Ο ατζέντης δεν ξέρει αν του έχει προταθεί;PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:18 Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο…αν του έχει όντως προταθεί.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- These users thanked the author trouman for the post:
- navigator11
-
- Δημοσιεύσεις: 227
- Εγγραφή: Κυρ 03 Σεπ 2023, 21:40
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
To μόνο δεδομένο για την ώρα είναι ότι όντως ΔΕΝ ολοκληρώθηκε χθες η μεταγραφή.PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:18 Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο…αν του έχει όντως προταθεί.
Ας έρθει πρώτα η πρόταση αναπροσαρμογής και βλέπουμε. Προφανώς όσο καθυστερούν τα πράγματα, θα αρχίσουν να ακούγονται διάφορα.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
- Δημοσιεύσεις: 3394
- Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2021, 18:08
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εχει γινει η προταση συμφωνα με το ρεπορταζ
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- Developer4
-
- Δημοσιεύσεις: 4817
- Εγγραφή: Παρ 17 Ιαν 2014, 20:15
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Avila από Betis θα θέλαμε?
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- pagotatzis
-
- Δημοσιεύσεις: 185
- Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:12
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
και εγω ακουσα 4εκ μεχρι το 2028 τιποτα απο καποιον εμπιστο ωστοσο
-
- Δημοσιεύσεις: 6383
- Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
- Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μετά την "ηρωική" παρέμβαση Ιβάν και την αποτροπή τελευταία στιγμή για δεύτερη φορά της μεταγραφής Ντελια εξασφάλισαν χρόνο, χρήμα & αφήγημα ώστε να μας σερβίρουν πιο εύπεπτα τον άγευστο Keddira και τον όποιο μυστήριο χαφ μας παρουσιάσουν ως αποτέλεσμα scouting.embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:33 Ο κολκας λεει οτι ο "εκλεκτος" ειναι ο Τσε/κε/σεντιρα...
Αν ισχυει, καμια ελπιδα προοδου και επενδυσης. Για γελια.
Που να μπλέκεις τώρα με φορ με νορμάλ βιογραφικά όπως ο Ducksch,με χαφ επιπέδου Kral( μ'αρεσει που θέλαμε και δύο ποιοτικά χαφ)και λοιπούς κανονικούς ποδοσφαιριστές.Κοστιζουν όλα αυτά.....
Καλά για στόπερ έχουμε τελευταία να παίζει η κασσέτα της νεκρανάστασης Lovren(ναι εκεί που θα παίρναμε έναν πολύ ποιοτικό με βαρύ συμβόλαιο)
Να κλαίς και να γελάς με το δούλεμα που πάει σύννεφο.... Τέρμα προβλέψιμοι.
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 6):
- VfB v2, soigol, embuji, Developer4, bane1980, DikefalosNisiotis
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ξες τίποτα?
Επιθετικός στυλ Μπραντον ειναι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δημοσιεύσεις: 185
- Εγγραφή: Παρ 27 Ιουν 2025, 11:12
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
φιλε τα εχεις δει τα κοντρολ του τον εχεις δει τον παικτη ; γιατι αντε πες εμεις ειμαστε μαλακες μονο κραζουμε αλλα δες λιγο τον παιχτη σε παρακαλω αν εχεις νοβα κραταει παιχνιδια παλαιοτερα βαλε και δες ολο το ματς ασε τα χαιλαιτς θα σκισεις τα ρουχα σουXlapatsas4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:25 πραγματικα ρε μαγκες καντε ενα βημα πισω οσοι κραζετε τοσο επιμονα τον σεντιρα. Εχει καλα στοιχεια και σωματοδωμη, μπορει να πιεσει και φαινεται τσογλανος. Το μονο και πολυ σημαντικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει πολλα γκολ κατι που μπορει να οφειλεται και στο γεγονος οτι εχει λιγα λεπτα συμμετοχης και σε ομαδες που δεν σκοραρουν συχνα. Αν θεωρουν πως αυτα τα γκολ μπορει να τα βγει εδω πρεπει να τον φερουν χθες
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- Nikodiai
-
- Δημοσιεύσεις: 6383
- Εγγραφή: Σάβ 20 Ιαν 2018, 14:15
- Τοποθεσία: Κάτω Νευροκόπι
- Επικοινωνία:
- PaokPatraG4
- Δημοσιεύσεις: 1879
- Εγγραφή: Δευ 18 Ιούλ 2011, 12:55
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Ατζέντης του Κ όλο το γραφείο βρίζει τον Σαββίδη και λέει ότι ο τύπος είναι τρελός γιατί υποτίθεται ότι αυτός τους είχε δώσει το οκ για να φύγει ο Ντελιας για Γερμανία όταν η πρόταση που θα ερχόταν θα ήταν στα 20+ εκατομμύρια.....Ενα σύνολο ανθρώπων έκαναν δουλειά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή Ντελια κ στο τέλος τον γύρισαν πίσω τον Κωνσταντέλια χωρίς να είναι σίγουρος κανείς εάν θα γίνει ανανέωση ή όχι απλά και μόνο επειδή έχει συμβόλαιο ακόμα.... Περιμένω κ εγώ νεότερη ενημέρωση....Ξαναλεω όλα αυτά είναι λόγια του μάνατζερ στην Γερμανία....trouman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:26Ο ατζέντης δεν ξέρει αν του έχει προταθεί;PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:18 Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο…αν του έχει όντως προταθεί.
