Οχι δεν δηλωθηκε αυτο ουτε εμμεσα ουτε αμεσα ουτε τιποτα. Δεν χρειαζεται να αναπαραγεις ανακριβειεςΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:31 Από τη δήλωσή του στην περίφημη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε αισθηση με την φράση "ο Σαββίδης θα συμβάλλει στην κατασκευή στο μέτρο των δυνατοτήτων του"
Έμμεσα δηλαδή δηλώθηκε ότι ο Σαββίδης δεν θα αναλάβει μόνος του εξ΄ολοκλήρου όλη τη χρηματοδότηση της κατασκευής της νέας Τούμπας.
Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
o ερασιτεχνης ηξερε πολυ καλα τι ενοουσε και μιλησαν και μετα....και σιγουρα οχι αυτο που υπονοεις...συμφωνω με aivas19
Θα έλεγα και εγώ ένα μεγάλο ''ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα'', αν γνώριζα ή αν κάποιος με ενημέρωνε στο τι πρόσφερε ο συγκεκριμένος;
Το μόνο που θυμάμαι, είναι που πήγε να εκμεταλλευτεί την τρέλα των παοκτσήδων, κατεβαίνοντας υποψήφιος με το χυδαίο ΠΑΣΟΚ.
Κάτι άλλο, λυπάμαι, αλλά δεν γνωρίζω.
Το μόνο που θυμάμαι, είναι που πήγε να εκμεταλλευτεί την τρέλα των παοκτσήδων, κατεβαίνοντας υποψήφιος με το χυδαίο ΠΑΣΟΚ.
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 2):
- Panx Romana, Amsterdamer_87
Και μαλιστα ειχε δηλωσει οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι καβατζα του για να ξαναγυρισει αν δεν εκλεχθει, το θυμαμαι καθαραgpap5 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:50 Θα έλεγα και εγώ ένα μεγάλο ''ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα'', αν γνώριζα ή αν κάποιος με ενημέρωνε στο τι πρόσφερε ο συγκεκριμένος;

Υπευθυνος επικοινωνιας που δεν μπορουσε να εποκοινωνησει σωστα τις θεσεις τις ΠΑΕ....
- Amsterdamer_87
- Stelios Bagios
Εγώ δεν έχω ιδέα για τις εσωτερικές υποθέσεις της ΠΑΕ, αλλά δυσκολεύομαι να δω τη συγκεκριμένη εξέλιξη ως θετική.
Για να ήταν ο ΚΚ τόσα χρόνια σε υψηλό πόστο σημαίνει ότι ήταν σημαντικός. Άρα η ΠΑΕ χάνει ένα σημαντικό στέλεχος ένα μόλις χρόνο αφότου έχασε ένα άλλο σημαντικό στέλεχος. Και παρότι δε γνωρίζω, η εντύπωσή μου είναι ότι η ΠΑΕ δυσκολεύεται να βρει σημαντικά στελέχη. Άλλωστε, δε νομίζω ότι έχει βρεθεί αντικαταστάτης του Γκαγκάτση ακόμα, έγινε διαμοιρασμός ευθυνών στους υπόλοιπους (βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό).
Δε λέω ότι ήταν λάθος η απομάκρυνσή του ΚΚ, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά και σωστή να ήταν, η ΠΑΕ είναι με ένα σημαντικό στέλεχος λιγότερο.
Ακόμα και να μην ήταν καλός στη δουλειά του, όπως πολλοί εδώ μέσα λένε, θα έπρεπε να φύγει αφού ήταν έτοιμος ο διάδοχός του είτε με πρόσληψη είτε με ανέλιξη. Αυτό θα ήταν το μόνο καλό σενάριο, το οποίο ίσως και να ισχύει, αλλά από ότι φαίνεται ο ΚΚ φεύγει λόγω πρόσφατων γεγονότων και όχι βάσει σχεδίου.
Μακάρι να κάνω λάθος.
Για να ήταν ο ΚΚ τόσα χρόνια σε υψηλό πόστο σημαίνει ότι ήταν σημαντικός. Άρα η ΠΑΕ χάνει ένα σημαντικό στέλεχος ένα μόλις χρόνο αφότου έχασε ένα άλλο σημαντικό στέλεχος. Και παρότι δε γνωρίζω, η εντύπωσή μου είναι ότι η ΠΑΕ δυσκολεύεται να βρει σημαντικά στελέχη. Άλλωστε, δε νομίζω ότι έχει βρεθεί αντικαταστάτης του Γκαγκάτση ακόμα, έγινε διαμοιρασμός ευθυνών στους υπόλοιπους (βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό).
