Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Λες να πηρανε πρωτη φορα στα σοβαρα τις αντιδρασεις;Ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ που εδωσε το ΟΚ δηλαδη και ο Ιβαν πρεπει να γινει ο ηρωας ξανα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Nikodiai for the post (total 2):
- margas, axaristos_4

Ε καλά δεν έχουμε δει και καμία ανταπόκριση από Schiphol ή Stuttgart flughafen ξέρω γω.. εκτός αν έχουμε δει γιατί θα άλλαζαν πολλά..Nikodiai έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:01 Συγνωμη δηλαδη ο παικτης πεταει για Στουγκαρδη και ο αλλος λεει οτι δεν φευγει; Πρεπει να εισαι 100% σιγουρος για να το γραψεις
- These users thanked the author epitropos for the post:
- Unpsofable78
- Kabamaru11
Λοιπον,απο το μεσημερι που βγηκε η ειδηση,κρατηθηκα να μην σχολιασω.
Ειτε πουληθει ειτε οχι,δεν θα μας περνατε για μαλακες 2ο σερι καλοκαιρι,μια με την Ρεντ Μπουλ μια τωρα με Στουτγκαρδη,ε φτανει!
Παει προς την ΠΑΕ αυτο που εγραψα για να μη παρεξηγηθω.
Ειτε πουληθει ειτε οχι,δεν θα μας περνατε για μαλακες 2ο σερι καλοκαιρι,μια με την Ρεντ Μπουλ μια τωρα με Στουτγκαρδη,ε φτανει!
Παει προς την ΠΑΕ αυτο που εγραψα για να μη παρεξηγηθω.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- black_star_ninja, WeWillRockYou, axaristos_4
-
Τον εαυτό του μπλόκαρε? Ποια ήταν η 2η πλευρά?Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03 https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... GvHhhxd7NQ
Μπλοκο Σαββιδη για Ντελια
- These users thanked the author MagdiTolba for the post (total 3):
- -keeper-, blackzi, axaristos_4
γυριζει ολλανδια λεει το PAOKCOMMUNITY
- These users thanked the author st4this for the post (total 3):
- Unpsofable78, ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, margas
Έβαλε μπλόκο ο Σαββιδης στον Ιβαν ;;;;Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03 https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... GvHhhxd7NQ
- These users thanked the author -keeper- for the post (total 7):
- Nikodiai, perestroik4, st4this, blackzi, beyes4, MikeStr4, axaristos_4
Αρδακια του Σαββίδη είναι ο Βασιλόπουλος και όλη η forza.το ξέρουμε το παραμυθάκι ότι πίεζε ο παίκτης και ο Σαββίδης του έδινε 2 εκατομμύρια τον χρόνο όπως και όλοι οι σέντερ φορ πού μας απέρριψαν. Σαββίδη προσφερες πολλά, σε ευχαριστούμε για αυτά που ζήσαμε,αλλά η κοροϊδία τα τελευταία 6 χρόνια έχει κουράσει. Αν ισχύει η πώληση του μάγου ΠΟΥΛΑ .
και το πιο εξοργιστικο είναι πού ήρθες μετά από 6 χρόνια στην Τούμπα με ελικόπτερο, είπες τις αμπελοφιλοσοφιες σου και εξαφανιστηκες, πούλησες 12000 διαρκείας και μόλις τελείωσαν οι ανανεώσεις πούλησες τον μαγο.
Ωραίο το παραμυθάκι ότι έχεις βάλει 200 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, αλλά μέσω του ΠΑΟΚ έχεις βγάλει πολλά περισσότερα
και το πιο εξοργιστικο είναι πού ήρθες μετά από 6 χρόνια στην Τούμπα με ελικόπτερο, είπες τις αμπελοφιλοσοφιες σου και εξαφανιστηκες, πούλησες 12000 διαρκείας και μόλις τελείωσαν οι ανανεώσεις πούλησες τον μαγο.
