Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
alexgarcia6

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

1) Μέσα σε 12 μήνες από την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ωρίμανσης μελετών, οι απαραίτητες εγκρίσεις και οι τελικές αδειοδοτήσεις του έργου. Υπάρχει η δυνατότητα παράτασης 4 μηνών, μόνο σε περίπτωση καθυστέρησης οποιασδήποτε εμπλεκόμενης αρχής.

2) Με το πέρας του παραπάνω χρονικού διαστήματος, συνεπαγόμενου και της τελικής έκδοσης οικοδομικής αδείας, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες της κατασκευής του έργου, με εκτιμώμενο χρονικό διάστημα 3 ετών.
Μπορει καποιος να μου εξηγησει εαν το παραπανω σημαινει

Α) 12 μηνες + 4 παραταση (εαν χρειαστει) + οσο χρονο παρει η τελικη οικοδομικη αδεια (απροσδιοριστο)

Β)12 μηνες (στους οποιους περιλαμβανεται και η τελικη οικοδομικη αδεια) + 4 παραταση (εαν χρειαστει) (και αρα 16 μαξ μηνες φιξ)

Διοτι ειναι δυο πολυ διαφορετικα πραγματα και δν εχω καταλαβει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexgarcia6 την Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι μετά από 12 + 4 μήνες αν ω μη γένοιτο πει ο Σαββίδης τελικά δεν μπορώ να τηρήσω το χρονοδιάγραμμα ότι θα υφίσταται η πρόταση Μυστακίδη.
Εγώ βλέπω, όσο μπορώ να δω, ότι από τη μία υπάρχει το συναίσθημα που κλίνει προς τον Ιβάν Σαββίδη και από την άλλη το λεφτά που νικάνε και χρονοδιαγράμματα και καθυστερήσεις.
Εύκολα μπορούμε να ταχθούμε από το πληκτρολόγιο υπέρ της μίας ή της άλλης πρότασης αλλά θεωρώ ότι ο ΑΣ πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Επίσης το χρονοδιάγραμμα που λέει για εγγυητική υφίσταται μετά την υπογραφή μνημονίου με τον ΑΣ και τη σύσταση εταιρίας ειδικού σκοπού.
Συνεπώς ο ΑΣ καλείται να επιλέξει και να προχωρήσει. Είτε με τον Ιβάν είτε με τον Τέλη εδώ και τώρα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:55
Equalizer έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:48
joshua έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:15 Το SDNA παντως το εχει τεταρτο θεμα και πρωτο τη δηλωση Βαλαντσιουνας οτι θα τιμησει το συμβολαιο του στο Ντενβερ...
Ναι και;
Νομιζω οτι γνωριζεις πως διαλογο μαζι σου δεν επιθυμω να κανω, χωρις να ειναι αρχικη επιλογη μου. Φανταζομαι εχω το δικαιωμα και δεν αντιτιθεται στους κανονες του φορουμ. Το λεω απλα προς ενημερωση ,γιατι ειναι ακομψο να μου απευθηνεις καποιου ειδους ερωτημα και να μην απανταω.

Το τι γνωρίζω και τι έχω παραμερίσει για να μην κανω καυγά συνέχεια δεν αναιρεί το γεγονός ότι ως αντμιν της σελίδας θα απευθύνω τον λόγο σε όποιον θεωρώ αναγκαίο και χρήσιμο και θα περιμένω απαντήσεις

Άμα θίγεις ένα εντελώς άσχετο ζήτημα σε ένα εντελώς άσχετο τοπικ με εντελώς αόριστη λογική, τι περιμένεις να συμβεί;

Εκτός αν έχεις λόγο που θίγεις το σντνα μετά τις ανακοινωσεις ΠΑΕ - ΑΣ

Και στα δύο σενάρια είναι αναγκαίο να εξηγήσεις τι εννοείς

Δεν ζήτησα ενημέρωση για το αν με αποδέχεσαι ή οχι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

alexgarcia6 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:14
1) Μέσα σε 12 μήνες από την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ωρίμανσης μελετών, οι απαραίτητες εγκρίσεις και οι τελικές αδειοδοτήσεις του έργου. Υπάρχει η δυνατότητα παράτασης 4 μηνών, μόνο σε περίπτωση καθυστέρησης οποιασδήποτε εμπλεκόμενης αρχής.

