Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πάντως το σημερινό ξεκίνησε από άρθρο του κικερ....
- These users thanked the author burbu for the post:
- Unpsofable78
Αυτό το σχολίασε ένας στο φόρουμ τούς,ότιο Ιβάν είναι πιο πλούσιος από τον Μαρινάκη αλλά έχει κακούς σύμβουλουςsn0ufel4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:45Να πιούμε καφέ να συζητήσουμε για τις στάσεις μας μπας και καταφέρουμε να βγάλουμε άκρηrenegade έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:31 Καλά...η στάση σου απέναντι στον Ιβάν τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο ( βασικά είναι περισσότερο) είναι ανάλογη με αυτήν που έχω εγώ απέναντι στον λουτσέσκου![]()
![]()
Υποθετικό ήταν. Και μόνο που συζητάμε ότι είναι πιθανό άσχετοι να έπεισαν τον Ιβάν πως η πώληση του Ντελια δε θα φέρει προστριβές παρά τις αντιρρήσεις της ομάδας δείχνει και το πρόβλημα για μένα. Κανονικά δε θα έπρεπε καν να σκεφτόμαστε τέτοια σενάριαMontrealiotis έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:34 @snoufel Αν δέχεσαι ότι μπορεί όντως να του μεταφέρθηκαν άλλα πράγματα, αναιρεί αυτό που είπες ότι όλοι ήταν αντίθετοι με αυτήν την κίνηση.
Συμφωνουμε όμως 100% ότι δουλειά έτσι δεν γίνεται
Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί,
Σκέφτομαι πιο είναι το χειρότερο που έκανε ο Σαββίδης.
Η πουστια στον Misic ή το σημερινό;
Νομίζω το πρώτο..γιατί εκεί μπαίνει και το θέμα υγείας.
- abc_o_ karpouzas
sn0ufel4......
επειδή ισχύει η τελευταία σου πρόταση μου έκανε εντύπωση και το πόστ που ...ξεκίνησα..την κουβέντα μαζί σου οπου και εκεί καταλαβαίνω αυτο που γράφεις στην πρωτη σου πρόταση...Γνωρίζουμε ότι ακριβώς γράφτηκε και εδώ μέσα και σε άλλα σοσιαλ.......
η διαφωνία μου είναι οτι το τι γράφεται και εδω και σε άλλα σόσιαλ ισως να μην μας λένε και την πραγματικότητα...
δεν γίνεται εσύ και τα άλλα παιδια που ανάφερες να ... δείχνετε... τον ιβαν επειδή το...είδατε κάπου γραμμένο ...
το γραμμένο το είδα και εγω και οι 2-3 τελευταίοι που τους κολλήσατε...τα δελτία στον τοιχο...
είναι ομως η αλήθεια??
ποσο λάθος να εκανε... σύμφωνα και με την θρησκεία μας ....ο άπιστος Θωμάς.
επειδή ισχύει η τελευταία σου πρόταση μου έκανε εντύπωση και το πόστ που ...ξεκίνησα..την κουβέντα μαζί σου οπου και εκεί καταλαβαίνω αυτο που γράφεις στην πρωτη σου πρόταση...Γνωρίζουμε ότι ακριβώς γράφτηκε και εδώ μέσα και σε άλλα σοσιαλ.......
η διαφωνία μου είναι οτι το τι γράφεται και εδω και σε άλλα σόσιαλ ισως να μην μας λένε και την πραγματικότητα...
δεν γίνεται εσύ και τα άλλα παιδια που ανάφερες να ... δείχνετε... τον ιβαν επειδή το...είδατε κάπου γραμμένο ...
το γραμμένο το είδα και εγω και οι 2-3 τελευταίοι που τους κολλήσατε...τα δελτία στον τοιχο...

είναι ομως η αλήθεια??
ποσο λάθος να εκανε... σύμφωνα και με την θρησκεία μας ....ο άπιστος Θωμάς.
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Unpsofable78
Σίγουρα, αλλά μην ξεχνάμε ήρθε ως άσχετος με το αντικείμενο, μάλλον χρειάζεται ξεκαθάρισμα στου γύρω τουmarkos4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:51 Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί,
- Metagrafakias
Oχι ρε ουτε καν,το σημερινο εδειξε οτι απλα σε γραφει στο ριπαπα του και οτι δεν νιωθει τον σφυγμο του απλου ΠΑΟΚτση..markos4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:51 Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί,
Για μενα οτι χειροτερο να καταλαβαινω οτι εχω εναν μεγαλομετοχο ανιωθο...
