Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Patron »

Ευτυχώς ο Μουργκαρος είναι ακόμα μαζί μας.
These users thanked the author Patron for the post (total 4):
margas, MagdiTolba, dionisisbasi, thios4
icue

Δημοσίευση από icue »

Ναρκοθετουν την χρονια πολυ νωρις. Ολος ο οργανισμος θα ειναι με την πλατη στον τοιχο απο τελη Ιουλιου. Δεν θα χρειαστουν παραπανω απο μια δυο στραβες για να γινει ροντεο η ομαδα και αντιθετως θα πρεπει να πανε ολα τελεια για να υπαρχει σχετικη ηρεμια.

Και δεν μιλαω πλεον μονο για αγωνιστικα. Στα ματια του κοσμου και ο καθε Σεντιρα στραβη θα χρεωνεται.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
vasgias, soigol
Ambiorix

Δημοσίευση από Ambiorix »

Πέρα από το σφίξιμο στο στομάχι αρχίζει να με κυριεύει η οργή.
Παρακαλάω να μην ισχύει.
These users thanked the author Ambiorix for the post (total 3):
margas, john78, MagdiTolba
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Καταλάβετε γιατί είχε εχθές τον Ιβανοθσεκ στο 10 εχθές ;
These users thanked the author pagotatzis for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Parolos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:25
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:14ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.
Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.

Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the minimum fee of €20 million demanded before PAOK Saloniki, the midfielder did what he does best on the pitch: He went on the offensive. In a personal conversation with Ivan Savvidis, the 22-year-old made it clear that he absolutely wanted to join Stuttgart. He did so persistently and insistently that the club owner finally gave in to his player's demanding request.

το λινκ
https://www.kicker.de/freigabe-von-paok ... 75/artikel

Ας ελπίσουμε οτι στο παρα 1 θα αλλάξει κάτι.
Εγώ ξέρω τι μαθαίνω εγώ προσωπικά απευθείας για την υπόθεση, ούτε τι λέει το κίκερ, ούτε τα ελληνικά μμε.
Έχει εδώ και 1 χρόνο που έχω γράψει πως του έχουν υποσχεθεί ανανέωση συμβολαίου και ποτέ δεν έγινε πράξη.
Εδώ και 1 χρόνο το παλικάρι, παίζει μπάλα, τα δίνει όλα, δεν έχει αράξει ούτε 1 δευτερόλεπτο, ενώ θα μπορούσε να κάνει ότι έκανε ο Κουλιεράκης που δεν είχε μπει καν σε συζητήσεις για ανανέωση.
Αυτό που συμβαίνει εδώ και 1 χρόνο είναι ο ορισμός της ντροπής και ΑΝ ολοκληρωθεί η πώληση του, για εμένα θα είναι το τέλος του Ιβάν Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ.
Εννοώ πως δεν θα τον στηρίζω πλέον ούτε ελάχιστα και είμαι 100% υπέρ του να βάλει πωλητήριο στη ΠΑΕ.
Αυτή είναι 100% δική μου άποψη, δεν εκφράζω συνολικά τους mod, ούτε βέβαια συνολικά το paokmania. Τα γράφω αυτά για να είμαι ξεκάθαρος.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 20):
Theios, Special 4, paok x.m., Hunter_4, lnlnx, alp920, Odi, vasgias, bane1980, Metagrafakias and 10 more users
john78

Δημοσίευση από john78 »

icue έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:29 Ναρκοθετουν την χρονια πολυ νωρις. Ολος ο οργανισμος θα ειναι με την πλατη στον τοιχο απο τελη Ιουλιου. Δεν θα χρειαστουν παραπανω απο μια δυο στραβες για να γινει ροντεο η ομαδα και αντιθετως θα πρεπει να πανε ολα τελεια για να υπαρχει σχετικη ηρεμια.

Και δεν μιλαω πλεον μονο για αγωνιστικα. Στα ματια του κοσμου και ο καθε Σεντιρα στραβη θα χρεωνεται.
+++++++
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

nunies4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:20 Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
Αυτό ακριβώς είναι το δυστυχές της υπόθεσης. Πολύ δύσκολα η οντότητα που λέγεται ΠΑΟΚ, με όσα έχουν συμβεί φέτος θα ξεπεράσει αυτό το χτύπημα. Είναι και τέτοια η πόλωση που προσωπικά το μυαλό μου πάει στα χειρότερα, ενόψει και των προκριματικών.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
margas, vasgias, Patron
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.

Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε η δουλειά, ο Ντέλιας είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Ξέρω ότι μπορεί κάποιους να μην σας αρέσει αυτή η εξήγηση αλλά αν το σκεφτείτε ψύχραιμα και χωρίς πάθος είναι το μόνο που αυτή την στιγμή βγάζει λογική.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 7):
Hunter_4, Metagrafakias, Special 4, Montrealiotis, Patron, Logistis, Kourdos
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα βάλει τέτοιο αυτογκόλ ο ιβαν. Ας περιμένουμε πριν αναθεματίσουμε. Γιατί αν γίνει η μαλακια και πωληθεί, θεωρώ πως δεν είναι έτοιμοι να αντέξουν τις αναταράξεις.
These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
john78, thios4
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Περιμενω να ακουσω τη θεωρια "ο Ντελιας δε χωρουσε στα πλανα του Λουτσε για φετος" ή κατι τετοιο.

Δυστυχως θα υπαρχουν κακες εξελιξεις αν πωληθει ο Ντελιας σε τετοιο ταιμινγκ με τετοιο ποσο.
Προφανως η διοικηση δεν εχει συμπεριφερθει σωστα χωρις να του ανανεωσει συμβολαιο με υψηλοτερες απολαβες εδω και 2-2,5 χρονια.

Προφανως δεν προεκυψε κανενας Ιβανουσετς, ουτε δοκιμαζεται στο 10 τυχαια, ξερουν και για την προταση μη πω οτι ειχαν συμφωνησει κιολας πριν τον αποκτησουν.

Αντι να πεφτουν λεφτα φετος, αντι να κλεισουν νωρις μεταγραφες απο πανω ραφι, βλεπω ελευθερους δανεικους και ξεπουλημα....
Ξερω ειμαι κακος. Ριξτε μου μπαν.

Για φορ δινουμε 3μυρια συμβολαιο το χρονο αλλα δε βρισκουμε και δε θελει κανεις να ερθει... Γκαντεμια και φετος.

ΔΩΣΤΕ ΣΑΝΟ ΣΤΟ ΛΑΟ..

Βγείτε Παπάδες και παπαροκαδες και πείτε ότι θα πάρουμε την μισή Πριμέρα και 5 παίχτες από τη Ρεάλ.
3 χρόνια τις ίδιες π@@@ς διαβάζουμε εδώ μεσα άλλωστε και βλέπουμε τους καλύτερους παίχτες μας να φεύγουν και να έρχονται σακιά με πατάτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32 Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.

Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε η δουλειά, ο Ντέλιας είναι το κερασάκι στην τούρτα.

Ξέρω ότι μπορεί κάποιους να μην σας αρέσει αυτή η εξήγηση αλλά αν το σκεφτείτε ψύχραιμα και χωρίς πάθος είναι το μόνο που αυτή την στιγμή βγάζει λογική.
δεν θα την ελεγα και πολυ ψυχραιμη αυτην την αποψη
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Ambiorix έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:29 Πέρα από το σφίξιμο στο στομάχι αρχίζει να με κυριεύει η οργή.
Παρακαλάω να μην ισχύει.
Εμένα μου ρχεται να κλάψω
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
Logistis
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Αυτό που φόβιζε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, δυστυχώς έγινε πραγματικότητα! Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πουλήθηκε στην Στουτγάρδη και ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ πέταξε για Γερμανία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Στουτγάρδης, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Γερμανούς!

Στο αεροδρόμιο τον μετέφερε υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία θα πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή συν 20% ποσοστό μεταπώλησης!

Περισσότερα σε λίγο…

sfina....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Xlapatsas4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:33
JohnDag έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32 Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.

δεν θα την ελεγα και πολυ ψυχραιμη αυτην την αποψη
Πίστεψε με, πολύ ψύχραιμη είναι γιατί αν γράψω αυτά που θέλω το μπανάρισμα θα είναι μόνιμο.

Στην ουσία αυτού που λέω εντωμεταξύ, διαφωνείς κάπου; Βλέπεις κάποια άλλη εξήγηση;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ναι αν πληρωνόταν εδώ όπως θα έπρεπε θα λέγαμε κατά πόσο θέλει να φύγει, τι να κάνεις σε μια δουλειά που σου έχουν τάξει αύξηση εδώ και ένα χρόνο δεν στην υλοποιούνε με τίποτα και ενώ ο οποιοσδήποτε άλλος θα σου δώσει τουλάχιστον τα τετραπλάσια?

ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ???
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
soigol
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”