Δεν εχει λογικη αυτο. Αν θες να πουλησεις δεν ξεγυμνωνεις την ομαδα. Δεν θα τα βαλει στην τσεπη του τα λεφτα λιγο πριν φυγει. Αλλα λεφτα θα ζητησεις απο τον επομενο με τον Ντελια και τον καθε Ντελια στην ομαδα και αλλα λεφτα χωρις αυτον.JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32 Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.
Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε η δουλειά, ο Ντέλιας είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Ξέρω ότι μπορεί κάποιους να μην σας αρέσει αυτή η εξήγηση αλλά αν το σκεφτείτε ψύχραιμα και χωρίς πάθος είναι το μόνο που αυτή την στιγμή βγάζει λογική.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Αν θέλει να την κάνει ας την κάνει, αλλα συνεχίζει να μη βγάζει νόημα. Από ότι φάνηκε και φέτος είχε αρκετές ευκαιρίες να πουλήσει.JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:36Πίστεψε με, πολύ ψύχραιμη είναι γιατί αν γράψω αυτά που θέλω το μπανάρισμα θα είναι μόνιμο.Xlapatsas4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:33δεν θα την ελεγα και πολυ ψυχραιμη αυτην την αποψηJohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32 Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.
Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε η δουλειά, ο Ντέλιας είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Ξέρω ότι μπορεί κάποιους να μην σας αρέσει αυτή η εξήγηση αλλά αν το σκεφτείτε ψύχραιμα και χωρίς πάθος είναι το μόνο που αυτή την στιγμή βγάζει λογική.
Στην ουσία αυτού που λέω εντωμεταξύ, διαφωνείς κάπου; Βλέπεις κάποια άλλη εξήγηση;
Από μια πρόχειρη ανάλυση στο τρανφερμαρκτ βλέπω ότι το ισοζύγιο από τις αγοραπωλησίες 2023 - 2025 είναι είδη+38 εκατομμύρια χωρίς τον Ντελια μέσα. Μιλάμε για ξεπούλημα....
Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 9):
- MagdiTolba, thios4, Developer4, Blackgr4, Patron, wickerman, Logistis, Dimpatra, Kourdos
Καλά δεν αμφιβάλλει κανεις ότι κάποια στιγμή θα τον πουλήσουν. Γιατί τώρα είναι το πρόβλημα
Υπάρχει αντεπιχείρημα αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή την συζήτηση στην παρούσα φάση. Άστο να πάει στο διάολο έτσι που γίναμε καλοκαιριάτικα.icue έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:36Δεν εχει λογικη αυτο. Αν θες να πουλησεις δεν ξεγυμνωνεις την ομαδα. Δεν θα τα βαλει στην τσεπη του τα λεφτα λιγο πριν φυγει. Αλλα λεφτα θα ζητησεις απο τον επομενο με τον Ντελια και τον καθε Ντελια στην ομαδα και αλλα λεφτα χωρις αυτον.JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32 Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.
Μερικές προσπάθειες να βγει νόημα απ' αυτή την κίνηση.
Το ένα σενάριο που βγάζει λίγο νόημα είναι το να μην υπάρχει σάλιο στα ταμεία. Που αυτομάτως βέβαια αναιρεί τα περί Νέας Τούμπας.
Το άλλο είναι αυτό που λέει ο John.
Το τρίτο είναι το ''σας γράφω κυριολεκτικά στα παπάκια μου''.
Το τέταρτο είναι ότι θα υπάρξει επική ανατροπή με σωτήρα Ιβάν, σπαθιά, κότερα, ελικόπτερα.
Το ένα σενάριο που βγάζει λίγο νόημα είναι το να μην υπάρχει σάλιο στα ταμεία. Που αυτομάτως βέβαια αναιρεί τα περί Νέας Τούμπας.
Το άλλο είναι αυτό που λέει ο John.
Το τρίτο είναι το ''σας γράφω κυριολεκτικά στα παπάκια μου''.
Το τέταρτο είναι ότι θα υπάρξει επική ανατροπή με σωτήρα Ιβάν, σπαθιά, κότερα, ελικόπτερα.
