Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
perestroik4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από perestroik4 »

AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά, τι έγινε με τη κοινότητα της θρησκείας του στη Στουτγκάρδη και το πρότζεκτ που τοσο πολύ ψημένο τον είχαν και πίεζε για τη μεταγραφή σα τρελός. Και για το μπούλινγκ που του κάναμε που επαίξε το ρόλο του?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο ιδιοκτήτης του Δικέφαλου όπως και πέρυσι στην πρόταση της Ζάλτσμπουργκ έτσι και φέτος το πήρε πάνω του και με προσωπική απόφαση κρατάει τον διεθνή Έλληνα στην Τούμπα και ετοιμάζεται να τον κάνει Μίδα.

Ο Σαββίδης ζήτησε να ακυρωθεί η όποια συμφωνία με τους Σουηβούς και να κληθεί άμεσα ο Κωνσταντέλιας να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα εκτοξεύει τις ετήσιες οικονομικές του απολαβές.
sport24

Μαζι με αυτο μεχρι το Σαββατο πρεπει να εχουν προχωρησει και οι μεταγραφες.
Ετσι θα δειξεις οτι δεν πηγες να κανεις σαν ΠΑΕ , διαχειρηση του θεματος
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
margas, Montrealiotis, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gika έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:15 ...Έκλαιγε ο Κωνσταντελιας στην θέση 32Β της Ryanair για την ξενιτιά που τον περιμένει, και ο τεράστιος Ιβάν πήρε τηλέφωνο τον Μιχάλη τον O’Leary να γυρίσει το αεροπλάνο πίσω.
:mrgreen:
Καλά κι αυτός με Ryanair θα πήγαινε;
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
Nikodiai
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να δω τωρα εχουν τα @@ στη ΠΑΕ να φερουν και 3 παικταραδες η θα παιχτει το σεναριο κρατησαμε τον Ντελια οπως περσι και θα φερουμε δανεικους και ελευθερους μιας χρησης?
These users thanked the author joshua for the post (total 12):
Kabamaru11, Patron, Ριαν_Καπαγιαννιδης, JohnDag, margas, bane1980, Montrealiotis, Panx Romana, Logistis, thios4 and 2 more users
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

perestroik4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23 AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά, τι έγινε με τη κοινότητα της θρησκείας του στη Στουτγκάρδη και το πρότζεκτ που τοσο πολύ ψημένο τον είχαν και πίεζε για τη μεταγραφή σα τρελός. Και για το μπούλινγκ που του κάναμε που επαίξε το ρόλο του?
Στο λεω εντελως καλοπροαιρετα και φιλικα,κοφτο.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
Unpsofable78
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Mission Impossible - Ntelias Reckoning
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Φερε ουναι κραλ κ ακπομ να ξεχαστουμε λίγο
These users thanked the author dragon for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

gika έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:15
icue έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:11 Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε ότι ο Κωνσταντέλιας είχε δεύτερες σκέψεις και ενώ ταξίδευε για τη Στουτγκάρδη τον κάλεσε να γυρίσει πίσω, ακυρώνοντας το deal και καταθέτοντας πρόταση ανανέωσης στον παίκτη!

Τι ειναι αυτα ρε μλκ. Ποιος τα σκεφτεται ολα αυτα;
Πραγματικά ρε φίλε. Πραγματικά.

Έκλαιγε ο Κωνσταντελιας στην θέση 32Β της Ryanair για την ξενιτιά που τον περιμένει, και ο τεράστιος Ιβάν πήρε τηλέφωνο τον Μιχάλη τον O’Leary να γυρίσει το αεροπλάνο πίσω.

Ήρωας, μπράβο.

Υγ: ή είναι ηλίθιοι ή μας περνάνε για ηλίθιους ή και τα δύο.
Της ryanair ρε φίλε;
Το τερματίσεις
Aegean τουλάχιστο ήταν
These users thanked the author paokovios1974 for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Michael Scott έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17 Ο,τι και να γίνει σημερα, δεν παύει η όλη διαχείριση να ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
Ασόβαρη ομάδα τελείως. ΓΤΜ!
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 4):
Azrael, fidel, Logistis, soigol
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Ωραια τωρα τι γινεται με χαφ και φορ; :mrgreen:
These users thanked the author Nikodiai for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Άμα του έκλεισε το Μαράκι εισιτήριο ούτε βαλίτσα δεν θα του έβαλε.
These users thanked the author chrisg4 for the post (total 2):
Tolaros, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια είναι πολύ ΠΑΟΚ αλλά φέτος το έχουν τερματίσει
-Μουτράκια Ιβαν-Ραζβαν, κλειστά τηλέφωνα, σιγή ασυρμάτου για 10μερες , φάγαμε τα νύχια τους ενός χεριού
-Σίριαλ Μειτε , μικρό ευτυχώς , πώληση Κοταρσκι, μεταγραφές Τειλορ-Κενι, θα έρθουν δεν θα έρθουν , πάει ένας μήνας , φάγαμε τα νύχια και του άλλου χεριού
-Χαφ, Φορ, Στόπερ θα έρθουν πριν την προετοιμασία , όχι μετά, φάγαμε και τα ποδονυχα
-Μυστα, ΑΣ, κατσαρηδες, γήπεδο, υποσχετικές , εγγυητικές μπλα μπλα , φάγαμε και τα νύχια της γυναίκας
-Τώρα πώληση Ντελια, με βλέπει ο γείτονας με αφρούς στο στόμα να δαγκώνω τη μπαλκονόπορτα

Μλκ μου τι άλλο θα σκαρφιστούν να μας πεθάνουν ;
These users thanked the author -keeper- for the post (total 6):
Kabamaru11, Polichni1926, Adamandad, Panx Romana, Logistis, soigol
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

perestroik4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23 AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

Aντί να πούνε και μπράβο που οι αντιδράσεις σαφώς και έπαιξαν το ρόλο τους, την ώρα που ίδιοι πετούσαν μπαρούφες για μπούλινγκ και UFO, μας κουνάνε και το δάκτυλο και πάνε να βγουν και από πάνω...

NA MEINEI O NTΕΛΙΑΣ και στα φρύδια μας! :opaokara:
These users thanked the author Developer4 for the post:
mavri imera
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25

Στο λεω εντελως καλοπροαιρετα και φιλικα,κοφτο.
Το κόβω όντως και ζητω συγνώμη απο μοντς και λοιπους, αλλα κάποια πράγματα βγάζουν μάτι

Επισης, εσύ ποιος ακριβώς είσαι είπαμε?
These users thanked the author perestroik4 for the post (total 2):
Developer4, mavri imera
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Psaras έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:44 Ο Ντέλιας δεν θέλει να φύγει.
Ο Σαββίδης δεν θέλει να πουλήσει.
Η Στουτγάρδη δεν θέλει να δώσει 20+ κασέρι.
Την μεταγραφή την έχουν όλοι όμως σίγουρη :opaokara:
Σωτήρας ο ΙΒΑΝ μας έσωσε απο την πώληση μόλις σφυγμομέτρησε την αντίδρασή του κόσμου....Ντροπή απλά ντροπή
These users thanked the author fidel for the post:
soigol
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”