Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
-
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κατι το dislike. Αν διαφωνεις κάπου, γραφεις που διαφωνεις. Αν κατι παραβιαζει κανονες, τρολαρει, σπαμαρει κλπ υπαρχει και το report.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- astral, VfB v2
Αυτή είναι μια σωστή πρόταση, θεωρώ όμως ότι θα ανοίγει την πόρτα για ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Ο τρόπος που γράφουν κάποιοι ελάχιστοι εδώ μέσα δεν με βρίσκει σύμφωνο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιθυμώ να "φορτώνω" το forum εκφράζοντας τη διαφωνία μου, διότι τέτοια συζήτηση δεν θα οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ. Με ένα dislike αντίθετα πιστεύω πως θα παραμένουμε ήρεμοι.black death έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:46 Δεν νομίζω οτι εξυπηρετεί κατι το dislike. Αν διαφωνεις κάπου, γραφεις που διαφωνεις. Αν κατι παραβιαζει κανονες, τρολαρει, σπαμαρει κλπ υπαρχει και το report.
-
Προσωπικα ειμαι κατα του voting-based forum. Οδηγει αναποφευκτα σε κουλτουρα δημοτικοτητας και echo chamber. Δεν θα ηθελα καποιος να αποθαρυνθει να εκφραστει για να μην φαει dislike που μπορει σε καποιους να ακουγεται χαζο ομως ειναι πραγματικοτητα
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 3):
- nikos ioannidis, leon2202, st4this
- paokkerkir
Συμφωνώ, θα κάνει το φόρουμ reddit και δε λέει. Ας μείνει ως έχει, είναι μια καλή μέση κατάσταση.