Ωραίο το παραμυθάκι ότι έχεις βάλει 200 εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ, αλλά μέσω του ΠΑΟΚ έχεις βγάλει πολλά περισσότερα
- These users thanked the author bill-ar4 for the post:
- axaristos_4
- ΑποστόληςΑ
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Πώς είναι δυνατόν να συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή και τώρα ο Ιβάν βάζει μπλόκο;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;
Πώς είναι δυνατόν να συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή και τώρα ο Ιβάν βάζει μπλόκο;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 6):
- Nikodiai, paokkerkir, blackzi, margas, axaristos_4, Logistis
-
Ετσι ακριβώς αδερφέ, τι ζουμε ρε φιλε με 1 δισεκατομμυριούχο και 10 περαστικούς στα γραφεία-keeper- έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:05Έβαλε μπλόκο ο Σαββιδης στον Ιβαν ;;;;Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03 https://www.novasports.gr/sport/podosfa ... GvHhhxd7NQ
- These users thanked the author perestroik4 for the post (total 2):
- margas, axaristos_4
Τώρα έρχεσαι στη δικιά μου οπτική γωνία: εγώ όταν χωρίς να χαρακτηρίζω τον Ιβάν αλλά την πολιτική του, κριτικάρω τα κακώς κείμενα αυτά τα χρόνια, είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ από σένα;tolis14 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:59Φίλε χαλάρωσε, τον έβρισα τον άλλον που μπήκε σήμερα και μου το έσβησαν, μη με κάνεις να σε σιχτιρίσω και σένα. Λογιστές και μ@λακίες άστες. Δικαίωμά μου να έχω την άποψη μου όπως και εσύ. Δηλαδή τι, εγώ χάρηκα σήμερα; είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ από εσένα; εσύ είσαι ο έξυπνος και οι άλλοι οι μ@λάκες; τι ακριβώς; χαλαρώστε λίγο όλοι μόλις βρήτε την ευκαιρία.omerta76 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:54 Τουλάχιστον εγώ βλέπω ένα θετικό στην όλη φάση: δεν θα μας πρήζουν οι λογιστές του Σαββίδη, εμάς που κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι 'εκθειαζουμε τον γαυρο' γιατί ασκούμε κριτική σε όλο αυτό που γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια.
.Υ.Γ. Η όλη φάση θυμίζει τον τελευταίο χρόνο του Κόκκαλη στον γαύρο, πριν πουλήσει στον Μαρινακη
Υ.Γ2. Φέτος θα έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι
Τεσπά, πάμε παρακάτω και άσε τα σιχτιρισματα, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και στα δύσκολα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Unpsofable78
Καλά έτσι και δεν ολοκληρωθεί η πώληση θα έχει μεγάλο γέλιο πάντως... Θα απογοητευτουν πολλοί
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
- margas, magdy
Για την ακριβεια δεν μπηκε ποτε στο αεροπλανο λενε.
Φημολογειται μπλοκο Ραζβαν. Και οχι απλα με αντιρρησεις αλλα με εντονο τροπο.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
- Unpsofable78, st4this, Theios, margas, axaristos_4
Αν επέλεξαν με 43 βαθμούς κελσίου, να μας τρολάρουν για τα clicks, είναι πολύ παπάρες.
Όποιοι εμπλέκονται σε μια τέτοια παραφυλολογία.
Από την άλλη, το PaokToday που είναι Ολλανδία με την αποστολή, είπαν πως όντως έχει φύγει.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο, επειδή οι Γερμανοί στέλνουν συνεχώς προτάσεις, και λόγω καλοκαιριού εκεί στην ΠΑΕ βαριούνται τα στείλε-λάβε emails, να είπαν του Ντέλια οι του ΠΑΟΚ ''πήγαινε σε παρακαλώ εκεί, και πες τους πως δεν ενδιαφέρεσαι και να σταματήσουν να στέλνουν προτάσεις''.....
Όποιοι εμπλέκονται σε μια τέτοια παραφυλολογία.
Από την άλλη, το PaokToday που είναι Ολλανδία με την αποστολή, είπαν πως όντως έχει φύγει.
Υπάρχει και το ενδεχόμενο, επειδή οι Γερμανοί στέλνουν συνεχώς προτάσεις, και λόγω καλοκαιριού εκεί στην ΠΑΕ βαριούνται τα στείλε-λάβε emails, να είπαν του Ντέλια οι του ΠΑΟΚ ''πήγαινε σε παρακαλώ εκεί, και πες τους πως δεν ενδιαφέρεσαι και να σταματήσουν να στέλνουν προτάσεις''.....
Μπλοκο Ραζβαν φημολογειταιΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;