Δεν επιθυμώ να αναπαράγω τη φημολογία που "διακινήθηκε", αλλά θα μπορούσες να παραθέσεις κάποιο link ή δημοσίευμα διάψευσης;Equalizer έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:41 Αφού διακινήθηκε επί πόσες μέρες ότι η ΠΑΕ χρωστάει... Ένα εκατομμύριο στον ΑΣ από καθυστερημένες πληρωμές, μετά διαψεύστηκε πανηγυρικά και δεν είχαμε τι να πούμε
Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη
Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια του
Το μόνο σχετικό δημοσίευμα που θυμάμαι είναι των 24, που κατέβηκε. Κάτι άλλο υπάρχει;
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, θα σχολιάσω το εξής.
Η εμπιστοσύνη είναι ένα πράγμα που χτίζεται δύσκολα και μπορεί να γκρεμιστεί πολύ γρήγορα.
Να δώσω ένα παράδειγμα.
Αν την πιάσεις στο κρεβάτι με άλλο πρόσωπο, τότε όσα "αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις" και να σου πει, πάει η εμπιστοσύνη. Χάθηκε. Το γυαλί όχι ράγισε, έγινε θρύψαλλα και δεν ξανακολλάει ποτέ.
Μετά μπορεί να αρχίσεις να σκέφτεσαι γιατί ήθελε να κάθεται παραπάνω ώρες στη δουλειά, γιατί ήθελε να βγαίνει το βράδυ έξω με τις φίλες της και γενικά να συνδιάζεις τα γεγονότα.
Αυτό ήταν για πολλούς η περίπτωση της πώλησης Κωνσταντέλια, που ακυρώθηκε μετά το κράξιμο, από το 99,9 % των ΠΑΟΚτσήδων.
Και φυσικά όλοι όσοι πίναμε νερό στο όνομα του Ιβάν μέχρι το 2019, δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του σε μία μέρα.
Μεσολάβησε μια αλληλουχία γεγονότων, καταστάσεων, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα σχεδόν 6 χρόνων.
Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου στον Ιβάν. Ίσως όχι τόσο συντριπτικά στις προθέσεις του, όσο περισσότερο και κυριότερα στις δυνατότητές του. Ατομικά και οικονομικά.
Σωστό ή λάθος, ο καθένας ας το κρίνει. Θα φανεί στο μέλλον.
Αλλά τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο Α.Σ. να υπογράψει μνημόνιο με τον Ιβάν, για το γήπεδο χωρίς εγγυημένη χρηματοδότηση, με τα λεφτά σε ευρωπαϊκή τράπεζα, εκτός Ρωσίας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Τέλη Μυστακίδη.
Αν είναι να υπογραφεί μνημόνιο με τον Τέλη Μυστακίδη, θα πρέπει πέρα από το χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να γνωστοποιηθεί, θα πρέπει να κατατεθεί εγγυητική - καταπίστευμα, δεν με νοιάζει πώς θα λέγεται τεχνικά, για την ανέγερση του γηπέδου.
Με τρόπο αμετάκλητο και οριστικό.
Χωρίς να υπάρχει τρόπος να ανακληθούν τα χρήματα.
Περισσότερο έγραψα τα παραπάνω, για να εξηγήσω, ότι πολλοί από εμάς που έχουμε ταχθεί ανοικτά υπέρ του Τέλη Μυστακίδη, δεν είναι επειδή δεν αναγνωρίζουμε το έργο που πρόσφερε ο Ιβάν στο σύλλογο στο παρελθόν.
Προσωπικά, επαναλαμβάνω, ότι έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στον Ιβάν Σαββίδη και γι' αυτό τάσσομαι ανοικτά υπέρ της άποψης που υποστηρίζει ότι ο Α.Σ. πρέπει να αποφασίσει ότι ο Τέλης Μυστακίδης πρέπει να αναλάβει την ανέγερση της Νέας Τούμπας.