Ο Μισιτς επαιξε ενα χρονο στον ΠΑΟΚ ουτε δεθηκαμε ουτε τπτ...
Ο Ντελιας ειναι ζωντανη ιστορια για τον ΠΑΟΚ που θα τον συζηταμε και μετα 30χρονια....
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- Magdi Tolba 4
- abc_o_ karpouzas
sn0ufel4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:56 Λες όλο το σημερινό να είναι επειδή είδαμε κάτι κάπου γραμμένο?
αν ..ξέρετε...τοτε συγνώμη...
αλλα τι ακριβώς δύναμη εχει το...φορουμ.. οταν δεν λες τι ξέρεις??
κατανοητοί οι λόγοι ....αλλα μην παίρνετε θέση με ...εξω εξω...κουβέντες γιατι εδω μεσα υπάρχουν και ...μετροκοληδες...
και είναι ικανοί να μας κάνουν όλους ρδελομπου....
στα ίσια ο αλλος ειπε τον ..τολη... αυτο που τον ειπε...
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Unpsofable78
καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε παραπονα....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Apil44, Unpsofable78
αν ηταν ανοιωθος κανενα ντελια δεν θα βλεπαμε εδω , οτι πετυχε το πεταμε στα σκουπιδια ε ?Metagrafakias έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:09Oχι ρε ουτε καν,το σημερινο εδειξε οτι απλα σε γραφει στο ριπαπα του και οτι δεν νιωθει τον σφυγμο του απλου ΠΑΟΚτση..markos4 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:51 Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί,
Για μενα οτι χειροτερο να καταλαβαινω οτι εχω εναν μεγαλομετοχο ανιωθο...
Ο Μισιτς επαιξε ενα χρονο στον ΠΑΟΚ ουτε δεθηκαμε ουτε τπτ...
Ο Ντελιας ειναι ζωντανη ιστορια για τον ΠΑΟΚ που θα τον συζηταμε και μετα 30χρονια....
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Apil44, Unpsofable78
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα
Ή αλλάζεις ΑΜΕΣΑ οικονομική πολιτική ενεργώντας ανάλογα με την οικονομική σου επιφάνεια και όχι ως μεγαλομπακαλης διαχειριστής που παζαρευει φραγκοδιφραγκα και ξεπουλαει μισοτιμης,ή πουλάς την παε και αποχωρείς με τιμές και με ψηλά το κεφάλι πριν επέλθει η ολική φθορά.Πριν χαθεί εντελώς η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός προς το πρόσωπό σου.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΤΟΦ
Ή αλλάζεις ΑΜΕΣΑ οικονομική πολιτική ενεργώντας ανάλογα με την οικονομική σου επιφάνεια και όχι ως μεγαλομπακαλης διαχειριστής που παζαρευει φραγκοδιφραγκα και ξεπουλαει μισοτιμης,ή πουλάς την παε και αποχωρείς με τιμές και με ψηλά το κεφάλι πριν επέλθει η ολική φθορά.Πριν χαθεί εντελώς η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός προς το πρόσωπό σου.
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΣΤΟΦ
- These users thanked the author beyes4 for the post (total 3):
- Metagrafakias, bane1980, Special 4
-
Ο Σαββίδης ανέτρεψε την αρχική του απόφαση να πουλήσει τον παίκτη για να μην μετατραπεί ο αγώνας στην ΤΟΥΜΠΑ στις 7 Αυγούστου σε συλλαλητήριο εναντίον του. Καταλαβαίνει ο καθένας ποιόν αντίκτυπο θα είχε εντός και εκτός ΠΑΟΚ, σε κέντρα και παράκεντρα, στο επικοινωνιακό μπρα ντε φερ, στο συσχετισμό δύναμης και επιρροής μεταξύ Σαββίδη και Μυστακίδη (που έχει εγκαταστήσει το επίκεντρο των επιχειρηματικών του συμφερόντων στο κέντρο) η εικόνα μιας ΤΟΥΜΠΑΣ που θα έβραζε κατά του Σαββίδη.
