Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
blackzi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από blackzi »

-keeper- έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:34
blackzi έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30 Ασόβαρη και επικίνδυνη η ΠΑΕ. Παρόλη τη χαρά για την παραμονή του Ντελια ξενέρα για αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ μας...
Δεν είναι προσωπικό αλλά όταν λέτε ΠΑΕ σε ποιον αναφέρεστε ;
Σε όλους όσους την απαρτίζουν και λαμβάνουν αποφάσεις. Δεν αναφέρομαι μόνο σε ένα άτομο, γιατί φαίνεται να υπάρχει γενική ανοργανωσιά. Βέβαια όπως και να το κάνουμε το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει. Φέτος με κάποιες διοικητικές προσθήκες φάνηκε να υπάρχει διάθεση για αλλαγή πλεύσης, αλλά το σημερινό είναι τραγικό. Είναι τραγικό να μην μπορείς να ζυγίσεις σωστά και να υποστηρίξεις μέχρι τέλους μια απόφασή σου. Γιατί το δεν γνώριζε ο Σαββίδης και ακύρωσε την μεταγραφή δεν το χάφτω. Αλλά ακόμα και να ισχύει, είναι τραγικό που το επέτρεψες να συμβεί, και 1 χρόνο τώρα να διαρρέεται ότι θα ανανεώσει ο Κωνσταντέλιας και να μην κουνιέται φύλλο.
These users thanked the author blackzi for the post:
gk.box16
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

fidel έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:27
Psaras έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:44 Ο Ντέλιας δεν θέλει να φύγει.
Ο Σαββίδης δεν θέλει να πουλήσει.
Η Στουτγάρδη δεν θέλει να δώσει 20+ κασέρι.
Την μεταγραφή την έχουν όλοι όμως σίγουρη :opaokara:
Σωτήρας ο ΙΒΑΝ μας έσωσε απο την πώληση μόλις σφυγμομέτρησε την αντίδρασή του κόσμου....Ντροπή απλά ντροπή
Δεν ξέρω ποιος μας έσωσε. Εγώ πάντως νηφάλια, απείχα από την παράκρουση. Ήμουν σίγουρος ότι ο Ντελιας δεν πάει πουθενά.
These users thanked the author Psaras for the post (total 6):
aivas19, Χωρικός, Unpsofable78, trouman, margas, Kourdos
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:50
Alastor έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32
WeWillRockYou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16 Αδυνατώ να πιστέψω πως όλο αυτό ήταν ένα επικοινωνιακό σόου, κυρίως γιατί δεν πιστεύω πως οι Γερμανοί θα συμφωνούσαν σε κάτι τέτοιο.
Μάλλον το ομόφωνο κράξιμο από παντού, οδήγησε σε αλλαγή στάσης. Μακάρι παραμονή του Κωνσταντέλια και άμεση ενίσχυση της ομάδας.
Αυτο ειναι το κλειδι της υποθεσης. Σιγα μην συμμετειχε η Στουτγκαρδη ως κομπαρσος στο επικοινωνιακο show που εστησε η ΠΑΕ

Επισης το οτι μενει ο Ντελιας εκτος του οτι ξενερωσε ολο το ΠΟΚ, ξενερωσε και πολλους εδω μεσα αποτι φαινετε,ασχετως τι λενε...
Δηλαδή εσύ λες ότι υπάρχει ΠΑΟΚτσης που ήθελε να φύγει ο Ντέλιας? Για ποιο λόγο?
Για πες μας.
Αν ακυρωθεί δηλαδή το ντιλ θα πρέπει να λέμε μπράβο στον Σαββίδη?
Όλη αυτή η παλινωδία είναι για κλάματα. Το μόνο ευχάριστο της ιστορίας είναι ότι το παιδί θα μείνει στον ΠΑΟΚ.
Επιμένω όμως ότι η τακτική Σαββίδη πλέον είναι στα όρια του επικίνδυνου.
Όχι υπάρχουν όμως άτομα που θέλανε να ρίξουν χολή και να το εκμεταλλευτούν για να πιέσουν τον Ιβάν να φύγει. Δεν το είδες δηλαδή;
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Unpsofable78, margas, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:49 Καπου εδω να πουμε επισης οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτος απτο οτι εξοργισε χιλιαδες ΟΠΑΔΟΥΣ της

Εγινε επισης ρεζιλι στην διεθνη ποδοσφαιρικη αγορα
Κάλιαρι has entered the chat
These users thanked the author -keeper- for the post (total 6):
Montrealiotis, PaokFiesta, Psaras, Shadow, icue, margas
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:28

Επισης, εσύ ποιος ακριβώς είσαι είπαμε?
Ο Καμπαμαρου Ιγκανο.

