Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- abc_o_ karpouzas
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
sn0ufel4 ....
και τοτε ουσιαστικά τον ιδιοκτήτη προσπάθησαν να χτυπήσουν..όπως και όλες τις προηγούμενς φορές...μην κρυβόμαστε πισω απο το δάκτυλο...
κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κάποια αρχή...
και βλέπω οτι πάλι κόσμος πάει να πέσει στην παγίδα...
τον όμιλο ...μετρόπολης..ο ΠΑΟΚ τίποτα δεν τον έκανε...την επαφή του με την ...οτι εχει να κάνει με την ΠΑΕ.. απαγόρευσε...
τι ποιο δημοκρατικό....
ας ξεκινήσει ο ρηγοριάδης αρθρα για ποιον λόγο το γυναικείο ποδοσφαιρο του ΠΑΟΚ έχασε τα ..πρωτεία..
για ποιον λόγο ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ακόμη δεν βρ'ηκε τον...εφοπλιστή του..
για ποιον λόγο τα τμήματα βολει ειναι πάντα στο...περιπου ....
για τι δεν γράφεις ενα αρθρο βρε μετροσπορτ..για ποιον λόγο το τμήμα χαντμπολ του ΠΑΟΚ..τρώει παντα γκολ στο τέλος απο τη αεχ??
και τοτε ουσιαστικά τον ιδιοκτήτη προσπάθησαν να χτυπήσουν..όπως και όλες τις προηγούμενς φορές...μην κρυβόμαστε πισω απο το δάκτυλο...
κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κάποια αρχή...
και βλέπω οτι πάλι κόσμος πάει να πέσει στην παγίδα...
τον όμιλο ...μετρόπολης..ο ΠΑΟΚ τίποτα δεν τον έκανε...την επαφή του με την ...οτι εχει να κάνει με την ΠΑΕ.. απαγόρευσε...
τι ποιο δημοκρατικό....
ας ξεκινήσει ο ρηγοριάδης αρθρα για ποιον λόγο το γυναικείο ποδοσφαιρο του ΠΑΟΚ έχασε τα ..πρωτεία..
για ποιον λόγο ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ακόμη δεν βρ'ηκε τον...εφοπλιστή του..
για ποιον λόγο τα τμήματα βολει ειναι πάντα στο...περιπου ....
για τι δεν γράφεις ενα αρθρο βρε μετροσπορτ..για ποιον λόγο το τμήμα χαντμπολ του ΠΑΟΚ..τρώει παντα γκολ στο τέλος απο τη αεχ??
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
- Equalizer, Apil44
Το ναι μεν αλλα με άλλα μέσα δεν το καταλαβαίνω, αυτο που κάνει ο συγκεκριμένος όμιλος το κάνει καθημερινά και συστηματικά. Δεν μιλάμε για ένα αρθρο μιας ημερας, επι ενα μηνα κάθε μερα προσβλητικά άρθρα που σπέρνουν διχόνοια. Και ολα αυτα απο ένα μεσο που βγάζει χρήμα απο την ομάδα, το πουλάει το προιόν. Δεν μιλάμε για αθηναικό μέσο που έχουν άλλο κοινο, δεν κατλααβαίνω γιατι τα συγχαίουμε αυτά. Και στη τελική απο κάπου θα γινόταν η αρχή, και η υπομονή έχει τα ορια της.
Ας συνεχισουν να γραφουν λασπολογίες έξω απο το σπιτι μας, δεν τους έκοψε κανείς την αρθρογραφία. Άλλωστε δεν βλέπω να επηρεάστηκε σήμερα κανεις, για Greek mafia μιλούσαν , το ιδιο κανουν για τωρα. Αν ειστε εσεις οκ με αυτο δικαιωμα σας
Ας συνεχισουν να γραφουν λασπολογίες έξω απο το σπιτι μας, δεν τους έκοψε κανείς την αρθρογραφία. Άλλωστε δεν βλέπω να επηρεάστηκε σήμερα κανεις, για Greek mafia μιλούσαν , το ιδιο κανουν για τωρα. Αν ειστε εσεις οκ με αυτο δικαιωμα σας
Οκ με τα δημοσιογραφικά ban, όπως το βλέπει κανείς.
Για να μην ξεχνιόμαστε όμως.
SDNA πριν μερικούς μήνες. Και τονίζω το SDNA για τους γνωστούς λόγους.