Βέβαια για να τα ρίχνω και σε Μυστακίδη, εγώ περίμενα μια απρόσμενη κίνηση από την πλευρά του. Να ανακοίνωνε ότι το κόστος της ανανέωσης και της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Κωνσταντέλια το αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου αυτός ως προσφορά στην προοπτική της ομάδας.
Αυτό περίμενα. Δεν το έχει ακόμα κάνει. Κρίμα.
Βέβαια για να τα ρίχνω και σε Μυστακίδη, εγώ περίμενα μια απρόσμενη κίνηση από την πλευρά του. Να ανακοίνωνε ότι το κόστος της ανανέωσης και της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Κωνσταντέλια το αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου αυτός ως προσφορά στην προοπτική της ομάδας.
Αυτό περίμενα. Δεν το έχει ακόμα κάνει. Κρίμα.
- loukas karadimos
Την αναγούλα που μου προκάλεσες χθες, τελευταία φορά την ένιωσα όταν ο 28/2 βγήκε από την πίσω πόρτα στο Βενιζέλος
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά μια και είσαι λάτρης της ιστορίας σε καλώ να δεις τι τύχη είχε ο προη-Γούμενος που μας έκανε να νιώσουμε με αυτόν τον τρόπο
Δεν μπορούσα να πιστέψω μέχρι χθες ότι θα νιώσω τόσο άσχημα για πάρτη σου. Μαθαίνω δέχτηκες επίσκεψη στα γραφεία και απειλές για κατάληψη. Και σε παραπέμπω ξανά σε μαθήματα ιστορίας για να καταλάβεις σε ποιες εποχές παραπέμπουν όσα ζήσαμε χθες
Δυστυχώς για εμένα τα μέλια τελειώσανε , και από εδώ και στο έξεις δεν υπάρχει ελαφρυντικό. Κανένας πόλεμος, κανένας κοβιντ, μόνο ΠΑΟΚ….
Υ.Γ ελπίζω να κατάλαβες χθες πόσο αδύναμος είσαι χωρίς τον κόσμο του ΠΑΟΚ από πίσω σου . Let that sink in
Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά μια και είσαι λάτρης της ιστορίας σε καλώ να δεις τι τύχη είχε ο προη-Γούμενος που μας έκανε να νιώσουμε με αυτόν τον τρόπο
Δεν μπορούσα να πιστέψω μέχρι χθες ότι θα νιώσω τόσο άσχημα για πάρτη σου. Μαθαίνω δέχτηκες επίσκεψη στα γραφεία και απειλές για κατάληψη. Και σε παραπέμπω ξανά σε μαθήματα ιστορίας για να καταλάβεις σε ποιες εποχές παραπέμπουν όσα ζήσαμε χθες
Δυστυχώς για εμένα τα μέλια τελειώσανε , και από εδώ και στο έξεις δεν υπάρχει ελαφρυντικό. Κανένας πόλεμος, κανένας κοβιντ, μόνο ΠΑΟΚ….
Υ.Γ ελπίζω να κατάλαβες χθες πόσο αδύναμος είσαι χωρίς τον κόσμο του ΠΑΟΚ από πίσω σου . Let that sink in
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 7):
- ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4, xrisitsapa, Metagrafakias, ramboutla, Billpaok666, bane1980, Special 4
Θα γράψω κάτι και μην το πάρετε στραβά.
Τα κοράκια πάνω από τα ψοφίμια μαζεύονται.
Η κίνηση του Μυστακίδη , από το πουθενά, μήπως είναι από πληροφόρηση αδυναμίας του Ιβάν;
Το συνδυάζω με ότι βλέπουμε από τις αρχές καλοκαιριού και βέβαια την έντονη αντίδραση του Ιβάν και την διάθεση του να δείξει ότι είναι εδώ.
Υποθέσεις και σενάρια βέβαια αλλά και τίποτα κανονικό το τελευταίο διάστημα.
Τα κοράκια πάνω από τα ψοφίμια μαζεύονται.
Η κίνηση του Μυστακίδη , από το πουθενά, μήπως είναι από πληροφόρηση αδυναμίας του Ιβάν;
Το συνδυάζω με ότι βλέπουμε από τις αρχές καλοκαιριού και βέβαια την έντονη αντίδραση του Ιβάν και την διάθεση του να δείξει ότι είναι εδώ.
Υποθέσεις και σενάρια βέβαια αλλά και τίποτα κανονικό το τελευταίο διάστημα.