Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κατι το dislike. Αν διαφωνεις κάπου, γραφεις που διαφωνεις. Αν κατι παραβιαζει κανονες, τρολαρει, σπαμαρει κλπ υπαρχει και το report.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- astral, VfB v2
Αυτή είναι μια σωστή πρόταση, θεωρώ όμως ότι θα ανοίγει την πόρτα για ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Ο τρόπος που γράφουν κάποιοι ελάχιστοι εδώ μέσα δεν με βρίσκει σύμφωνο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιθυμώ να "φορτώνω" το forum εκφράζοντας τη διαφωνία μου, διότι τέτοια συζήτηση δεν θα οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ. Με ένα dislike αντίθετα πιστεύω πως θα παραμένουμε ήρεμοι.black death έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:46 Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κατι το dislike. Αν διαφωνεις κάπου, γραφεις που διαφωνεις. Αν κατι παραβιαζει κανονες, τρολαρει, σπαμαρει κλπ υπαρχει και το report.
- These users thanked the author GEOL for the post:
- navigator11
-
Προσωπικα ειμαι κατα του voting-based forum. Οδηγει αναποφευκτα σε κουλτουρα δημοτικοτητας και echo chamber. Δεν θα ηθελα καποιος να αποθαρυνθει να εκφραστει για να μην φαει dislike που μπορει σε καποιους να ακουγεται χαζο ομως ειναι πραγματικοτητα
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 5):
- nikos ioannidis, leon2202, st4this, aivas19, astral
- paokkerkir
Συμφωνώ, θα κάνει το φόρουμ reddit και δε λέει. Ας μείνει ως έχει, είναι μια καλή μέση κατάσταση.
- These users thanked the author paokkerkir for the post:
- astral
Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
- These users thanked the author giapas for the post (total 10):
- vasgias, Tolaros, paokkerkir, astral, Kabamaru11, trouman, Sera4, paok apo epilogi, ToMousiTouCrespo, eorptol1
- paokkerkir
Βαρέθηκε το username και είπε να κάνει μια έξοδο μεγάλη. Εις τα επόμενα τώρα. 

- iremidynami 4+
alexgarcia6 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:09 Προσωπικα ειμαι κατα του voting-based forum. Οδηγει αναποφευκτα σε κουλτουρα δημοτικοτητας και echo chamber. Δεν θα ηθελα καποιος να αποθαρυνθει να εκφραστει για να μην φαει dislike που μπορει σε καποιους να ακουγεται χαζο ομως ειναι πραγματικοτητα
Και τώρα φιλε μου πολλοί αποφεύγουν να εκφραστούν και πολλοί αποχώρησαν ηδη επειδη δέχονται κριτικη απο την αστυνομια του φορουμ λόγω αντίθετη άποψης.
Με τους περισσότερους, σχεδον όλους, διαφωνούσα κι εγω αλλα δεν θεωρώ ότι αντιμετώπιστηκαν σωστά από κάποιους εδώ μέσα.
Αρα θεωρώ ότι η απλά αρνητική ψήφος θα αποσυμπιέζει την κατασταση, θα έφερνε λιγότερη γκρινια, λιγότερη ειρωνεία, λιγότερες εντάσεις κ αντιπαραθεσεις.
- These users thanked the author iremidynami 4+ for the post:
- nikos ioannidis
- kataramenos5
Λες κι εισαι καλυτερος.Σε θυμαμαι εσενα που θελες να φας το Λουτσεσκου περσι.giapas έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:36 Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που τούτος ο χώρος μου δίνει την ευκαιρία να ανταλλάξω δημοκρατικά απόψεις με περσόνες όπως : λεον222 , hunter, nikodiiai, ivan drago.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
- ReignMan, giapas