Δε λέω ότι ήταν λάθος η απομάκρυνσή του ΚΚ, δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Αλλά και σωστή να ήταν, η ΠΑΕ είναι με ένα σημαντικό στέλεχος λιγότερο.
Ακόμα και να μην ήταν καλός στη δουλειά του, όπως πολλοί εδώ μέσα λένε, θα έπρεπε να φύγει αφού ήταν έτοιμος ο διάδοχός του είτε με πρόσληψη είτε με ανέλιξη. Αυτό θα ήταν το μόνο καλό σενάριο, το οποίο ίσως και να ισχύει, αλλά από ότι φαίνεται ο ΚΚ φεύγει λόγω πρόσφατων γεγονότων και όχι βάσει σχεδίου.
Μακάρι να κάνω λάθος.
-
Μπορείς να παραθέσεις την επίμαχη δήλωση Κυριάκου ?aivas19 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:47Οχι δεν δηλωθηκε αυτο ουτε εμμεσα ουτε αμεσα ουτε τιποτα. Δεν χρειαζεται να αναπαραγεις ανακριβειεςΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:31 Από τη δήλωσή του στην περίφημη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε αισθηση με την φράση "ο Σαββίδης θα συμβάλλει στην κατασκευή στο μέτρο των δυνατοτήτων του"
Έμμεσα δηλαδή δηλώθηκε ότι ο Σαββίδης δεν θα αναλάβει μόνος του εξ΄ολοκλήρου όλη τη χρηματοδότηση της κατασκευής της νέας Τούμπας.
Παρεθεσε την εσυ αφου εσυ αναφερθηκες σε αυτη. Εγω την ερμηνεια της δηλωσης σχολιασα αλλα οκΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 21:17Μπορείς να παραθέσεις την επίμαχη δήλωση Κυριάκου ?aivas19 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:47Οχι δεν δηλωθηκε αυτο ουτε εμμεσα ουτε αμεσα ουτε τιποτα. Δεν χρειαζεται να αναπαραγεις ανακριβειεςΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 18:31 Από τη δήλωσή του στην περίφημη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε αισθηση με την φράση "ο Σαββίδης θα συμβάλλει στην κατασκευή στο μέτρο των δυνατοτήτων του"
-
αργησε να φυγει οπως αναντιστοιχα ειχε ερθει πολυ νωρις και πολυ αποτομα
στα συν του το χαμηλο προφιλ, η μετριοπαθεια και ο πολιτισμος που επιχειρησε να φερει στον βορβορο του ελληνικου ποδοσφαιρου
το μεγαλο του μειονεκτημα οτι ηταν αγνωστου οπαδικης προελευσεως, ΠΑΟΚ απο κουνια σιγουρα δεν ηταν
τεραστιο μειονεκτημα για μια τεραστια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ που απο την ιδρυση του εχει να αντιμετωπισει θεους και δαιμονες
καλη τυχη και υγεια
υγ το δις επιστροφειν ουκ ανδρος σοφου
στα συν του το χαμηλο προφιλ, η μετριοπαθεια και ο πολιτισμος που επιχειρησε να φερει στον βορβορο του ελληνικου ποδοσφαιρου
το μεγαλο του μειονεκτημα οτι ηταν αγνωστου οπαδικης προελευσεως, ΠΑΟΚ απο κουνια σιγουρα δεν ηταν
τεραστιο μειονεκτημα για μια τεραστια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ που απο την ιδρυση του εχει να αντιμετωπισει θεους και δαιμονες
καλη τυχη και υγεια
υγ το δις επιστροφειν ουκ ανδρος σοφου
Για το τι εκανε και αν ηταν ικανος ο καθενας εχει την αποψη του. 26 χρονια ηταν, μάλλον κατι καλα εκανε κ σ αυτα.
Απο εκει και επειτα το κατα πόσο μετα απο 26 χρόνια εινια ΠΑΟΚ ο ΚΚ ειναι λιγο αστειο, απλα οποιους δεν γουσταρουμε ειναι ευκολο να τους βγάζουμε και αλλόθρησκους. αυτα κ τελος απο μενα, καλη συνεχεια
Απο εκει και επειτα το κατα πόσο μετα απο 26 χρόνια εινια ΠΑΟΚ ο ΚΚ ειναι λιγο αστειο, απλα οποιους δεν γουσταρουμε ειναι ευκολο να τους βγάζουμε και αλλόθρησκους. αυτα κ τελος απο μενα, καλη συνεχεια