Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγώ ως απλός αναγνώστης και θεατής, κρίνω την ανακοίνωση αυτή από νερόβραστη εως ανούσια
Αναγνωρίζω τη θετική της στόχευση όμως δεν μπορώ παρά να σταθώ σε δυο σημεία:
1. Είναι δυνατόν να μιλάμε για ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ συμπόρευση και συνεργασία επιχειρηματιών μιλώντας σοβαρά και οχι ως ευχολόγια;
2. Από που και ως που προκύπτει οτι η κάρτα φιλάθλου ήταν ο μόνος τρόπος να ζήσει ο ΑΣ φέτος; Όλα τα προηγούμενα χρόνια τι έκανε, και γιατί είναι ευθύνη του Σαββίδη αυτό;
Δεν με έπεισε ως δυναμική απάντηση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Παρότι, ξαναλέω, αναγνωρίζω τη θετική της στόχευση. Δεν βάζει κανέναν, από καμία πλευρά, στη θέση του, δεν ρίχνει καμία σοβαρή ιδέα στο τραπέζι, δεν προσφέρει εν τέλει και πολλά.
Για να μην παρεξηγηθώ, βεβαίως λέει και σωστά πράγματα μέσα. Τόσο η επιμονή στην οικονομική ευημερία του ΑΣ είναι πολύ σημαντική, όσο βεβαίως επίσης είναι γνωστό οτι συμφωνώ για τα περί λάθους Κατσαρή.
Αναγνωρίζω τη θετική της στόχευση όμως δεν μπορώ παρά να σταθώ σε δυο σημεία:
1. Είναι δυνατόν να μιλάμε για ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ συμπόρευση και συνεργασία επιχειρηματιών μιλώντας σοβαρά και οχι ως ευχολόγια;
2. Από που και ως που προκύπτει οτι η κάρτα φιλάθλου ήταν ο μόνος τρόπος να ζήσει ο ΑΣ φέτος; Όλα τα προηγούμενα χρόνια τι έκανε, και γιατί είναι ευθύνη του Σαββίδη αυτό;
Δεν με έπεισε ως δυναμική απάντηση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Παρότι, ξαναλέω, αναγνωρίζω τη θετική της στόχευση. Δεν βάζει κανέναν, από καμία πλευρά, στη θέση του, δεν ρίχνει καμία σοβαρή ιδέα στο τραπέζι, δεν προσφέρει εν τέλει και πολλά.
Για να μην παρεξηγηθώ, βεβαίως λέει και σωστά πράγματα μέσα. Τόσο η επιμονή στην οικονομική ευημερία του ΑΣ είναι πολύ σημαντική, όσο βεβαίως επίσης είναι γνωστό οτι συμφωνώ για τα περί λάθους Κατσαρή.
-
Σχετικά με την οικονομική ασφυξία, ίσως το πρόβλημα είναι ότι ανέβηκαν τα μπάτζετ έχοντας ως δεδομένα έσοδα απ’ την κάρτα φιλάθλου.
Πολλα μπραβο στα παιδια για την ανακοινωση
- These users thanked the author Nikodiai for the post (total 4):
- nikos ioannidis, Special 4, flash4, Hunter
Ξεχωριστη ανακοινωση η θυρα 4, ξεχωριστη οι Δυτικες Συνοικιες, ξεχωριστη οι σημερινη των 13 συνδεσμων.
Κατό τα κατό. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε η ανακοίνωση. Μάλλον δεν ακούσανε αυτά που θέλανε στις συζητήσεις με Ιβάν-Γιώργη κλπ και δεν μπορούν να μπουν σε λεπτομέρειες για τους λόγους (ή δε θέλουν να τα κάνουν χειρότερα).Equalizer έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 12:42 1. Είναι δυνατόν να μιλάμε για ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ συμπόρευση και συνεργασία επιχειρηματιών μιλώντας σοβαρά και οχι ως ευχολόγια;
Η ανακοίνωση είναι ενωτική,
αλλά δυστυχώς άργησε πολύ.
