Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Όλοι αυτοί που ακούγονται είναι καλοί και σύγχρονοι παικτες ,όπως ήταν και οι Σαματα,Ολιβέιρα,Τσολακ,Τισουνταλι και πολλοί άλλοι επιθετικοι που πήραμε τόσα χρόνια..Καλοι και σύγχρονοι παικτες είναι και οι μέσοι που ακουγονται...Δεν είναι μόνο τα νούμερα που παίζουν μπάλα, θυμηθείτε ομάδες όπως η Μπριζ που αντιμετωπίσαμε που επειδή δεν είχαν γνωστούς παίκτες μας θεωρούσαμε μέχρι και φαβορί...Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά ,να υπάρχει υγεία μέσα στην ομάδα,και να αφήσουν στην άκρη οποιαδήποτε τοξικότητα από εξωτερικους παράγοντες ...
-
Ναι σιγουρα θα βοηθούσε αλλα υπαρχει μια επιμονη στον παίχτη σε βαθμο που δεν πιστευω οτι του τον φορτωνουν του λουτσεσκου α λα μπακαγιοκο που γραφεται.JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:18Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το επιχείρημα που αναφέρεις, δεν ήταν εντυπωσιακά αποτυχημένες..black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:09Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:05 Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά![]()
Αλλωστε το προβλημα του μπακαγιοκο ειναι οτι ειναι παλαιμαχος τουριστας, ο μαροκινος δεν φαινεται τετοιος τουλαχιστον.
Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:41Γέννημα θρέμμα Ανκόνα είναι, από την Ηγουμενίτσα της Ιταλίαςodynet έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:50 @thanos-xanthi
Χαχα, απ'το Μαρόκο είναι ο άνθρωπος...΄Ερημος Σαχάρα, καμήλες, βεδουίνοι, οι δρόμοι στις πόλεις τους είναι σαν μια τεράστια λαϊκή αγορά, κλιματισμός πουθενά και αν κάνει 47 βαθμούς το μεσημέρι σου λένε "δροσούλα σήμερα"!

Εντάξει, την άποψη μας λέμε. Αποφάσεις παίρνουν οι ιθύνοντες και παράλληλα και την ευθύνη των αποφάσεων αυτών.black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:22Ναι σιγουρα θα βοηθούσε αλλα υπαρχει μια επιμονη στον παίχτη σε βαθμο που δεν πιστευω οτι του τον φορτωνουν του λουτσεσκου α λα μπακαγιοκο που γραφεται.JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:18Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το επιχείρημα που αναφέρεις, δεν ήταν εντυπωσιακά αποτυχημένες..black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:09
Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...
Αλλωστε το προβλημα του μπακαγιοκο ειναι οτι ειναι παλαιμαχος τουριστας, ο μαροκινος δεν φαινεται τετοιος τουλαχιστον.
Εγώ παραμένω μη θετικός για συγκεκριμένους ποδοσφαιρικούς λόγους (τους οποίους έχω εξηγήσει ήδη) αλλά αν προπονητής και scouting team έχουν αποφασίσει ότι αυτός είναι ο παίχτης που τους κάνει ας προχωρήσουμε στην απόκτηση μπας και κλείσουμε καμιά τρύπα.
Στην τελική, προτιμώ να επιλεγεί ένας μέτριος (κατ' εμέ) ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει την έγκριση του αγωνιστικού τμήματος από το να έρθει πάνω στην πίεση του χρόνου στο τέλος της μεταγραφικής ο αντίστοιχος Μπακαγιόκο/Κόλει της επίθεσης.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
- Kabamaru11, Logistis
- Σουριναμέζος
Έχω μεγάλη απορία ποιούς ακριβώς θεωρείς "παρόμοιες" επιλογές?JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:18Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το επιχείρημα που αναφέρεις, δεν ήταν εντυπωσιακά αποτυχημένες..black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:09Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:05 Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά![]()
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Unpsofable78
Ο Χριστός ρε παιδια, τι διαβάζουμεHayate έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:18 Όλοι αυτοί που ακούγονται είναι καλοί και σύγχρονοι παικτες ,όπως ήταν και οι Σαματα,Ολιβέιρα,Τσολακ,Τισουνταλι και πολλοί άλλοι επιθετικοι που πήραμε τόσα χρόνια..Καλοι και σύγχρονοι παικτες είναι και οι μέσοι που ακουγονται...Δεν είναι μόνο τα νούμερα που παίζουν μπάλα, θυμηθείτε ομάδες όπως η Μπριζ που αντιμετωπίσαμε που επειδή δεν είχαν γνωστούς παίκτες μας θεωρούσαμε μέχρι και φαβορί...Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά ,να υπάρχει υγεία μέσα στην ομάδα,και να αφήσουν στην άκρη οποιαδήποτε τοξικότητα από εξωτερικους παράγοντες ...
