Μα υποθετικό σενάριο είναι ότι περιμένουμε πώληση Κωνσταντέλια, υποθετικό σενάριο και για την πώληση Κουλιεράκη.Kirilos_Despotas έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 17:51
Να κανω εγω μια ερωτηση πανω σε αυτο; Δεν εχουμε ήδη αρκετά εκατομμύρια από την πώληση Τζίμα, Τισσουντάλι και ποσοστό Αουγκούστο για να διαθέσουμε στην αγορά για παιχτες σε θέσεις που χρειαζόμαστε; Για ποιο λόγο πρέπει να περιμένουμε το ποσοστό Κουλιεράκη ή ενδεχόμενη πώληση Ντέλια;
Σχετικα με την Ναντ και τον Αιγύπτιο, ελπίζω να κλείσει σύντομα για να κλείσει και η τρύπα του φορ. Κι εγω είμαι υπερ να μείνει τρίτος ο Μύθου και να πάρει ευκαιρίες.
Αυτό που έχουμε ακούσει από την αρχή φέτος, είναι η διάθεση για επένδυση στη θέση του μπακ με αγορά, μεγαλύτερο συμβόλαιο στον φορ και τουλάχιστον έναν χαφ ακόμα. Προφανώς ο σχεδιασμός έχει γίνει με βάση τα δεδομένα έσοδα. Προσωπικά, πιστεύω πως ενδεχόμενα έσοδα από το ποσοστό Κουλιεράκη, ίσως μα δώσουν την ευκαιρία για κάποια μεγαλύτερη αγορά προς το τέλος του καλοκαιριού.
Ο Μύθου αν συνεχίσει έτσι και ισχύει το σχόλιο του Λουτσέσκου ότι ο μικρός έχει προσωπικότητα και δεν επηρεάζεται από την πίεση, σίγουρα θα του δοθεί η ευκαιρία ως τρίτος.