Αυτά που εύχεται και το "όλοι είναι
το ίδιο", δεν έχει πλέον κάποια
πιθανότητα να σταθεί.
Όταν γράφω εδώ και τόσο καιρό
"που είναι οι σύνδεσμοι", σε αυτό
απευθύνεται" . Όπως απευθύνεται
και στους "ισορροπιστες" του φόρουμ
και σε άρθρα που δημοσιεύτηκαν
από το site που μας φιλοξενεί.
Δυστυχώς κάποια παιδιά είμαι
σίγουρος για καλό προσπάθησαν
να κρατήσουν αυτή τη στάση.
Δυστυχώς δε γίνεται. Πρέπει να πάρεις
ξεκάθαρη θέση από την αρχή
και να σώσεις αυτά που σώζονται
και να διατηρήσεις ταυτοχρονα
από την αρχή την οποία ελπίδα συνεργασίας.
Ο καθένας έχει φυσικά τις απόψεις του
εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή.
Δίπλα στον Σαββίδη ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ
τον ΟΜΩΣ να ξεκινήσει με συγκεκριμένο
πλάνο τις διαδικασίες του γηπέδου
και όποιος θέλει ας βοηθήσει.
Το δεύτερο πλέον αποτελεί
φανταστικό σενάριο και σε αυτό
ευθύνη έχουν σύνδεσμοι, ΜΜΕ,
παρατρεχαμενοι που περίμεναν
να δουν που θα κάτσει η μπίλια,
με αποτέλεσμα η μπίλια να πέσει
στον υπόνομο......
Από εδώ και πέρα λοιπόν
δίπλα στον Ιβάν αλλά με διαρκή πίεση
σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ και
το γήπεδο, αλλά και όλα τα άλλα
(Μεταγραφές, προπονητικό).
Ο λόγος δεν είναι μόνο το καλό της
ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι
εχθροί εσωτερικοί και εξωτερικοί
καραδοκούν σε κάθε στραβοπατημα
για να δουν τον ΠΑΟΚ μας να γυρίζει
σε εποχές που πλέον έχουν περάσει ....
αλλά δυστυχώς άργησε πολύ.
Αυτά που εύχεται και το "όλοι είναι
το ίδιο", δεν έχει πλέον κάποια
πιθανότητα να σταθεί.
Όταν γράφω εδώ και τόσο καιρό
"που είναι οι σύνδεσμοι", σε αυτό
απευθύνεται" . Όπως απευθύνεται
και στους "ισορροπιστες" του φόρουμ
και σε άρθρα που δημοσιεύτηκαν
από το site που μας φιλοξενεί.
Δυστυχώς κάποια παιδιά είμαι
σίγουρος για καλό προσπάθησαν
να κρατήσουν αυτή τη στάση.
Δυστυχώς δε γίνεται. Πρέπει να πάρεις
ξεκάθαρη θέση από την αρχή
και να σώσεις αυτά που σώζονται
και να διατηρήσεις ταυτοχρονα
από την αρχή την οποία ελπίδα συνεργασίας.
Ο καθένας έχει φυσικά τις απόψεις του
εγώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή.
Δίπλα στον Σαββίδη ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ
τον ΟΜΩΣ να ξεκινήσει με συγκεκριμένο
πλάνο τις διαδικασίες του γηπέδου
και όποιος θέλει ας βοηθήσει.
Το δεύτερο πλέον αποτελεί
φανταστικό σενάριο και σε αυτό
ευθύνη έχουν σύνδεσμοι, ΜΜΕ,
παρατρεχαμενοι που περίμεναν
να δουν που θα κάτσει η μπίλια,
με αποτέλεσμα η μπίλια να πέσει
στον υπόνομο......
Από εδώ και πέρα λοιπόν
δίπλα στον Ιβάν αλλά με διαρκή πίεση
σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ και
το γήπεδο, αλλά και όλα τα άλλα
(Μεταγραφές, προπονητικό).
