1 ΣΤΑ 3
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάντως αυτή η εικόνα ερασιτεχνικής διαχείρισης, πιστεύω παίζει ρόλο και στα πολλά άκυρα που έχουμε φάει ως τώρα από παίχτες.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 10):
- Developer4, WeWillRockYou, Ριαν_Καπαγιαννιδης, pagotatzis, Logistis, soigol, margas, Kourdos, tzo_1926, Blackgr4
- paokovios1974
Έτσι και του γίνει όντως ανανέωση και πάρει κάνα ένα ενάμιση αύριο μια χαρά καυλωμένος θα είναιXlapatsas4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:31 μονο μη μας μεινει ξενερωμενος ο παικτης, αν και δεν το νομιζω
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 3):
- Logistis, Unpsofable78, margas
- axaristos_4
Τι έγινε έσπασε η γυάλα και η ηχώ δεν ακούγεται?aivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Βιαστήκατε ψυχούλες μου; Σας είπα και σε άλλο τόπικ υπομονή, όλα θα γίνουν. Special υπομονή φίλε μου, να βγει η χρονιά, νωρίς είναι ακόμα
ΥΓ: Που είσαι ρε Μπαρκα
Τι συμπτωση να τρωνε μονιμως μπαν οι σασταλεγακηδες και το παρεακι σου να λοιδωρει μελη και να βριζει ΑΣ Τελη χωρις να ανοιγει μυτη.black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38Κι εγώ συμπάσχω με ολους σας που έχετε φαει 300 μπαν και ξαναεμφανιζεστε καπου που δεν σας θελουν σαν παρατημενες γκομενες.
οι μονοι απο το φορουμ που τα ειπαν ανοικτα ειναι ο ODI k Blackgr
το παρεακι σας εχει ημερομηνια ληξης πολυ κοντινη
- These users thanked the author niknikos for the post (total 2):
- axaristos_4, mavri imera
-
@Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ κτλ
Είναι προφανές οτι ο παίκτης νιώθει καλα εδω και είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, διοίκησης, οράματος ομάδας, και περιβαλλοντος γενικού να τον κρατήσει εδώ, τουλάχιστον για την ώρα. Προφανώς και ο παίκτης αν δει ότι η ομάδα ειναι ικανοιποιημενη δεν θα είχε λόγο να πει όχι και να δοκιμάσει το μέλλον του Μπουντεσλιγκα, το θέμα είναι τι κάνει η ομάδα για να του δείξει ποσο σημαντικός ειναι εδω.
Και για να επανέλθω ον τόπικ, ναι μια ομάδα που θέλει να κρατήσει το Ντελια που πιστευω και γω οτι ετοιμαζεται για break out season που εγραψε και ενας αλλος φίλος, του λέει παρε το συμβόλαιο και είσαι ο αγωνιστικός μας ηγέτης, σου φερνω ακομα 3 παικταράδες και πάμε για Τσου λου του χρόνου να μεγαλώσουμε μαζί. Αλλα έχουμε μπλέξει με 1 δισεκατομμυριουχο και 10 περαστικους να τρέχουν την ομαδα απ οτι καταλαβαίνω
Είναι προφανές οτι ο παίκτης νιώθει καλα εδω και είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ, διοίκησης, οράματος ομάδας, και περιβαλλοντος γενικού να τον κρατήσει εδώ, τουλάχιστον για την ώρα. Προφανώς και ο παίκτης αν δει ότι η ομάδα ειναι ικανοιποιημενη δεν θα είχε λόγο να πει όχι και να δοκιμάσει το μέλλον του Μπουντεσλιγκα, το θέμα είναι τι κάνει η ομάδα για να του δείξει ποσο σημαντικός ειναι εδω.
Και για να επανέλθω ον τόπικ, ναι μια ομάδα που θέλει να κρατήσει το Ντελια που πιστευω και γω οτι ετοιμαζεται για break out season που εγραψε και ενας αλλος φίλος, του λέει παρε το συμβόλαιο και είσαι ο αγωνιστικός μας ηγέτης, σου φερνω ακομα 3 παικταράδες και πάμε για Τσου λου του χρόνου να μεγαλώσουμε μαζί. Αλλα έχουμε μπλέξει με 1 δισεκατομμυριουχο και 10 περαστικους να τρέχουν την ομαδα απ οτι καταλαβαίνω
- These users thanked the author perestroik4 for the post:
- Developer4
Ναι.