-
Ωραία. Και ας δεχτούμε οτι θέλανε. Γιατί να μην τον ανανεώσουν φετος ώστε να τον πουλήσουν του χρόνου 40 μυρια; Δεν μιλαμε για μικρή διαφορά... Μιλαμε για τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ και παραπάνω. Δεν νομίζω να ειχε ΚΑΝΕΙΣ αντίρρηση με αυτοJohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:38 Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
-
Εγώ απορώ τι σας νοιάζει αν φύγει για 20 ή για 30Μ. Σε κάθε περίπτωση θα αντικατασταθεί από 30αρη κοντρολαρισμένο που θα έρθει ελεύθερος, δανεικός, ή με 2Μ μαξ, και θα γυρνάει την μπάλα γύρω γύρω να φωνάζουν υπνωτισμένοι όλοι "balance". Όλη η ομάδα από πάνω μέχρι κάτω λειτουργεί με τρόπο τυχοδιωκτικό και ξεπερασμένο. Πουλάει ότι καλύτερο έχει, το αντικαθιστά πάμφτηνα χωρίς να νοιάζεται για το αγωνιστικό πλάνο, αν κάτσει κάτι έκατσε, αν δεν κάτσει δεν τρέχει και τίποτα, μπάλα βγαλμένη από 20 χρόνια πριν, νεαροί παίκτες μόνο αν είναι παγκόσμιας κλάσης (Ντέλιας, Κουλιεράκης) ή ούτε καν τότε (Τζίμας), κι ένα στάτους κολλημένο εδώ και 10 χρόνια στο "ως εδώ πάμε και πιο πέρα δεν πρόκειται". Ευτυχώς ο ανταγωνισμός έχει συνήθως κι αυτός τα χάλια του.
Πρέπει κάπως να γυρίσει σελίδα η ομάδα, ο κύκλος αυτός που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια έκλεισε. Άλλη διοίκηση, άλλο αγωνιστικό μοντέλο, άλλη λειτουργία. Το βήμα παραπάνω από τις εποχές Ζαγοράκη έγινε, και είναι πολύ σημαντικό, αλλά ότι δεν αλλάζει εγκαίρως κακοφορμίζει.
ΥΓ: Καλή τύχη στον παιχταρά Ντέλια, όποιος έχει παράπονο απ'αυτό το παιδί δεν ξέρει τι του γίνεται.
Πρέπει κάπως να γυρίσει σελίδα η ομάδα, ο κύκλος αυτός που ξεκίνησε πριν 12 χρόνια έκλεισε. Άλλη διοίκηση, άλλο αγωνιστικό μοντέλο, άλλη λειτουργία. Το βήμα παραπάνω από τις εποχές Ζαγοράκη έγινε, και είναι πολύ σημαντικό, αλλά ότι δεν αλλάζει εγκαίρως κακοφορμίζει.
ΥΓ: Καλή τύχη στον παιχταρά Ντέλια, όποιος έχει παράπονο απ'αυτό το παιδί δεν ξέρει τι του γίνεται.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 6):
- dionisisbasi, Metagrafakias, Hunter_4, Patron, john4serres, Logistis
Δεν μπορω να πιστεψω οτι ο οργανισμος ΠΑΟΚ που "μασησε" απο τις αντιδρασεις στα σοσιαλ και εβαλε παγο στον Σεντιρα, δεν θα αφουγκραστει αυτο που συμμβαινει τις τελευταιες ωρες και δεν θα ζυγισει τις επιπτωσεις στην ομαδα.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- Unpsofable78, thios4, giaxxo
-
Δεν έχει λογική αυτό που λες.JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:38 Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Αν τον ανανέωναν θα τον πουλούσαν και πιο ακριβά.
Ακόμα και ο Ντελιας να θέλει να φύγει, ποιος τον αδικεί? Δεν υπάρχει κανένα όραμα στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Όχι όταν ξεπουλας ότι καλύτερο έχεις.
Ουτε θα εξελιχθεί περαιτέρω παίζοντας με Σαματες και Τσαλοφ.
