Δε μας έκοψαν άλλοι κι άλλοι το γήπεδο δε θα μας το κόψει ο Ιβάν αλλά τελειώνουν τα καλά παιδιά και η εκκλησία φετοςTwoDoubles έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13 Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Skoufos_tou_Lucescu
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ...panpangr77 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:12 Ο Διαμαντόπουλος ειπε πως θα πάρουμε τον παρακάτω
https://www.transfermarkt.gr/jeremy-sar ... ler/568005
και θα περάσει τον Ιβανουσεκ δεκάρι .
Επειδή δεν τον ακουσα ισχυεί?
Με την φυγή του Ντέλια αν δεν έρθει χαφ απο το πολύ πάνω ραφι και στοπερ καλο δεν εχουμε κανενα πλεονεκτημα.
Στον πλανητη ΠΑΟΚ θα υπαρχει μαυρο για πολυ καιρο δυστυχως.
Καταθλιψη. Δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα. Χειροτερο και απο της οργης.
-
Άντε και παίρνουμε παικταρα φορ , στόπερ , χαφ και 10αρι στην λίστα της ουεφας ποιος θα μπει από όλους αυτούς ?? Αλλά τι λέω μπροστά στο ξεπούλημα , ποιος νοιάζεται για αυτό , εδώ στην ομάδα φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει . ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ragnar1926 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Ragnar1926 for the post (total 4):
- Gangster, Unpsofable78, Nikodiai, margas
Εγω παντως έμαθα (δεν το παιζω insider απλα ετυχε και μου το μετεφεραν) οτι ακομα δεν εχει κλείσει και οτι παιζουν ρολο και οι αντιδρασεις του κοσμου. Ουτε εχει πετάξει ακομα για στουτγκάρδη. μπορει να μ ειπαν και μαλακιες
- These users thanked the author george188 for the post (total 4):
- Unpsofable78, margas, thios4, vasgias
Δεν ειναι θεμα προσωπολατρειας φιλε, ειναι η αδικια γυρω απο το θεμα. Εσοδα πανω απο 50εκ€ και βασιζομαστε σε δανεικους και ελευθερους, την ιδια ωρα πουλαμε παικτες και παλι μεταγραφες με χρηματα δεν κανουμε. Λεει οτι το παιρνει πανω του και θα τον ανανεωσει,παπαρια, τον κραταει με ΤΡΑΓΙΚΟ συμβολαιο με απολαβες λιγοτερες απτου ΜΟΥΡΓΚ κ του Σαματτα. Ε οχι, αγαπαμε τον ΠΑΟΚ αλλα οχι τα παιχνιδια της ΠΑΕMichael Scott έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:20 Πριν απο την σημερινή εξέλιξη, είχα αποφασίσει να δώσω οτι μου περισσεύει για ενα διάρκειας μετα απο χρόνια. Ε λοιπόν τώρα δεν μ πάει η καρδιά ρε γαμωτο. Το ξερω οτι ΠΑΟΚ είμαστε και οχι πρόσωπολάτρες αλλά δεν ειναι μια απλή πώληση αυτο. Ειναι ενα χαστούκι. Μια επαναφορά στην μιζέρια. Μια πληγή που θα κάνει χρονια να κλείσει (αν ποτέ κλεισει)
Το θέμα δεν είναι η ανανέωση του διαρκείας, το πιο πιθανό είναι ότι προσωπικά θα ανανέωνα όπως κάνω κάθε χρόνο εδώ και χρονιά άσχετα με το θέμα Ντέλια.
Το θέμα είναι ότι η πώληση βγήκε την μέρα που τελείωσε η προθεσμία για ανανέωση και εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο.
Όλα τα δέχομαι, ήττες, πωλήσεις, δύσκολες στιγμές, κλπ.
Να με κοροϊδεύει η ίδια μου η ομάδα μέσα στα μούτρα μου δεν το δέχομαι..
Το θέμα είναι ότι η πώληση βγήκε την μέρα που τελείωσε η προθεσμία για ανανέωση και εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο.
Όλα τα δέχομαι, ήττες, πωλήσεις, δύσκολες στιγμές, κλπ.
Να με κοροϊδεύει η ίδια μου η ομάδα μέσα στα μούτρα μου δεν το δέχομαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κοίτα έτσι όπως είναι δυστυχώς το κλίμα ,άμα γίνει κανένα 0-1 στο 5' μπορεί και να μην σε νοιάζει η λίστα της ΟΥΕΦΑ μετά.
