Και μία παγωμένη παρακαλώ, όλο το απογευμα στέγνωσα
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το γεγονος που ειχε κανει εντυπωση απο την αρχη ηταν πως ολα τα αρθρα του SDNA ηταν ανυπογραφα. Σαν μην ηθελε κανεις να φαει το μπινελικι προσωπικα αν αυτα που εγραφε τελικα πηγαιναν κουβα.
- These users thanked the author icue for the post:
- Unpsofable78
- ΑποστόληςΑ
- paokovios1974
Το πιστεύω κι εγώ δεν εξηγείται αλλιώςMīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
- Unpsofable78, Blackgr4
Ερώτηση: μήπως ο Ιβάν ζεί σε μιά γυάλα και μαθαίνει για τον ΠΑΟΚ, τους παίκτες, εμάς τους φιλάθλους ... από τρίτους; Μήπως;
Θεωρώ οτι ο Λουτσέσκου έβαλε το χέρι του ...
- Kabamaru11
Ο Καμπαμαρου Ιγκανο.perestroik4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:26Το κόβω όντως και ζητω συγνώμη απο μοντς και λοιπους, αλλα κάποια πράγματα βγάζουν μάτιKabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:25Στο λεω εντελως καλοπροαιρετα και φιλικα,κοφτο.perestroik4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23 AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας
εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά, τι έγινε με τη κοινότητα της θρησκείας του στη Στουτγκάρδη και το πρότζεκτ που τοσο πολύ ψημένο τον είχαν και πίεζε για τη μεταγραφή σα τρελός. Και για το μπούλινγκ που του κάναμε που επαίξε το ρόλο του?
Επισης, εσύ ποιος ακριβώς είσαι είπαμε?
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- Tolaros, Unpsofable78, M o r b i u S
- Dimitris_L4
Γελοια κατασταση...κ καλα δευτερες σκεψεις...Μπραβο σε ολο τν κοσμο που κρατησε τν Ντελια!!!!
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 9):
- Nikodiai, tenten4GT, Polichni1926, margas, Jim_Chatz, Dimpatra, soigol, paok apo epilogi, Blackgr4
- ΑποστόληςΑ
Για μένα είναι ντροπή να λέγονται πράγματα για θρησκείες κλπ που πιθανότατα να μην αληθεύουν. Παρακαλώ να επιληφθούν οι mods.perestroik4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23 AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας
εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά, τι έγινε με τη κοινότητα της θρησκείας του στη Στουτγκάρδη και το πρότζεκτ που τοσο πολύ ψημένο τον είχαν και πίεζε για τη μεταγραφή σα τρελός. Και για το μπούλινγκ που του κάναμε που επαίξε το ρόλο του?
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 4):
- Kabamaru11, vasgias, fidel, PAOKevolution
- paokovios1974
Ο Βλαδίμηρος την έκοψε την μεταγραφή...Μαλακά του λέει με αυτά που κάνεις θα χάσουμε και το λιμάνι...Ποιο Νατο και ποιο Αμερικάνοι...Θα κάνουν ντου τα Παοκια και θα τα κανουν όλα λαμπογιαλο 

Και τα δυο ειναι παρα πολυ πιθανα πλεον με αυτα που ζουμε.Magpies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:28 Ερώτηση: μήπως ο Ιβάν ζεί σε μιά γυάλα και μαθαίνει για τον ΠΑΟΚ, τους παίκτες, εμάς τους φιλάθλους ... από τρίτους; Μήπως;
Ασόβαρη και επικίνδυνη η ΠΑΕ. Παρόλη τη χαρά για την παραμονή του Ντελια ξενέρα για αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ μας...
- These users thanked the author blackzi for the post (total 4):
- tenten4GT, vasgias, Polichni1926, beyes4
Ήταν στον δρόμο κι αυτοί από την ανάποδη όμως , αλλά επειδή θα ανανεώσουμε Ντελια δεν βγαίνουν τα κουκιά και τους πήραν τηλέφωνο να γυρίσουν κι αυτοί πίσω.
Γενικά αυτή την στιγμή στην Ολλανδία πάνε και έρχονται αμάξια

- These users thanked the author chrisg4 for the post (total 5):
- Nikodiai, perestroik4, margas, lnlnx, PaokFiesta
- Metagrafakias
Τι παρασταση δωσατε ρε??για χαζους μας περνατε??
Χειροτερο και απο την πωληση ειναι αυτο...
Ιβαν εχασες και τους τελευταιους υποστηρικτες σου..
Απο δω και περα η κριτικη θα γινει πιο εντονη γιατι πλεον δε πιστευω οτι νιωθεις!!!
Χειροτερο και απο την πωληση ειναι αυτο...
Ιβαν εχασες και τους τελευταιους υποστηρικτες σου..
Απο δω και περα η κριτικη θα γινει πιο εντονη γιατι πλεον δε πιστευω οτι νιωθεις!!!
- These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 3):
- niknikos, Tisis, soigol