- These users thanked the author Nikodiai for the post (total 2):
- Developer4, soigol
Γιατι ρε συ τι ειπε ο ανθρωπος; Εγραψε την αποψη του ομορφα και πολιτισμενα.
- These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
- giaxxo, Unpsofable78
Πολύ απλό. Όλες τις επιλογές που φωλιάζουν κάτω από την γενική κατηγορία "στοιχήματα".Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:31Έχω μεγάλη απορία ποιούς ακριβώς θεωρείς "παρόμοιες" επιλογές?JohnDag έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:18Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το επιχείρημα που αναφέρεις, δεν ήταν εντυπωσιακά αποτυχημένες..black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:09
Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...
Παίκτες που είτε το βιογραφικό τους είναι ανύπαρκτο/ελάχιστο ή είναι ξεκάθαρα σε καθοδική πορεία στην καριέρα τους.
Ο Μειτέ δεν ήταν στοίχημα. Βγήκε.
Ο Τισουντάλι δεν ήταν στοίχημα. Δεν βγήκε.
Όλα μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και απόλυτη επιτυχία στις μεταγραφές δεν υπάρχει. Παίζουν πολλά ρόλο στο να δέσει ένας παίκτης με μια ομάδα. Αλλά όταν ο παίκτης δεν είναι στοίχημα, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες.
Να πάμε και στην προκείμενη με τους φορ; Ο Μαροκινός είναι στοίχημα. Ο Ντουκς δεν είναι. Ο δεύτερος έχει αποδείξει την αξία του σταθερά στο μεγάλο επίπεδο, ο πρώτος πέρασε και δεν ακούμπησε.
Μπορεί να ρθει ο Τσεντίρα και να βγάλει μάτια και ο Γερμανός να ρθει και να σέρνεται.
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο ένας είναι στοίχημα και ο άλλος μια πιο safe επιλογή.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 6):
- Skoufos_tou_Lucescu, adam04, giapas, PaokFiesta, lnlnx, Montrealiotis
Καλοί και σύγχρονοι όπως ο Σαματα;Έλεος ρε εσύ εντάξει.Azrael έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:42 Γιατι ρε συ τι ειπε ο ανθρωπος; Εγραψε την αποψη του ομορφα και πολιτισμενα.
- These users thanked the author Nikodiai for the post (total 2):
- Developer4, margas
Δεν θελω να σκισουμε το θεμα με Off-topic αλλα εγω καταλαβαινω ακριβως πως το εννοει.Μην σκαλωνεις με λεπτομερειες.Ο καθενας εχει την αποψη του.
- These users thanked the author Azrael for the post:
- Unpsofable78
Δεν θα κάνω τον λογιστή και δεν είμαι. Αλλά grosso moto, 5 πωλήσεις έγιναν από πέρσι τον Αύγουστο μέχρι τώρα (Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Τζίμας, Κοτάρσκι και Τισουντάλι), εισπράχθηκε bonus από τον Αουγκούστο, λύθηκαν-έληξαν αρκετά συμβόλαια που βάρυναν και πολύ τον προϋπολογισμό, χρήμα από Ευρώπη και τώρα βλέπω από το PAOK FC ότι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας έφτασε τις 14.026. Ε, το να διαβάζω ότι έπρεπε να πωληθεί και ο Κωνσταντέλιας για να καλύψουμε τα 3 γνωστά κενά με παίκτες αξίας και να ανοίξει ένα μεγαλύτερο, με κάνει έξω φρενών. Τί περιμένουν για να πάρουν 3 πρωτοκλασάτους στις θέσεις που πονάμε; Η δήθεν αυτάρκεια πέρσι μας στέρησε καλύτερες διακρίσεις στην Ευρώπη, ίσως και το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν δεν ελέγχει τους υπευθύνους για τα οικονομικά. Αν η Μαρία είπε στον Λουτσέσκου δεν υπάρχει χρήμα για μεταγραφές και ότι είμαστε μέσα, ή πρέπει να την βάλει υπεύθυνη κυλικείων της Τούμπας ο Σαββίδης και αν, ή εκτελεί εντολές άνωθεν.
