Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
-
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Για καθε ερωτημα που υπαρχει η λυση ειναι ΓΣ, οπου και κατεληξαν ολοι οι συνδεσμοι
-
Νομιζω πως η διπλη αναφορα του δειχνει οτι μονο ασχετο θεμα δεν ειναιgeorge188 έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:21 Νταξει διαβάσαμε για τον παπαμιμικο, αυτος ειναι το μεγάλο μας θεμα. συνεχιζουμε τωρα τα περι ανέμων και υδάτων
-
Ο Άλκης Ησαϊάδης έχει βαρύ φορτίο και οφείλει να εγγυηθεί πως ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να πορεύεται ανεξάρτητος και αυτόνομος. Επίσης, έχει ιστορική ευθύνη να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες μέσω της ΓΣ των μελών του Ερασιτέχνη, όπως ακριβώς προβλέπονται από το καταστατικό του Συλλόγου. Στο θέμα του γηπέδου δικαιωματικά πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο ο Ιβάν Σαββίδης, ο άνθρωπος που πήγε κόντρα στο σύστημα και το κατεστημένο ως αναμορφωτής του ΠΑΟΚ, όπως φυσικά τον έχει από το 2012 όταν και απέκτησε το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ. Oποιοιδήποτε και αν είναι οι ενδιαφερόμενοι όμως, θα πρέπει να παρουσιάσουν ακριβές πλάνο και χρονοδιάγραμμα για την ανέγερση του γηπέδου καθώς και τους κύριους όρους χρήσης, αλλά κυρίως να προσκομίσουν τα ανάλογα εχέγγυα, τα οποία τη σήμερον ημέρα έχουν την κωδική ονομασία εγγυητικές τραπέζης. ΤΩΡΑ είναι η ώρα για πράξεις και ξεκάθαρες απαντήσεις και σε αυτό το θέμα επ’ ουδενί δεν γίνεται να στηριχθούμε απλά και μόνο στο λόγο κανενός, όσο και αν έχει προσφέρει στο σύλλογο, γιατί παραδείγματα υπάρχουν και περιπτώσεις όπως της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκονται σε περίοπτη θέση για να τα βλέπουμε ως φάρο προς αποφυγή. Ο νέος πρόεδρος του ΑΣ πρέπει να έχει το σθένος και το θάρρος να πει αλήθειες στον κόσμο και να ενημερώσει χωρίς υπερβολές ή φόβο, μένοντας στα γεγονότα. Ο ΠΑΟΚτσης οφείλει να γνωρίζει για το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ, για όποιες συμφωνίες έχουν γίνει μέχρι σήμερα, για το αν και κατά πόσο τηρούνται και για το τι ακριβώς ισχύει. Παράλληλα, η κάθε λεπτομέρεια των προτάσεων που θα κατατεθούν για το γήπεδο πρέπει να γίνει γνωστή, ώστε η ΓΣ του Ερασιτέχνη να πάρει τη σωστή απόφαση καθώς αυτή θα καθορίσει το μέλλον του Συλλόγου.
Ναι μεν οι 3 ανακοινωσεις (δυτικοι, ανατολικοι, Θ4) ολοι καταληγουν στην αναγκη ΓΣ παρουσια ολων
Αλλα προς εκπληξη μου εκτιμω οτι απο αποψη "πνευματος", οι ανακοινωσεις Θ4 και ανατολικων ειναι πιο κοντα μεταξυ τους παρα με τους δυτικους
Σε κάθε περίπτωση οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση περισσότερο απολογητικές ανακοινώσεις βγάζουν παρά κάτι που να τους δικαιώνει ή να μας δίνει ελπίδα για το μέλλον
Επίσης, είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα, πλέον προκύπτει από όλες τις μεριές οτι είναι ώρα για πράξεις.
Και η πλευρά Σαββίδη το γνωρίζει αυτό, και το αναγνωρίζει.
Για να δουμε.
Επίσης, είτε ηθελημένα, είτε αθέλητα, πλέον προκύπτει από όλες τις μεριές οτι είναι ώρα για πράξεις.
Και η πλευρά Σαββίδη το γνωρίζει αυτό, και το αναγνωρίζει.
Για να δουμε.
Με λίγα λόγια.
Αχαρακτηριστη.
Αναλυτική και μακροσκελής. Καμία σχέση με σύνδεσμο.
Καμία αναφορά σε ΣΥΓΝΩΜΗ
Καμία αναφορα σε ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
Ο Παπαμιμίκος για όσους αναρωτιούνται
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΔ εδώ και έννια χρόνια τουλάχιστον κάτι
σημαντικό. Ο Παπαμιμίκος είναι στο ΟΠΕΝ και είναι παντρεμένος
με την ανιψιά του Ιβάν, για αυτό και η μπηχτη. Αυτό το ξέρουν όλοι.