Ο λόγος δεν είναι μόνο το καλό της
ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι
εχθροί εσωτερικοί και εξωτερικοί
καραδοκούν σε κάθε στραβοπατημα
για να δουν τον ΠΑΟΚ μας να γυρίζει
σε εποχές που πλέον έχουν περάσει ....
Πιο φλορικη ανακοίνωση δεν έχω διαβάσει από Σ.Φ. αλλά ... δεν είναι ανακοίνωση ΣΦ γιατί πολύ απλά είναι ένα "μικρό" μέρος των συνδέσμων και όχι όλοι.
Επί τις ουσίας είναι ανάκοινωση να χαμέ να λέγαμε, ουτοπίες και δεν παίρνω θέση. Τι συμενει αυτό; Είναι λουκούμι για να χρησιμοποιηθεί για προπαγανδιστές τύπου μπεκροπολης και λοιπά γραφεια τύπου.
Το γεγονός ότι δεν έχει βγει κανονική ανακοίνωση ΣΦ με όλους τους συνδέσμους έχει να κάνει ότι προφανώς δεν υπάρχει ομοφωνία μετάξι τους και για αυτό είχαμε 3 χωριστές ως τώρα.
Το δ.σ. της Θ4 ή οποίος έβγαλε την ανακοίνωση είναι ύποπτος και υπόλογος στο λαού του ΠΑΟΚ γιατι πήρε ξεκάθαρη θέση σε 1ωρα χωρίς κανείς ξέρει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε τώρα 1 μήνα μετά δεν ξέρουμε τι κάνει ο ΑΣ και τι προσυφωνα έχουν υπογράφει, ποσά θα βάλει ο Τελης, τι θα πάρει πίσω κτλ.
ΟΙ δυτικές συνοικίες πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβαν, τώρα έχουμε και ουδέτερες στάσεις με κάποιες παραχωρήσεις.
Επί τις ουσίας είναι ανάκοινωση να χαμέ να λέγαμε, ουτοπίες και δεν παίρνω θέση. Τι συμενει αυτό; Είναι λουκούμι για να χρησιμοποιηθεί για προπαγανδιστές τύπου μπεκροπολης και λοιπά γραφεια τύπου.
Το γεγονός ότι δεν έχει βγει κανονική ανακοίνωση ΣΦ με όλους τους συνδέσμους έχει να κάνει ότι προφανώς δεν υπάρχει ομοφωνία μετάξι τους και για αυτό είχαμε 3 χωριστές ως τώρα.
Το δ.σ. της Θ4 ή οποίος έβγαλε την ανακοίνωση είναι ύποπτος και υπόλογος στο λαού του ΠΑΟΚ γιατι πήρε ξεκάθαρη θέση σε 1ωρα χωρίς κανείς ξέρει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε τώρα 1 μήνα μετά δεν ξέρουμε τι κάνει ο ΑΣ και τι προσυφωνα έχουν υπογράφει, ποσά θα βάλει ο Τελης, τι θα πάρει πίσω κτλ.
ΟΙ δυτικές συνοικίες πήραν ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβαν, τώρα έχουμε και ουδέτερες στάσεις με κάποιες παραχωρήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post:
- Unpsofable78
-
Οι δυτικές συνοικίες με τους 13 της σημερινής τα έχουν βρει, και θα προχωρήσουν μαζί. Άλλωστε στο τέλος της σημερινής ανακοίνωσης ουσιαστικά συνυπογράφουν αυτό που πρότειναν τα δυτικά. Η θύρα 4 έχει απομονωθεί από μόνη της, καθώς πλέον έχει και εσωτερικά θέματα λόγω της βιαστικής ανακοίνωσηςCylon-4 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 13:18 Ξεχωριστη ανακοινωση η θυρα 4, ξεχωριστη οι Δυτικες Συνοικιες, ξεχωριστη οι σημερινη των 13 συνδεσμων.
