Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:21
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:14
black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:09

Ο σαλσεδο πηρε λεπτα σαν πιτσιρικας και δεν εξελίχθηκε ιδιαιτερα και μετα εφυγε. Αλλη περιπτωση.
Η ένσταση μου για κεντιρα ειναι στο "περασε και δεν ακουμπησε" γιατι η μια γεματη σεζον που επαιξε σεριε α δεν ηταν ακριβως αποτυχημενη για επιθετικο μικρης ομαδας.
O 23χρονος Σαλσιδο έχει παραπάνω συμμετοχές και στη serie a και στη serie b από τον 27χρονο Κεντιρα
Αντε να το πω και με νουμερα.
Ο σαλσεδο πηρε λεπτα σαν υποσχόμενος, δηλαδή 3 σεζόν απο 400 εως 700 λεπτα μεχρι που καταλαβαν οτι δεν...
Ο αλλος σε μια σεζον επαιξε 2500 λεπτα, δηλαδη εδειξε οτι μπορει να σταθεί βασικός στους μικρους.
Καλα για σεριε β δεν υπαρχει συζήτηση καν. Ο ενας έπαιζε 200 λεπτα κι ο αλλος εβαλε 17 γκολ.
Φαντάσου και μόνο που μπαίνει σε σύγκριση με το φορ του Οφη
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Luigi Vampa έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:28 Σημασία εχει τι βλέπει η ομαδα scouting. Τωρα τι βλέπω εγώ κ συ λίγο μετραει
Εντάξει αυτή η ομάδα σκάουτινγκ δε βλέπει πάντα πολύ καλά, έφεραν στο Λουτσεσκου με το build up τον Κολεϊ που με τη μπάλα στα πόδια είναι χειρότερος απ' τον Κουμαλό.
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
Polichni1926
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:27
joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:05 Μια χαρά μπορεί να πάει Αγρίνιο. Ο Σαλσεδο πως πήγε ΟΦΗ;
Ο σαλσεδο πηρε λεπτα σαν πιτσιρικας και δεν εξελίχθηκε ιδιαιτερα και μετα εφυγε. Αλλη περιπτωση.
Η ένσταση μου για κεντιρα ειναι στο "περασε και δεν ακουμπησε" γιατι η μια γεματη σεζον που επαιξε σεριε α δεν ηταν ακριβως αποτυχημενη για επιθετικο μικρης ομαδας.
2100 αγωνιστικά λεπτά έκανε σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Serie A η οποία έπεσε εκείνη την χρονιά και ναι έβαλε 7 γκολ. Δεν έβαλε ούτε 17, ούτε 27.

Την επόμενη χρονιά πήγε σε ομάδα της La Liga που επίσης έχει στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό και εκεί δεν υπήρχε καν.

Στην εθνική έχει 6 συμμετοχές και 0 γκολ.

Οκ, τι άλλο έχει να επιδείξει ως παίχτης στα 27 του ο συγκεκριμένος στο υψηλό επίπεδο;

Τι βλέπεις δηλαδή στο βιογραφικό του και λες ναι αυτός είναι μια καλή λύση για έναν ΠΑΟΚ που θέλει στα 100 του χρόνια να χτυπήσει πρωτάθλημα και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη;

Δεν είμαι επιθετικός απέναντι σου, ειλικρινή είναι τα ερωτήματα μου, ψάχνω να βρω από που πηγάζει η αισιοδοξία και η σιγουριά.
Προσωπικά...μόνο από την επιμονή στο πρόσωπο του.
Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση Μπακαγιοκο που τον επέβαλλε ο Γιώργης με την λογική ότι θα κάνει γκελ στον κόσμο ο πρώην παίκτης της Μίλαν και της Τσέλσι
Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν παντελώς άγνωστο παίκτη που για κάποιο λόγο όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ομάδα επιμένουν και για τον οποίο ετοιμάζονται να δώσουν 2,5εκ (φαντάζομαι δεν είναι και η Νάπολι στο κόλπο για να πουλήσει παπά).
Άρα κάτι βλέπουν. Από εκεί πηγάζει εμένα η συγκρατημένη αισιοδοξία μου
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:27
joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:05 Μια χαρά μπορεί να πάει Αγρίνιο. Ο Σαλσεδο πως πήγε ΟΦΗ;
2000 αγωνιστικά λεπτά έκανε σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Serie A η οποία έπεσε εκείνη την χρονιά και ναι έβαλε 7 γκολ. Δεν έβαλε ούτε 17, ούτε 27.

Την επόμενη χρονιά πήγε σε ομάδα της La Liga που επίσης έχει στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό και εκεί δεν υπήρχε καν.

Στην εθνική έχει 6 συμμετοχές και 0 γκολ.

