Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ? Μεσημεριανη σιεστα στην βιλλα Γαληνη ?
Τα σημαδια ειναι εκει τα τελευταια χρονια αλλα δεν θελαμε να τα πιστεψουμε
Ντροπη σου προεδρε για την συμπεριφορα σου στον κοσμο και στον ποδοσφαιριστη Ντελια.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ODI ΚΑΙ ΣΤΟΝ BLACKGR ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ? Μεσημεριανη σιεστα στην βιλλα Γαληνη ?
Ντροπη σου προεδρε για την συμπεριφορα σου στον κοσμο και στον ποδοσφαιριστη Ντελια.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ODI ΚΑΙ ΣΤΟΝ BLACKGR ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 5):
- Nikodiai, Dimpatra, WeWillRockYou, Logistis, Unpsofable78
Για τα πανηγύρια. Ξεφτυλιζόμαστε διεθνώς. Αυτά δε γίνεται να γίνονται. Ότι μπηκε το αυγό στον κώλο και κωλοτουμπιάσανε; Πιο lose lose κίνηση δεν έχω ξαναδεί. Μακάρι να ήταν στημμένο αλλά δε νομίζω.
- thomas Murg
Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16 Το SDNA που μας έλεγε ότι πίεζε ασφυκτικά ο παίκτης, τώρα μας λέει κάνει δεύτερες σκέψεις.
Δεν το έλεγε το σδνα. Δημοσιεύματα γερμανικά αναπαρηγαγε. Και κρατούσε στάση αναμονής κάτι που άφηνε ελπίδες
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- Unpsofable78
Τα είπαμε το ίδιο έγινε και πέρυσι copy paste. Να βγει ο Ιβάν ήρωας ήταν το θέμα. Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας.
-
Έχεις σοβαρό θέμα... Που ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΕΣ να χαλιέται κάποιος με ενδεχόμενη παραμονή;;;;;;;;;;;;;;;;;black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16 Χαλαστειτε τωρα και που θα μεινει.
Αλλα βεβαια πως να κανεις back tracking σε ολη αυτη τη σαβουρα.![]()
Τεινω να πιστέψω οτι αν επεσε δουλεμα (και δεν θελω να περιαυτολογω αλλα ειμαι απ τους πρώτους που εγραψαν γι αυτη την πιθανοτητα), ωρες ωρες σας αξιζει.
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- soigol
Και εγω αυτο πιστευω και δυστυχως το να μην ξερουν οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, το κανει ακομα χειροτερο.Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Εγώ νομίζω ότι δεν ζύγισαν πραγματικά το πόσο θα εξοργιστεί ο κόσμος.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1333253_ ... -o-ellinasthomas Murg έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:20Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:16 Το SDNA που μας έλεγε ότι πίεζε ασφυκτικά ο παίκτης, τώρα μας λέει κάνει δεύτερες σκέψεις.
Δεν το έλεγε το σδνα. Δημοσιεύματα γερμανικά αναπαρηγαγε. Και κρατούσε στάση αναμονής κάτι που άφηνε ελπίδες
Τώρα φταίω εγώ που θα τον χαρακτηρίσω ύποπτο; ειδε φως και μπήκε και αυτός σήμερα; μετά θα με λέτε λογιστή του Ιβάν;niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:19 Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
Ας μείνει ο παικταράς και ότι θέλει ας είναι. Επικοινωνιακο τρικ δεν παίζει μάλλον προς μπαχαλικο τρικ παίζει. Αναμενουμε λήξη συναγερμού.
- These users thanked the author shogoon for the post (total 2):
- Dimpatra, Unpsofable78
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να μην πρόλαβε να μπει στο αεροπλάνο. Αλλά και μόνο το ότι έφυγε από το προπονητικό κέντρο σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με Στουτγάρδη. Ποιος είπε το ΟΚ στους Γερμανούς που τελικά ξανάρθαν;Hermann έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:14 Έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να ανανεώσει τον καλύτερο έλληνα παίκτηΔύσκολο προμηνύεται το μέλλον. Και σταματώ εδώ τη γκρίνια μου.
Δεν ξέρω αν ξεφτιλιζομαστε ( δεν νιώθω έτσι) ο Ντελιας πρέπει να μείνει κ τέλος. Εννοείται πως δεν παίζει να πούμε μπράβο Σαββίδη που ήρθες ως απο μηχανής θεός. Δεν έπρεπε να ξεκινήσει καν αυτή η κουβέντα εκτός κ αν ο Ντελιας πιέζει να φύγει κ αυτό δεν φαινόταν απο πουθενάvasgias έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:20 Για τα πανηγύρια. Ξεφτυλιζόμαστε διεθνώς. Αυτά δε γίνεται να γίνονται. Ότι μπηκε το αυγό στον κώλο και κωλοτουμπιάσανε; Πιο lose lose κίνηση δεν έχω ξαναδεί. Μακάρι να ήταν στημμένο αλλά δε νομίζω.
- These users thanked the author dragon for the post:
- Unpsofable78
- WeWillRockYou
Τουλάχιστον ο Χωριανόπουλος γράφει για δεύτερες σκέψεις του Ίβαν και όχι του παίκτη.Transfer thriller! PAOK and VfB Stuttgart had a deal for Giannis Konstantelias. But PAOK owner Ivan Savvidis have second thoughts and as we speak deal is off
@PAOK_FC
@VfB
#PAOK #PAOKFC #VfB #VfBStuttgart #Stuttgart
Γιατί σιγά μην είχε δεύτερες σκέψεις ο παίκτης με εξασφαλισμένα 11 εκ., όσο και να μην τον πειράζει να παραμείνει στην ομάδα.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
- Logistis, Unpsofable78
Για μένα όχι.
Και κράξτε όσο θέλετε.
Μπλόκαρε τη μεταγραφή ποιος? Αυτός που έδωσε το ΟΚ?
Πιο πιθανό έχω να έλαβε καμία παραίτηση Λουτσεσκου.