Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:54 Θα τολμήσω να πω ότι ο Ντελιας αργά ή γρήγορα θα χαιρετήσει δυστυχώς....Ο Ντελιας δεν ήθελε ούτε θέλει να φύγει....Η πληροφορία μου από Γερμανία πάντως λέει ότι η μεταγραφή του στην Στουτγκάρδη θα γίνει....Ούτε πονηρός θέλω να το παίξω ούτε τπτ αλλά εμπιστεύομαι πολύ αυτόν που με ενημέρωσε....
Δεν πρόκειται να φύγει φέτος. Αν φύγει τον Αύγουστο, μετά από τα όσα έγιναν χτες, ο Σαββίδης δεν θα μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ούτε ένα 24ωρο. Του χρόνου και βλέπουμε.
These users thanked the author Caballo Viejo for the post (total 4):
Azrael, margas, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Dimpatra
black death

Δημοσίευση από black death »

joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:05 Μια χαρά μπορεί να πάει Αγρίνιο. Ο Σαλσεδο πως πήγε ΟΦΗ;
Ο σαλσεδο πηρε λεπτα σαν πιτσιρικας και δεν εξελίχθηκε ιδιαιτερα και μετα εφυγε. Αλλη περιπτωση.
Η ένσταση μου για κεντιρα ειναι στο "περασε και δεν ακουμπησε" γιατι η μια γεματη σεζον που επαιξε σεριε α δεν ηταν ακριβως αποτυχημενη για επιθετικο μικρης ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Caballo Viejo έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:07
PaokPatraG4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:54 Θα τολμήσω να πω ότι ο Ντελιας αργά ή γρήγορα θα χαιρετήσει δυστυχώς....Ο Ντελιας δεν ήθελε ούτε θέλει να φύγει....Η πληροφορία μου από Γερμανία πάντως λέει ότι η μεταγραφή του στην Στουτγκάρδη θα γίνει....Ούτε πονηρός θέλω να το παίξω ούτε τπτ αλλά εμπιστεύομαι πολύ αυτόν που με ενημέρωσε....
Δεν πρόκειται να φύγει φέτος. Αν φύγει τον Αύγουστο, μετά από τα όσα έγιναν χτες, ο Σαββίδης δεν θα μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ούτε ένα 24ωρο. Του χρόνου και βλέπουμε.
Και εγω ετσι λεω αλλα με αυτα που εχουμε δει φετος,δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για τιποτα.
These users thanked the author Azrael for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

αργά ή γρήγορα εννοείς σ αυτή τη μεταγραφική περίοδο;;;
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:09
joshua έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:05 Μια χαρά μπορεί να πάει Αγρίνιο. Ο Σαλσεδο πως πήγε ΟΦΗ;
Ο σαλσεδο πηρε λεπτα σαν πιτσιρικας και δεν εξελίχθηκε ιδιαιτερα και μετα εφυγε. Αλλη περιπτωση.
Η ένσταση μου για κεντιρα ειναι στο "περασε και δεν ακουμπησε" γιατι η μια γεματη σεζον που επαιξε σεριε α δεν ηταν ακριβως αποτυχημενη για επιθετικο μικρης ομαδας.
O 23χρονος Σαλσιδο έχει παραπάνω συμμετοχές και στη serie a και στη serie b από τον 27χρονο Κεντιρα
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Hayate έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:18 Όλοι αυτοί που ακούγονται είναι καλοί και σύγχρονοι παικτες ,όπως ήταν και οι Σαματα,Ολιβέιρα,Τσολακ,Τισουνταλι και πολλοί άλλοι επιθετικοι που πήραμε τόσα χρόνια..Καλοι και σύγχρονοι παικτες είναι και οι μέσοι που ακουγονται...Δεν είναι μόνο τα νούμερα που παίζουν μπάλα, θυμηθείτε ομάδες όπως η Μπριζ που αντιμετωπίσαμε που επειδή δεν είχαν γνωστούς παίκτες μας θεωρούσαμε μέχρι και φαβορί...Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά ,να υπάρχει υγεία μέσα στην ομάδα,και να αφήσουν στην άκρη οποιαδήποτε τοξικότητα από εξωτερικους παράγοντες ...
Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει (διαβάσει) όλα, διαβάζεις ότι το κουαρτέτο Σαμάτα, Ολιβέιρα, Τσόλακ, Τισουντάλι είναι και ΚΑΛΟΙ και ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ παίκτες.

