Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:31 Από τη δήλωσή του στην περίφημη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε αισθηση με την φράση "ο Σαββίδης θα συμβάλλει στην κατασκευή στο μέτρο των δυνατοτήτων του"
Έμμεσα δηλαδή δηλώθηκε ότι ο Σαββίδης δεν θα αναλάβει μόνος του εξ΄ολοκλήρου όλη τη χρηματοδότηση της κατασκευής της νέας Τούμπας.
Οχι δεν δηλωθηκε αυτο ουτε εμμεσα ουτε αμεσα ουτε τιποτα. Δεν χρειαζεται να αναπαραγεις ανακριβειες
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

o ερασιτεχνης ηξερε πολυ καλα τι ενοουσε και μιλησαν και μετα....και σιγουρα οχι αυτο που υπονοεις...συμφωνω με aivas19
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Θα έλεγα και εγώ ένα μεγάλο ''ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα'', αν γνώριζα ή αν κάποιος με ενημέρωνε στο τι πρόσφερε ο συγκεκριμένος;
Το μόνο που θυμάμαι, είναι που πήγε να εκμεταλλευτεί την τρέλα των παοκτσήδων, κατεβαίνοντας υποψήφιος με το χυδαίο ΠΑΣΟΚ.
Κάτι άλλο, λυπάμαι, αλλά δεν γνωρίζω.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 2):
Panx Romana, Amsterdamer_87
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν μπορεί να μπαίνει στην ίδια πρόταση ο Μάκης με τον Κονιόρδο από τον Βόλο
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

gpap5 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:50 Θα έλεγα και εγώ ένα μεγάλο ''ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα'', αν γνώριζα ή αν κάποιος με ενημέρωνε στο τι πρόσφερε ο συγκεκριμένος;
Το μόνο που θυμάμαι, είναι που πήγε να εκμεταλλευτεί την τρέλα των παοκτσήδων, κατεβαίνοντας υποψήφιος με το χυδαίο ΠΑΣΟΚ.
Κάτι άλλο, λυπάμαι, αλλά δεν γνωρίζω.
Και μαλιστα ειχε δηλωσει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καβατζα του για να ξαναγυρισει αν δεν εκλεχθει, το θυμαμαι καθαρα :lol:

Υπευθυνος επικοινωνιας που δεν μπορουσε να εποκοινωνησει σωστα τις θεσεις τις ΠΑΕ....
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τον φυγανε ..
Επιτελους !!!
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Εγώ δεν έχω ιδέα για τις εσωτερικές υποθέσεις της ΠΑΕ, αλλά δυσκολεύομαι να δω τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως θετική.

Για να ήταν ο ΚΚ τόσα χρόνια σε υψηλό πόστο σημαίνει ότι ήταν σημαντικός. Άρα η ΠΑΕ χάνει ένα σημαντικό στέλεχος ένα μόλις χρόνο αφότου έχασε ένα άλλο σημαντικό στέλεχος. Και παρότι δε γνωρίζω, η εντύπωσή μου είναι ότι η ΠΑΕ δυσκολεύεται να βρει σημαντικά στελέχη. Άλλωστε, δε νομίζω ότι έχει βρεθεί αντικαταστάτης του Γκαγκάτση ακόμα, έγινε διαμοιρασμός ευθυνών στους υπόλοιπους (βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό).

Δε λέω ότι ήταν λάθος η απομάκρυνσή του ΚΚ, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά και σωστή να ήταν, η ΠΑΕ είναι με ένα σημαντικό στέλεχος λιγότερο.

Ακόμα και να μην ήταν καλός στη δουλειά του, όπως πολλοί εδώ μέσα λένε, θα έπρεπε να φύγει αφού ήταν έτοιμος ο διάδοχός του είτε με πρόσληψη είτε με ανέλιξη. Αυτό θα ήταν το μόνο καλό σενάριο, το οποίο ίσως και να ισχύει, αλλά από ότι φαίνεται ο ΚΚ φεύγει λόγω πρόσφατων γεγονότων και όχι βάσει σχεδίου.

Μακάρι να κάνω λάθος.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

aivas19 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:47
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:31 Από τη δήλωσή του στην περίφημη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε αισθηση με την φράση "ο Σαββίδης θα συμβάλλει στην κατασκευή στο μέτρο των δυνατοτήτων του"
Έμμεσα δηλαδή δηλώθηκε ότι ο Σαββίδης δεν θα αναλάβει μόνος του εξ΄ολοκλήρου όλη τη χρηματοδότηση της κατασκευής της νέας Τούμπας.
Οχι δεν δηλωθηκε αυτο ουτε εμμεσα ουτε αμεσα ουτε τιποτα. Δεν χρειαζεται να αναπαραγεις ανακριβειες
Μπορείς να παραθέσεις την επίμαχη δήλωση Κυριάκου ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:17
aivas19 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:47
Μπορείς να παραθέσεις την επίμαχη δήλωση Κυριάκου ?
Παρεθεσε την εσυ αφου εσυ αναφερθηκες σε αυτη. Εγω την ερμηνεια της δηλωσης σχολιασα αλλα οκ
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Ασε
Δεν έχει σημασία ούτε νόημα
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

