Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Pavlenka - Guge - Tsiftsis
Kedziora - Posch - Micha - Bataoulas - Lovren
Kenny - Sastre - Baba - Taylor
Meite - Camara - Ozdoev - Dahoud - Tsopou
Taison - Ivanusec - Ntelias - Balde - Zivko - Pelkas - Chatsidis
Chedirra - Akpom - Mythou
Μετά τα ευρωπαικά πουλάς Despotov-Chalov και στέλνεις δανεικό Shoretire.
Akpom φέρνεις στα χασομέρια ως δανεικό με οψιόν και κλείνεις. Λεφτά δεν θα βρουν. Τον άλλον Οκτώβριο θα είναι 31!
Akpom φέρνεις στα χασομέρια ως δανεικό με οψιόν και κλείνεις. Λεφτά δεν θα βρουν. Τον άλλον Οκτώβριο θα είναι 31!
- These users thanked the author FreeWatcher for the post:
- Shadow
- PAOK_Antarctica
Καλά ρε, όλο το paokmania μέσα ήμασταν εκείνη τη μέρα;obanebane έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:05 Εγώ κόντεψα να πεθάνω εκείνη τη μερα,πριν μπω στο γήπεδο,την έχω γράψει την Ιστορία αυτή στο παρελθόν,είμαστε και εκτός θέματος.
Εγώ είχα έρθει σκαστός από τα Γιάννενα όπου σπούδαζα τότε.
-
Για πώληση Τσάλοφ με αντικατάσταση προφανώς συμφωνώ και εγώ... Για Δέσποτα οχι, σίγουρα θα γράψει νούμερα και φέτος συν το πλεονέκτημα που μας δίνει σε ΟΛΑ τα στημένα, είτε για απευθείας, είτε για σέντρα...FreeWatcher έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:45 Pavlenka - Guge - Tsiftsis
Πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν με κάτι πραγματικά καλύτερο...
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- adam04
Μια ερωτηση. Πιστευετε θα εχει το θρασος καποιο ΑΡΔ να βγει με την γκρινια που ολο και μεγαλωνει να πει κατι του τυπου "Δε θελετε να πουληθει ο ντελιας αλλα θελετε και τοπ μεταγραφες, ε δε γινεται ετσι";
Γιατι κατι μου λεει οτι ερχεται κατι τετοιο απο τους παρατρεχαμενους του viber... Εχω μια αισθηση/φοβια οτι οι Ninja πλησιαζουν.
Γιατι κατι μου λεει οτι ερχεται κατι τετοιο απο τους παρατρεχαμενους του viber... Εχω μια αισθηση/φοβια οτι οι Ninja πλησιαζουν.
Ferrari much?pagotatzis έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:23 Ελπίζουμε ότι δεν ασχολήθηκαν καν με Κεντιρα
Ελπίζουμε ότι έχουν Plan A Plan B Plan C Plan D

Χαφ αμεσα, δεν γινεται να παμε με Οζντοεφ 3ο χαφ, εδω και 2 χρονια ψαχνουμε να βρουμε με ποιον παρτενερ ταιριαζει και τι τελικα προσφερει. Αυτος ο αξονας πρεπει επιτελους να ερθει στο 2025 απο αποψη χαρακτηριστικων.
- These users thanked the author shearer4 for the post:
- DikefalosNisiotis
-
Δεν παίζει να γίνει τίποτα τέτοιο και δε θα εξυπηρετούσε και κάτι δηλαδή...embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:52 Μια ερωτηση. Πιστευετε θα εχει το θρασος καποιο ΑΡΔ να βγει με την γκρινια που ολο και μεγαλωνει να πει κατι του τυπου "Δε θελετε να πουληθει ο ντελιας αλλα θελετε και τοπ μεταγραφες, ε δε γινεται ετσι";
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Nikodiai
Θυμάμαι ακόμα τα καντήλια στον Γκόμεζ που είχε κάνει μέσα σε 30 λεπτά γιογιό Ουντέζε και Χασιώτη. Καρυπίδης δεξί μπακ τότε και αριστερά το άτι ο Χαραλάμπους ενώ κέντρο ο Μέγκαχεντobanebane έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:05 Εγώ κόντεψα να πεθάνω εκείνη τη μερα,πριν μπω στο γήπεδο,την έχω γράψει την Ιστορία αυτή στο παρελθόν,είμαστε και εκτός θέματος.

