Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
@thanos-xanthi
Χαχα, απ'το Μαρόκο είναι ο άνθρωπος...΄Ερημος Σαχάρα, καμήλες, βεδουίνοι, οι δρόμοι στις πόλεις τους είναι σαν μια τεράστια λαϊκή αγορά, κλιματισμός πουθενά και αν κάνει 47 βαθμούς το μεσημέρι σου λένε "δροσούλα σήμερα"!
Χαχα, απ'το Μαρόκο είναι ο άνθρωπος...΄Ερημος Σαχάρα, καμήλες, βεδουίνοι, οι δρόμοι στις πόλεις τους είναι σαν μια τεράστια λαϊκή αγορά, κλιματισμός πουθενά και αν κάνει 47 βαθμούς το μεσημέρι σου λένε "δροσούλα σήμερα"!
- These users thanked the author odynet for the post (total 3):
- thanos-xanthi, DikefalosNisiotis, margas
-
πειτε του οτι τον χειμωνα βρεχει συνεχεια και η σαλουγκα ειναι μεσα στην γλιτσα βρωμαει και ο θερμαικος γαμησε ταodynet έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:50 @thanos-xanthi
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- margas
Τι μου θύμισες τώρα?DamoN έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:20 Εχω φάει βροχή σε ματς μ αυτούς.
Ο βαψομαλλιάς 2 γκολ το 2ο στα χασομέρια .
Λιουμπογια κάπως έτσι . Το πρώτο μ μαλακια Φερναντεζ .
Ανατροπή με κόκκινη μας έκαναν . Όμιλος ΟΥΕΦΑ . Είχαν αρκετό κόσμο αν θυμάμαι καλά
Έχω έρθει του σκοτωμού, 220 χλμ μόνος μου στο αυτοκίνητο από την πόλη που έμενα τότε. Μόλις μπαίνω στο γήπεδο βάζουμε το γκολ και γίνομαι ο γουρλής της παρέας. Δυστυχώς φάγαμε 2 στην συνέχεια κι ο δρόμος της επιστροφής ήταν σκέτο μαρτύριο.
Εγώ κόντεψα να πεθάνω εκείνη τη μερα,πριν μπω στο γήπεδο,την έχω γράψει την Ιστορία αυτή στο παρελθόν,είμαστε και εκτός θέματος.
- loukas karadimos
Λιούμπογια που έκανε όργια και στην Παρί αν θυμάμαι καλά , τι παιχταρα ρε
Επικό γύρισμα στο κέντρο αντί για σέντρα από το ύψος του κόρνερ ο καρυπιδης σε εκείνο το παιχνίδι , τι καδρόνι θεέ μου
Επικό γύρισμα στο κέντρο αντί για σέντρα από το ύψος του κόρνερ ο καρυπιδης σε εκείνο το παιχνίδι , τι καδρόνι θεέ μου
Είχε βάλει το γκολ με κεφάλια βολίδα ο κάρυ,έχουν περάσει πολλοί χειρότεροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρχικά, το αν θα σου απαντήσω θα το κρίνω εγώ, δεν θα μου το υποδείξεις εσύ.black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:53Την πραγματικη αξία, την καθορίζεις εσυ; Ή ποιος;arrwstos έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:48Και πανηγυρίζουν που τον πήρανε τον παιχταρά κοψοχρονιά. Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι η αξία αγοράς του δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητη την πραγματική του αξία. Βασικά οικονομικά αλλά δεν είμαστε σε αμφιθέατρο. Έγραψα ξεκάθαρα ότι αν δίναμε τόσα για τον Χ, θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια. Δεν έγραψα ότι δεν είναι αυτή η τιμή αγοράς του. Για τον Θεό.black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:21 Αυτη ειναι λιγο πολυ η αξια του παίχτη, σας αρεσει δεν σας αρεσει. Και η Μπάρι 3,5 τον ειχε παρει απ'την Πάρμα.
Μερικοί κάνετε πως δεν πιάνετε ούτε τον λήγοντα, και πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα. Είναι κουραστικό. Πολύ.
Εκτός αν δεν τον πιάνετε όντως, οπότε συγγνώμη, θα κάνω υπομονή να εξηγώ.
Ασ'το αληθεια μην απαντησεις. Χορτασαμε διδασκαλια απο χθες.
Απ'τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικου πηγαμε στα οικονομικα τωρα. Σε λιγο θα πηγαίνω στο παπει, δεν θα μπαινω στο παοκμανια.
Δεύτερο, την πραγματική του αξία την καθορίζει η ίδια η πραγματικότητα και βγαίνει από ένα σύνολο παραγόντων.
Ορισμένες φορές, η πραγματική και η χρηματιστηριακή αξία ενός παίκτη μπορεί να συμπίπτουν και να είναι ένα πολύ straightforward deal. Παίρνω αυτό για το οποίο πληρώνω. Άλλες φορές πληρώνεις λιγότερα για μεγαλύτερη πραγματική αξία και όπως λέμε βρίσκεις "λαυράκι", και άλλες φορές πληρώνεις παραπάνω και παίρνεις λιγότερα.
Σε κάποιες περιπτώσεις το να πληρώσεις παραπάνω για να πάρεις κάτι λιγότερο από αυτό που πληρώνεις είναι θεμιτό και ΜΙΑ ΧΑΡΑ, αν αυτό που αγοράζεις (και όχι αυτό που πληρώνεις) είναι εντάξει για εσένα και είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή.
