Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Βασιλοπουλος εγραψε πως δεν θα φυγει ο Ντελιας.
Δεν τον θεωρω αξιοπιστο παντως.
Δεν τον θεωρω αξιοπιστο παντως.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- vasgias, margas
-
Μόλις έγραψε ο Βασιλόπουλος ότι δεν θα φύγει , τώρα σε ποιον αναφέρεται είναι άλλο θέμα .
- These users thanked the author Ragnar1926 for the post:
- margas
-
Τι να σου εξηγήσω βρε, όταν εσύ δε μπορείς να πεις μία ιδέα έστω, σχετικά με το γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ αναπροσαρμογή;black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:55Εξήγησε μου μεγαλε διαχειριστή εργατικου δυναμικου αφου λυσαξες. Εγώ τη βγαζω στο δημοσιο που μου ειχε πει κι ένας παλιοτερα.Developer4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:51Γράφτηκε κάπου ότι τον έδιωξαν;black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:48
Σαν δικηγορος και λογιστής ειναι μεγαλο το φορτο και δεν μπορώ να απανταω πανω απο μια φορα σε συνωμοσιολογους που πιστευουν οτι ο παίχτης εκδιωχνεται με το ζορι. Απαντησα ηδη πιο κατω απο εκει που παρεθεσες.
Δεν υπάρχει πουθενα στον πλανητη το δεν ανανεωνω για να πουλησω, το ανακαλύψατε στον ΠΑΟΚ.
Έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ποτέ; Γνωρίζεις τι σημαίνει ανταμοιβή για τον κόπο σου σε μια δουλειά;
Γνωρίζεις τι συνεπάγεται αυτό για τον εκάστοτε εργαζόμενο και για το πόσο εύκολα ή οχι, θα αναζητήσει και εν τέλει θα κάνει το επόμενο βήμα αλλού;
Καταλαβαίνεις αυτά που γράφονται;
Το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις εσυ οτι αυτα που γραφονται και αυτα που συμβαίνουν δεν εχουν σχέση με αυτα που λες.
Και μόνο τώρα που μπαινεις σε διαδικασια να συγκρινεις το ποδοσφαιρο της παγκοσμιας κατηγοριας με υπαλλήλους του χιλιαρικου, τι να σχολιαστει.
Πολύ μυαλό θέλει να καταλάβεις ότι αν τον έκανε τον πιο ακριβοπληρώμενο του ρόστερ (ως έπρεπε και ήταν δίκαιο) και με την προοπτική της Ευρώπης και κύριως του Μουντιάλ ως βασικού, η λογική λέει ότι η μεταγράφα θα πήγαινε πίσω κάνα χρονάκι ακόμα;
nikvasil έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:52Όχι φίλε μου! ΟΧΙ4NIKOS1986 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:46 Κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα.....Αυτό χωνεύεται μόνο με 3 παιχταραδες και ας αγοράσουμε επιτέλους και κανέναν
Αυτό δεν χωνεύεται με ΤΠΤ
Εάν ισχύει είναι
ΝΤΡΟΠΗ
ΝΤΡΟΠΗ
ΝΤΡΟΠΗ
Δίνεις τον νέο ΚΟΥΔΑ λίγο πριν την πρώτη ευρωπαϊκή σου μάχη...
+1926
στη επετειακή μας χρονιά...
μετά από την έλευση του Ιβάν που δήλωσε παρών και @@@λώσαμε όλοι...
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ
ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ...
Φίλε χαλάρωσε, τον έβρισα τον άλλον που μπήκε σήμερα και μου το έσβησαν, μη με κάνεις να σε σιχτιρίσω και σένα. Λογιστές και μ@λακίες άστες. Δικαίωμά μου να έχω την άποψη μου όπως και εσύ. Δηλαδή τι, εγώ χάρηκα σήμερα; είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ από εσένα; εσύ είσαι ο έξυπνος και οι άλλοι οι μ@λάκες; τι ακριβώς; χαλαρώστε λίγο όλοι μόλις βρείτε την ευκαιρία.omerta76 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:54 Τουλάχιστον εγώ βλέπω ένα θετικό στην όλη φάση: δεν θα μας πρήζουν οι λογιστές του Σαββίδη, εμάς που κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι 'εκθειαζουμε τον γαυρο' γιατί ασκούμε κριτική σε όλο αυτό που γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια.
.Υ.Γ. Η όλη φάση θυμίζει τον τελευταίο χρόνο του Κόκκαλη στον γαύρο, πριν πουλήσει στον Μαρινακη
Υ.Γ2. Φέτος θα έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Ε προφανως στον Ντελια αναφερεται,ποιον να εννοει;Tον Ιβαν;Τον Λουτσε;Εμενα;
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- margas, black_star_ninja
Άσχετο το ενα με το άλλοtzo_1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:12Ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν μπορεί να μπεί στον ίδιο κουβά με τις υπόλοιπες πωλήσεις.makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:08 Λοιπόν εφόσον ο Ντέλιας πετάει για Γερμανία το έγκλημα έχει ολοκληρωθεί.
