Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ακατανότητο και έχασες πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου που ήταν 100-0 μαζι σου. Δεν ξεχνάμε αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα επικροτούμε και σε πράξεις που ειναι εκτος τοπου και χρόνου. Δεν γινεται μετά τα όλα όσα εχουν μεσολαβήσει να εισαι μισο βήμα απο την πώληση του καλυτερου σου παίκτη πριν καν τους πρώτους αγώνες.
Στα @@ μου αν ηθελε ο ντέλιας σήμερα να φυγει, δεν μ απασχολεί καν τι θελει αυτη τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ με νοιαζει. Και αν ολοκληρωνόταν το έγκλημα θα είχαμε δύσκολες καταστάσεις παντου, σε ενα καλοκαίρι μονιμης πίεσης.
Δεν ξερω ρε ιβαν γιατί άλλαξες τόσο πολύ σε σχέση με τον άνθρωπο που μπουκαρε στο ματς με τους χάρτινους να υπερασπιστεί την ομαδα, στον άνθρωπο που δεν κατεβασε την ομάδα με γαύρο και αλλαξε τα παντα.Τις δυσκολίες τις γνωρίζουμε, οποιος θεωρεί παραμύθι τη δυσκολία μετακίνησης κεφαλαίων μαλλον ζει σε άλλο συμπαν. Άλλο αυτο και άλλο το να παίρνεις αποφάσεις που είναι αυτοκτονικές.
Σημερα το γυαλί ράγισε, δεν ξερω αν κολλάει ευκολα αυτο το πραμα.
ΥΓ. Καταλαβαίνω τον θυμό (και εγώ θύμωσα), καταλαβαίνω την σύγχιση (στα ίδια ειμαι ακομα κ τωρα). Δεν καταλαβαίνω το μίσος ομως που εβγαλαν κάποιοι πολλοί στο κατα τα άλλα τεράστιο λαθος που πηγε να κανει ο ιβαν. Όσο ντροπή θα ήταν η πωληση του ντελια αυτη τη στιγμή, τόσο ντροπη είναι και οι χυδαίες εκφράσεις μίσους σε φόρουμ του ΠΑΟΚ, τεραστια ντροπη
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ακατανότητο και έχασες πολύ μεγάλο ποσοστό του κόσμου που ήταν 100-0 μαζι σου. Δεν ξεχνάμε αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι θα επικροτούμε και σε πράξεις που ειναι εκτος τοπου και χρόνου. Δεν γινεται μετά τα όλα όσα εχουν μεσολαβήσει να εισαι μισο βήμα απο την πώληση του καλυτερου σου παίκτη πριν καν τους πρώτους αγώνες.
Στα @@ μου αν ηθελε ο ντέλιας σήμερα να φυγει, δεν μ απασχολεί καν τι θελει αυτη τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ με νοιαζει. Και αν ολοκληρωνόταν το έγκλημα θα είχαμε δύσκολες καταστάσεις παντου, σε ενα καλοκαίρι μονιμης πίεσης.
Δεν ξερω ρε ιβαν γιατί άλλαξες τόσο πολύ σε σχέση με τον άνθρωπο που μπουκαρε στο ματς με τους χάρτινους να υπερασπιστεί την ομαδα, στον άνθρωπο που δεν κατεβασε την ομάδα με γαύρο και αλλαξε τα παντα.Τις δυσκολίες τις γνωρίζουμε, οποιος θεωρεί παραμύθι τη δυσκολία μετακίνησης κεφαλαίων μαλλον ζει σε άλλο συμπαν. Άλλο αυτο και άλλο το να παίρνεις αποφάσεις που είναι αυτοκτονικές.
Σημερα το γυαλί ράγισε, δεν ξερω αν κολλάει ευκολα αυτο το πραμα.
ΥΓ. Καταλαβαίνω τον θυμό (και εγώ θύμωσα), καταλαβαίνω την σύγχιση (στα ίδια ειμαι ακομα κ τωρα). Δεν καταλαβαίνω το μίσος ομως που εβγαλαν κάποιοι πολλοί στο κατα τα άλλα τεράστιο λαθος που πηγε να κανει ο ιβαν. Όσο ντροπή θα ήταν η πωληση του ντελια αυτη τη στιγμή, τόσο ντροπη είναι και οι χυδαίες εκφράσεις μίσους σε φόρουμ του ΠΑΟΚ, τεραστια ντροπη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george188 την Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author george188 for the post (total 15):
- WeWillRockYou, flash4, abc_o_ karpouzas, Montrealiotis, Iggy Pop, Apil44, trouman, keep_paokizein, astral, PAOKevolution and 5 more users
ενταξη τον βγαλαμε και τρελο τον Ιβαν εμεις που δεν μπορουμε τα του οικου μας να φερουμε βολτα .....