Δεν ειναι μονο το τωρα. Ειναι και γελοιο οτι ειπαμε οχι σε 1-2 εκατομμυρια λιγοτερα. Δηλαδη δεν πιεζε να φυγει με 18 και πιεζει με 20; Και εμας θα μας σωσουν τα 2 εκατομμυρια παραπανω; Ακομα και εντελως ψυχρα να το δεις, αν ο παικτης σου λεει θελω να φυγω οπωσδηποτε τον δινεις με 18 πριν ενα μηνα και ψαχνεις με ανεση σου αντικαταστατη.astral έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:40 Καλά δεν αμφιβάλλει κανεις ότι κάποια στιγμή θα τον πουλήσουν. Γιατί τώρα είναι το πρόβλημα
Δεν ειναι μονο οτι ειναι εγκλημα, αλλα ειναι και οτι πιο ηλιθιο μπορεις να κανεις.
-
Δεν ήθελε να ανανεώσει γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελε να τον πουλήσουν.JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:38 Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Έλα, πάμε τώρα να δούμε εάν θα βγουν όλα τα πληρωμένα μέσα να τα ρίξουν στο παλικαράκι που τον κοροϊδεύουν 1 χρόνο με την ανανέωση
Και μαζί δουλεύουν ΟΛΟΙ εκεί μέσα, από τον Ιβάν μέχρι τον τελευταίο και εμάς
Να δούμε και τη "φρουρά" του Ιβάν τώρα τι δικαιολογίες θα βρει για την επιβεβαίωση του μεγαλύτερου ξεπουληματος που θα μπορούσε να γίνει.
Ελλείμματα και έξοδα και τρύπες και πο@τσες μπλε!
Δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης και ξεπουλάνε κάθε χρόνο όλα τα ασημικά "για να βγει η χρονια".
Πως να μην ακουστούν μετά υπόνοιες ότι γίνεται το μεγάλο ρεφάρισμα?
Εγώ το λέω και ας φάω το πρώτο μου μπαν εδώ και 17 χρόνια εδώ μέσα.
Εαν, ΕΑΝ, όντως πουληθεί τώρα ο Ντέλιας, και 40μ να φέρει, η επόμενη πώληση καλύτερα να είναι της ίδιας της ΠΑΕ σε κάποιον που και θέλει και μπορεί.
σε όλους και πρώτα στον Ιβάν και ακόμα μια
εάν πάνε ξεφτίλικα να τα ρίξουν στο μικρό μας μάγο.

Και μαζί δουλεύουν ΟΛΟΙ εκεί μέσα, από τον Ιβάν μέχρι τον τελευταίο και εμάς

Να δούμε και τη "φρουρά" του Ιβάν τώρα τι δικαιολογίες θα βρει για την επιβεβαίωση του μεγαλύτερου ξεπουληματος που θα μπορούσε να γίνει.
Ελλείμματα και έξοδα και τρύπες και πο@τσες μπλε!
Δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης και ξεπουλάνε κάθε χρόνο όλα τα ασημικά "για να βγει η χρονια".
Πως να μην ακουστούν μετά υπόνοιες ότι γίνεται το μεγάλο ρεφάρισμα?
Εγώ το λέω και ας φάω το πρώτο μου μπαν εδώ και 17 χρόνια εδώ μέσα.
Εαν, ΕΑΝ, όντως πουληθεί τώρα ο Ντέλιας, και 40μ να φέρει, η επόμενη πώληση καλύτερα να είναι της ίδιας της ΠΑΕ σε κάποιον που και θέλει και μπορεί.

- Skoufos_tou_Lucescu
Δυστυχώς το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν θα είναι το αγωνιστικο, αν όντως πωληθεί και φέρουμε κανένα στραβό με τους Αυστριακούς στην Τούμπα εκεί θα δούμε ποιο είναι. Εγώ όσο χρόνια ασχολούμαι με την ομάδα δεν έχω ξαναδεί τόσο εξαγριωμένο σχεδόν όλο τον κόσμο
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
- thios4