Προσωπικά πλέον περιμένω εξελίξεις στο θέμα ιδιοκτησίας. Το να συζητάμε πλέον για το ποιος να κάνει το γήπεδο είναι αστείο.
Θα έχει επίπτωση σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στην Ελλάδα
Γι αυτό έγραψα πριν οτι ΕΣΤΩ και επικοινωνιακα πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο δύσκολος σε αγορές και τέτοιο ταβάνι συμβολαίων.
Πιστεύει κανείς οτι πλέον θα πάρει το οκ απο τον ΑΣ;;;;;;
Πολύ κρίμα ....
- ΑποστόληςΑ
Δεν φεύγει;Ragnar1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:58 Μόλις έγραψε ο Βασιλόπουλος ότι δεν θα φύγει , τώρα σε ποιον αναφέρεται είναι άλλο θέμα .
Τώρα θα παρακαλάτε τον καλό κύριο Κούλη να πάρει αναίμακτα τις μετοχές αλά Τσέλσι
Ο Βασιλοπουλος χωρις μα και μου απανταει στα σχολια και γραφει οτι οριστικα ΔΕΝ φευγει.
Το απαντησε και στον Κωστα τον Γιαννακιδη που τον ρωτουσε
Το απαντησε και στον Κωστα τον Γιαννακιδη που τον ρωτουσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- Unpsofable78, margas
- Unpsofable78
Ο Βασιλόπουλος παίζει με την φωτιά. Γιατί εάν εννοεί ότι τελικά δεν θα φύγει ο Ντελιας και πέσει έξω, μετά δεν θα παίρνει ούτε μισό κλικ.
Αν πάλι εννοεί μεταγραφή, τότε είναι απλά αστείος.
Αν πάλι εννοεί μεταγραφή, τότε είναι απλά αστείος.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- margas
-
Ελα μόνο κάποιος που έχει τακτική η συμφέρον θα έκανε πως δε καταλαβαίνει αυτό που λεει ο bane, δε θα το εξηγήσω με άλλα λόγια νομίζω δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα απότι το γράφει έτσι κ αλλιως.black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:55Εξήγησε μου μεγαλε διαχειριστή εργατικου δυναμικου αφου λυσαξες. Εγώ τη βγαζω στο δημοσιο που μου ειχε πει κι ένας παλιοτερα.Developer4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:51Γράφτηκε κάπου ότι τον έδιωξαν;black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:48
Σαν δικηγορος και λογιστής ειναι μεγαλο το φορτο και δεν μπορώ να απανταω πανω απο μια φορα σε συνωμοσιολογους που πιστευουν οτι ο παίχτης εκδιωχνεται με το ζορι. Απαντησα ηδη πιο κατω απο εκει που παρεθεσες.
Δεν υπάρχει πουθενα στον πλανητη το δεν ανανεωνω για να πουλησω, το ανακαλύψατε στον ΠΑΟΚ.
Έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ποτέ; Γνωρίζεις τι σημαίνει ανταμοιβή για τον κόπο σου σε μια δουλειά;
Γνωρίζεις τι συνεπάγεται αυτό για τον εκάστοτε εργαζόμενο και για το πόσο εύκολα ή οχι, θα αναζητήσει και εν τέλει θα κάνει το επόμενο βήμα αλλού;
Καταλαβαίνεις αυτά που γράφονται;
Το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις εσυ οτι αυτα που γραφονται και αυτα που συμβαίνουν δεν εχουν σχέση με αυτα που λες.
Και μόνο τώρα που μπαινεις σε διαδικασια να συγκρινεις το ποδοσφαιρο της παγκοσμιας κατηγοριας με υπαλλήλους του χιλιαρικου, τι να σχολιαστει.
Τελος αυτα που λέει ο άλλος φίλος ισχύουν και σε υπαλλήλους των πολλων χιλιαρικων, 10 και 15 και 50 το μήνα, όχι μονο του ενος "χιλιάρικου" που γράφεις τόσο υποτιμητικά, μαλλον παίρνεις πολλά παραπάνω στη δουλεια σου. Τι δουλειά κανεις αν επιτρέπεται?

- These users thanked the author perestroik4 for the post:
- Developer4
-
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥnunies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:00 Ο Βασιλοπουλος χωρις μα και μου απανταει στα σχολια και γραφει οτι οριστικα ΔΕΝ φευγει.
Συγνωμη δηλαδη ο παικτης πεταει για Στουγκαρδη και ο αλλος λεει οτι δεν φευγει; Πρεπει να εισαι 100% σιγουρος για να το γραψεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ασε με ρε τωρα, παιζουν με τον πονο μαςΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:00Δεν φεύγει;Ragnar1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:58 Μόλις έγραψε ο Βασιλόπουλος ότι δεν θα φύγει , τώρα σε ποιον αναφέρεται είναι άλλο θέμα .
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- margas