καποιοι εχετε χασει τελειως την μπαλα ειπαμε μιρλα γκρινια τοξικοτητα χαρακτηριστικο καποιων ,αλλα εχουν πλεον ξεφυγει τελειως .....

- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- tolis14, Apil44, Unpsofable78
στο μπαχαλο με τον ΑΣ αποκλειστικα υπευθυνος ο κατσαρης και οι παρατρεχαμενοι τουchrisg4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:19 Η εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο είναι τραγική πάντως. Πρώτα το μπάχαλο με τον Λουτσεσκου , μετά το μπάχαλο με τον ΑΣ τώρα ο Κωνσταντελιας . Αν διοικεί τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του με τον τρόπο που διοικεί τον ΠΑΟΚ σε κάνει να απορείς πως έγινε δισεκατομμυριούχος.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- george188, Apil44, Unpsofable78
- abc_o_ karpouzas
που να σταθω ρε τζοσουα?? 2 ερμηνείες δίνεις...joshua έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:30Πολύ βολικά στέκεσαι σε αυτο από όσα έγραψα.abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:26joshua τι γράφεις ρε φίλε..joshua έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:18 Δύο ερμηνείες ....................... Η ότι όντως πρέπει να ανησυχούμε για τη πνευματική κατάσταση του Ιβαν κάτι που πάρα τις παραξενιές και ιδιοτροπίες δεν μοιάζει πιθανό..................
αλλα υπάρχει και η περίπτωση να ειναι ...πιθανό...??
ανάμεσα στην πνευματική και την...υλική...ισορροπία εσυ τι θα σχολίαζες??
-
Το σημερινό θα διδάσκεται σε σεμινάριο για το τι να ΜΗΝ κάνεις στην διαχείριση μιας ομάδας εν έτει 2025:
Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι δεν είχε γίνει συζήτηση για ανανέωση τόσο καιρό;
Αν όντως δεν είχε γίνει, μιλάμε για έγκλημα.
Αν είχε γίνει, προφανώς δεν τα είχαν βρει, άρα ο παίκτης ίσως να ήθελε όντως να φύγει;!
Αν είχε γίνει συζήτηση και δεν τα είχαν βρει και ο παίκτης ήθελε να φύγει και τα είχε βρει σε όλα με την Στουτγκάρδη, και εσύ με την σειρά σου έχεις δεχθεί την πρόταση της ομάδας, τότε πώς τον "απαγάγεις" από το αεροδρόμιο;
Αν ο παίκτης ήθελε να φύγει, τώρα με τι όρους και πώς ακριβώς να επαναδιαπραγματευτεί για το συμβόλαιο;
Αν ο παίκτης δεν ήθελε να φύγει και με τις κινήσεις σου, τον "διώχνεις" στην ουσία, τότε μιλάμε και πάλι για έγκλημα.
Από όπου και να το πιάσεις το πράγμα δεν σώζεται. Ευτυχώς ο Γιάννης είναι καλό παιδί και χαρακτήρας. Για εμένα έχει κάνει και αρκετή υπομονή μέχρι στιγμής...
Δηλαδή, να πιστέψουμε ότι δεν είχε γίνει συζήτηση για ανανέωση τόσο καιρό;
Αν όντως δεν είχε γίνει, μιλάμε για έγκλημα.
Αν είχε γίνει, προφανώς δεν τα είχαν βρει, άρα ο παίκτης ίσως να ήθελε όντως να φύγει;!
Αν είχε γίνει συζήτηση και δεν τα είχαν βρει και ο παίκτης ήθελε να φύγει και τα είχε βρει σε όλα με την Στουτγκάρδη, και εσύ με την σειρά σου έχεις δεχθεί την πρόταση της ομάδας, τότε πώς τον "απαγάγεις" από το αεροδρόμιο;
Αν ο παίκτης ήθελε να φύγει, τώρα με τι όρους και πώς ακριβώς να επαναδιαπραγματευτεί για το συμβόλαιο;
Αν ο παίκτης δεν ήθελε να φύγει και με τις κινήσεις σου, τον "διώχνεις" στην ουσία, τότε μιλάμε και πάλι για έγκλημα.