Φυσικά. Καλός και ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ο Τισουντάλι που εγώ με σκέμπα τον αφήνω πίσω σε ταχύτητα και αντοχή και μιλάω απολύτως σοβαρά... Καλός ο Σαμάτα που σε 2 σεζόν βασικός/ημιβασικός και σε 64 συμμετοχές έγραψε 8 γκολ απέναντι στα ... Ελληνικά μεγαθήρια... Καλός και σύγχρονος ο Σαμάτα που γλιστρούσε σε πέναλτι, που προ κενής εστίας πέταγε τη μπάλα έξω.

Καλός και σύγχρονος παίκτης ο Ολιβέιρα που από όταν ήταν στην ΑΕΚ τραυματίζοταν μόνος του και ποτέ πρακτικά δεν έδειξε τίποτα. Καλός και σύγχρονος παίκτης ο Τσόλακ που κοστίζει αυτή τη στιγμή 1 εκ στα 31, έχει αλλάξει καμιά 15αριά ομάδες και παίζει Β Ιταλίας.

Μάγκες δημοκρατία έχουμε προφανώς και ο καθένας έχει την άποψη του, ωστόσο σορρυ κιόλας ούτε τη λογική θα βιάσουμε, ούτε θα φορέσουμε παρωπίδες, για να καταλήξουμε στο οτι στο θέμα φορ "εμείς καλά τα κάναμε όλα και τις επιλογές, αλλά για κάποιον μυστήριο λόγο που δεν αφορά τις επιλογές μας, δε μας βγήκαν".

Υπάρχει και ένα όριο έτσι;

Ειλικρινά το παραπάνω που γράφτηκε είναι μνημείο και ανάξιο ιδιαίτερο σχολιασμού, εξάλλου όλοι οι παραπάνω όταν έφυγαν από εμάς ήταν και περιζήτητοι και διέπρεψαν (με εξαίρεση το πέρασμα Τσόλακ από Σκωτία) και διαπρέπουν ακόμα.

Υ.Γ. "Ο ορισμός της παράνοιας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα".
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:05 Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά :D
Μην έρθει κανένας Brandon ..
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Είναι τελείως διαφορετικές περιπτώσεις, ο Σαλσέδο θεωρούταν ταλέντο μικρός στην Ίντερ, που ποτέ δεν έπιασε και κάθε χρονιά ήταν και σε χαμηλότερο επίπεδο. Ο Κεντίρα από την άλλη δεν ήταν ποτέ ταλέντο, ξεκίνησε από τα πολύ χαμηλά και σταδιακά ανέβαινε επίπεδα για να φτάσει σε επίπεδο Serie A.

Αυτό που έχει πετύχει ο Κεντίρα είναι κάτι πολύ σπάνιο, εμένα δεν μου περνάει καθόλου αδιάφορο. Πόσους παίκτες θυμάστε στην σύγχρονη εποχή στην Ελλάδα που να είναι μέχρι τα 23-24 τους σε ομάδες Β-Γ εθνικής και μετά να καταφέρνουν να φτάσουν και να διατηρηθούν στην Σουπερλίγκα?
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
Unpsofable78, renegade, DikefalosNisiotis
black death

Δημοσίευση από black death »

Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:14
O 23χρονος Σαλσιδο έχει παραπάνω συμμετοχές και στη serie a και στη serie b από τον 27χρονο Κεντιρα
Αντε να το πω και με νουμερα.
Ο σαλσεδο πηρε λεπτα σαν υποσχόμενος, δηλαδή 3 σεζόν απο 400 εως 700 λεπτα μεχρι που καταλαβαν οτι δεν...
Ο αλλος σε μια σεζον επαιξε 2500 λεπτα, δηλαδη εδειξε οτι μπορει να σταθεί βασικός στους μικρους.
Καλα για σεριε β δεν υπαρχει συζήτηση καν. Ο ενας έπαιζε 200 λεπτα κι ο αλλος εβαλε 17 γκολ.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εκείνο το χαφ που λέγαμε οτι ήταν κοντά ;; Ο Κράαλ δεν προχωράει μάλλον και ο Κολκας το πρωί έλεγε για άλλον που του κάνει και μεγαλύτερο κλικ...
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ο Ντελιας ειδικά μετά το χθεσινό δεν φεύγει φέτος κι ας ονειρεύονται στην Στουτγάρδη χθες ο Σαββίδης καταλαβε πόσο εύθραυστος είναι πλέον κι ότι μια τέτοια πώληση θα είναι το τέλος του.
Από την άλλη όμως πρέπει να φτιαχτεί και η ομάδα,δεν είναι τυχαίο ότι χθες βγήκε του Κραλ και του Μοχάμεντ γιατί απλά αυτό θα παρουσίαζαν ως απάντηση στην πώληση Ντελια, κράτησαν τον Ντελια πιστεύοντας ότι ο κόσμος όπως πέρυσι θα φωνάζει Έλα ρε Σαββίδαρε κρατήσες τον παιχταρα, άλλωστε ως πυροτεχνουργο πήγαν να μας τον περάσουν, αλλά η πραγματικότητα έδειξε το αντίθετο ότι ο κόσμος πλέον είναι στα κάγκελα, κι από τι βλέπω αν όντως δεν γίνει η απαραίτητη ενίσχυση και πάμε σε σεντιρα και δανεικό ή ελεύθερο για χαφ και καμιά κουβέντα για στόπερ η γκρίνια θα φτάσει στο χθεσινό επίπεδο.

Μακάρι λοιπόν να μας διαψεύσουν να φέρουν Κραλ, Μοχάμεντ και ένα σέντερ μπακ καλό και να μπούμε όλοι τρελαμένοι στην σεζόν των 100 χρόνων
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Azrael, Polichni1926
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

tzo_1926 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:21 Εκείνο το χαφ που λέγαμε οτι ήταν κοντά ;; Ο Κράαλ δεν προχωράει μάλλον και ο Κολκας το πρωί έλεγε για άλλον που του κάνει και μεγαλύτερο κλικ...
Ναι γιατί θέλουν 3 μύρια. Επίσης το τελευταίο χαφ που έκανε κλικ στον Κολκα ήταν ο Εσιτι και ο Μπακαγιοκο που πήγε να μας περάσει ότι στις προπονήσεις είναι παιχταράς και γρήγορα θα ξεχνουσαμε τον Μειτε. Δύσκολα τα πράγματα
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
margas, Polichni1926
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

O Πριγιοβιτς που διέπρεψε πριν κ που μετα; Ο Μπραντον Τομας είχε βιογραφικό επιπέδου μεταγραφής Αστέρα Τρίπολης, ο Ακπομ ηταν δανεικος σε ομάδες Τσαμπιονσιπ με χαμηλές πτήσεις, να πάμε κ πιο πισω; Πες μου έναν πετυχημένο σέντερ φορ ξενο που ειχσμε κ πες μου οτι ηταν safe επιλογή. Η safe επιλογη ο Μπερμπατοφ που θα εκανε πλακα στην Σουπερλιγδα δεν ακουμπησε. Ναι οκ ηταν ο Τουντορ μυρωδιας. Ε κ ο Βούλγαρος όμως ηταν σαν να είχαμε πάρει καποιον σωσία του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 3):
Unpsofable78, DikefalosNisiotis, giaxxo
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κάναμε μια μεταγραφή στη κ19 από το λαγο.
Έναν 17χρονο.

Κάτι είναι κι αυτό.
These users thanked the author giapas for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

2100 αγωνιστικά λεπτά έκανε σε μια από τις χειρότερες ομάδες της Serie A η οποία έπεσε εκείνη την χρονιά και ναι έβαλε 7 γκολ. Δεν έβαλε ούτε 17, ούτε 27.

Την επόμενη χρονιά πήγε σε ομάδα της La Liga που επίσης έχει στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό και εκεί δεν υπήρχε καν.

Στην εθνική έχει 6 συμμετοχές και 0 γκολ.

Οκ, τι άλλο έχει να επιδείξει ως παίχτης στα 27 του ο συγκεκριμένος στο υψηλό επίπεδο;

Τι βλέπεις δηλαδή στο βιογραφικό του και λες ναι αυτός είναι μια καλή λύση για έναν ΠΑΟΚ που θέλει στα 100 του χρόνια να χτυπήσει πρωτάθλημα και να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη;

Δεν είμαι επιθετικός απέναντι σου, ειλικρινή είναι τα ερωτήματα μου, ψάχνω να βρω από που πηγάζει η αισιοδοξία και η σιγουριά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author JohnDag for the post:
Montrealiotis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”