:lol: :lol: :lol:
:opaokara:
ως ....... συνηθως......... απαντησεις ...... 3χρονου
[/quote]

Όχι ρε φίλε παρεξήγησες....

Απλώς γελάω γιατί μου φάνηκε περίεργο που δεν ξέρεις τον.....σε αντίθεση με όλον τον κόσμο...Καμπαμαρου
Мир

Δημοσίευση από Мир »

fidel έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:47
Grigorios_PAOK έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:37
Metagrafakias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35 Το μονο μπραβο παει στον κοσμο που με τις αντιδρασεις του κρατησε πιθανον τον Ντελια στην ομαδα ,σε κανεναν Ιβαν...
Ιβαν αμα δεν μπορεις βγες και μιλα και επικοινωνησε το...Αλλιως βγαλε πωλητηριο καθαρα και τιμια!!!
Ποιος κόσμος αντέδρασε; ΠΟΥ;.
Στα σοσιαλ μιδια....;;;;
Από τα σοσιαλ ξεκίνησαν και οι έγχρωμες επανάστασης, η μήπως όχι ?
Από τα γραφεία της NED.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:49 Τι να γράφουν στο Stuttgartmania τώρα πλάκα πλάκα?

Δεδομένο ότι έχουν φάει το ξενέρωμα του αιώνα. Σκέψου να έχεις δει highligts Ντέλια σε πέντε έξι βιντεάκια γιατί σε λιγότερα δεν χωράνε και να πέφτει άκυρο...
These users thanked the author thomas Murg for the post:
margas
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ally Samagoal έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
dragon έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25 Φερε ουναι κραλ κ ακπομ να ξεχαστουμε λίγο
1 ΣΤΑ 3
Κραλ?
Κάτι ξέρεις εσύ. .Για κάντο πιο λιανό. Κάτι γρίφους έγραψες..
These users thanked the author makispaspartou for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Κλείστε τις εγγραφές ανάθεμα με κατά τη διάρκεια τις μεταγραφικής περιόδου κ κάθε τέτοιας ..

Είναι η τέλεια ευκαιρία να μας κάνουν μπαχαλο..

Οι πιστοί μπορούν να εγγράφονται κι από Σεπτέμβριο..

Ιβαναρε ,δε βιαστηκα να μιλήσω κάτι μου λέγε ότι θα έκανες ρελανς...

Σκάσε τώρα κ 2 μπόμπες χαφ κ φορ να μην μας μείνει εγκεφαλικό κύτταρο κ σήμερα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vet_eranos την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Vet_eranos for the post (total 4):
ASTNORD2, Unpsofable78, trouman, magdy
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:46 Niknikos γράφει, axaristos4 βάζει like. Κοινό σημείο, εγγραφή και οι δύο 24/7/2025. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Και βέβαια εμείς οι 'άλλοι' είμαστε παρεάκι, οι όμοιοι που τελείωσαν τα ψωμιά μας. Να δούμε πόσα troll θα μαζευτούν ακόμη
Μέχρι χθες μαζί σου και με τους aiva19, eorptol κ.α.
Σήμερα θέλω όλη την διοίκηση της ΠΑΕ να την βάλω στην θέση του μ@λ@κ@ Τάκη στο βίντεο που υπάρχει στο YouTube.
Δυστυχώς κλονίστηκε η εμπιστοσύνη που είχα στον Σαββίδη.
These users thanked the author Dimpatra for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:49 Καπου εδω να πουμε επισης οτι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκτος απτο οτι εξοργισε χιλιαδες ΟΠΑΔΟΥΣ της