2) Με το πέρας του παραπάνω χρονικού διαστήματος, συνεπαγόμενου και της τελικής έκδοσης οικοδομικής αδείας, θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες της κατασκευής του έργου, με εκτιμώμενο χρονικό διάστημα 3 ετών.

Α) 12 μηνες + 4 παραταση (εαν χρειαστει) + οσο χρονο παρει η τελικη οικοδομικη αδεια (απροσδιοριστο)

Β)12 μηνες (στους οποιους περιλαμβανεται και η τελικη οικοδομικη αδεια) + 4 παραταση (εαν χρειαστει) (και αρα 16 μαξ μηνες φιξ)

Νομίζω το Β
Hunter

Δημοσίευση από Hunter »

nikos ioannidis έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:12
Hunter έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:58
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 16:52 "Όλες οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, ΘΑ παρασχεθούν – όπως είναι αυτονόητο – κατά το χρόνο της ακριβούς τεκμηρίωσης της συνολικής κοστολόγησης του έργου, πριν από την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής"
Όλο το ζουμί είναι εδώ.

Μετά τις αφόρητες πιέσεις του τελευταίου διαστήματος (εννοώ τη δολοφονία χαρακτήρος του Κατσαρή προς παραδειγματισμό των υπολοίπων από τα μέσα Σαββίδη-Μαρινάκη-Κυβέρνησης), ενέδωσε λοιπόν ο ΑΣ και έδωσε παράταση 12 μηνών στον Σαββίδη να εμφανίσει κεφάλαια.

Μετατίθεται η σύγκρουση για το επόμενο καλοκαίρι.
12 μήνες είναι υπέραρκετοί, δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία.
Ναι αλλά υπάρχει και μια παράγραφος για τις αποζημίωσεις σε περίπτωση παραβίασης των όρων .ΑΝ η παράγραφος αυτή αφορά και το χρονοδιάγραμμα, ο Σαββίδης υποχρεούται να παρουσιάσει κεφάλαια.
Να διευκρινιστεί ότι απλά συζητήθηκε η πρόταση της ΠΑΕ και ακόμα δεν έχει υπογραφεί το μνημόνιο από τον ΑΣ, .
"Οι εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενημέρωσαν, ότι θα συγκληθεί Δ.Σ. για την ανάλυση και εξέταση της έγγραφης πρότασης συνεργασίας για το Νέο Γήπεδο της Τούμπας."

Η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της λέει:
"6) Όλες οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, θα παρασχεθούν – όπως είναι αυτονόητο – κατά το χρόνο της ακριβούς τεκμηρίωσης της συνολικής κοστολόγησης του έργου, πριν από την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής."

Αν ο ΑΣ υπογράψει αυτό το μνημόνιο χωρίς βεβαίωση ύπαρξης κεφαλαίων εκ των προτέρων, θα πρόκειται για πράξη εχθρική προς τον σύλλογο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hunter την Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

alexgarcia6 έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:14

Απ’ το 1) προκύπτει 16 μήνες max.
Στο 2) έπρεπε να γράψουν συμπεριλαμβανομένου για να είναι πιο ξεκάθαρο.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Ανάρτηση που ταυτίζει Ιβάν με τον υπόλοιπο βόθρο είναι απλά κατάπτυστη και με προσβάλει σαν Παοκτσή!
These users thanked the author GEOL for the post (total 6):
Unpsofable78, aivas19, iremidynami 4+, Parolos, st4this, Montrealiotis
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Hunter έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:19

Όλο το ζουμί είναι εδώ.

