο για να μπει μέσα μια μεγάλη ομάδα, άλλωστε έτσι θα έχει και το κέρδος οπότε ναι αν χρειαστεί θα μπει για να φτιάξει ομαδαρα. Βέβαια αυτά είναι λόγια και μέχρι τις πράξεις απέχουν όπως έχει αποδειχτεί.
Ωστόσο την Κυριακή μάλλον μέσω ανακοίνωσης θα παρουσιάσει ουσιαστικά το μνημόνιο που θέλει να συνάψει αυτός με τον ΑΣ σαφώς πολύ πιο ολοκληρωμένο από του Σαββιδη και με την βασική διαβεβαιώση οτι ακόμα και την Δευτέρα μπορεί να συστήσει την εταιρεία ειδικού σκοπού με τον ΑΣ και τα χρήματα μέσα για το γηπεσο. Πολύ πιθανό να ανακοινωθούν και χορηγίες προς τον ΑΣ ,μάλλον με την παραμετρο ότι θα δοθούν μόλις γίνει η συμφωνία.
Από την άλλη ο ΑΣ απ ότι άκουσα θα γυρίσει πίσω το μνημόνιο προς την ΠΑΕ για να επεξήγηθει ακριβώς η χρηματοδότηση και η εξασφάλιση αυτής αλλιώς δεν θα υπογραφεί.
Αυτά έμαθα εγώ από άτομα του σύνδεσμιακου κινήματος με χρόνια προσφοράς είναι η αλήθεια οπότε δεν νομίζω να έχουν πέσει τόσο έξω, αλλά πιστεύω ότι δεν έχουν πέσει και 100% μέσα καθώς μιλαμε για επιχειρηματίες με δισεκατομμύρια.

Σε άλλα νέα, έχει δωθει εντολή στα μέσα που στηρίζουν Μυστακιδη ,να σταματήσουν τον πόλεμο γιατί καταλαβαίνουν ότι αυτό συσπειρώνει τον κόσμο προς τον Σαββίδη, ενώ αν τον αφήσουν πιστεύουν ότι θα φθαρεί μόνος του, λόγω οικονομικών προβλημάτων.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
Patron, Metagrafakias, bane1980
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τελική ήτο η απόφαση, αλλά την γύρισε.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγώ πιστεύω ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ ή fake new το χθεσινό, δεν επαληθεύτηκαν πληροφορίες ότι ο παίκτης ήταν εκτός Ζαλτμπόμελ.
Γιά να πας Στουντγκαρδη θες 5-6 ώρες οδήγηση ή 1-2 ώρες οδήγηση για αεροδρόμιο μέσω Αμστερναμ ή Αϊντχόφεν.

Μόλις βγήκε το κόψιμο από Ιβαν, ξαφνικά από τα ιατρικά στη Γερμανία, ο παίκτης βρέθηκε ότι τελικά ήταν ακόμα Ζαλτμπόμελ.
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
theo-drama, Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ωραία όλα αυτά που λες @Psagmenos4

Πρέπει να ομολογήσουμε οτι κανείς δεν περίμενε να έχει μιλήσει ο Μυστακίδης με... άτομα από το συνδεσμιακό. Σοκ. (Προφανώς η ειρωνία δεν πάει σε εσένα, που μεταφέρεις κάτι που έμαθες. Πάει στη γελοιότητα της κατάστασης).

Το σημαντικότερο είναι οτι η εξέλιξη αυτή, αν όντως επιβεβαιωθεί, δείχνει για ακόμα μια φορά το μέγεθος του εγκλήματος που έγινε. Γιατί απλούστατα ανοίγει την πόρτα διάπλατα στον Σαββίδη να στηλώσει τα πόδια και να βρεθεί η ποδοσφαιρική ομάδα εγκλωβισμένη στα τερτίπια ενός οποιοδήποτε επιχειρηματία από τους δυο που συγκρούονται. Με αβέβαιο το μέλλον αντί για διασφαλισμένο. Για αυτό τσιρίζω εξ αρχής οτι επρόκειτο για στρατηγικό έγκλημα.

Μακάρι να μην γίνει ετσι. Και όποιος κι αν αναλάβει το έργο και... συνεπακόλουθα και την ομάδα, να είναι πυλώνας σταθερότητας, οχι να πάμε προς τα πίσω.