Και μην ξέχναμε και τον Κετσετζόγλου φυσικά που εργάζεται επίσης στο Open, που αν δούμε τι έχει γράψει και έχει πει κι αυτός διαχρονικά για τον ΠΑΟΚ θα αναρωτηθούμε πραγματικά πώς είναι δυνατόν να βρίσκεται σε μέσο του Σαββίδη. Ή τον Νικολακόπουλο και τη δική του φοβερή παρουσία με αποκορύφωμα την πολυϊδιοκτησία.
Άρα εγώ βλέπω το εξής.
Είτε έχουμε μία a la carte ευαισθησία είτε η παρούσα συγκυρία για τον Ιβάν είναι η πλέον σημαντική, που έφτασε να κάνει στροφή 180 μοιρών στη μέχρι τώρα στάση του.
Για να μην ξεχνιόμαστε όμως.
SDNA πριν μερικούς μήνες. Και τονίζω το SDNA για τους γνωστούς λόγους.
Χάθηκαν στον αέρα εκείνες οι αναφορές για το δήθεν ντου με μπράβους του Ηλιόπουλου, έμειναν απορίες για τα όσα ανέφεραν επιφανή στελέχη του ΠΑΟΚ σε δημόσιο λόγο, κατέπεσε κάθε ίχνος λογικής θαρρείς μαζί με την πτώση του κυρ Παντελή. Βουτιά που θα ζήλευαν και δύτες τώρα που θα πέσουν για τον σταυρό.
Ο ρεπόρτερ αυτός της ΑΕΚ που έχει πει πολύ χειρότερα και σε άλλα media παρουσία άλλοτε του Ζήκου και άλλοτε του Δημητριάδη, πληρώνεται από το SDNA και από το Open. Εκεί είμαστε βέβαια δημοκράτες. Πλουραλιστές.Δεν θα τολμούσα ποτέ να φανταστώ, πως θα έσπαγαν όλοι οι κώδικες μπροστά στην πίεση των νέων δεδομένων και με μιας, θα ξεχνιόνταν η Ξάνθη, ο Αλκης, τα στρουμφάκια και πολλά ακόμα.
Και μην ξέχναμε και τον Κετσετζόγλου φυσικά που εργάζεται επίσης στο Open, που αν δούμε τι έχει γράψει και έχει πει κι αυτός διαχρονικά για τον ΠΑΟΚ θα αναρωτηθούμε πραγματικά πώς είναι δυνατόν να βρίσκεται σε μέσο του Σαββίδη. Ή τον Νικολακόπουλο και τη δική του φοβερή παρουσία με αποκορύφωμα την πολυϊδιοκτησία.
Άρα εγώ βλέπω το εξής.
Είτε έχουμε μία a la carte ευαισθησία είτε η παρούσα συγκυρία για τον Ιβάν είναι η πλέον σημαντική, που έφτασε να κάνει στροφή 180 μοιρών στη μέχρι τώρα στάση του.
-
Πριν φτασουμε να ασχοληθουμε με το τι ρολο παιζει το καθε ΜΜΕ, ας αντιληφθουμε πρωτα το εξης θλιβερο :
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ
Αρα η ΠΑΕ καλυτερα θα επρεπε να ασχοληθει με το λαο του ΠΑΟΚ - γιατι ακουει το καθε Μετροπολις, τι του λειπει, ποια ειναι η επικοινωνιακη πολιτικη της απεναντι του- και θα αντιληφθει οτι η ανυπαρξια της αφηνει κενα που ερχεται να καλυψει ο καθε κακοπροαιρετος.
Αν η απαγορευση σημαινει το τελος της πολιτικης της σιωπης, τοτε συμφωνω κι εγω
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ
Αρα η ΠΑΕ καλυτερα θα επρεπε να ασχοληθει με το λαο του ΠΑΟΚ - γιατι ακουει το καθε Μετροπολις, τι του λειπει, ποια ειναι η επικοινωνιακη πολιτικη της απεναντι του- και θα αντιληφθει οτι η ανυπαρξια της αφηνει κενα που ερχεται να καλυψει ο καθε κακοπροαιρετος.
Αν η απαγορευση σημαινει το τελος της πολιτικης της σιωπης, τοτε συμφωνω κι εγω
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- sn0ufel4
Σωστά όλα αυτά, αλλα δεν καταλαβαίνω γιατί όσα λάθη έγιναν στο παρελθόν (η συνεχίζουν να γίνονται) πρέπει να ακυρώσουν το ένα σωστό.