Μετά τις αφόρητες πιέσεις του τελευταίου διαστήματος (εννοώ τη δολοφονία χαρακτήρος του Κατσαρή προς παραδειγματισμό των υπολοίπων από τα μέσα Σαββίδη-Μαρινάκη-Κυβέρνησης), ενέδωσε λοιπόν ο ΑΣ και έδωσε παράταση 12 μηνών στον Σαββίδη να εμφανίσει κεφάλαια.

Ναι αλλά υπάρχει και μια παράγραφος για τις αποζημίωσεις σε περίπτωση παραβίασης των όρων .ΑΝ η παράγραφος αυτή αφορά και το χρονοδιάγραμμα, ο Σαββίδης υποχρεούται να παρουσιάσει κεφάλαια.
Να διευκρινιστεί ότι απλά συζητήθηκε η πρόταση της ΠΑΕ και ακόμα δεν έχει υπογραφεί το μνημόνιο από τον ΑΣ, .
"Οι εκπρόσωποι του Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενημέρωσαν, ότι θα συγκληθεί Δ.Σ. για την ανάλυση και εξέταση της έγγραφης πρότασης συνεργασίας για το Νέο Γήπεδο της Τούμπας."

"6) Όλες οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, θα παρασχεθούν – όπως είναι αυτονόητο – κατά το χρόνο της ακριβούς τεκμηρίωσης της συνολικής κοστολόγησης του έργου, πριν από την εκκίνηση των εργασιών κατασκευής."

Αν ο ΑΣ υπογράψει αυτό το μνημόνιο χωρίς βεβαίωση ύπαρξης κεφαλαίων εκ των προτέρων, θα πρόκειται για πράξη εχθρική προς τον σύλλογο.
Ωχ, σε βλέπω για μπαν με αυτά που γραφεις
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Επί σειρά εβδομάδων, άνω του μήνα πλέον, παρακάλεσα, μίλησα, προειδοποίησα άπαντες να γράφουν λογικά καλοπροαίρετα και σωστά

Από κάποιους είδα συμφωνία και ισορροπία, από κάποιους είδα αδιαφορία και έξτρα πρόκληση και ύφακι. Τώρα βλέπω και ειρωνίες.

Είχα ενημερώσει εδώ και μέρες ότι πλέον θα έχουμε διαγραφές χωρίς καν εξήγηση

Αρκετά πια
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
Unpsofable78, GEOL, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Hunter έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:19

Όλο το ζουμί είναι εδώ.

Τι έγραψες ρε φίλε; Εχθρική προς τον σύλλογο; Εκβιαζετε κι αποφάσεις τώρα;
:lol:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
GEOL, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Μείνετε ον τοπικ παρακαλώ.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Hunter
Οτιδήποτε υπογράψει το ΔΣ του
ΑΣ, όπως και αυτό που υπέγραψε
με τον Μυστακίδη, δεν έχει αξία
και ουσία αν δε συζητηθεί, προστεθούν
ότι η ΓΣ κρίνει απαραίτητο, και στη συνέχεια εφόσον το αποδεχτεί η ΓΣ
το εγκρίνει.

Και έτσι ως παρένθεση για όσους
δεν ασχολούνται(επειδή πάνω από
δέκα χρόνια ασχολιομουνν με τα κοινά).
Σε όλους τους συλλόγους ΑΝΩΤΑΤΟ
ΟΡΓΑΝΟ είναι η ΓΣ και ΟΧΙ το ΔΣ, ειδικά όταν μιλάμε για τόσο σοβαρά θέματα. Απλά για ενημέρωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑΕΑ την Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Equalizer έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:16
Equalizer έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:48

Ναι και;
Νομιζω οτι γνωριζεις πως διαλογο μαζι σου δεν επιθυμω να κανω, χωρις να ειναι αρχικη επιλογη μου. Φανταζομαι εχω το δικαιωμα και δεν αντιτιθεται στους κανονες του φορουμ. Το λεω απλα προς ενημερωση ,γιατι ειναι ακομψο να μου απευθηνεις καποιου ειδους ερωτημα και να μην απανταω.