Κάτι που δεν μπορώ να πω οτι βρίσκω πολύ πιθανό γιατί οι μεν επιχειρηματίες είναι σκληρά γουρούνια και οι δε παράγοντες του ΑΣ ανεπαρκέστατοι βάσει όλου του ιστορικού των τελευταίων δεκαετιών. Εκρηκτικό.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Τα 100 χρόνια θα συνδυαστούν με εμφύλιο δυστυχώς..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:37
Special 4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:06
Equalizer έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:41 Αφού διακινήθηκε επί πόσες μέρες ότι η ΠΑΕ χρωστάει... Ένα εκατομμύριο στον ΑΣ από καθυστερημένες πληρωμές, μετά διαψεύστηκε πανηγυρικά και δεν είχαμε τι να πούμε

Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη

Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια του
Δεν επιθυμώ να αναπαράγω τη φημολογία που "διακινήθηκε", αλλά θα μπορούσες να παραθέσεις κάποιο link ή δημοσίευμα διάψευσης;

Το μόνο σχετικό δημοσίευμα που θυμάμαι είναι των 24, που κατέβηκε. Κάτι άλλο υπάρχει;

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, θα σχολιάσω το εξής.

Η εμπιστοσύνη είναι ένα πράγμα που χτίζεται δύσκολα και μπορεί να γκρεμιστεί πολύ γρήγορα.

Να δώσω ένα παράδειγμα.
Αν την πιάσεις στο κρεβάτι με άλλο πρόσωπο, τότε όσα "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις" και να σου πει, πάει η εμπιστοσύνη. Χάθηκε. Το γυαλί όχι ράγισε, έγινε θρύψαλλα και δεν ξανακολλάει ποτέ.

Μετά μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι γιατί ήθελε να κάθεται παραπάνω ώρες στη δουλειά, γιατί ήθελε να βγαίνει το βράδυ έξω με τις φίλες της και γενικά να συνδιάζεις τα γεγονότα.

Αυτό ήταν για πολλούς η περίπτωση της πώλησης Κωνσταντέλια, που ακυρώθηκε μετά το κράξιμο, από το 99,9 % των ΠΑΟΚτσήδων.

Και φυσικά όλοι όσοι πίναμε νερό στο όνομα του Ιβάν μέχρι το 2019, δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του σε μία μέρα.

Μεσολάβησε μια αλληλουχία γεγονότων, καταστάσεων, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα σχεδόν 6 χρόνων.

Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου στον Ιβάν. Ίσως όχι τόσο συντριπτικά στις προθέσεις του, όσο περισσότερο και κυριότερα στις δυνατότητές του. Ατομικά και οικονομικά.

Σωστό ή λάθος, ο καθένας ας το κρίνει. Θα φανεί στο μέλλον.

Αλλά τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο Α.Σ. να υπογράψει μνημόνιο με τον Ιβάν, για το γήπεδο χωρίς εγγυημένη χρηματοδότηση, με τα λεφτά σε ευρωπαϊκή τράπεζα, εκτός Ρωσίας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τέλη Μυστακίδη.
Αν είναι να υπογραφεί μνημόνιο με τον Τέλη Μυστακίδη, θα πρέπει πέρα από το χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να γνωστοποιηθεί, θα πρέπει να κατατεθεί εγγυητική - καταπίστευμα, δεν με νοιάζει πώς θα λέγεται τεχνικά, για την ανέγερση του γηπέδου.

Με τρόπο αμετάκλητο και οριστικό.
Χωρίς να υπάρχει τρόπος να ανακληθούν τα χρήματα.

Περισσότερο έγραψα τα παραπάνω, για να εξηγήσω, ότι πολλοί από εμάς που έχουμε ταχθεί ανοικτά υπέρ του Τέλη Μυστακίδη, δεν είναι επειδή δεν αναγνωρίζουμε το έργο που πρόσφερε ο Ιβάν στο σύλλογο στο παρελθόν.

Προσωπικά, επαναλαμβάνω, ότι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στον Ιβάν Σαββίδη και γι' αυτό τάσσομαι ανοικτά υπέρ της άποψης που υποστηρίζει ότι ο Α.Σ. πρέπει να αποφασίσει ότι ο Τέλης Μυστακίδης πρέπει να αναλάβει την ανέγερση της Νέας Τούμπας.
Πονηριές τύπου Μπούζα.

Πάντως δεν μπορώ να πω.... τα γράφει τέλεια κ με έναν τρόπο πειστικό...

