Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο Βασιλοπουλος εγραψε πως δεν θα φυγει ο Ντελιας.

Δεν τον θεωρω αξιοπιστο παντως.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
vasgias, margas
Ragnar1926

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

Μόλις έγραψε ο Βασιλόπουλος ότι δεν θα φύγει , τώρα σε ποιον αναφέρεται είναι άλλο θέμα .
These users thanked the author Ragnar1926 for the post:
margas
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:55
Developer4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:51
black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:48
Σαν δικηγορος και λογιστής ειναι μεγαλο το φορτο και δεν μπορώ να απανταω πανω απο μια φορα σε συνωμοσιολογους που πιστευουν οτι ο παίχτης εκδιωχνεται με το ζορι. Απαντησα ηδη πιο κατω απο εκει που παρεθεσες.
Δεν υπάρχει πουθενα στον πλανητη το δεν ανανεωνω για να πουλησω, το ανακαλύψατε στον ΠΑΟΚ.
Γράφτηκε κάπου ότι τον έδιωξαν;

Έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ποτέ; Γνωρίζεις τι σημαίνει ανταμοιβή για τον κόπο σου σε μια δουλειά;

Γνωρίζεις τι συνεπάγεται αυτό για τον εκάστοτε εργαζόμενο και για το πόσο εύκολα ή οχι, θα αναζητήσει και εν τέλει θα κάνει το επόμενο βήμα αλλού;

Καταλαβαίνεις αυτά που γράφονται;
Εξήγησε μου μεγαλε διαχειριστή εργατικου δυναμικου αφου λυσαξες. Εγώ τη βγαζω στο δημοσιο που μου ειχε πει κι ένας παλιοτερα.
Το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις εσυ οτι αυτα που γραφονται και αυτα που συμβαίνουν δεν εχουν σχέση με αυτα που λες.
Και μόνο τώρα που μπαινεις σε διαδικασια να συγκρινεις το ποδοσφαιρο της παγκοσμιας κατηγοριας με υπαλλήλους του χιλιαρικου, τι να σχολιαστει.
Τι να σου εξηγήσω βρε, όταν εσύ δε μπορείς να πεις μία ιδέα έστω, σχετικά με το γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ αναπροσαρμογή;

Πολύ μυαλό θέλει να καταλάβεις ότι αν τον έκανε τον πιο ακριβοπληρώμενο του ρόστερ (ως έπρεπε και ήταν δίκαιο) και με την προοπτική της Ευρώπης και κύριως του Μουντιάλ ως βασικού, η λογική λέει ότι η μεταγράφα θα πήγαινε πίσω κάνα χρονάκι ακόμα;
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

nikvasil έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:52
4NIKOS1986 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:46 Κρίμα κρίμα κρίμα κρίμα.....Αυτό χωνεύεται μόνο με 3 παιχταραδες και ας αγοράσουμε επιτέλους και κανέναν
Όχι φίλε μου! ΟΧΙ
Αυτό δεν χωνεύεται με ΤΠΤ
Εάν ισχύει είναι
ΝΤΡΟΠΗ
ΝΤΡΟΠΗ
ΝΤΡΟΠΗ

Δίνεις τον νέο ΚΟΥΔΑ λίγο πριν την πρώτη ευρωπαϊκή σου μάχη...

+1926
στη επετειακή μας χρονιά...
μετά από την έλευση του Ιβάν που δήλωσε παρών και @@@λώσαμε όλοι...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

omerta76 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:54 Τουλάχιστον εγώ βλέπω ένα θετικό στην όλη φάση: δεν θα μας πρήζουν οι λογιστές του Σαββίδη, εμάς που κάποιοι μας κατηγορούσαν ότι 'εκθειαζουμε τον γαυρο' γιατί ασκούμε κριτική σε όλο αυτό που γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια.

.Υ.Γ. Η όλη φάση θυμίζει τον τελευταίο χρόνο του Κόκκαλη στον γαύρο, πριν πουλήσει στον Μαρινακη

Υ.Γ2. Φέτος θα έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι
Φίλε χαλάρωσε, τον έβρισα τον άλλον που μπήκε σήμερα και μου το έσβησαν, μη με κάνεις να σε σιχτιρίσω και σένα. Λογιστές και μ@λακίες άστες. Δικαίωμά μου να έχω την άποψη μου όπως και εσύ. Δηλαδή τι, εγώ χάρηκα σήμερα; είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ από εσένα; εσύ είσαι ο έξυπνος και οι άλλοι οι μ@λάκες; τι ακριβώς; χαλαρώστε λίγο όλοι μόλις βρείτε την ευκαιρία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ε προφανως στον Ντελια αναφερεται,ποιον να εννοει;Tον Ιβαν;Τον Λουτσε;Εμενα;
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
margas, black_star_ninja
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

tzo_1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:12
makispaspartou έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:08 Λοιπόν εφόσον ο Ντέλιας πετάει για Γερμανία το έγκλημα έχει ολοκληρωθεί.
Προσωπικά πλέον περιμένω εξελίξεις στο θέμα ιδιοκτησίας. Το να συζητάμε πλέον για το ποιος να κάνει το γήπεδο είναι αστείο.
Ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν μπορεί να μπεί στον ίδιο κουβά με τις υπόλοιπες πωλήσεις.