-
Το κομματι που ειχε σημασια για μενα ηταν αυτο της καρτας φιλαθλου..οσο σημαντικο ειναι το γηπεδο για την οικογενεια του ΠΑΟΚ αλλο τοσο ειναι και η καρτα φιλαθλου για τον ΑΣ...ειδικα οταν ειχε φτασει ενα βημα πριν την δημιουργια της οφειλε ο ΑΣ να λειτουργησει με τετοιο τροπο στην υποθεση γηπεδο ετσι ωστε να μην εκτροχιασει το θεμα της καρτας..αλλα διπλωματια μηδεν..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Unpsofable78
Και μόνο που δεν υπάρχει ενιαίο μέτωπο του κόσμου, κατουράει στα μουτρα την ανικανότητα ΟΛΩΝ των άλλων. ΠΑΕ, ΑΣ κλπ, καθώς και τις κακές προθέσεις ΟΛΩΝ των άλλων.
Αδιανόητο να μη μπορούν δέκα νοματαίοι επί 25 γαμημένα χρόνια να συνεννοηθουν και να οργανωθούν. Από σοβαρά θέματα μέχρι το ποιος θα βαράει το τύμπανο.
Αυτό και μόνο αρκεί για να απομειώσει τη βαρύτητα οτιδήποτε και αν πουν, ακόμα και τέλειο να είναι.
Αλλά τι θέλω κι εγώ τώρα...
Αδιανόητο να μη μπορούν δέκα νοματαίοι επί 25 γαμημένα χρόνια να συνεννοηθουν και να οργανωθούν. Από σοβαρά θέματα μέχρι το ποιος θα βαράει το τύμπανο.
Αυτό και μόνο αρκεί για να απομειώσει τη βαρύτητα οτιδήποτε και αν πουν, ακόμα και τέλειο να είναι.
Αλλά τι θέλω κι εγώ τώρα...
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- Unpsofable78, vasgias
-
Και κατι ακομη επειδη το βλεπω και εδω μεσα να γραφεται..εννοειτε η πλευρα Σαββιδη πρεπει να δωσει χρονοδιαγραμμα και λοιπα στοιχεια..αλλα η πλευρα Μυστακιδη δεν εχει την ιδια υποχρεωση?ειδικα για την δικη τους μερια δεν ξερουμε απολυτως τιποτα και το οτι εμφανιστηκε τωρα δεν ειναι δικαιολογια..για να εμφανιστηκε τωρα και να λεει εχω τοσα μυρια σημαινει οτι υπαρχει (η πρεπει να υπαρχει)καποιο πλανο..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- nikos ioannidis, Montrealiotis
- Unpsofable78
Ισχύει. Πάρα πολύ βολική για την πλευρά Μυστακιδη.
Έμμεσα χρεώνει το θέμα της κάρτας φίλαθλου και τον οικονομικό στραγγαλισμο του Ερασιτέχνη στον Ιβάν.Λες και ο Ιβάν δημιούργησε αυτή την κατάσταση.
Στην τελευταία παράγραφο που αναφέρεται στον Ησαιαδη λένε κιόλας :
"Να φέρει κοντά όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν ."
Γράψτε τα όλα ξεκάθαρα. Τι εννοείτε όποιους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν; Είναι πολλοί;
Καθόλου ενωτικη ανακοίνωση. Αφού πρώτα κάνει συστάσεις και εκτοξεύει απειλές σε συνοπαδους, βετεράνους και δημοσιογράφους "και των δύο πλευρών".Άδικο είχαν οι βετεράνοι στα ερωτήματα που έθεσαν και τους την λένε;
Λυπάμαι πολύ. Εμένα αυτή η ανακοίνωση δεν με αντιπροσωπεύει. Φαντάζομαι και πολλούς άλλους απλούς φιλάθλους.
Τώρα το ότι μιλάνε για σύμπραξη να υποθέσω ότι δείχνει άγνοια;Δεν θέλω να φαντάζομαι άλλα πράγματα.
Πραγματικά την ομιλία του Ιβάν δεν την λάβανε καν υπόψιν;Αυτά για πίσω πόρτες κτλπ τα φαντάζεται ο Ιβάν και κάποιοι αδαείς όπως εγώ ή μήπως ο Ιβάν εκτός από μπατιρης είναι τελικά και ψεύτης;
Τα "Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Ιβάν Σαββίδης κτλπ" δεν αρκούν και δεν δείχνουν ίχνος πραγματικού σεβασμού απέναντί του, παρά μόνο φιλολογικου, για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησαν ΑΣ και Μυστακιδης.
