Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Miles

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Miles »

Hunter έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:50
Miles έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:42
Hunter έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:33

Δεν είναι ένα λάθος τυπογραφικό, να πεις ότι πήγε λάθος το χέρι, δεν ήξερε πώς γράφεται.
Και; Το συντριπτικό ποσοστό εδώ γράφει χύμα, με λάθη. Σας ενοχλεί;
Προσωπικά ναι με ενοχλεί, αλλά δεν σχολιάζω το κάθε ορθογραφικό λάθος που γίνεται.
Σχολίασα τώρα γιατί έγινε από μέλος που ...γράφει...με περισπούδαστο...ύφος...και...συνεχώς ειρωνεύεται...και κατηγορεί όποιον διαφωνεί...με την αποψάρα του...έχοντας ασυλία.

υ.γ. Παράδειγμα, το ακριβώς προηγούμενο ποστ.
Σε παραπέμπω στον Αντάρκτικα. Αν δεν καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Hunter έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:53
abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:51 Πιστευεις ότι μπορούν να με αγγίξουν τέτοιοι ντενεκεδες;
Άλλο ένα παράδειγμα.

Να πω ότι είσαι ψεύτης τοτε;

Ποτέ ακριβώς εγώ ήρθα σε αντιπαράθεση με εσένα και σε ειρωνεύομαι και με περισπουδαστο ύφος ;;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:51
Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:35 ...

........

Καρπουζα μην ασχολείσαι. Ολοι καταλαβαίνουμε... Δεν αξίζει.
:lol: :lol: :lol:

Μεσα στην έβδομη δεκαετία της ζωής μου είμαι... Και ακόμη παίρνω διαρκείας στην 4

Πιστευεις ότι μπορούν να με αγγίξουν τέτοιοι ντενεκεδες;

Τον άλλον τον έγραψα ότι....δεν μπορούν οι λιγότεροι να βλέπουν καλύτερα από τους περισσότερους....και αυτός κόλλησε στην ορθογραφία...
Ησε αξαιστως κε αμωρφοτως κηρηαι!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Μίλα όμορφα βρεεε

Και με ορθογραφία παρακαλώ :lol: :lol:

:opaokara:
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
Kabamaru11, Unpsofable78
Hunter

Δημοσίευση από Hunter »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:57
abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:51 Πιστευεις ότι μπορούν να με αγγίξουν τέτοιοι ντενεκεδες;
Άλλο ένα παράδειγμα.

Ποτέ ακριβώς εγώ ήρθα σε αντιπαράθεση με εσένα και σε ειρωνεύομαι και με περισπουδαστο ύφος ;;
Δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με εμένα προσωπικά, παρακολουθώ τις συζητήσεις εδώ και καιρό.
Ιδιαίτερα το θέμα του γηπέδου που ανέκυψε τελευταία. Όχι μόνο εσύ, πολλά άλλα μέλη επιτίθεστε με ειρωνεία και κατηγορίες στα 4-5 μέλη που τυγχάνει να μην συμμερίζονται την επικρατούσα (και άνωθεν επιβαλλόμενη) άποψη. Έναν τον διώξατε ήδη. Έναν δεύτερο, τον @Special 4 τον αναγκάσατε να μην ξαναγράψει στο παρόν τόπικ. Αν θέλετε echo chamber, είναι η σωστή τακτική.

Όσο για κάποιον Antarctica, τον έχω στο ignore εδώ και πολύ καιρό γιατί έχανα πόντους IQ κάθε φορά που διάβαζα ποστ του.
These users thanked the author Hunter for the post (total 2):
Nikodiai, leon2202
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Hunter έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:06
abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:57

Άλλο ένα παράδειγμα.

Δεν χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με εμένα προσωπικά, παρακολουθώ τις συζητήσεις εδώ και καιρό.
Ιδιαίτερα το θέμα του γηπέδου που ανέκυψε τελευταία. Όχι μόνο εσύ, πολλά άλλα μέλη επιτίθεστε με ειρωνεία και κατηγορίες στ 4-5 μέλη που τυγχάνει να μην συμμερίζονται την επικρατούσα (και άνωθεν επιβαλλόμενη) άποψη. Έναν τον διώξατε ήδη. Έναν δεύτερο, τον @Special 4 τον αναγκάσατε να μην ξαναγράψει στο παρόν τόπικ. Αν θέλετε echo chamber, είναι η σωστή τακτική.

Όσο για κάποιον Antarctica, τον έχω στο ignore εδώ και πολύ καιρό γιατί έχανα πόντους IQ κάθε φορά που διάβαζα ποστ του.
....ανωθεν επιβαλλομενη...

και θελεις να κανουμε με αποψεις σαν αυτην κουβεντα σοβαρη?? και χωρις ορθοφραφικα λαθη??

οχι ρε μεγαλε αυτο δεν γινεται...

και ακου και κατι αλλο...

δεν ξερω για ποις 4-5 μελη λες και με τον special4 δεν θυμαμαι εγω να ειχα και καμμια ...δυσκολη...κουβεντα

την αποψη οτι ...μονο ΠΑΟΚ...και ολη η ουσια αυτης της αποψης να ειναι η αποπομπη του σαββιδη δεν ειναι ...αντιθετη αποψη..