Το τι γνωρίζω και τι έχω παραμερίσει για να μην κανω καυγά συνέχεια δεν αναιρεί το γεγονός ότι ως αντμιν της σελίδας θα απευθύνω τον λόγο σε όποιον θεωρώ αναγκαίο και χρήσιμο και θα περιμένω απαντήσεις

Άμα θίγεις ένα εντελώς άσχετο ζήτημα σε ένα εντελώς άσχετο τοπικ με εντελώς αόριστη λογική, τι περιμένεις να συμβεί;

Πραγματικά...Άσχετο ζήτημα, άσχετο θέμα...Το ότι το site ιδιοκτησίας Ιβαν είχε 4ρτο θέμα την ανακοίνωση ΠΑΕ για το μνημόνιο σε σχέση με τον Βαλαντσιουνας. Ίσως απλά επιθυμώ να βάλει μια τάξη και σε αυτό ο Ιβαν. Αλλα παιδια μεταξύ των οποίων και διαχειριστές το κατάλαβαν. Τουλάχιστον μπήκε πρώτο θέμα η ανακοίνωση του ΑΣ μέχρι να δώσει συνέντευξη ο Βιτωρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Equalizer έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:52
nikos ioannidis έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 18:34 Εγώ αναρωτιέμαι, ο Κυριάκος μετά από όλα αυτά δεν φαίνεται αναξιόπιστος και ψεύτης με αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο; Γιατί δεν τον διώχνουν ή γιατί δεν παραιτείται για λόγους ευθιξίας;
Αν υποθέσουμε ότι η ερώτηση σου είναι καλοπροαίρετη

Η απάντηση είναι απλούστατη : ΑΝ ξεσκαλωσετε ποτέ και καταλάβετε ότι η τοποθέτηση Κυριάκου δεν ήταν απολύτως τίποτα σημαντικό σε μια τόσο τεράστια υπόθεση όπως το γήπεδο, θα καταλάβετε επίσης ότι δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε με αυτήν. Χρησιμοποιήθηκε ως φτηνή δικαιολογία για φτηνές πράξεις ανεπαρκών ανθρώπων
Το πρόβλημα είναι ότι οι ίδιοι ανεπαρκείς άνθρωποι συνεχίζουν να ηγούνται του ερασιτέχνη.
Φυσικά και δεν άλλαξε τίποτα με την παραίτηση κατσαρή.
These users thanked the author renegade for the post (total 4):
Unpsofable78, vasgias, Apil44, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

joshua έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:28
Equalizer έγραψε: Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:16

Πραγματικά...Άσχετο ζήτημα, άσχετο θέμα...Το ότι το site ιδιοκτησίας Ιβαν είχε 4ρτο θέμα την ανακοίνωση ΠΑΕ για το μνημόνιο σε σχέση με τον Βαλαντσιουνας. Ίσως απλά επιθυμώ να βάλει μια τάξη και σε αυτό ο Ιβαν. Αλλα παιδια μεταξύ των οποίων και διαχειριστές το κατάλαβαν. Τουλάχιστον μπήκε πρώτο θέμα η ανακοίνωση του ΑΣ.
Ναι αλλά εδώ δεν συζητάμε ούτε για τους υπαλλήλους του Σαββίδη ούτε για την προπαγάνδα γενικώς των ΜΜΕ όπως σε άλλα τόπικ. Συζητήθηκαν πράγματα κάποιων ΜΜΕ που είχαν και έχουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ αρνητική στόχευση εις βάρος ατόμων ή καταστάσεων. Οχι ο,τι ναναι.

Είναι, πράγματι, εντελώς μη σχετικό.

Οκ όλοι μέχουμε γράψει κατά καιρούς άσχετα πράγματα και οφ τοπικ, αλλά σε μια κατάσταση που θυμίζει μπαρουταποθήκη το να πετάμε άσχετα πράγματα που μοιάζουν με μπηχτή, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Ειδικά αν δεν εξηγούμε τι νόημα έχει που τα αναφέραμε.

Ενιγουει εξήγησα ποιο ήταν το πρόβλημα, δεν είναι το βασικότερο θέμα προφανώς.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”