Ξερω γω ρε συ, εχω αγριεφτει με τις μαλακιες που εχω ακουσει απο δ'αυτους εδω και 2 μηνες ειδικα.Developer4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:55Δεν παίζει να γίνει τίποτα τέτοιο και δε θα εξυπηρετούσε και κάτι δηλαδή...embuji έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:52 Μια ερωτηση. Πιστευετε θα εχει το θρασος καποιο ΑΡΔ να βγει με την γκρινια που ολο και μεγαλωνει να πει κατι του τυπου "Δε θελετε να πουληθει ο ντελιας αλλα θελετε και τοπ μεταγραφες, ε δε γινεται ετσι";

- pagotatzis
Σε αυτό ακριβώς το ποστ καταλαβαίνει κάποιος πόσο διαφορετικά αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιροshearer4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:52Ferrari much?pagotatzis έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 12:23 Ελπίζουμε ότι δεν ασχολήθηκαν καν με Κεντιρα
Ελπίζουμε ότι έχουν Plan A Plan B Plan C Plan D![]()
Χαφ αμεσα, δεν γινεται να παμε με Οζντοεφ 3ο χαφ, εδω και 2 χρονια ψαχνουμε να βρουμε με ποιον παρτενερ ταιριαζει και τι τελικα προσφερει. Αυτος ο αξονας πρεπει επιτελους να ερθει στο 2025 απο αποψη χαρακτηριστικων.
Χαφαρα χρειάζεσαι όχι επειδή είναι 3ος ο Ονζτοεφ
Ο Οζντοεφ είναι σκυλί του πολέμου !
Μια χαρά μου κάνει την δουλειά
Δεν πίνει δεν τρώει και όταν τον χρειαστείς θα σου προσφέρει !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author pagotatzis for the post:
- Vet_eranos
Ρε, δεν λένε τέτοια! Θα έρθει ο "φίλος" σου και θα το γυρίσει από "μπάρμπα το τσαγάκι σου" σε "μπάρμπα το χαπάκι σου".ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:56Μισό παίρνω ούτως ή άλλως...giapas έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:56Αποστόλη θέλω να ηρεμήσεις , να μη ταράζεσαι και τώρα που είναι καλοκαίρι να παίρνεις το μισό χάπι της πίεσης - όχι ολόκληρο.ΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:37 Όταν γράφεται εδώ μέσα ότι (λόγω μη πώλησης Ντέλια) ακυρώθηκε η συμφωνημένη αγορά του Kral, τι να ελπίζεις μετά;
Είναι δυνατόν να φτιάξουμε ομάδα, όταν δεν μπορούμε να διαθέσουμε 4-5Μ;
Μετά από τόσες πωλήσεις;
Και με Ντέλια μη ανανεωμένο επί 12 μήνες;
Τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;
Κι ακόμα είμαι νέος...
Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά

- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- DikefalosNisiotis, Unpsofable78, margas
-
Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:05 Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά![]()
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- Unpsofable78, margas
Εγω πραγματικα πλεον τον θελω απο περιεργεια.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- black death, Unpsofable78, margas
85 σελίδες σε μια μέρα και μετά τα χθεσινά κι ο Σεντιρα μοιάζει όαση!
Καμία διαρροή εδώ μέσα να την πάρουν μετά οι ρεπόρτερ να ρωτήσουν αν ισχύει την ΠΑΕ έχουμε σήμερα;;;
Καμία διαρροή εδώ μέσα να την πάρουν μετά οι ρεπόρτερ να ρωτήσουν αν ισχύει την ΠΑΕ έχουμε σήμερα;;;
- These users thanked the author kormi for the post (total 2):
- DikefalosNisiotis, margas
Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το επιχείρημα που αναφέρεις, δεν ήταν εντυπωσιακά αποτυχημένες..black death έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:09Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...nunies4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:05 Το έχετε φάει ρε το παιδί.
Θα έρθει το Μαροκινό άτι θα κάνει 15+ γκολ και να δω που θα κρυφτειτε μετά![]()
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
- Logistis, Montrealiotis