Μακάρι να γίνουμε πιο αυστηροί και σβέλτοι και στα υπόλοιπα θέματα για να προστατευτεί η ομάδα.
@xrisitsapa έχεις δίκιο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο κόσμος που στηρίζει έμπρακτα αυτά τα μέσα. Αλλα δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η κάθε ΠΑΕ για αυτό
Μακάρι να γίνουμε πιο αυστηροί και σβέλτοι και στα υπόλοιπα θέματα για να προστατευτεί η ομάδα.
@xrisitsapa έχεις δίκιο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο κόσμος που στηρίζει έμπρακτα αυτά τα μέσα. Αλλα δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει η κάθε ΠΑΕ για αυτό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
@Mingus η μόνη διαφορά σε αυτές και σε άλλες τόσες περιπτώσεις είναι πως δεν θίχτηκε το πρόσωπο του Ιβάν άμεσα
Ε βεβαια μονο ο Κουγιας κατηγορησε τον Γιωργη για ηθικο αυτουργο σε δολοφονια και εμεις τον πηραμε δικηγορο...
Κάποια στιγμη θα γινοταν η αρχή joshua. Δεν μιλαμε για το to10.gr αλλα για μεσο που ειναι εντός πολης και δεν ανήκει σε όμιλο μαρινακη
Κοίτα θα μπορούσε να το κάνει κι έτσι όπως λες.
Δε το έκανε για κάποιους λόγους που είτε σωστοί ,είτε λάθος εμείς δε τους ξέρουμε.
Το γεγονός όμως ότι δε το έκανε τότε , δε τους αφαιρεί το δικαίωμα και τη νομιμοποίηση να το κάνουν τώρα.
Η λογική του ναι αλλά τότε γιατί δεν κάνατε τίποτα είναι η ίδια λογική που δεν μπαίνει ποτέ κανείς πολιτικός φυλακή. Γιατί δεν μπήκαν και κάποιοι άλλοι πιο μπροστά.
-
Επειδή αρκετοί αρέσκεστε στο να δυσκολεύετε την ζωή σας, βάλτε τώρα εάν μπορείτε (εγώ δυστυχώς αναγκάζομαι να το ακούσω επειδή παίζει στο ταξι) στο συγκεκριμένο ραδιο να ακούσετε τερατώδη ψεματα:
- εμείς δεν είπαμε ποτέ για εγγυητική επιστολή
- δελτίο ειδήσεων τους τις τελευταίες 7 ημέρες: "ή εγγυητική επιστολή..."
Είναι όλα ηχογραφημένα, δεν αποτελεί συκοφαντια εκ μέρους μου. Ψεύδονται ασύστολα. Και ακόμα αναρωτιομαστε εάν θα πρέπει να αποκλειστούν από την οποία εκμετάλλευση του ονόματος της ομάδας.
- εμείς δεν είπαμε ποτέ για εγγυητική επιστολή
- δελτίο ειδήσεων τους τις τελευταίες 7 ημέρες: "ή εγγυητική επιστολή..."
Είναι όλα ηχογραφημένα, δεν αποτελεί συκοφαντια εκ μέρους μου. Ψεύδονται ασύστολα. Και ακόμα αναρωτιομαστε εάν θα πρέπει να αποκλειστούν από την οποία εκμετάλλευση του ονόματος της ομάδας.
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
- Apil44
Δυστηχως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στην γενική συλλογιστική την οποία θέτεις . Θα είχες απόλυτο δίκιο για τα πεπραγμενα που αναφέρεις ΑΝ δεν ίσχυαν ακριβως για τον ίδιο τρόπογια τον ίδιο μας τον πρόεδρο .Special 4 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 00:33 Όταν κάποιος νιώθει ότι εξυβρίζεται, συκοφαντείται ή προσβάλλεται η τιμή του και η αξιοπρέπειά του, τότε θεωρώ ότι πρέπει να καταφεύγει στην δικαιοσύνη. Εφόσον θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό.
Αν θεωρείς ότι κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω και απλά, όπως φυσικά έχεις το δικαίωμα να μην τον βάλεις στο σπίτι σου, του απαγορεύσεις την είσοδο, τότε δεν σημαίνει ότι αυτός θα σταματήσει να σε εξυβρίζει, να σε συκοφαντεί ή να προσβαλλεί την τιμή και την αξιοπρέπειά σου.
