Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

TwoDoubles έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13 Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
Δε μας έκοψαν άλλοι κι άλλοι το γήπεδο δε θα μας το κόψει ο Ιβάν αλλά τελειώνουν τα καλά παιδιά και η εκκλησία φετος
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

panpangr77 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:12 Ο Διαμαντόπουλος ειπε πως θα πάρουμε τον παρακάτω
https://www.transfermarkt.gr/jeremy-sar ... ler/568005
και θα περάσει τον Ιβανουσεκ δεκάρι .
Επειδή δεν τον ακουσα ισχυεί?
Με την φυγή του Ντέλια αν δεν έρθει χαφ απο το πολύ πάνω ραφι και στοπερ καλο δεν εχουμε κανενα πλεονεκτημα.
Για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ...
Στον πλανητη ΠΑΟΚ θα υπαρχει μαυρο για πολυ καιρο δυστυχως.
Καταθλιψη. Δεν υπαρχει χειροτερο συναισθημα. Χειροτερο και απο της οργης.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Patron, Logistis
Ragnar1926

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

Άντε και παίρνουμε παικταρα φορ , στόπερ , χαφ και 10αρι στην λίστα της ουεφας ποιος θα μπει από όλους αυτούς ?? Αλλά τι λέω μπροστά στο ξεπούλημα , ποιος νοιάζεται για αυτό , εδώ στην ομάδα φαίνεται πως δεν τους ενδιαφέρει . ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ragnar1926 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Ragnar1926 for the post (total 4):
Gangster, Unpsofable78, Nikodiai, margas
george188

Δημοσίευση από george188 »

Εγω παντως έμαθα (δεν το παιζω insider απλα ετυχε και μου το μετεφεραν) οτι ακομα δεν εχει κλείσει και οτι παιζουν ρολο και οι αντιδρασεις του κοσμου. Ουτε εχει πετάξει ακομα για στουτγκάρδη. μπορει να μ ειπαν και μαλακιες
These users thanked the author george188 for the post (total 4):
Unpsofable78, margas, thios4, vasgias
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Michael Scott έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:20 Πριν απο την σημερινή εξέλιξη, είχα αποφασίσει να δώσω οτι μου περισσεύει για ενα διάρκειας μετα απο χρόνια. Ε λοιπόν τώρα δεν μ πάει η καρδιά ρε γαμωτο. Το ξερω οτι ΠΑΟΚ είμαστε και οχι πρόσωπολάτρες αλλά δεν ειναι μια απλή πώληση αυτο. Ειναι ενα χαστούκι. Μια επαναφορά στην μιζέρια. Μια πληγή που θα κάνει χρονια να κλείσει (αν ποτέ κλεισει)
Δεν ειναι θεμα προσωπολατρειας φιλε, ειναι η αδικια γυρω απο το θεμα. Εσοδα πανω απο 50εκ€ και βασιζομαστε σε δανεικους και ελευθερους, την ιδια ωρα πουλαμε παικτες και παλι μεταγραφες με χρηματα δεν κανουμε. Λεει οτι το παιρνει πανω του και θα τον ανανεωσει,παπαρια, τον κραταει με ΤΡΑΓΙΚΟ συμβολαιο με απολαβες λιγοτερες απτου ΜΟΥΡΓΚ κ του Σαματτα. Ε οχι, αγαπαμε τον ΠΑΟΚ αλλα οχι τα παιχνιδια της ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το θέμα δεν είναι η ανανέωση του διαρκείας, το πιο πιθανό είναι ότι προσωπικά θα ανανέωνα όπως κάνω κάθε χρόνο εδώ και χρονιά άσχετα με το θέμα Ντέλια.

Το θέμα είναι ότι η πώληση βγήκε την μέρα που τελείωσε η προθεσμία για ανανέωση και εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο.

Όλα τα δέχομαι, ήττες, πωλήσεις, δύσκολες στιγμές, κλπ.