Είναι καλή πένα.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

theodoros έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:56 Τα 100 χρόνια θα συνδυαστούν με εμφύλιο δυστυχώς..
Κανένα εμφύλιο φίλε.
Ο κόσμος θα πρέπει να κοιτάξει το καλό του ΠΑΟΚ, από ΠΑΕ μέχρι και το τελευταίο τμήμα του ΑΣ, και μέσα στο γενικότερο καλό είναι και μια ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ λύση για το γηπεδο.
Και εγώ θα πω και για τη χρηματοδότηση της ομάδας.
Μπορεί ο Σαββίδης? Ας έχει τον πρώτο λόγο, τον έχει κερδίσει δικαιωματικά. Αλλά να δεσμευτεί, όχι με μα μου σου του και σε ένα χρόνο θα δούμε εάν υπάρχει η χρηματοδότηση κλπ.
Δεν μπορεί ο Σαββίδης? Εάν υπηρετεί όπως λέει το καλό του ΠΑΟΚ και δεν θέλει διχόνοια, να συνεννοηθεί με την άλλη πλευρά και θα τιμηθεί όπως του αρμόζει, συν ότι θα γίνει και αρκετά πλουσιότερος.
Ο κόσμος δεν πρέπει να διασπαστεί ούτε να γίνει έρμαιο στις business δύο δισεκατομμυριούχων. Θα διαφωνήσει, σίγουρα, θα ανέβουν και τόνοι, αλλά όχι εμφύλιο.
ΠΑΟΚ μόνο.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 2):
OurWayorTheHighway, Billpaok666
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bane1980 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:17
theodoros έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:56 Τα 100 χρόνια θα συνδυαστούν με εμφύλιο δυστυχώς..
Κανένα εμφύλιο φίλε.
Ο κόσμος θα πρέπει να κοιτάξει το καλό του ΠΑΟΚ, από ΠΑΕ μέχρι και το τελευταίο τμήμα του ΑΣ, και μέσα στο γενικότερο καλό είναι και μια ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ λύση για το γηπεδο.
Και εγώ θα πω και για τη χρηματοδότηση της ομάδας.
Μπορεί ο Σαββίδης? Ας έχει τον πρώτο λόγο, τον έχει κερδίσει δικαιωματικά. Αλλά να δεσμευτεί, όχι με μα μου σου του και σε ένα χρόνο θα δούμε εάν υπάρχει η χρηματοδότηση κλπ.
Δεν μπορεί ο Σαββίδης? Εάν υπηρετεί όπως λέει το καλό του ΠΑΟΚ και δεν θέλει διχόνοια, να συνεννοηθεί με την άλλη πλευρά και θα τιμηθεί όπως του αρμόζει, συν ότι θα γίνει και αρκετά πλουσιότερος.
Ο κόσμος δεν πρέπει να διασπαστεί ούτε να γίνει έρμαιο στις business δύο δισεκατομμυριούχων. Θα διαφωνήσει, σίγουρα, θα ανέβουν και τόνοι, αλλά όχι εμφύλιο.
ΠΑΟΚ μόνο.
Ο εμφυλιος εχει ηδη ξεκινησει
Billpaok666

Δημοσίευση από Billpaok666 »

Από συνέντευξη του Κουβεντιδη στο ΑΠΕ

Τέλος, στο αν πιστεύει στις φήμες, που κυκλοφορούν ότι η καθυστέρηση στη συνεδρίαση του δ.σ. του Ερασιτέχνη, που αποδίδεται στην απουσία της νομικού συμβούλου του σε διακοπές, μπορεί να ερμηνευτεί και κάπως περίεργα;

«Δεν θέλω να πιστέψω ότι κάποιος από τους εμπλεκόμενους μπορεί να παίξει παιχνίδι με τη Νέα Τούμπα και με τις εκατοντάδες χιλιάδες των φίλων του ΠΑΟΚ. Γιατί θα ρίξει νερό στο μύλο του διχασμού που κάποιοι επενδύουν. Ειδικά, μάλιστα, μετά από αυτά που έγιναν στη προηγούμενη συνεδρίαση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Ρούλα Αβραμίδου

Ναι εεεεε
Για την κοροϊδία προς τον κόσμο της ομάδας έχετε να πείτε κάτι κ. Κουβεντιδη. ?
Γιατί αν δεν εμφανιζόταν το Θέμα του Μυστακιδη άλλα σχέδια είχε ο πρόεδρος της ομάδας και φυσικά καμία όρεξη να αναλύσει τα σχέδια του στον κόσμο.
Ξαφνικά πάρτε προπονητικά πάρτε γήπεδο πάρτε μεταγραφαρες για τα 100 χρόνια.
Βέβαια το τι πήραμε δεν χρειάζεται να αναλυθεί μετά το χτεσινό που έχει μέλλον ακόμα όπως φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εγώ δεν πολυκαίγομαι αν του φτάνουν του Σαββίδη τα λεφτά για να τελείωσει το γήπεδο. Θα τα βάλουμε εμείς για να αποκτήσει ένα κωλοστάδιο και μια δεύτερη πόλη στην Ελλάδα. Αν στην Αθήνα που μένει ο μισός πληθυσμός έχει τρεις γηπεδάρες, άλλες τόσες έπρεπε να έχει στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αν το κάνει ο Μυστακίδης το γήπεδο θα φτιαχτούν καινούριες φωτογραφίες ή θα συνεχίσουν οι εταιρείες που ήδη εμπλέκονται; Επειδή μας βολεύει για πιο γρήγορα το ρωτάω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”