αργησε να φυγει οπως αναντιστοιχα ειχε ερθει πολυ νωρις και πολυ αποτομα
στα συν του το χαμηλο προφιλ, η μετριοπαθεια και ο πολιτισμος που επιχειρησε να φερει στον βορβορο του ελληνικου ποδοσφαιρου
το μεγαλο του μειονεκτημα οτι ηταν αγνωστου οπαδικης προελευσεως, ΠΑΟΚ απο κουνια σιγουρα δεν ηταν
τεραστιο μειονεκτημα για μια τεραστια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ που απο την ιδρυση του εχει να αντιμετωπισει θεους και δαιμονες
καλη τυχη και υγεια

υγ το δις επιστροφειν ουκ ανδρος σοφου
george188

Δημοσίευση από george188 »

Για το τι εκανε και αν ηταν ικανος ο καθενας εχει την αποψη του. 26 χρονια ηταν, μάλλον κατι καλα εκανε κ σ αυτα.
Απο εκει και επειτα το κατα πόσο μετα απο 26 χρόνια εινια ΠΑΟΚ ο ΚΚ ειναι λιγο αστειο, απλα οποιους δεν γουσταρουμε ειναι ευκολο να τους βγάζουμε και αλλόθρησκους. αυτα κ τελος απο μενα, καλη συνεχεια
These users thanked the author george188 for the post:
Rexaris
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες. Είχες τις καλές αλλά και τις πολύ κακές σου στιγμές. Πολλά τα λάθη σου, μα όπως είπε και ένα παλικάρι, δε ξέρουμε τι σου ζητούσε ο Ιβάν ώστε να σε κρίνουμε ακριβώς.
gianantho

Δημοσίευση από gianantho »

Προσωπικά μου ήταν συμπαθής ο τρόπος επικοινωνίας του.
Πιστεύω ότι είχε ένα επίπεδο και δεν έπεφτε στη λούμπα να το ρίξει όταν έρχονταν σε αντιπαράθεση με αντίπαλους παράγοντες των οποίων τις επικοινωνιακές τακτικές δεν τις λες και "σικ".
Αλλά μετα απο τόσα χρόνια παρουσίας και ειδικά τα τελευταία με τη μη φυσικη παρουσια του Ιβαν που η ΠΑΕ φαίνεται να δυλειτουργει ο Κ.Κ κούρασε και κουράστηκε οπότε καλώς σταμάτησε η συνεργασία.
Θα δείξει αν αυτή η απομάκρυνση κρύβει και κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:38 Ασε
Δεν έχει σημασία ούτε νόημα
εσυ πρέπει να έχεις τελειώσει την νομική...

κάτι σαν δικηγόρος ...ένα πράγα :lol: :lol:

γράφεις.....ο Σαββίδης θα συμβάλλει στην κατασκευή στο μέτρο των δυνατοτήτων του.......

η πραγματικότητα άλλα λέει....

«Για τη Νέα Τούμπα γνωρίζουμε όλοι πως είναι μια δέσμευση του κ. Σαββίδη, ότι στο μέτρο του δυνατού θα χρηματοδοτήσει αυτό το νέο γήπεδο. Έχω την εντύπωση ότι κακώς γίνονται ερωτήσεις για την χρηματοδότηση για έργα με πολλά εκατομμύρια. Το γήπεδο ανήκει στον Α.Σ. ΠΑΟΚ και αυτό είναι ένα ζήτημα του ερασιτέχνη. Έχει δει την προσπάθεια του κ. Σαββίδη και ο Α.Σ. έχει ένα προεδρικό διάταγμα στα χέρια του, με το οποίο μπορεί να ανακατασκευάσει την Τούμπα. Καλό είναι να μην επαναλαμβάνουμε όλα αυτά και να μην φέρνουμε ευεργέτες σε μια δύσκολη θέση να δίνουν τέτοιες απαντήσεις συνεχώς. Οι συνθήκες που άλλαξαν είναι ότι χρηματοδοτήθηκαν γήπεδα ή μέρος αυτών σε ανταγωνιστές, βρέθηκαν λύσεις για ομάδες να πάρουν δωρεάν γήπεδα, γιατί δεν μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο», ανέφερε και συνέχισε:

«Όποιος δείχνει με το δάχτυλο τον χρηματοδότη, ότι φταίει αυτός μόνο για την καθυστέρηση, μάλλον ξεχνάει τις δικές του ευθύνες. Ίσως θα έπρεπε να προτείνουν κάτι προς όφελος της πόλης, της νεολαίας, όλου του κόσμου και μετά ας αποφασίσουν ο σύλλογος τι θα κάνει. Ο κ. Σαββίδης θέλει να χρηματοδοτήσει την Νέα Τούμπα και να γίνει το νέο γήπεδο. Όλες οι υποσχέσεις του, ακόμα και αν του πήρε καιρό, τις έχει υλοποιήσει όλες. Τα γήπεδα των ομάδων ανήκουν στους ερασιτέχνες, απλά οι ΠΑΕ κάνουν χρήση των γηπέδων τους. Παραχωρείται η χρήση από τον ΑΣ στην ΠΑΕ με μια συμφωνία μεταξύ τους».

εγω που δεν είμαι της νομικής σαν εσένα :lol: :lol: γιατι να θεωρήσω οτι ....στο μέτρο του δυνατού...ειναι και η χρηματοδότηση και ...του περιβάλοντα χώρου?? ε? ε? ε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”