Να γίνουμε λοιπόν καιροσκοποι για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ και να οδηγήσουμε σε άμεσο ωμό εκβιασμό αυτόν που κανένας κατά τα άλλα δεν μπορεί να αρνηθεί την προσφορά του. Οκ...
Ξανά λέω, οποιοσδήποτε επενδυτής ευπρόσδεκτος αλλά με διαφάνεια, με τον σωστό τρόπο και πραγματικό σεβασμό στον Ιβάν. Μέχρι στιγμής τίποτα από αυτά δεν συνέβη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 17 Ιούλ 2025, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
- Χωρικός, Iznogoud4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
- navigator11
Καταπληκτική ανακοίνωση. Ειδικά η αναφορά στην υποχρέωση αμφότερων των συγκρουομένων - δε χρειάζεται να πασχίζουμε να τετραγωνίζουμε τον κύκλο - πλευρών για αναλυτική παρουσίαση των πλάνων τους για τη νέα Τούμπα. Μπααχαχαχα.
Οι άλλοι βγήκαν προ ενός μήνα και μας ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε διθυραμβική, δεσμευτική ή μη ουδείς έχει μάθει ακόμα, συμφωνία για το θέμα του γηπέδου. Αλλά όλως περιέργως δε θυμάμαι να πήρε το μάτι μου την παραμικρή αναφορά από τους τοποθετούμενους σε κάποια απορία/ερώτημα σχετικά με το τι στον διάτανο συμπεριλήφθηκε σε αυτήν. Έμαθαν στο μεσοδιάστημα το περιεχόμενό της; Αν ναι, για ποιόν ακριβώς λόγο; Αν όχι, είναι τουλάχιστον φαιδρό να κάνουν τέτοια γαργάρα, ειδικά αφού περίμεναν να κατακάτσει η σκόνη και να τοποθετηθούν με ψυχραιμία.
Οι άλλοι βγήκαν προ ενός μήνα και μας ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε διθυραμβική, δεσμευτική ή μη ουδείς έχει μάθει ακόμα, συμφωνία για το θέμα του γηπέδου. Αλλά όλως περιέργως δε θυμάμαι να πήρε το μάτι μου την παραμικρή αναφορά από τους τοποθετούμενους σε κάποια απορία/ερώτημα σχετικά με το τι στον διάτανο συμπεριλήφθηκε σε αυτήν. Έμαθαν στο μεσοδιάστημα το περιεχόμενό της; Αν ναι, για ποιόν ακριβώς λόγο; Αν όχι, είναι τουλάχιστον φαιδρό να κάνουν τέτοια γαργάρα, ειδικά αφού περίμεναν να κατακάτσει η σκόνη και να τοποθετηθούν με ψυχραιμία.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
- Dimitrisou, Unpsofable78, Χωρικός, Parolos, Montrealiotis
Εξαιρετική ανακοίνωση, ολοκληρωμένη και καλογραμμένη. Λέει ξεκάθαρα ότι ένα ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό δε μας συγκινεί από μόνο του, βάζει στη θέση τους όσους βιάστηκαν και έδρασαν υπογείως, λέει ότι ο Σαββίδης έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και ότι οφείλει να παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα. Μιλά με σεβασμό στο πρόσωπο του Κατσαρή αλλά τονίζει το μεγάλο του λάθος και δείχνει το δρόμο για έναν δυνατό ΑΣ που θα συνεργαστεί με την ΠΑΕ για το καλό του συλλόγου. Ούτε απειλές ούτε προτετελεσμένα γεγονότα. Καλούνται όλοι, ιθύνοντες και κόσμος, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Εύγε!
- These users thanked the author flash4 for the post (total 3):
- Nikodiai, nikos ioannidis, Special 4