Οκ, τι άλλο έχει να επιδείξει ως παίχτης στα 27 του ο συγκεκριμένος στο υψηλό επίπεδο;

Τι βλέπεις δηλαδή στο βιογραφικό του και λες ναι αυτός είναι μια καλή λύση για έναν ΠΑΟΚ που θέλει στα 100 του χρόνια να χτυπήσει πρωτάθλημα και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη;

Δεν είμαι επιθετικός απέναντι σου, ειλικρινή είναι τα ερωτήματα μου, ψάχνω να βρω από που πηγάζει η αισιοδοξία και η σιγουριά.
Αυτά που ρωτάς αδερφέ είναι και προφανή και εύλογα... Ε η απάντηση σε όλα αυτά είναι η εξής, τον θέλουν τόσο καιρό "κάτι θα έχουν δει και θα ξέρουν" και δευτερευόντως "όλα στα γήπεδο".

Αnyway το ποιοι φαίνονται κλασικά γκρινιάρηδες και έχουν κρούσει τα καμπανάκια είναι καταγεγγραμμένο. Όπως ΥΠΕΡΟΧΑ το έθεσε ο φίλος arrwstos εδώ μέσα η φάση Τσεντίρια συνοψίζεται στο:

"Μακάρι ΝΑ ΜΗΝ έρθει. Μακάρι να πιάσει ΑΝ έρθει."

Όλα τα υπόλοιπα εν καιρώ.
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Luigi Vampa έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:28 Σημασία εχει τι βλέπει η ομαδα scouting. Τωρα τι βλέπω εγώ κ συ λίγο μετραει

Εντάξει αυτή η ομάδα σκάουτινγκ δε βλέπει πάντα πολύ καλά, έφεραν στο Λουτσεσκου με το build up τον Κολεϊ που με τη μπάλα στα πόδια είναι χειρότερος απ' τον Κουμαλό.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ο κολκας λεει οτι ο "εκλεκτος" ειναι ο Τσε/κε/σεντιρα...

Αν ισχυει, καμια ελπιδα προοδου και επενδυσης. Για γελια.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Round 4 (Μπορεί και παραπάνω, έχω χάσει το μέτρημα.)
FIGHT!
These users thanked the author astral for the post:
Unpsofable78
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:33 Ο κολκας λεει οτι ο "εκλεκτος" ειναι ο Τσε/κε/σεντιρα...

Αν ισχυει, καμια ελπιδα προοδου και επενδυσης. Για γελια.
Είπαμε με την μη πώληση Ντελια ,πάμε στις εύκολες και φθηνές λύσεις. Πολύ φοβάμαι τι χαφ θα φέρουν αφού ο Κραλ τους φάνηκε ακριβός.
Ακριβός τους είχε φανεί και ο Ραζβαν Μαριν με 2 μύρια αγορά και 1 μυριο συμβόλαιο
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
trouman
black death

Δημοσίευση από black death »

JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:27 Οκ, τι άλλο έχει να επιδείξει ως παίχτης στα 27 του ο συγκεκριμένος στο υψηλό επίπεδο;

Δεν υπαρχει καμια σιγουρια, ουτε ακριβως αισιοδοξια. Η μονη αισιοδοξια πηγαζει απ' το θεωρω οτι ταιριαζει στα χαρακτηριστικα με τα οποια φαινεται να έχει φαει κολλημα ο λουτσεσκου, οπως και οτι τα 7 γκολ εκει μπορουν να μεταφραστουν σε 10-12 εδω.
Ξαναλεω η ένσταση ειναι στο περασε και δεν ακουμπησε. Ενα καλυτερο παράδειγμα του περασε και δεν ακουμπησε ειναι ο σαλσεδο, μιας και αναφερθηκε.
Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:21 Αυτό που έχει πετύχει ο Κεντίρα είναι κάτι πολύ σπάνιο, εμένα δεν μου περνάει καθόλου αδιάφορο. Πόσους παίκτες θυμάστε στην σύγχρονη εποχή στην Ελλάδα που να είναι μέχρι τα 23-24 τους σε ομάδες Β-Γ εθνικής και μετά να καταφέρνουν να φτάσουν και να διατηρηθούν στην Σουπερλίγκα?
Θα ακουστει αστειο και για να προλαβω καποιους δεν μπαινω καν σε παραλληλισμους, αλλα μιας και το ανεφερες ο ντρογκμπα μέχρι τα 24 επαιζε β' κατηγορια. :opaokara:
These users thanked the author black death for the post:
Unpsofable78
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:32
Για τον Κολει μόνο κ μόνο απ το χρονικό σημείο που ήρθε, δειχνει οτι δεν ηταν απ τις επιλογές της ομάδας σκαουτινγκ. Ή δεν ηταν απ τις πρώτες τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Υπάρχει η εύκολη απάντηση του στυλ να αναφέρω καμιά 20αριά αποτυχημένους που χρυσοπλήρωσε η ομάδα ακολουθώντας τις προτάσεις τις scouting team τα τελευταία 4-5 χρόνια αλλά αυτό δεν οδηγεί κάπου.