Εγινε επισης ρεζιλι στην διεθνη ποδοσφαιρικη αγορα
Όπως έγραψε το gazzetta
Σε θρίλερ που παραπέμπει σε μεταγραφικές ιστορίες των 80's και των 90's εξελίσσεται η υπόθεση της μεταγραφής του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Στουτγκάρδη!
Πραγματικά πιο αψυχολόγητο σόου δε παίζει να έχει γίνει, στις πλάτες του κόσμου που του γαμήθηκε η ψυχή, και στις πλάτες από τα παιδάκια που κλαίγανε επειδή φεύγει το ίνδαλμα τους ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Τώρα πέρι ρεζιλιού, το πολύ πολύ να μην πάρουμε παίκτη από την Στουτγκάρδη...Αν δώσεις λεφτά κανένα ρεζιλίκι δεν μετράει.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ειμαι και γλυφτης δεν θα γινω ποτε.....
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 3):
axaristos_4, niknikos, soigol
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Αφού πέρασε αυτό,καλύτερα να είμαστε ον τοπικ τώρα, ποιον θα τροφοδοτεί με κάθετες ο Ντελιας? :opaokara:
These users thanked the author burbu for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Να είμαι ειλικρινής, ούτε καν μπήκα σε πειρασμό να ασχοληθώ με την υπόθεση. Χωρίς να ξέρω αν και με πόσα παραμείνει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα, από την αρχή ήμουν βέβαιος ότι στη Στουτγκάρδη δεν πρόκειται να πάει. Μπορεί να πέσω και παντελώς έξω, θα φανεί. Δε θα σταθώ σε όσα έχουν γραφεί όλες αυτές τις ώρες σε διάφορα νήματα από μέλη, που εν πάση περιπτώσει, ακόμα κι αν δεν τρέφω ιδιαίτερη εκτίμηση προς αυτά, δεν έχω λόγο να αμφισβητώ (σε υπερβολικό τουλάχιστον βαθμό) ότι υποστηρίζουν την ίδια ομάδα με εμένα. Είναι όμως θλιβερό ότι έχουν παρεισφρύσει εδώ μέσα διάφοροι εγκάθετοι τραχανοπλαγιάδες, που είναι δεδομένο ότι, αφορμής δοθείσης, θα προσπαθούν να κάνουν αυτό που κάνουν και σήμερα, και από το βράδυ της κοινοποίησης της ιστορικής συμφωνίας ΑΣ με Μυστακίδη κοκ. Θεωρώ ότι έχει γίνει αντιληπτό από αυτούς που χρειάζεται να έχει γίνει.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 9):
Montrealiotis, vasgias, abc_o_ karpouzas, Unpsofable78, trouman, Kourdos, Parolos, paok apo epilogi, magdy
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Είναι πολύ λυπητερό και ετεροντροπιαστικό, ακόμη και αν πρόκειται για τρολς, να πιστεύει κάποιος ότι οι οπαδοί που είχαν τρελαθεί με την ενδεχόμενη πώληση Ντέλια, μπορεί και να μην χαίρονται που κατά πώς φαίνεται, μένει.

Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, κάποιοι είναι στ' αλήθεια ΠΑΟΚ.

Προσωπικά είχα ξενερώσει στο άκουσμα του φευγιού, αλλά ήμουν ήρεμος.

Τώρα απλώς χαίρομαι με την παραμονή του παιχταρά, γελώ με τη διαχείριση της διοίκησης και ευελπιστώ οι συνοπαδοί να αντιληφθούν, όσο επίπονο και αν είναι αυτό, ότι ΠΑΟΚ είμαστε μόνο εμείς.

Καμία διοίκηση δεν είναι ΠΑΟΚ. Ούτε η παρούσα , ούτε η επόμενη. Μπορεί να είναι λιμάνι, ξενοδοχείο, πετρέλαια, μέταλλα , Ελβετίες, Ρωσίες, Γαλλίες, Αμερικές, αλλά ΠΑΟΚ, είμαστε μόνο εμείς.

Προστατέψτε την ομάδα. Από το μικρό του μετερίζι ο καθένας, όπως μπορεί, ακόμη και νοητικά.

Στα μεταγραφικά τώρα, μπορεί ένας να βγει έγκυρα να πει αν φάγαμε άκυρο από τον Τσεντίρα;

Ναι ή ου;
These users thanked the author arrwstos for the post (total 7):
alexgarcia6, axaristos_4, vasgias, Metagrafakias, niknikos, soigol, Developer4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”