Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Kirilos_Despotas έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 17:51
Να κανω εγω μια ερωτηση πανω σε αυτο; Δεν εχουμε ήδη αρκετά εκατομμύρια από την πώληση Τζίμα, Τισσουντάλι και ποσοστό Αουγκούστο για να διαθέσουμε στην αγορά για παιχτες σε θέσεις που χρειαζόμαστε; Για ποιο λόγο πρέπει να περιμένουμε το ποσοστό Κουλιεράκη ή ενδεχόμενη πώληση Ντέλια;

Σχετικα με την Ναντ και τον Αιγύπτιο, ελπίζω να κλείσει σύντομα για να κλείσει και η τρύπα του φορ. Κι εγω είμαι υπερ να μείνει τρίτος ο Μύθου και να πάρει ευκαιρίες.
Μα υποθετικό σενάριο είναι ότι περιμένουμε πώληση Κωνσταντέλια, υποθετικό σενάριο και για την πώληση Κουλιεράκη.
Αυτό που έχουμε ακούσει από την αρχή φέτος, είναι η διάθεση για επένδυση στη θέση του μπακ με αγορά, μεγαλύτερο συμβόλαιο στον φορ και τουλάχιστον έναν χαφ ακόμα. Προφανώς ο σχεδιασμός έχει γίνει με βάση τα δεδομένα έσοδα. Προσωπικά, πιστεύω πως ενδεχόμενα έσοδα από το ποσοστό Κουλιεράκη, ίσως μα δώσουν την ευκαιρία για κάποια μεγαλύτερη αγορά προς το τέλος του καλοκαιριού.
Ο Μύθου αν συνεχίσει έτσι και ισχύει το σχόλιο του Λουτσέσκου ότι ο μικρός έχει προσωπικότητα και δεν επηρεάζεται από την πίεση, σίγουρα θα του δοθεί η ευκαιρία ως τρίτος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

λείπεις όλη τη μέρα από το σπίτι, γυρνάς και βλέπεις 0 μεταγραφικές ειδήσεις
εδώ και μέρες συμβαίνει
τρομερά βαρετή εβδομάδα, λες και τίποτα δεν κινείται
These users thanked the author danirifle for the post:
JORDAN THOMAS FAN
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όπως τα είπε ο Κόλκας.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
john4serres, black_star_ninja
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

παιδες δεν ξερω αν ακουστηκε ο συγκεκριμενος αλλα ο πρακτορας μου εκτος απ τον σεντερφορ της φορτουνα σιταρντ μου ανεφερε και αυτον εδω

https://www.transfermarkt.com/steve-mou ... ler/238639 μεχρι τωρα δεν ειχε ακουστει παντως ειναι για να φευγει

Steve Mounié, currently at FC Augsburg, is facing an uncertain future with potential transfer interest from Angers SCO and possibly Saint-Étienne. Angers is reportedly interested in a loan deal to bolster their squad. Saint-Étienne is also reportedly looking to bring him in, possibly to replace another player, but a loan seems more likely than a permanent transfer due to his Augsburg contract.
These users thanked the author tsaousila for the post (total 3):
aivas19, paokspren, DikefalosNisiotis
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

tsaousila έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 19:24 παιδες δεν ξερω αν ακουστηκε ο συγκεκριμενος αλλα ο πρακτορας μου εκτος απ τον σεντερφορ της φορτουνα σιταρντ μου ανεφερε και αυτον εδω

https://www.transfermarkt.com/steve-mou ... ler/238639 μεχρι τωρα δεν ειχε ακουστει παντως ειναι για να φευγει

Steve Mounié, currently at FC Augsburg, is facing an uncertain future with potential transfer interest from Angers SCO and possibly Saint-Étienne. Angers is reportedly interested in a loan deal to bolster their squad. Saint-Étienne is also reportedly looking to bring him in, possibly to replace another player, but a loan seems more likely than a permanent transfer due to his Augsburg contract.
Στόχος εδώ και 2-3 μεταγραφικές περιόδους. Μακάρι να γίνει κίνηση, είναι καλός παίκτης.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Να ρωτήσω κάτι ίσως και οφ τοπικ. Μπράντον οκ υπάρχει πάντα η πιθανότητα καλώς ή κακώς και ίσως για αυτό δεν έχει ανακοινωθεί λήξη συνεργασίας αντίο κτλ. Υπάρχει λόγος που δεν έχει γίνει αυτό για μπακαγιοκο και κολευ?
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν τους χαιρεταμε ολους.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

icue έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 19:57 Δεν τους χαιρεταμε ολους.
Να μην χαιρετήσουμε Κολει και Μπακαγιοκο που ήρθαν εδώ τουρίστες μπορώ να το καταλάβω. Αλλά τον Μπραντον ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να τον αποχαιρετησουμε. Προσέφερε 2 χρόνια πολλά παραπάνω από αυτά που μπορούσε κι από αυτά που περιμέναμε ειδικά την χρονια του πρωταθλήματος.
Κατά τα άλλα ας είναι καλά ωπου είναι να βρει μια ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και την ζωή του.

ΧΑΦ ΦΟΡ ΣΤΟΠΕΡ ΧΘΕΣ
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Τον Μπράντον θα τον αποχαιρετήσει η ομάδα όταν μηδενιστούν οι πιθανότητες παραμονής, τώρα ακόμα ένα 5-10% υπάρχει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτό πιστεύω και εγώ. Βρισκόμαστε στην διαδικασία αξιολόγησης Μύθου και ευτυχώς ο μικρός από ότι λένε όλοι έχει γείρει την ζυγαριά προς το μέρος του
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Εμένα δεν με χαλάει Τσαλοφ,Μπραντον και Μυθου σαν "κακο" σενάριο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

συγγνώμη πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Azrael έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:16 Εμένα δεν με χαλάει Τσαλοφ,Μπραντον και Μυθου σαν "κακο" σενάριο.
Εφιάλτης... Όχι άλλο Μπραντον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Azrael έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:16 Εμένα δεν με χαλάει Τσαλοφ,Μπραντον και Μυθου σαν "κακο" σενάριο.
Το λαμβάνω ως χιούμορ :)
These users thanked the author nunies4 for the post:
Logistis
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Και πολύ καλά κάνεις :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”