Από όπου και να το πιάσεις το πράγμα δεν σώζεται. Ευτυχώς ο Γιάννης είναι καλό παιδί και χαρακτήρας. Για εμένα έχει κάνει και αρκετή υπομονή μέχρι στιγμής...
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 4):
- WeWillRockYou, perestroik4, flash4, Azrael
- axaristos_4
This is the new normal eorptol.eorptol1 έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:00 ενταξη τον βγαλαμε και τρελο τον Ιβαν εμεις που δεν μπορουμε τα του οικου μας να φερουμε βολτα .....![]()
καποιοι εχετε χασει τελειως την μπαλα ειπαμε μιρλα γκρινια τοξικοτητα χαρακτηριστικο καποιων ,αλλα εχουν πλεον ξεφυγει τελειως .....
![]()
![]()
Όταν θα πάρει την ΠΑΕ ο Μυστακίδης θα χρειαστούμε άτομα σαν κι εσένα, οπότε δεν σε κακίζω.
Αν παντως εβλεπα ολη αυτη την ιστορια σαν καποιος ασχετος εκτος ομαδας, το πρωτο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν οτι αλλα λενε και αλλα καταλαβαινουν μεταξυ τους μεσα στην ΠΑΕ.
- Kabamaru11
Ειναι με διαφορα παντως το πιο ΠΑΟΚ καλοκαιρι που θυμαμαι.
1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια
Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
1.Περιπτωση Λουτσε-Ιβαν
2.Περιπτωση Α.Σ.-Ιβαν/ΠΑΕ-Μυστακιδης
3.Περιπτωση Ντελια
Δεν κρυβω πως κουραστηκα ηδη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 9):
- Rexaris, WeWillRockYou, icue, Apil44, george188, theo86, Maedhros4, Dimpatra, TylerDurden
Εγω παντως πληροφορηση απο τους αρδ δεν θεωρω ως γεγονος. Οντως δεν ξερουμε τι εγινε σημερα,διοτι ο Ιβαν δεν χρειαζεται να ακουσει ραδιοφωνο για να καταλαβει ποιο ειναι το κλιμα του κοσμου.astral έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:15 Συνεχίζει να μη βγάζει πολύ νόημα η όλη ιστορία και η πληροφόρηση που έχουμε είναι σίγουρα λειψή.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν δεν ήξερε τι αντιδράσεις θα προκύψουν, άσχετα με το τι μπορεί να του είπε ο περίγυρος. Είχε μάλιστα μόλις ορίσει τον Βιερίνια για σύμβουλο του....
Από εκεί και πέρα , δεν έχει νόημα να φτιάχνουμε σενάρια γιατί όσο προσπαθούμε να βρούμε λογική στο παράλογο, μάλλον θα μπερδεύουμε περισσότερο.
Χαίρομαι που έμεινε ο παίκτης και λυπάμαι για το αυτογκόλ και την μεγάλη πληγή που δημιούργησε η διοίκηση στη σχέση της με τον κόσμο.
Πιο πιθανο ειναι ο παικτης να εδειξε διαθεση φυγης η αυτο να μεταφερθηκε , οποτε και να συμφωνησαν στα 20εκ. Αλλα δεν βλεπω να μαθαινουμε στα σιγουρα ποτε
- These users thanked the author Alastor for the post (total 2):
- astral, Unpsofable78
Ναι αν δεν κλείσει η μεταγραφική περίοδος εντελώς, να κρυσταλλοποιηθούν οι εισερχόμενοι και οι εξερχόμενοι, δε θα μπορούμε να πούμε αν ήταν καλό το καλοκαίρι ή έχει.
Δε συμπεραίνω τίποτα. Γνωρίζουμε ότι ακριβώς γράφτηκε και εδώ μέσα και σε άλλα σοσιαλ. Τα δεδομένα είναι αυτά. ΣΗΜΕΡΑabc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:12sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:50 ................................
Όταν και αν αποδειχτεί /μαθευτεί κάτι διαφορετικό ευχαρίστως να αναιρεσω. ....................
ρε sn0ufel4 ...