Εκτός και αν δεν "στοιχειοθετούνται" όλα τα παραπάνω και απλά σε θίγει σε προσωπικό επίπεδο η κριτική, ακόμα και αν τη θεωρήσουμε κακόπιστη, κατευθυνόμενη και κακοπροαίρετη.
Μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι ενημερώθηκαν για την απαγόρευση - αποκλεισμό με τον τίτλο "εταιρική απόφαση". Δηλαδή δεν ήταν προσωπική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη; Εγώ εκτιμώ ότι ήταν προσωπική απόφαση. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Εάν όμως ήταν προσωπική απόφαση, γιατί δεν είχαν το θάρρος να μιλήσουν και να πουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης ως ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος σας απαγορεύει αυτό κι εκείνο, ακόμα και αν δεν αναφέρεται κάπου επίσημα οποιαδήποτε αιτιολογία;
Γιατί "κρύβεται" ή "καμουφλάρεται" μια προσωπική απόφαση πίσω την φράση "εταιρική απόφαση"; Αυτό είναι κάτι που δεν το κατάλαβα.
Ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια, τόσο με την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας και σε πάμπολλες άλλες περιπτώσεις, έχει λοιδωρηθεί, έχει συκοφαντηθεί και έχει υποστεί πολλούς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, τόσο ως σύλλογος, όπως και οι οπαδοί του.
Οπαδοί που έχουν χαρακτηριστεί μάο μάο, Ορκ και δεν θέλω να υπενθυμίσω τι είχε ακουστεί από το στόμα του μακαρίτη Κούγια στην περίπτωση του Άλκη...
Αυτόν τον δικηγόρο, που είχε πει τα "μύρια όσα" και για τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη και για τον ΠΑΟΚ στην περίπτωση της πολυιδιοκτησίας, αυτόν τον δικηγόρο προσέλαβε η ΠΑΕ για να υπερασπιστεί η ΠΑΕ τον Λουτσέσκου στα γεγονότα του πάρκινγκ Φιλαδέλφειας.
Μια υπόθεση στην οποία η ομάδα έμεινε ανυπεράσπιστη στις μπούκες του παρατράγουδου και στην ελλιπή φύλαξη του πάρκινγκ. Η ομάδα έμεινε απροστάτευτη. Το ίδιο και ο προπονητής της.
Ο προπονητής μας "κατασυκοφαντήθηκε", χλευάστηκε ακόμα και από το "σιτιζόμενο" πορτοκαλί σάιτ και εν τέλει τιμωρήθηκε. Έμεινε απροστάτευτος. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε επί της ουσίας και έμεινε απροστάτευτος. Στερήθηκε επί δίμηνο τον προπονητή του.
Γιατί δεν κινητοποιήθηκε τότε κανένας επικοινωνιακός μηχανισμός; Γιατί δεν αποκλείστηκαν με "εταιρική απόφαση" μέσα που προσέβαλλαν και λοιδωρούσαν την ομάδα και τον προπονητή;
Πάμε παρακάτω.
Οι απαγορεύσεις και οι αποκλεισμοί είναι "ολισθηρό μονοπάτι".
Επί προσωπικού, ως αρχή, είμαι κατά τον αποκλεισμού και των απαγορεύσεων. Αν κάποιος με συκοφαντήσει, με εξυβρίσει ή προσβάλλει την τιμή και την αξιοπρέπειά μου, θα πάω στα δικαστήρια. Ούτε θα προβώ σε αυτοδικία, ούτε σε τραμπούκο, ούτε σε απειλές έμμεσες ή άμεσες. Θα πάω στη δικαιοσύνη.
Δεν λέω ότι έγινε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ από τα παραπάνω ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, στο θέμα που συζητάμε, να μην παρεξηγηθώ. Είμαι ξεκάθαρος και αναφέρω στο τι θα έκανα ή ΔΕΝ θα έκανα ΕΓΩ.
Γιατί όμως οι απαγορεύσεις και οι αποκλεισμοί είναι "ολισθηρός δρόμος";
Ακόμα και αν είναι απόλυτο νόμιμο δικαίωμα της εταιρείας να απαγορεύσει την είσοδο σε ένα ιδιωτικό χώρο, γεννάται το εξής ερώτημα.
Οι δημοσιογράφοι που θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση, πώς είμαστε σίγουροι ότι θα μας πληροφορούν σωστά;
Όσο πιο σωστά μπορούν να το κάνουν τελοσπάντων.