- These users thanked the author PaokPatraG4 for the post:
- Special 4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Τι δουλεια εχουμε να κοιταμε εναν τετοιο παικτη εφοσον παιζουμε κυριαρχικο ποδοσφαιρο εναντια σε οργανωμενες αμυνες τοτε. Αυτο δεν ειναι απλα μειονεκτημα, ειναι το αντιθετο προφιλ ενος παικτη που θα περιμενες να κοιταει ο ΠΑΟΚ. +το βιογραφικο του ειναι...φτωχο για να μη πω για γελια.Xlapatsas4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:25 Το μονο και πολυ σημαντικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει πολλα γκολ κατι που μπορει να οφειλεται και στο γεγονος οτι εχει λιγα λεπτα συμμετοχης και σε ομαδες που δεν σκοραρουν συχνα. Αν θεωρουν πως αυτα τα γκολ μπορει να τα βγει εδω πρεπει να τον φερουν χθες
Σταματηστε να χρυσωνετε χαπια και επιτελους...ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΦΤΙΑΞΕ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ. ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ.
- Kabamaru11
- Δημοσιεύσεις: 3943
- Εγγραφή: Τετ 16 Δεκ 2020, 23:02
- Τοποθεσία: Θεσσαλονικη - Συκιες
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ακουσα τον Κολκα να λεει πως του Κραλ δεν προχωραει γιατι οι γερμανοι ζητουν 6-7εκ.Αλλα φαινεται στα σκαρια μια πιο καλη περιπτωση που θα ανεβασει το επιπεδο του κεντρου μας,με καθε επιφυλακτικοτητα το ειπε γιατι δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι θα κλεισει με οτι εχει γινει μεχρι τωρα.
Καλυτερος του Κραλ,στο δικο μου μυαλο ο Σοταρ ειναι.
Καλυτερος του Κραλ,στο δικο μου μυαλο ο Σοταρ ειναι.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- makispaspartou, vasgias
-
- Δημοσιεύσεις: 2221
- Εγγραφή: Πέμ 01 Σεπ 2016, 12:04
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
31,5 ετών, ακριβώς ότι ψάχνουμε δηλαδή για να πλαισιώσει με φρεσκάδα τον Τάισον και να κατεβάσει τον ηλικιακό μ.ο. της ομάδας.
Μακάρι να μην είναι τόσο ηλίθιοι. Μακάρι.
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Οι μανατζερ τη δουλεια τους κανουν και την προμηθεια τους παίρνουν, αυτος ο μανατζερ λογικα εχασε καποια πολλα χιλιαρικα. Λογικό να βρίζει τον ιβαν, κατα τα αλλα στα @@ μας ο καθε μανατζερ και η καψα του να πωληθει ο ντελιας
- These users thanked the author george188 for the post (total 7):
- Unpsofable78, Kabamaru11, Jim_Chatz, navigator11, DikefalosNisiotis, Logistis, Kourdos
- Unpsofable78
- Δημοσιεύσεις: 1355
- Εγγραφή: Τρί 14 Ιαν 2014, 22:34
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έτσι όπως τα γράφεις αφήνεις να αιωρείται αν τελικά ο Ντελιας είναι αυτός που θέλει να φύγει ή ο Σαββίδης που καίγεται να τον πουλήσει.PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:33Ο Ατζέντης του Κ όλο το γραφείο βρίζει τον Σαββίδη και λέει ότι ο τύπος είναι τρελός γιατί υποτίθεται ότι αυτός τους είχε δώσει το οκ για να φύγει ο Ντελιας για Γερμανία όταν η πρόταση που θα ερχόταν θα ήταν στα 20+ εκατομμύρια.....Ενα σύνολο ανθρώπων έκαναν δουλειά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή Ντελια κ στο τέλος τον γύρισαν πίσω τον Κωνσταντέλια χωρίς να είναι σίγουρος κανείς εάν θα γίνει ανανέωση ή όχι απλά και μόνο επειδή έχει συμβόλαιο ακόμα.... Περιμένω κ εγώ νεότερη ενημέρωση....Ξαναλεω όλα αυτά είναι λόγια του μάνατζερ στην Γερμανία....trouman έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:26Ο ατζέντης δεν ξέρει αν του έχει προταθεί;PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:18 Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο…αν του έχει όντως προταθεί.
Γνωρίζεις κάτι γι αυτό;