Θα έχει επίπτωση σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στην Ελλάδα

Γι αυτό έγραψα πριν οτι ΕΣΤΩ και επικοινωνιακα πρέπει να σταματήσεις να είσαι τόσο δύσκολος σε αγορές και τέτοιο ταβάνι συμβολαίων.

Πιστεύει κανείς οτι πλέον θα πάρει το οκ απο τον ΑΣ;;;;;;

Πολύ κρίμα ....
Άσχετο το ενα με το άλλο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ragnar1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:58 Μόλις έγραψε ο Βασιλόπουλος ότι δεν θα φύγει , τώρα σε ποιον αναφέρεται είναι άλλο θέμα .
Δεν φεύγει;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τώρα θα παρακαλάτε τον καλό κύριο Κούλη να πάρει αναίμακτα τις μετοχές αλά Τσέλσι
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Βασιλοπουλος χωρις μα και μου απανταει στα σχολια και γραφει οτι οριστικα ΔΕΝ φευγει.

Το απαντησε και στον Κωστα τον Γιαννακιδη που τον ρωτουσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Unpsofable78, margas
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Βασιλόπουλος παίζει με την φωτιά. Γιατί εάν εννοεί ότι τελικά δεν θα φύγει ο Ντελιας και πέσει έξω, μετά δεν θα παίρνει ούτε μισό κλικ.

Αν πάλι εννοεί μεταγραφή, τότε είναι απλά αστείος.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
margas
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:55
Developer4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:51
black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:48
Σαν δικηγορος και λογιστής ειναι μεγαλο το φορτο και δεν μπορώ να απανταω πανω απο μια φορα σε συνωμοσιολογους που πιστευουν οτι ο παίχτης εκδιωχνεται με το ζορι. Απαντησα ηδη πιο κατω απο εκει που παρεθεσες.
Δεν υπάρχει πουθενα στον πλανητη το δεν ανανεωνω για να πουλησω, το ανακαλύψατε στον ΠΑΟΚ.
Γράφτηκε κάπου ότι τον έδιωξαν;

Έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ποτέ; Γνωρίζεις τι σημαίνει ανταμοιβή για τον κόπο σου σε μια δουλειά;

Γνωρίζεις τι συνεπάγεται αυτό για τον εκάστοτε εργαζόμενο και για το πόσο εύκολα ή οχι, θα αναζητήσει και εν τέλει θα κάνει το επόμενο βήμα αλλού;

Καταλαβαίνεις αυτά που γράφονται;
Εξήγησε μου μεγαλε διαχειριστή εργατικου δυναμικου αφου λυσαξες. Εγώ τη βγαζω στο δημοσιο που μου ειχε πει κι ένας παλιοτερα.
Το προβλημα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις εσυ οτι αυτα που γραφονται και αυτα που συμβαίνουν δεν εχουν σχέση με αυτα που λες.
Και μόνο τώρα που μπαινεις σε διαδικασια να συγκρινεις το ποδοσφαιρο της παγκοσμιας κατηγοριας με υπαλλήλους του χιλιαρικου, τι να σχολιαστει.
Ελα μόνο κάποιος που έχει τακτική η συμφέρον θα έκανε πως δε καταλαβαίνει αυτό που λεει ο bane, δε θα το εξηγήσω με άλλα λόγια νομίζω δε μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα απότι το γράφει έτσι κ αλλιως.

Τελος αυτα που λέει ο άλλος φίλος ισχύουν και σε υπαλλήλους των πολλων χιλιαρικων, 10 και 15 και 50 το μήνα, όχι μονο του ενος "χιλιάρικου" που γράφεις τόσο υποτιμητικά, μαλλον παίρνεις πολλά παραπάνω στη δουλεια σου. Τι δουλειά κανεις αν επιτρέπεται? :mrgreen:
These users thanked the author perestroik4 for the post:
Developer4
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

nunies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:00 Ο Βασιλοπουλος χωρις μα και μου απανταει στα σχολια και γραφει οτι οριστικα ΔΕΝ φευγει.
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Συγνωμη δηλαδη ο παικτης πεταει για Στουγκαρδη και ο αλλος λεει οτι δεν φευγει; Πρεπει να εισαι 100% σιγουρος για να το γραψεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Nikodiai for the post:
margas
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:00
Ragnar1926 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:58 Μόλις έγραψε ο Βασιλόπουλος ότι δεν θα φύγει , τώρα σε ποιον αναφέρεται είναι άλλο θέμα .
Δεν φεύγει;
Ασε με ρε τωρα, παιζουν με τον πονο μας
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”