Πώς ξέρουμε ότι δεν θα φοβούνται ότι αν γράψουν κάτι που θα δυσαρεστήσει, δεν θα λάβουν και αυτοί ένα μπιλιετάκι, με μια "εταιρική απόφαση" αποκλεισμού.
Όπως καταλαβαίνουμε, οποιαδήποτε εναπομείναντα ψήγματα "αξιοπιστίας" είχαν οι πέριξ της ΠΑΕ δημοσιολογούντες, θα πάει περίπατο. Προσωπικά δεν θα έχω καμία εμπιστοσύνη ότι μου λένε αλήθεια.
Όχι ότι τους είχα και καμιά ιδιαίτερη εμπιστοσύνη ότι έλεγαν την αλήθεια, αλλά τώρα θεωρώ ότι θα φοβούνται κιόλας, μήπως αποκλειστούν στο μέλλον.
Γεννάται επίσης ένας άλλος προβληματισμός.
Ο αποκλεισμός που συμβαίνει, δεν μπορεί στο μέλλον να επεκταθεί σε φιλάθλους και συνδέσμους που δεν είναι πλέον αρεστοί ή θίξουν τον εγωισμό του μεγαλομετόχου;
Δηλαδή αν μετά από μερικά απευκταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι φίλαθλοι στο πέταλο δεν φωνάξουν "βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα..." και φωνάξουν "Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του..." τότε τι θα γίνει δηλαδή;
Θα αποκλειστούν και σύνδεσμοι ή φίλαθλοι; Ή θα έχουμε σκηνές απείρου κάλλους μεταξύ συνδέσμων σε live μετάδοση;
Ερωτήματα θέτω και προβληματισμούς.
Είναι πολύ περίεργο για εμένα να γράφεις παρά πολύ σωστά κι να επισημαίνεις τις διαρκείς αστοχίες του επικοινωνιακού μας τμήματος αλλά για κάποιο πολύ περίεργο λόγο να μην συμπεριλαμβάνεις την πλήρη αφωνία διαχρονικά που είχε να κάνει κι με το πρόσωπο του ίδιου μας του προέδρου . Ο Ιβαν χλευάστηκε κι βγήκε στα μάνταλακια με την υπόθεση της πολυιδιοκτησία ς και ενώ η πρπογανδα των Αθηνών αλώνιζε εδώ δεν κουνιόταν φύλλο . Ήταν τόσο τρομακτική η αφωνία της ΠΑΕ που ακόμα κι μετριοπαθείς παοκτσηδες είχαν κουμπωθεί . Το να παρουσιάζεις ξεχωρα την εικόνα του ιβαν από την διαχρονική αφωνία της ΠΑΕ σημαίνει ότι προσπαθείς να περάσεις το μυνημα ότι δήθεν τώρα για τον ιβαν λειτούργησε ο μηχανισμός αλλά για τους άλλους όχι . Είναι τεράστιο ψέμα αυτό αν κάποιος διαχρονικά δεν λαμβάνει την επικοινωνιακή προστασία που χρειάζεται από την ΠΑΕ αυτός είναι πρώτιστος ο ιδιοκτήτης της .
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 4):
- Parolos, giapas, Apil44, Montrealiotis
Αναφέρονται με μεγάλη ευκολία προς σύγκριση, ανόμοιες περιπτώσεις , με τεράστια διαφορά τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά στο τι έχει ειπωθεί όπως και το διαφορετικό πλαίσιο. Η συστηματικότητα και η κεκαλυμμένη προπαγάνδα, δε συγκρίνονται στη μία και στην άλλη περίπτωση.
Για το δε sdna η γνώμη μου είναι ότι αν θες να έχεις πρόσβαση σε ένα μέσω , πανελλήνιας επιρροής, ισχυρό στην Αθήνα, που να πει αυτό που πρέπει για εσένα την κρίσιμη ώρα ή έστω να έχεις λόγο , να ακουστείς, πρέπει πρώτα να παίζει αυτό που ακούει και ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα, τους 3 Αθηνεζους δηλαδή. Είναι και θεμιτό και έξυπνο και ο μόνος τρόπος για εμένα να έχεις φωνή τόσο δυνατή , που φτάνει ως την άλλη άκρη αλλά κυρίως στο κέντρο του κέντρου.