Και υπάρχουν υπεύθυνοι ήδη εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας λόγος που δεν θα πάω στο γήπεδο είναι και ο φόβος μου μην ζήσω κάτι τέτοιο ξανά μετά από τόσα χρόνια.
Και υπάρχουν υπεύθυνοι ήδη εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας λόγος που δεν θα πάω στο γήπεδο είναι και ο φόβος μου μην ζήσω κάτι τέτοιο ξανά μετά από τόσα χρόνια.
Το γραφω για να μπορω να το διαβαζω πιο πολυ, γιατι ειναι σουρεαλιστικο. Ο γαυρος πουλησε τον Κωστουλα 35 χαρτια με μιση σεζον στην Ελλαδα και εμεις πουλησαμε τον Τζιμα 20 χαρτια με μιση σεζον στην Β' Γερμανιας.
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ηταν βασικος και απο τους πρωταγωνιστες.
Αυτο να το κανουμε κορνιζα και να το βαλουμε στα γραφεια της ΠΑΕ. Να θυμουνται αυτον τον αθλο. Γιατι περι αθλου προκειται. Θελει προσπαθεια μεγαλη να το καταφερεις.
Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ηταν βασικος και απο τους πρωταγωνιστες.
Αυτο να το κανουμε κορνιζα και να το βαλουμε στα γραφεια της ΠΑΕ. Να θυμουνται αυτον τον αθλο. Γιατι περι αθλου προκειται. Θελει προσπαθεια μεγαλη να το καταφερεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author icue for the post (total 10):
- Azrael, paokkerkir, WeWillRockYou, st4this, Developer4, Unpsofable78, dionisisbasi, wickerman, soigol, Kourdos
Δυστυχώς Mingus αυτό που υποπτευόμαστε, μάλλον ισχύει.. Δυστυχώς.Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:18Δεν με έπιασες. Δε θα επεκταθώ. Επί της ουσίας συμφωνώ με όσα λες.George Best4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:08Καλά εντάξει...Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:54
Όταν δω τον ισολογισμό με τα λοιπά λειτουργικά έξοδα θα σου πω.
Με την λογική σου ΑΕΚ ,Παναθηναϊκός, Άρης με τα λεφτά που έχουν ρίξει στην αγορά θα έπρεπε ήδη να έχουν χρεοκοπήσει.
Μου λες ότι η ομάδα για να συνεχίσει να υπάρχει και να είναι ανταγωνιστική πρέπει να κάνει πωλήσεις 40 μυρίων καθε χρόνο και να παίρνει ελεύθερους και δανεικούς?
Ότι χαρτί και να σου εμφανίσουν δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Πολύ απλό.
Υ.Γ Α ξέχασα δώσαμε 1,1 για Γκουγκερασβιλι...
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει μέσα μου και μέσα μας τέτοια παγωμαρα, που πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου αν έρθει ο καθένας.
Θέλει χρόνο για να χωνέψουμε αυτή τη προδοσία, γιατί περί προδοσίας πρόκειται.
Στον ίδιο τον παίκτη και στον λαό του ΠΑΟΚ.
Θέλει χρόνο για να χωνέψουμε αυτή τη προδοσία, γιατί περί προδοσίας πρόκειται.
Στον ίδιο τον παίκτη και στον λαό του ΠΑΟΚ.
- Montrealiotis
Προσωπικά δε θα ήθελα να φυγει ο Ντελιας αλλά αν το αποφάσισε και το δέχτηκε ο Ιβάν κομπλέ.
ΠΑΟΚ είμαστε και στο γήπεδο θα πηγαίνουμε. Στήριξη στην ομάδα
ΠΑΟΚ είμαστε και στο γήπεδο θα πηγαίνουμε. Στήριξη στην ομάδα
- Skoufos_tou_Lucescu
1.01 θα έδινε αν παιζόταν στο στοίχημα. Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί ο Ιβάνdelos15 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26 Κοίτα έτσι όπως είναι δυστυχώς το κλίμα ,άμα γίνει κανένα 0-1 στο 5' μπορεί και να μην σε νοιάζει η λίστα της ΟΥΕΦΑ μετά.
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 2):
- Panx Romana, margas
-
Σωστά τα λες , από τον θυμο μου ξέχασα πως δεν έχουμε κλειδωμένη θέση σε όμιλοdelos15 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26 Κοίτα έτσι όπως είναι δυστυχώς το κλίμα ,άμα γίνει κανένα 0-1 στο 5' μπορεί και να μην σε νοιάζει η λίστα της ΟΥΕΦΑ μετά.