Η παραμονή του Ντέλια, ένα θέμα που δεν έπρεπε να παίξει καν φέτος, δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τα υπόλοιπα.
Η μάλλον και για να είμαι δίκαιος, αλλάζει.
Η υπομονή και το χαμηλά την μπάλα (προφίλ που συνειδητά κρατούσα τόσο καιρό) μας τελείωσαν με τις σημερινές παλινωδίες.
Υπάρχει ξεκάθαρη απαίτηση πλέον για σοβαρή επένδυση και άμεση κάλυψη των 3 αναγκών της ομάδας που βγάζουν μάτια.
Και όταν μιλάω για σοβαρή επένδυση δεν μιλάω για παικτάκια που μέχρι τα 25 τους βολόδερναν σε Β και Γ κατηγορίες.
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 7):
- Kabamaru11, beyes4, Montrealiotis, Logistis, soigol, bane1980, margas

[/quote]
ως ....... συνηθως......... απαντησεις ...... 3χρονου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niknikos την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author niknikos for the post (total 2):
- Developer4, mavri imera
axaristos_4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41Τι έγινε έσπασε η γυάλα και η ηχώ δεν ακούγεται?aivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Βιαστήκατε ψυχούλες μου; Σας είπα και σε άλλο τόπικ υπομονή, όλα θα γίνουν. Special υπομονή φίλε μου, να βγει η χρονιά, νωρίς είναι ακόμα

- paokovios1974
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 7):
- icue, thomas Murg, Unpsofable78, ASTNORD2, trouman, margas, paok apo epilogi
Σαν να ξεφύγαμε λίγο... Και όχι μόνο από το τοπικniknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41Τι συμπτωση να τρωνε μονιμως μπαν οι σασταλεγακηδες και το παρεακι σου να λοιδωρει μελη και να βριζει ΑΣ Τελη χωρις να ανοιγει μυτη.black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:38Κι εγώ συμπάσχω με ολους σας που έχετε φαει 300 μπαν και ξαναεμφανιζεστε καπου που δεν σας θελουν σαν παρατημενες γκομενες.
οι μονοι απο το φορουμ που τα ειπαν ανοικτα ειναι ο ODI k Blackgr
το παρεακι σας εχει ημερομηνια ληξης πολυ κοντινη
axaristos_4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41Τι έγινε έσπασε η γυάλα και η ηχώ δεν ακούγεται?aivas19 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39 Βιαστήκατε ψυχούλες μου; Σας είπα και σε άλλο τόπικ υπομονή, όλα θα γίνουν. Special υπομονή φίλε μου, να βγει η χρονιά, νωρίς είναι ακόμα
Μπράβο μάγκας. Ίσως μπορείς κ καλύτερά
Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι ήθελαν να πουλήσουν τον παίκτη.
Τον κράτησε ο κόσμος.
Το ότι τον καλούν ΤΩΡΑ για αναπροσαρμογή ενώ μέχρι και σήμερα δεν έγινε καμία συζήτηση, αυτό δείχνει.
Τον κράτησε ο κόσμος.
Το ότι τον καλούν ΤΩΡΑ για αναπροσαρμογή ενώ μέχρι και σήμερα δεν έγινε καμία συζήτηση, αυτό δείχνει.
Ντάξει μην το πάτε και εσείς τώρα στο άλλο άκρο...
Πόσες και πόσες μεταγραφές έχουν χαλάσει στο παρά ένα και για τι λόγους...
ε άμα το μετάνιωσαν οι εμπλεκόμενοι, θα βάλουν και λίγη υπερβολή παραπάνω για επικοινωνιακούς λόγους. Ας κλείσει το θέμα θετικά και πάμε παρακάτω.
Πόσες και πόσες μεταγραφές έχουν χαλάσει στο παρά ένα και για τι λόγους...
ε άμα το μετάνιωσαν οι εμπλεκόμενοι, θα βάλουν και λίγη υπερβολή παραπάνω για επικοινωνιακούς λόγους. Ας κλείσει το θέμα θετικά και πάμε παρακάτω.
- These users thanked the author Shadow for the post (total 2):
- Unpsofable78, magdy