Κι επίσης δεν μπορείς να βρεις ένα καλύτερο ισοζύγιο ποιότητα - τιμής (με τα ίδια ή παρόμοια χαρακτηριστικά).
Και ξαναλέω, για τον λόγο αυτό είπα "αν δίναμε 2,5 εκ για τον Τσεντίρα, θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια".
Δεν καταλαβαίνω τι είναι τόσο δύσκολο να συνδυάσεις από τα παραπάνω, για να καταλάβεις τι θέλω να πω.
Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.
Αν χαλάσει του Κεντιρα και πάει στη Κρεμονενσε δηλαδή νομίζετε ότι θα έρθει ο Ντουκς ας πούμε; Σας έχει δείξει η ομάδα τα τελευταία χρόνια σε περιπτώσεις ναυαγίων ότι έχει έτοιμες προχωρημένες επαφές με εναλλακτική; Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
- WeWillRockYou
Για τον Cheddira, την πρόταση 2,5 εκ. + μπόνους και το ενδιαφέρον της Κρεμονέζε, διαβάζουμε εδώ και μια εβδομάδα.
Στη δική του περίπτωση, ίσως η αναδημοσιεύση του θέματος μου μοιάζει περισσότερο να προέρχεται από την δική τους μεριά και όχι λόγω δικού μας ενδιαφέροντος.
Για τον Κρααλ, ο Αντώνης Οικονομίδης του sport24, που γενικά σε μεταγραφικά θέματα κάνει ρεπορτάζ, επιβεβαίωσε πως η ρήτρα του παίκτη στην Εσπανιόλ ήταν στα 3 εκ.
Στη δική του περίπτωση, ίσως η αναδημοσιεύση του θέματος μου μοιάζει περισσότερο να προέρχεται από την δική τους μεριά και όχι λόγω δικού μας ενδιαφέροντος.
Για τον Κρααλ, ο Αντώνης Οικονομίδης του sport24, που γενικά σε μεταγραφικά θέματα κάνει ρεπορτάζ, επιβεβαίωσε πως η ρήτρα του παίκτη στην Εσπανιόλ ήταν στα 3 εκ.
- pagotatzis
Ελπίζουμε ότι δεν ασχολήθηκαν καν με Κεντιρα
Ελπίζουμε ότι έχουν Plan A Plan B Plan C Plan D
Ελπίζουμε ότι έχουν Plan A Plan B Plan C Plan D
εχουν δωσει 300 εκ για μεταγραφες.. τι ψυχη εχουν αλλα 40-50Iggy Pop έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:44 Αγία μου Liverpool κανε το θαύμα σου και πάρε στην γλυκιά αγκαλιά σου τον Κουλιερακη μας, αμήν!
Πατερ, GINOLA, Ολλανδε, ΠΟΡΚΑΡΕ. Σωστε μας. Δωστε μας τα νεα οτι δε κλεινουμε τον Μαροκινο μπραντον τομας. Ας μας πει καποιος οτι θα ερθει μια στοπερακλα μια χαφαρα και ενα φορ μπαρουτι.
tell me lies tell me sweet little lies~~
tell me lies tell me sweet little lies~~
- These users thanked the author embuji for the post (total 4):
- Nikodiai, Polichni1926, Developer4, margas
-
εχουμε στο ροστερ ισως πανω απο 11 παικτες με ανω του ενος εκατομυριου συμβολαια .
και παλι θα δωσει υψηλο συμβολαιο σαυτους που θα ερθουν
απλως δεν δινουμε ευκολα 2 εκατομυρια εχει χωλαινουμε και ισως κανουμε και καλα γιατι ειδαμε τι εγινε και με λιγοτερα .
το σκαουτινγκ πρεπει να ειναι πολυ δυνατο για να μην την πατησεις και να πληρωνεις οτι παιρνεις. και εκει χωλαινουμε επισης
Μεχρι τωρα θεωρητικα οι κινησεις ειναι σωστες αλλα θεωρητικα παντα σε σχεση με περυσι
θα γινει εκπληξη μαθαινω στον σεντερφορ με καλο ονομα διαφορετικο αποτι ακουσαμε μεχρι τωρα
στα χαφ επισης μεθοδευεται κατι καλο και εκει μακαρι να ειναι ο κραλ
και παλι θα δωσει υψηλο συμβολαιο σαυτους που θα ερθουν
απλως δεν δινουμε ευκολα 2 εκατομυρια εχει χωλαινουμε και ισως κανουμε και καλα γιατι ειδαμε τι εγινε και με λιγοτερα .
το σκαουτινγκ πρεπει να ειναι πολυ δυνατο για να μην την πατησεις και να πληρωνεις οτι παιρνεις. και εκει χωλαινουμε επισης
Μεχρι τωρα θεωρητικα οι κινησεις ειναι σωστες αλλα θεωρητικα παντα σε σχεση με περυσι
θα γινει εκπληξη μαθαινω στον σεντερφορ με καλο ονομα διαφορετικο αποτι ακουσαμε μεχρι τωρα
στα χαφ επισης μεθοδευεται κατι καλο και εκει μακαρι να ειναι ο κραλ
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
- margas
- Σουριναμέζος
Γέννημα θρέμμα Ανκόνα είναι, από την Ηγουμενίτσα της Ιταλίαςodynet έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:50 @thanos-xanthi
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- odynet, renegade