Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
niknikos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από niknikos »

Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ? Μεσημεριανη σιεστα στην βιλλα Γαληνη ?
Τα σημαδια ειναι εκει τα τελευταια χρονια αλλα δεν θελαμε να τα πιστεψουμε
Ντροπη σου προεδρε για την συμπεριφορα σου στον κοσμο και στον ποδοσφαιριστη Ντελια.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ODI ΚΑΙ ΣΤΟΝ BLACKGR ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Είδε κανείς τι έγινε κατά του Ιβάν στα μήντια; Μιλάμε έγινε Ο χαμός... Αυτό νομίζω κράτησε τον Ντέλια ... (αν τον κράτησε).
These users thanked the author Magpies4 for the post:
Dimpatra
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 5):
Nikodiai, Dimpatra, WeWillRockYou, Logistis, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Για τα πανηγύρια. Ξεφτυλιζόμαστε διεθνώς. Αυτά δε γίνεται να γίνονται. Ότι μπηκε το αυγό στον κώλο και κωλοτουμπιάσανε; Πιο lose lose κίνηση δεν έχω ξαναδεί. Μακάρι να ήταν στημμένο αλλά δε νομίζω.
These users thanked the author vasgias for the post (total 2):
Tolaros, Logistis
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16 Το SDNA που μας έλεγε ότι πίεζε ασφυκτικά ο παίκτης, τώρα μας λέει κάνει δεύτερες σκέψεις.

Δεν το έλεγε το σδνα. Δημοσιεύματα γερμανικά αναπαρηγαγε. Και κρατούσε στάση αναμονής κάτι που άφηνε ελπίδες
These users thanked the author thomas Murg for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Τα είπαμε το ίδιο έγινε και πέρυσι copy paste. Να βγει ο Ιβάν ήρωας ήταν το θέμα. Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας.
These users thanked the author DaVinci for the post (total 2):
margas, Logistis
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16 Χαλαστειτε τωρα και που θα μεινει.
Αλλα βεβαια πως να κανεις back tracking σε ολη αυτη τη σαβουρα. :lol:
Τεινω να πιστέψω οτι αν επεσε δουλεμα (και δεν θελω να περιαυτολογω αλλα ειμαι απ τους πρώτους που εγραψαν γι αυτη την πιθανοτητα), ωρες ωρες σας αξιζει.
Έχεις σοβαρό θέμα... Που ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΕΣ να χαλιέται κάποιος με ενδεχόμενη παραμονή;;;;;;;;;;;;;;;;;
These users thanked the author Developer4 for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
Και εγω αυτο πιστευω και δυστυχως το να μην ξερουν οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, το κανει ακομα χειροτερο.
These users thanked the author Azrael for the post (total 3):
blackzi, tzo_1926, jackba
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

thomas Murg έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:20
Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16 Το SDNA που μας έλεγε ότι πίεζε ασφυκτικά ο παίκτης, τώρα μας λέει κάνει δεύτερες σκέψεις.

Δεν το έλεγε το σδνα. Δημοσιεύματα γερμανικά αναπαρηγαγε. Και κρατούσε στάση αναμονής κάτι που άφηνε ελπίδες
https://www.sdna.gr/podosfairo/1333253_ ... -o-ellinas
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ? Μεσημεριανη σιεστα στην βιλλα Γαληνη ?
Τα σημαδια ειναι εκει τα τελευταια χρονια αλλα δεν θελαμε να τα πιστεψουμε
Ντροπη σου προεδρε για την συμπεριφορα σου στον κοσμο και στον ποδοσφαιριστη Ντελια.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ODI ΚΑΙ ΣΤΟΝ BLACKGR ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Τώρα φταίω εγώ που θα τον χαρακτηρίσω ύποπτο; ειδε φως και μπήκε και αυτός σήμερα; μετά θα με λέτε λογιστή του Ιβάν;
These users thanked the author tolis14 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Ας μείνει ο παικταράς και ότι θέλει ας είναι. Επικοινωνιακο τρικ δεν παίζει μάλλον προς μπαχαλικο τρικ παίζει. Αναμενουμε λήξη συναγερμού.
These users thanked the author shogoon for the post (total 2):
Dimpatra, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Hermann έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:14 Έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να ανανεώσει τον καλύτερο έλληνα παίκτη :lol: Δύσκολο προμηνύεται το μέλλον. Και σταματώ εδώ τη γκρίνια μου.
Μπορεί να μην πρόλαβε να μπει στο αεροπλάνο. Αλλά και μόνο το ότι έφυγε από το προπονητικό κέντρο σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Στουτγάρδη. Ποιος είπε το ΟΚ στους Γερμανούς που τελικά ξανάρθαν;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

vasgias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:20 Για τα πανηγύρια. Ξεφτυλιζόμαστε διεθνώς. Αυτά δε γίνεται να γίνονται. Ότι μπηκε το αυγό στον κώλο και κωλοτουμπιάσανε; Πιο lose lose κίνηση δεν έχω ξαναδεί. Μακάρι να ήταν στημμένο αλλά δε νομίζω.
Δεν ξέρω αν ξεφτιλιζομαστε ( δεν νιώθω έτσι) ο Ντελιας πρέπει να μείνει κ τέλος. Εννοείται πως δεν παίζει να πούμε μπράβο Σαββίδη που ήρθες ως απο μηχανής θεός. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν αυτή η κουβέντα εκτός κ αν ο Ντελιας πιέζει να φύγει κ αυτό δεν φαινόταν απο πουθενά
These users thanked the author dragon for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Transfer thriller! PAOK and VfB Stuttgart had a deal for Giannis Konstantelias. But PAOK owner Ivan Savvidis have second thoughts and as we speak deal is off ⚫️🔴

@PAOK_FC
@VfB

#PAOK #PAOKFC #VfB #VfBStuttgart #Stuttgart
Τουλάχιστον ο Χωριανόπουλος γράφει για δεύτερες σκέψεις του Ίβαν και όχι του παίκτη.
Γιατί σιγά μην είχε δεύτερες σκέψεις ο παίκτης με εξασφαλισμένα 11 εκ., όσο και να μην τον πειράζει να παραμείνει στην ομάδα.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
Logistis, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Hermann έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07 Ρωτάω εγώ: άμα γίνει η ανατροπή ξαφνικά όλα καλά;
Για μένα όχι.
Και κράξτε όσο θέλετε.
Μπλόκαρε τη μεταγραφή ποιος? Αυτός που έδωσε το ΟΚ?

Πιο πιθανό έχω να έλαβε καμία παραίτηση Λουτσεσκου.
These users thanked the author bane1980 for the post (total 15):
Dimpatra, JohnDag, Nikodiai, dragon, felix 4, blackzi, PaokFiesta, Theios, st4this, fidel and 5 more users
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”