Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Σορρυ που δε πεταμε απο χαρα που αγοραζουμε φορ με highlights καριερας αποτυχημενες ντριμπλες που απο κοντρα εγιναν πασα ε. Με μια σεζον καλη β ιταλιας και να ξεκιναει η επαγγελματικη του καριερα στα 23...
-
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, ποιον ακριβώς εμπιστεύεσαι? Την scouting team που έχει να φέρει φορ που να μας κάνει κοντά 8 χρόνια? Τον προπονητή που έκρινε ανέτοιμο τον Τζίμα για χάρη του Σαμάτα και τον Μπράντον? Ειλικρινά, έχω φτάσει στο σημείο να απορρίπτω όποιους εγκρίνουν, μόνο και μόνο γιατί αυτό επιτάσσει η στατιστική.JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43 Για να μην παρεξηγηθούμε.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα δεν με καλύπτει όπως επίσης δεν με καλύπτει (σε καμία περίπτωση) και το βιογραφικό του παίκτη.
Και σε κάθε περίπτωση σε μια χρονιά που η ομάδα κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ εισόδων και σε μια χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια ιστορίας μας περίμενα κάτι πολύ πολύ καλύτερο σε μια θέση που πονάμε εδώ και χρόνια.
Αυτό είναι όλο, μακάρι αν έρθει να με κάνει να κωλοτουμπιάσω. Πολύ θα το χαρώ.
Ας ελπίσουμε αυτός ο Ιταλός να μην έχει πάλι περιορισμένα καθήκοντα και να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του.
-
Το ενδεχόμενο να μην δέχονται να έρθουν στο Ελλαδισταν ή να θελουν συμβόλαια που δεν μπορούμε να δώσουμε το έχουμε σκεφτεί. Η ξαδέρφη και ο βαζελος τι έχουν ?
-
αυτος ο ιταλος αποκλειεται να ειπε ο σεντιρα ειναι ο ιδανικος δεν μπορω να το δεχτω ,αποψη μου παντα προφανωςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:13Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, ποιον ακριβώς εμπιστεύεσαι? Την scouting team που έχει να φέρει φορ που να μας κάνει κοντά 8 χρόνια? Τον προπονητή που έκρινε ανέτοιμο τον Τζίμα για χάρη του Σαμάτα και τον Μπράντον? Ειλικρινά, έχω φτάσει στο σημείο να απορρίπτω όποιους εγκρίνουν, μόνο και μόνο γιατί αυτό επιτάσσει η στατιστική.JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:43 Για να μην παρεξηγηθούμε.
Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου, εφόσον τον έχει ξεχωρίσει η scouting team και τον θέλει ο προπονητής ας τον φέρουν. Το τι λέω εγώ και τι γνώμη έχω για τον παίκτη δεν έχει καμία μα καμία σημασία.
Από κει και πέρα δυστυχώς ή ευτυχώς το επιχείρημα "κάτι βλέπουν" εμένα δεν με καλύπτει όπως επίσης δεν με καλύπτει (σε καμία περίπτωση) και το βιογραφικό του παίκτη.
Και σε κάθε περίπτωση σε μια χρονιά που η ομάδα κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ εισόδων και σε μια χρονιά που γιορτάζουμε τα 100 χρόνια ιστορίας μας περίμενα κάτι πολύ πολύ καλύτερο σε μια θέση που πονάμε εδώ και χρόνια.
Αυτό είναι όλο, μακάρι αν έρθει να με κάνει να κωλοτουμπιάσω. Πολύ θα το χαρώ.
Ας ελπίσουμε αυτός ο Ιταλός να μην έχει πάλι περιορισμένα καθήκοντα και να τον αφήσουν να κάνει την δουλειά του.
-
Γιατι είμαστε σίγουροι οτι θα πιασει τα επίπεδα αποδοσης του Μπραντον της σαιζον 2023-2024;ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:20Μην έρθει κανένας Brandon ..nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:05 Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά![]()
- PaokPatraG4
Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο…αν του έχει όντως προταθεί.
Επίσης πάλι σύμφωνα με τον ατζέντη του δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμος να υπογράψει το νέο συμβόλαιο…αν του έχει όντως προταθεί.
Δεν χτυπαμε Γιαμαλ για να μην θελει να ερθει Ελλαδα. Οπως ερχονται στους αλλους θα ερθουν και σε μας. Απλα εμεις θελουμε να πουλαμε ακριβα αλλα να εχουμε ταβανι 2 μυρια αγορας.paliotomaros έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:16 Το ενδεχόμενο να μην δέχονται να έρθουν στο Ελλαδισταν ή να θελουν συμβόλαια που δεν μπορούμε να δώσουμε το έχουμε σκεφτεί. Η ξαδέρφη και ο βαζελος τι έχουν ?
Μετα τον περιγελο Σαματα, δε βαλαμε μυαλο.embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:59 Σορρυ που δε πεταμε απο χαρα που αγοραζουμε φορ με highlights καριερας αποτυχημενες ντριμπλες που απο κοντρα εγιναν πασα ε. Με μια σεζον καλη β ιταλιας και να ξεκιναει η επαγγελματικη του καριερα στα 23...
- Unpsofable78
Αν ισχύουν αυτά, πώς πιστεύουμε ότι ο Ντελιας δεν θέλει να φύγει;PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:18 Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- giaxxo
Unpsofable78 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:21Αν ισχύουν αυτά, πώς πιστεύουμε ότι ο Ντελιας δεν θέλει να φύγει;PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 15:18 Κάποιος που έγραφε παλιότερα στο φόρουμ και τον ξέρετε οι περισσότεροι και τον εμπιστευόσασταν έχει επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και τον διαβεβαίωσε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει απλά δεν ολοκληρώθηκε εχθές η μεταγραφή.

- john4serres
Που είσαι βρε παππά τέτοιες ώρες δύσκολες...
- These users thanked the author vasgias for the post:
- DikefalosNisiotis
-
πραγματικα ρε μαγκες καντε ενα βημα πισω οσοι κραζετε τοσο επιμονα τον σεντιρα. Εχει καλα στοιχεια και σωματοδωμη, μπορει να πιεσει και φαινεται τσογλανος. Το μονο και πολυ σημαντικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει πολλα γκολ κατι που μπορει να οφειλεται και στο γεγονος οτι εχει λιγα λεπτα συμμετοχης και σε ομαδες που δεν σκοραρουν συχνα. Αν θεωρουν πως αυτα τα γκολ μπορει να τα βγει εδω πρεπει να τον φερουν χθες
- These users thanked the author Xlapatsas4 for the post (total 3):
- Unpsofable78, DikefalosNisiotis, giaxxo
-
- Σασταλεγάκιας 2025