Να με κοροϊδεύει η ίδια μου η ομάδα μέσα στα μούτρα μου δεν το δέχομαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 5):
Azrael, Montrealiotis, thios4, vasgias, Blackgr4
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Κοίτα έτσι όπως είναι δυστυχώς το κλίμα ,άμα γίνει κανένα 0-1 στο 5' μπορεί και να μην σε νοιάζει η λίστα της ΟΥΕΦΑ μετά.
Και υπάρχουν υπεύθυνοι ήδη εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας λόγος που δεν θα πάω στο γήπεδο είναι και ο φόβος μου μην ζήσω κάτι τέτοιο ξανά μετά από τόσα χρόνια.
icue

Δημοσίευση από icue »

Το γραφω για να μπορω να το διαβαζω πιο πολυ, γιατι ειναι σουρεαλιστικο. Ο γαυρος πουλησε τον Κωστουλα 35 χαρτια με μιση σεζον στην Ελλαδα και εμεις πουλησαμε τον Τζιμα 20 χαρτια με μιση σεζον στην Β' Γερμανιας.

Και ο Κωσταντελιας φευγει με 20 εκατομμυρια μια χρονια πριν το Μουντιαλ που 99,9% θα ηταν βασικος και απο τους πρωταγωνιστες.

Αυτο να το κανουμε κορνιζα και να το βαλουμε στα γραφεια της ΠΑΕ. Να θυμουνται αυτον τον αθλο. Γιατι περι αθλου προκειται. Θελει προσπαθεια μεγαλη να το καταφερεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author icue for the post (total 10):
Azrael, paokkerkir, WeWillRockYou, st4this, Developer4, Unpsofable78, dionisisbasi, wickerman, soigol, Kourdos
Gangster

Δημοσίευση από Gangster »

Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:18
George Best4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:08
Mīngus έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:54

Όταν δω τον ισολογισμό με τα λοιπά λειτουργικά έξοδα θα σου πω.
Καλά εντάξει...
Με την λογική σου ΑΕΚ ,Παναθηναϊκός, Άρης με τα λεφτά που έχουν ρίξει στην αγορά θα έπρεπε ήδη να έχουν χρεοκοπήσει.

Μου λες ότι η ομάδα για να συνεχίσει να υπάρχει και να είναι ανταγωνιστική πρέπει να κάνει πωλήσεις 40 μυρίων καθε χρόνο και να παίρνει ελεύθερους και δανεικούς?

Ότι χαρτί και να σου εμφανίσουν δεν βγαίνουν τα μαθηματικά. Πολύ απλό.

Υ.Γ Α ξέχασα δώσαμε 1,1 για Γκουγκερασβιλι...
Δεν με έπιασες. Δε θα επεκταθώ. Επί της ουσίας συμφωνώ με όσα λες.
Δυστυχώς Mingus αυτό που υποπτευόμαστε, μάλλον ισχύει.. Δυστυχώς.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μέσα μου και μέσα μας τέτοια παγωμαρα, που πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου αν έρθει ο καθένας.

Θέλει χρόνο για να χωνέψουμε αυτή τη προδοσία, γιατί περί προδοσίας πρόκειται.

Στον ίδιο τον παίκτη και στον λαό του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Πώληση Ντροπή.
Ελπίζω και εύχομαι να είναι ψέμα.
Τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά φίλε johndag δεν θα είναι και η πρώτη φορά…
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Προσωπικά δε θα ήθελα να φυγει ο Ντελιας αλλά αν το αποφάσισε και το δέχτηκε ο Ιβάν κομπλέ.

ΠΑΟΚ είμαστε και στο γήπεδο θα πηγαίνουμε. Στήριξη στην ομάδα
These users thanked the author don PAOK for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

delos15 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26 Κοίτα έτσι όπως είναι δυστυχώς το κλίμα ,άμα γίνει κανένα 0-1 στο 5' μπορεί και να μην σε νοιάζει η λίστα της ΟΥΕΦΑ μετά.
Και υπάρχουν υπεύθυνοι ήδη εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Ένας λόγος που δεν θα πάω στο γήπεδο είναι και ο φόβος μου μην ζήσω κάτι τέτοιο ξανά μετά από τόσα χρόνια.
1.01 θα έδινε αν παιζόταν στο στοίχημα. Όπως έστρωσε ας κοιμηθεί ο Ιβάν
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 2):
Panx Romana, margas
Ragnar1926

Δημοσίευση από Ragnar1926 »

delos15 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:26 Κοίτα έτσι όπως είναι δυστυχώς το κλίμα ,άμα γίνει κανένα 0-1 στο 5' μπορεί και να μην σε νοιάζει η λίστα της ΟΥΕΦΑ μετά.
Σωστά τα λες , από τον θυμο μου ξέχασα πως δεν έχουμε κλειδωμένη θέση σε όμιλο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”