Εδώ μέσα κάνουμε συζήτηση, κατά βάση ποδοσφαιρική και απλά λέμε την γνώμη μας. Ούτε αποφάσεις παίρνουμε, ούτε μεταγραφές κάνουμε.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
Montrealiotis, Logistis
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

pagotatzis έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:02
shearer4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:52
pagotatzis έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:23 Ελπίζουμε ότι δεν ασχολήθηκαν καν με Κεντιρα
Ελπίζουμε ότι έχουν Plan A Plan B Plan C Plan D
Ferrari much? :lol:

Χαφ αμεσα, δεν γινεται να παμε με Οζντοεφ 3ο χαφ, εδω και 2 χρονια ψαχνουμε να βρουμε με ποιον παρτενερ ταιριαζει και τι τελικα προσφερει. Αυτος ο αξονας πρεπει επιτελους να ερθει στο 2025 απο αποψη χαρακτηριστικων.
Σε αυτό ακριβώς το ποστ καταλαβαίνει κάποιος πόσο διαφορετικά αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο
Χαφαρα χρειάζεσαι όχι επειδή είναι 3ος ο Ονζτοεφ
Ο Οζντοεφ είναι σκυλί του πολέμου !
Μια χαρά μου κάνει την δουλειά
Δεν πίνει δεν τρώει και όταν τον χρειαστείς θα σου προσφέρει !
Πιο πολυ το ποστ σου το παρεθεσα λογω του χαβα για την F1 με τα πολλαπλα plans/Ferrari.

Αλλα μιας και μιλαμε για μεταγραφη χαφ να σου πω οτι συμφωνω, δεν ειναι οτι ειναι 3ο χαφ ο Οζντοεφ το προβλημα αλλα οτι με κανεναν απο τους αλλους δυο δεν ταιριαζει σε χαρακτηριστικα, οπως δεν ταιριαζε ουτε με τον Σβαμπ. Χαφ που ειναι τοσο ευαλωτο στο τρανζισιον δεν ειναι σκυλι του πολεμου, και δεν μπορει να ειναι το χαφ του επιπεδου που πρεπει να εχει το κεντρο. Σκυλι του πολεμου ειναι π.χ. ενας τυπου Τοναλι που κοβει, μοιραζει και κουβαλαει μπαλα, ο Οζντοεφ δεν μπορει να κανει πανω απο τα μισα εστω ικανοποιητικα και με τοσα ματς τον χρονο θα βλεπει συχνα 11αδα.

Επειδη λοιπον δεν φαινεται να μπορουμε να βρουμε εναν τετοιον τυπου παιχτη απ'οτι φαινεται, ας βρουμε καποιον που να κουμπωνει τουλαχιστον με Μειτε και Καμαρα και να ξεκιναει το κεντρο απο αυτον. Ο Οζ ειναι χαφ αλλων ταχυτητων και χαμηλοτερου επιπεδου, ιδανικα ουτε για 3ο, ουτε για 4ο χαφ, αν με ρωτας. Τα πραγματικα καλα παιχνιδια του με τα ποσα ματς δεν μπορει να περασει η μπαλα απο το κεντρο (οχι αποκλειστικη ευθυνη του αλλα με 2 πισω απο το 10 εχει μεγαλο ποσοστο ευθυνης) δεν νομιζω οτι συγκρινονται οσο ειναι στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πήραμε απόφαση να περιμένουμε κάτι καλύτερο και εν τέλη καταλήγουμε στον Σεντιρα που μπορούσε να είχε κλείσει πριν 2 εβδομάδες.

Αν ισχύουν και τα ποσά που ακούγονται, κάνουν την κίνηση ακόμα πιο ακατανόητη.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 6):
Azrael, Montrealiotis, Polichni1926, Logistis, soigol, WeWillRockYou
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ε τότε το ύφος να εχει λιγότερους καρδινάλιους σε σιγουριά. Κ δεν το λέω αναγκαστικά για σενα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ το λεω αν και προφανώς δεν έχω αποδείξεις παρα μόνο κοινή λογική και γνώση της προϊστορίας της ΠΑΕ που παζαρευε το 100ρικο για τον καημό του Λουτσεσκου... Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μια στο εκατομμύριο ο ΠΑΟΚ να δίνει τα ποσά που γράφονται σε ομάδα και παίκτη.
These users thanked the author joshua for the post (total 4):
Nikodiai, Logistis, Special 4, DikefalosNisiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”