Κάτι άλλο μου φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό.
Κάτι άλλο μου φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό.
- PaokPatraG4
Θα τολμήσω να πω ότι ο Ντελιας αργά ή γρήγορα θα χαιρετήσει δυστυχώς....Ο Ντελιας δεν ήθελε ούτε θέλει να φύγει....Η πληροφορία μου από Γερμανία πάντως λέει ότι η μεταγραφή του στην Στουτγκάρδη θα γίνει....Ούτε πονηρός θέλω να το παίξω ούτε τπτ αλλά εμπιστεύομαι πολύ αυτόν που με ενημέρωσε....
-
Δεν είναι ακριβώς ετσι ρε συ. Ο τυπος εφτασε καποια στιγμη να παιξει σεριε α, επαιξε βασικος, εβαλε 7 γκολ, επεσε η ομαδα του, πηγε στην εσπανυολ και δεν κολλησε πολυ, τωρα παλι ομαδες σεριε α τον θελουν. Αν διαβάσεις σχολια εδω θα νομίζεις οτι αν δεν τον παρουμε θα πάει στο αγρινιο.
- AmirAzmiMegahed
Δεν πιστεύω σε safe και στοιχήματα επιλογές. Υπάρχουν δεκάδες safe επιλογές που απέτυχαν και δεκάδες στοιχήματα επιλογές που πέτυχαν.
Δεν είναι τόσο σημαντικό το τι έκαναν οι παίκτες στις προηγούμενες ομάδες τους, όσο το πόσο έχεις αξιολογήσει τα χαρακτηριστικά τους σε σχέση με το τι ψάχνεις.
Το κακό είναι οτι ο κόσμος σχηματίζει άποψη μόνο από το transfermarkt και τα γκολ/ασσιστ που έχει ένας παίκτης, άντε και από κανένα video με highlights στο youtube. Oι scouters όμως και οι αναλυτές, στις μέρες μας έχουν ένα σωρό εργαλεία για να αξιολογήσουν τους παίκτες και μπορούν να περάσουν με ακτίνες τον παίκτη. Σημαίνει αυτό οτι δεδομένα θα αποδώσει; Όχι φυσικά, υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι που όσο καλά και να ξεψαχνίσεις τον παίκτη, πάλι μπορεί και να αποτύχει. Πχ ο Taylor έκανε τα νούμερα που έκανε στη Σκωτία, αλλά είναι η πρώτη του φορά που βγήκε από τη χώρα του.
Δεν είναι τόσο σημαντικό το τι έκαναν οι παίκτες στις προηγούμενες ομάδες τους, όσο το πόσο έχεις αξιολογήσει τα χαρακτηριστικά τους σε σχέση με το τι ψάχνεις.
Το κακό είναι οτι ο κόσμος σχηματίζει άποψη μόνο από το transfermarkt και τα γκολ/ασσιστ που έχει ένας παίκτης, άντε και από κανένα video με highlights στο youtube. Oι scouters όμως και οι αναλυτές, στις μέρες μας έχουν ένα σωρό εργαλεία για να αξιολογήσουν τους παίκτες και μπορούν να περάσουν με ακτίνες τον παίκτη. Σημαίνει αυτό οτι δεδομένα θα αποδώσει; Όχι φυσικά, υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι που όσο καλά και να ξεψαχνίσεις τον παίκτη, πάλι μπορεί και να αποτύχει. Πχ ο Taylor έκανε τα νούμερα που έκανε στη Σκωτία, αλλά είναι η πρώτη του φορά που βγήκε από τη χώρα του.
- These users thanked the author AmirAzmiMegahed for the post (total 5):
- Azrael, tzo_1926, Unpsofable78, paok apo epilogi, DikefalosNisiotis