Και είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ακούστηκε παντού , η φωνή του ήταν τόσο ισχυρή όσο των άλλων. Η φωνή αυτή όμως πάντα ακούγεται μαζί με την αθηναϊκή προπαγάνδα και κραυγή και είναι ο μόνος τρόπος ( προς το παρόν τουλάχιστον) να ακουστεί. Ακούγεται όμως και ακούγεται όπως ποτέ.
Αυτή είναι η γνώμη μου και ξέρω τον αντίλογο πολύ καλά. Είναι πολλά τα παραδείγματα που ήταν πρώτη είδηση σε τόσο ισχυρό ΜΜΕ η άποψη του ΠΑΟΚ. Και ισχύει και το ακριβώς αντίθετο ταυτόχρονα όπως περιγράφεται παραπάνω. Πολλά τα παραδείγματα κι εκεί.
Για να παραλάβω τον αντίλογο, να ότι έχω τόσο εκνευριστεί από άρθρα του sdna που είμαι πια μπλοκαρισμενος κι εγώ εκεί. Ωστόσο το θεωρώ πολύ θετικό που γίνεται πρώτη είδηση σε ένα από τα πιο μεγάλα αθλητικά μαγαζιά ο ΠΑΟΚ τόσο συχνά και μπαίνουν πρώτη είδηση φωνές όπως του Κολκα του Βασιλόπουλου ( φωνές που τις θεωρώ συχνότητα ανεπαρκείς τουλάχιστον αλλά τέρμα ασπρόμαυρες) , της Μπουντου κλπ
Για το δε sdna η γνώμη μου είναι ότι αν θες να έχεις πρόσβαση σε ένα μέσω , πανελλήνιας επιρροής, ισχυρό στην Αθήνα, που να πει αυτό που πρέπει για εσένα την κρίσιμη ώρα ή έστω να έχεις λόγο , να ακουστείς, πρέπει πρώτα να παίζει αυτό που ακούει και ενδιαφέρει όλη την Ελλάδα, τους 3 Αθηνεζους δηλαδή. Είναι και θεμιτό και έξυπνο και ο μόνος τρόπος για εμένα να έχεις φωνή τόσο δυνατή , που φτάνει ως την άλλη άκρη αλλά κυρίως στο κέντρο του κέντρου.
Και είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ακούστηκε παντού , η φωνή του ήταν τόσο ισχυρή όσο των άλλων. Η φωνή αυτή όμως πάντα ακούγεται μαζί με την αθηναϊκή προπαγάνδα και κραυγή και είναι ο μόνος τρόπος ( προς το παρόν τουλάχιστον) να ακουστεί. Ακούγεται όμως και ακούγεται όπως ποτέ.
Αυτή είναι η γνώμη μου και ξέρω τον αντίλογο πολύ καλά. Είναι πολλά τα παραδείγματα που ήταν πρώτη είδηση σε τόσο ισχυρό ΜΜΕ η άποψη του ΠΑΟΚ. Και ισχύει και το ακριβώς αντίθετο ταυτόχρονα όπως περιγράφεται παραπάνω. Πολλά τα παραδείγματα κι εκεί.
Για να παραλάβω τον αντίλογο, να ότι έχω τόσο εκνευριστεί από άρθρα του sdna που είμαι πια μπλοκαρισμενος κι εγώ εκεί. Ωστόσο το θεωρώ πολύ θετικό που γίνεται πρώτη είδηση σε ένα από τα πιο μεγάλα αθλητικά μαγαζιά ο ΠΑΟΚ τόσο συχνά και μπαίνουν πρώτη είδηση φωνές όπως του Κολκα του Βασιλόπουλου ( φωνές που τις θεωρώ συχνότητα ανεπαρκείς τουλάχιστον αλλά τέρμα ασπρόμαυρες) , της Μπουντου κλπ
Εδώ ειναι Ελλάδα λεει ο άλλος δεν ειναι Σοβιετική Ένωση, μακαρι αποκλεισμο για μια 10ετια ρε που δεν χαρακτήρισες κάποιον. Πόσες αλητείες πόσες να ανεχθει κανεις
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- DonnieMcGrath, Apil44
-
Ρε θα πηδηξω έξω από το ταξί να με πατήσουν τα αμάξια, δεν γίνεται να ακούγονται αυταgeorge188 έγραψε: Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:56 Εδώ ειναι Ελλάδα λεει ο άλλος δεν ειναι Σοβιετική Ένωση, μακαρι αποκλεισμο για μια 10ετια ρε που δεν χαρακτήρισες κάποιον. Πόσες αλητείες πόσες να ανεχθει κανεις
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
- george188