Σε αυτό που αναφέρεται για τη σύνδεση του συνδεσμου με τη ΝΔ
είναι κάτι που αυτόματα γεννήθηκε ως απορια στη σκέψη του κάθε ΠΑΟΚτση,
όταν είδε σε διάστημα μιας ώρας να βγαίνει ανακοίνωση, ΑΣ,
Μυστακίδη, θυρας4 και κυβερνητικού εκπροσώπου.
Όπως αυτόματα κάθε σχεδόν ΠΑΟΚτσης ένιωσε ντροπή
για την πρώτη ανακοίνωση του συνδέσμου.
Ευτυχώς σιγα-σιγα αρχίζει να τα μαζεύει......
Αχαρακτηριστη.
Αναλυτική και μακροσκελής. Καμία σχέση με σύνδεσμο.
Καμία αναφορά σε ΣΥΓΝΩΜΗ
Καμία αναφορα σε ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
-
Με το συμπαθιο αλλα πολυ ευκολα χρησιμοποιεις την εκφραση "ο καθε ΠΑΟΚτσης"
οχι αδελφε ουτε δευτερολεπτο δεν ειχα "απορια" για συνδεση ΝΔ με... Θ4. Για ονομα
οχι αδελφε ουτε δευτερολεπτο δεν ειχα "απορια" για συνδεση ΝΔ με... Θ4. Για ονομα
Equalizer,Equalizer έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:52 Όπως πάντα αρκετά καλογραμμένη και με συναίσθημα η ανακοίνωση της 4
Τα αρνητικά της:
1. Ως συνήθως, οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ αφιερώνουν πολλά για τις ευθύνες των άλλων, για τις δικές τους όμως δυο γραμμές.
2. Αλήθεια, εμένα ως οπαδό του ΠΑΟΚ για ποιον λόγο με τιμάει να είναι διαχωρισμένοι οι σύνδεσμοι σε "Τσανάκια" επί 25 χρόνια και να μη μπορούν να εκφραστούν κοινά και συντεταγμένα ούτε για τα πλέον βασικά; Δεν μιλάμε για το αν θα παραγγείλουμε σουβλάκια ή πιτσες. Μιλάμε για το ΠΛΕΟΝ κρίσιμο θέμα του συλλόγου.
3. Είναι εμφανές οτι ο Παπαμιμίκος κάτι έκανε εις βάρος κάποιων συνδέσμων και για αυτό τον αναφέρουν σε δυο ανακοινώσεις τους. Αλήθεια, εις βάρος του ΠΑΟΚ δεν έκανε ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ άλλο αρνητικό ώστε να αναφερθεί ονομαστικά;
4. Ένα εντελώς αναληθές στοιχείο (για να μην πω χοντροκομμένο ψέμα), είναι πως αυξάνονταν συνεχώς τα δημοσιεύματα περί μετεγκατάστασης του γηπέδου και περί ευρωπαϊκής χρηματοδότησης. Οχι, δεν ήταν τόσο έντονα τα δημοσιεύματα. Ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ 8 ώρες τη μέρα όπως και οι περισσότεροι από εμάς, και δεν θυμάμαι ούτε ένα ΣΟΒΑΡΟ τέτοιο άρθρο, πολλώ δε μάλλον τόσο πολλά ώστε να αξίζουν αναφοράς. - Οχι οτι αν όντως ήταν ετσι, θα άλλαζε και τίποτα... Φτηνή δικαιολογία είναι όλο αυτό.
ΥΓ. Μαντέψτε: Αν οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ δεν ήταν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ απόμακροι και διαχωρισμένοι, ένα κλειστό κλαμπ "αυθεντικών" που δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους, θα είχαν κάνει διαχρονικά και πολύ καλύτερη - αποδοτικότερη αντιπολίτευση χωρίς κραυγές και χωρίς "τσανάκια", έχοντας συμπαράσταση και από πολύ περισσότερο απλό κόσμο, προσφέροντας εν τέλει πολύ καλύτερες υπηρεσίες (με την καλή και υγιή έννοια) στην ιδέα του ΠΑΟΚ.
Αυτό θα συνέβαινε σε έναν κόσμο αγγελικα πλασμένο.
Όπως όμως είπε ο Σαίξπηρ: "Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ"
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:56
Για τον κύριο που ανέλαβε θέση πρόσφατα στο ΔΣ της ΠΑΕ δεν σε είδα να τοποθετείσαι....Special 4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:19 Ναι, στα χαρτιά έφυγε.
Εδώ με Αυγενάκη, Κεφαλογιάννη, Μεϊμαράκη, Μαρινάκη κλπ κλπ, πριν τις εκλογές του 2023.
Αυτός που έχει το χέρι στη πλάτη του, είναι νομίζω ο Χαρδαλιάς.
Κοίτα να δεις τραπεζώματα ο γαμπρός με τον Αυγενάκη. Αυτόν που πήγε να μας ρίξει.
Και είναι και στο ΔΣ του Open...
Και είναι και στο ΔΣ του Open...