τι ειναι αυτο που γράφεις τώρα....και για αυτον τον λόγο σε ρώτησα και κάπως απότομα και σε ...διπλανη...σελιδα...
αφού δεν εισαι και εντελως σίγουρος και ίσως .....συμπεραίνεις...γιατι παίρνεις θέση και δεν περιμένεις...
εκτός εαν είσαι οποτε ...εγω ζητάω συγνωμη αλλα εισαι υποχρεωμένος να μιλήσεις....
Αν αύριο υπάρξουν άλλα (πραγματικά δεδομένα και όχι δικαιολογίες για να καλύψουν καταστάσεις) εδώ είμαστε να τα δούμε
Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Δε νομίζω τόσα χρόνια εδώ μέσα ούτε εγώ ούτε ο odi ούτε ο black να έχουμε αναφέρει κάτι ανακολουθο ούτε να έχουμε συγκεκριμένη στάση επειδή έτσι μας κάπνισε
Δε διαφωνώ καθόλου. Καταλαβαίνεις και συ όμως ότι με αυτά τα δεδομένα δε μπορούμε να κάνουμε σοβαρή δουλειά. Σαν εταιρία. Σαν ομάδα. Είναι το δεύτερο τουλάχιστον περιστατικό στο οποίο ας δεχτούμε πως μεταφέρονται λανθασμένα πληροφορίες στον Ιβάν. Αυτή δεν είναι εικόνα σοβαρής ομάδας /επιχείρησης συγγνώμηrenegade έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:20 ...
Μας αρέσει να μιλάμε με τσίτατα όπως το παραπάνω
Πρέπει να αποδεχτούμε κάποια πράγματα. Οσαββίδης έχει κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες οι οποίες θα τον ακολουθούν πάντα.
Δυσκολίες όπως το θέμα της γλώσσας, το γεγονός ότι δεν είναι μέρος της ελληνικής κοινωνίας... δεν ήταν ποτέ και κατ επέκταση και του ΠΑΟΚ
Οι περισσότεροι άνθρωποι τους οποίους ειδικά αυτήν την εποχή εμπιστοσύνη,, είναι ελάχιστοι, ο κύριος πυρήνας τους είναι άνθρωποι οι οποίοι σχετίζονται με το ποντιακό στοιχείο χωρών της πρόεδρος βοιωτικής ένωσης και κάποιοι λίγοι τους οποίους έκανε συνεργάτες αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ...οι οπίοι βέβαια δεν έχουνε την ίδια επιδραστικότητα πάνω του όπως π.χ ο Φωτιάδης και κάποιοι άλλοι
Δεν σου λέω ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα, φυσικά και είναι και πάντοτε ήταν το θα είναι όσο είναι πρόεδρος ο ιβάν.
Καλά...η στάση σου απέναντι στον Ιβάν τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο ( βασικά είναι περισσότερο) είναι ανάλογη με αυτήν που έχω εγώ απέναντι στον λουτσέσκου 

- These users thanked the author renegade for the post:
- Unpsofable78
- Montrealiotis
@snoufel Αν δέχεσαι ότι μπορεί όντως να του μεταφέρθηκαν άλλα πράγματα, αναιρεί αυτό που είπες ότι όλοι ήταν αντίθετοι με αυτήν την κίνηση.
Συμφωνουμε όμως 100% ότι δουλειά έτσι δεν γίνεται
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Unpsofable78
Να πιούμε καφέ να συζητήσουμε για τις στάσεις μας μπας και καταφέρουμε να βγάλουμε άκρηrenegade έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:31 Καλά...η στάση σου απέναντι στον Ιβάν τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο ( βασικά είναι περισσότερο) είναι ανάλογη με αυτήν που έχω εγώ απέναντι στον λουτσέσκου![]()

Υποθετικό ήταν. Και μόνο που συζητάμε ότι είναι πιθανό άσχετοι να έπεισαν τον Ιβάν πως η πώληση του Ντελια δε θα φέρει προστριβές παρά τις αντιρρήσεις της ομάδας δείχνει και το πρόβλημα για μένα. Κανονικά δε θα έπρεπε καν να σκεφτόμαστε τέτοια σενάριαMontrealiotis έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:34 @snoufel Αν δέχεσαι ότι μπορεί όντως να του μεταφέρθηκαν άλλα πράγματα, αναιρεί αυτό που είπες ότι όλοι ήταν αντίθετοι με αυτήν την κίνηση.