Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από embuji »

Σορρυ που δε πεταμε απο χαρα που αγοραζουμε φορ με highlights καριερας αποτυχημενες ντριμπλες που απο κοντρα εγιναν πασα ε. Με μια σεζον καλη β ιταλιας και να ξεκιναει η επαγγελματικη του καριερα στα 23...
These users thanked the author embuji for the post:
soigol
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43 Για να μην παρεξηγηθούμε.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα δεν με καλύπτει όπως επίσης δεν με καλύπτει (σε καμία περίπτωση) και το βιογραφικό του παίκτη.

Και σε κάθε περίπτωση σε μια χρονιά που η ομάδα κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ εισόδων και σε μια χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια ιστορίας μας περίμενα κάτι πολύ πολύ καλύτερο σε μια θέση που πονάμε εδώ και χρόνια.

Αυτό είναι όλο, μακάρι αν έρθει να με κάνει να κωλοτουμπιάσω. Πολύ θα το χαρώ.
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, ποιον ακριβώς εμπιστεύεσαι? Την scouting team που έχει να φέρει φορ που να μας κάνει κοντά 8 χρόνια? Τον προπονητή που έκρινε ανέτοιμο τον Τζίμα για χάρη του Σαμάτα και τον Μπράντον? Ειλικρινά, έχω φτάσει στο σημείο να απορρίπτω όποιους εγκρίνουν, μόνο και μόνο γιατί αυτό επιτάσσει η στατιστική.

Ας ελπίσουμε αυτός ο Ιταλός να μην έχει πάλι περιορισμένα καθήκοντα και να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του.
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Το ενδεχόμενο να μην δέχονται να έρθουν στο Ελλαδισταν ή να θελουν συμβόλαια που δεν μπορούμε να δώσουμε το έχουμε σκεφτεί. Η ξαδέρφη και ο βαζελος τι έχουν ?
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:13
JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43 Για να μην παρεξηγηθούμε.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα δεν με καλύπτει όπως επίσης δεν με καλύπτει (σε καμία περίπτωση) και το βιογραφικό του παίκτη.

Και σε κάθε περίπτωση σε μια χρονιά που η ομάδα κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ εισόδων και σε μια χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια ιστορίας μας περίμενα κάτι πολύ πολύ καλύτερο σε μια θέση που πονάμε εδώ και χρόνια.

Αυτό είναι όλο, μακάρι αν έρθει να με κάνει να κωλοτουμπιάσω. Πολύ θα το χαρώ.
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, ποιον ακριβώς εμπιστεύεσαι? Την scouting team που έχει να φέρει φορ που να μας κάνει κοντά 8 χρόνια? Τον προπονητή που έκρινε ανέτοιμο τον Τζίμα για χάρη του Σαμάτα και τον Μπράντον? Ειλικρινά, έχω φτάσει στο σημείο να απορρίπτω όποιους εγκρίνουν, μόνο και μόνο γιατί αυτό επιτάσσει η στατιστική.

Ας ελπίσουμε αυτός ο Ιταλός να μην έχει πάλι περιορισμένα καθήκοντα και να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του.
αυτος ο ιταλος αποκλειεται να ειπε ο σεντιρα ειναι ο ιδανικος δεν μπορω να το δεχτω ,αποψη μου παντα προφανως
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:20
nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:05 Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά :D
Μην έρθει κανένας Brandon ..
Γιατι είμαστε σίγουροι οτι θα πιασει τα επίπεδα αποδοσης του Μπραντον της σαιζον 2023-2024;
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο…αν του έχει όντως προταθεί.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

paliotomaros έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:16 Το ενδεχόμενο να μην δέχονται να έρθουν στο Ελλαδισταν ή να θελουν συμβόλαια που δεν μπορούμε να δώσουμε το έχουμε σκεφτεί. Η ξαδέρφη και ο βαζελος τι έχουν ?
Δεν χτυπαμε Γιαμαλ για να μην θελει να ερθει Ελλαδα. Οπως ερχονται στους αλλους θα ερθουν και σε μας. Απλα εμεις θελουμε να πουλαμε ακριβα αλλα να εχουμε ταβανι 2 μυρια αγορας.
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:59 Σορρυ που δε πεταμε απο χαρα που αγοραζουμε φορ με highlights καριερας αποτυχημενες ντριμπλες που απο κοντρα εγιναν πασα ε. Με μια σεζον καλη β ιταλιας και να ξεκιναει η επαγγελματικη του καριερα στα 23...
Μετα τον περιγελο Σαματα, δε βαλαμε μυαλο.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:18 Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο…αν του έχει όντως προταθεί.
Αν ισχύουν αυτά, πώς πιστεύουμε ότι ο Ντελιας δεν θέλει να φύγει;
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:21
PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:18 Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Αν ισχύουν αυτά, πώς πιστεύουμε ότι ο Ντελιας δεν θέλει να φύγει;
:o :o :o
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τζορμπα ειπε Κραλ ειχαμε.. φαινεται πως παπαλα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Καμία πώληση θα κάνουμε τι θα γίνει;
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Που είσαι βρε παππά τέτοιες ώρες δύσκολες...
These users thanked the author vasgias for the post:
DikefalosNisiotis
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

πραγματικα ρε μαγκες καντε ενα βημα πισω οσοι κραζετε τοσο επιμονα τον σεντιρα. Εχει καλα στοιχεια και σωματοδωμη, μπορει να πιεσει και φαινεται τσογλανος. Το μονο και πολυ σημαντικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει πολλα γκολ κατι που μπορει να οφειλεται και στο γεγονος οτι εχει λιγα λεπτα συμμετοχης και σε ομαδες που δεν σκοραρουν συχνα. Αν θεωρουν πως αυτα τα γκολ μπορει να τα βγει εδω πρεπει να τον φερουν χθες
These users thanked the author Xlapatsas4 for the post (total 3):
Unpsofable78, DikefalosNisiotis, giaxxo
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εμενα η σωματοδομη του τον Ζαμπα μου θυμιζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”