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 4):
- Special 4, fidel, Nikodiai, nikos ioannidis
"Ο κακός Παπαμιμίκος και ο καλός Καλαφάτης".
Από τον Σεμπτέμβριο στους κινηματογράφους.
Από τον Σεμπτέμβριο στους κινηματογράφους.

Στα χαρτιά πάντως έφυγε. Στα χαρτιά είναι στο ΟΠΕΝfidel έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:04ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:56
Ευτυχώς σιγα-σιγα αρχίζει να τα μαζεύει......Για τον κύριο που ανέλαβε θέση πρόσφατα στο ΔΣ της ΠΑΕ δεν σε είδα να τοποθετείσαι....Special 4 έγραψε: Πέμ 17 Ιούλ 2025, 11:19 Ναι, στα χαρτιά έφυγε.
Εδώ με Αυγενάκη, Κεφαλογιάννη, Μεϊμαράκη, Μαρινάκη κλπ κλπ, πριν τις εκλογές του 2023.
Αυτός που έχει το χέρι στη πλάτη του, είναι νομίζω ο Χαρδαλιάς.
και στα χαρτιά είναι παντρεμένος με την ανιψιά του Ιβάν.
Αυτά δεν είναι κρυφά είναι φανερά. Δεν κάνουμε εικασίες
και δεν παίζουμε με τή φωτιά.......Εγώ αποφεύγω τουλάχιστον.
Όσο για τον κύριο που ανέφερες για το ΔΣ αν κατάλαβα καλά,
κάνε εσύ μια παρουσίαση να μας πεις. Δε θα βγάζω μόνο
εγώ το φίδι από την τρύπα. Εγώ στηρίζω τον Ιβάν όταν
υπάρχουν ηθικά θέματα και με βρίζουν οι μισοί, εγώ κριτικάρω σκληρά τον Ιβάν
και με βρίζουν οι άλλοι μισοί, εγώ λέω ότι η ανακοίνωση της 4 είναι αχαρακτηριστη
γιατί εσείς κάνετε την πάπια και εσεις μας λέτε τι να πούμε.
Αφού είστε μάγκες μιλήστε εσείς τώρα. Για να δούμε.......
Συμφωνώ, αλλά πολλοί είχαν. Μη μου πεις ότι δενalexgarcia6 έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:58 Με το συμπαθιο αλλα πολυ ευκολα χρησιμοποιεις την εκφραση "ο καθε ΠΑΟΚτσης"
είχες απορία για την ταυτόχρονη ανακοινωση ΑΣ,Μυστακίδη,4, ΝΔ;
Έχεις πολύ προχωρημένη σκέψη φίλε @kataramenos5. Τα σέβη μου.
Έπεσαν οι μάσκες με την "κυβερνητική διαρροή", που έγινε από "άγνωστη πηγή" και προφανώς είχε σκοπό να φέρει αρνητικές εντυπώσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον Τέλη Μυστακίδη.
Έπεσαν οι μάσκες με την "κυβερνητική διαρροή", που έγινε από "άγνωστη πηγή" και προφανώς είχε σκοπό να φέρει αρνητικές εντυπώσεις στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον Τέλη Μυστακίδη.
kataramenos5 έγραψε: Κυρ 22 Ιουν 2025, 11:56 Εδω και καποιες μερες διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια αποψεις και προσπαθειες τεκμηριωσειςτου δικαιου της μιας η της αλλης πλευρας.
Εγω θα σταθω σε κατι αλλο που μου τραβηξε την περιεργεια:
Κατανοητο να βγει αμεσα η ανακοίνωση του Μυστακιδη μετα απ αυτην του ΑΣ. Κατανοητο να βγει αμεσα και η ανακοινωση των συνδεσμων ωστε να δωσει στηριγμα στην αποφαση(δικαιωμα τους)
Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι η κυβερνηση να "αυτοκαρφωθει" τοσο συντομα και χωρις να ερωτηθει.Δεν τους εχω για τοσο ηλιθιους ,ειδικα στα θεματα επικοινωνιας.Ακομα κι ενα μικρο παιδι καταλαβαινει οτι ηταν λαθος.
Μηπως λοιπον αυτη η αντιδραση που ριχνει τη "ρετσινια" του μπροστινου στην κινηση Μυστακιδη εξυπηρετει αλλους σκοπους?
Μηπως ο στοχος δεν ειναι απλα η αλλαγη της ηγεσιας του ΠΑΟΚ αλλα η διασπαση και ο διχασμος του κοσμου οποιος και αν ειναι ο ιδιοκτητης? Ποιους συμφερει κατι τετοιο?
Ασφαλες συμπερασμα δ μπορω να βγαλω ,το μικρο μου το μυαλο μεχρι εκει παει.Ισως αργοτερα ,αν προκυψουν και νεα δεδομενα.Θα θελα ν ακουσω και τη δικη σας εξηγηση.