τελος ...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Θα σας παρακαλεσω πολύ να το σταματήσετε εδώ. Ευχαριστώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

11 χρόνια είμαι εδώ μέσα. Τέτοιο αισχος δεν έχω ξαναδεί.
Έχουν ξαμολυθει συγκεκριμένα άτομα και χαρακτηρίζουν ασυστολα οποίον έχει αντίθετη άποψη.
Και το απόλυτα δυστυχές είναι ότι οι επιθέσεις επί προσωπικού περνούν απαρατήρητες.
Αλλοι τα παίρνουν, άλλοι είναι ευρωλιγουρηδες, ανήθικοι, αχάριστοι, προδότες, ο Μυστακίδης είναι πουστης. Και τι δε διαβάσαμε. Και όλα περνάνε έτσι.
Θα πάει καλά η φάση.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 3):
Hunter, Nikodiai, leon2202
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

ειναι πουστης ο ...επενδυτης??...

δεν το ηξερα... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...

Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε στο να μην τη χτίσει κανείς από τους δύο. Επίσης, το να γράφω σχόλιο περί δύο δισεκατομμυριούχων είναι κάτι που ξεπερνά κατά πολύ τα γράδα μου, αλλά να που το κάνω.

Θέλω να εκφράσω το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου στον Ιβάν για όσα έχει αποδεδειγμένα κάνει για τον ΠΑΟΚ. Το χαρακτηρισμό ευεργέτης τον έχει κερδίσει με το σπαθί του.
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εκφράσεις του τύπου "βρήκα τον εαυτό μου μέσα από τον ΠΑΟΚ", προτιμώ να κοιτάω τα έργα, και τα έργα του Ιβάν δε μιλούν απλά, κάνουν σεισμό.
Επίσης, δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες για το αν περνάει δυσκολίες και τι είδους δυσκολίες περνάει, αλλά αν αυτό ισχύει η τάση μου είναι να τον στηρίξω. Και δεν το λέω αυτό με συναισθηματικό τρόπο, ούτε είμαι Ιβάν αντί για ΠΑΟΚ, απλά πιστεύω ότι το να στηριχθεί ο Ιβάν είναι μακροπρόθεσμα προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν κινείται μόνο ανοδικά, έτσι κι ο ΠΑΟΚ έχει τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά αυτά τα πάνω και κάτω είναι συνολικά πολύ πιο πάνω από την εποχή προ του Ιβάν.

Για το Μυστακίδη, γνωρίζουμε ότι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει το χτίσιμο του νέου γηπέδου και ότι αποδεδειγμένα έχει απίστευτη οικονομική επιφάνεια, σημαντικά μεγαλύτερη ακόμα και από του Ιβάν.
Εδώ όμως τελειώνουν αυτά που γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
Δεν έχουμε δει καθόλου πράξεις. Προφανώς η οικονομική του επιφάνεια δικαιολογεί να υπάρχει αισιοδοξία για τις πράξεις, αλλά πράξεις δεν έχουμε δει.
Επίσης, δεν έχουμε ακούσει σχεδόν καθόλου λόγια, δηλαδή λεπτομέρειες για το τι σκέφτεται να κάνει. Όσα ακούμε είναι το τι φαντάζεται ο κάθε δημοσιογράφος και σχολιαστής στο Ίντερνετ για τις σκέψεις του Μυστακίδη.

Για παράδειγμα, το να θέλει να χτίσει το γήπεδο χωρίς να αναλάβει την ΠΑΕ είναι πολύ περίεργο. Δε λέω ότι δε συμβαίνει αλλού, αλλά παραμένει πολύ περίεργο. Αν βάλει 250 εκατομμύρια, πώς θα πάρει πίσω τα χρήματά του; Ο Μελισσανίδης που έκανε γήπεδο με πολύ λιγότερα χρήματα παίρνει 6 εκατομμύρια το χρόνο από την ΠΑΕ ΑΕΚ και για να μπορεί να συμβεί αυτό οι ΑΕΚτσήδες πληρώνουν πολύ ακριβότερα διαρκείας από τα δικά μας.

Εγώ βλέπω δύο ρεαλιστικά σενάρια: είτε θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ είτε δεν ενδιαφέρεται πραγματικά και απλά θέλει να πιέσει οικονομικά τον Ιβάν. Τα ίδια σενάρια δηλαδή που ισχύουν και για τους Ντρέιφους, όπου είτε θέλουν να αγοράσουν το λιμάνι είτε απλά πιέζουν οικονομικά τον Ιβάν να αγοράσει περισσότερες μετοχές της εταιρίας του.

Ασφαλώς, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο Μυστακίδης θέλει να αγοράσει την ΠΑΕ.
Αυτό είναι πολύ θετικό, καθώς λίγο πολύ όλοι φοβόμασταν ότι μετά τον Ιβάν υπάρχει το χάος. Επίσης, δεν είναι κακό να αισθάνεται κάποιο ανταγωνισμό ο Ιβάν, βοηθάει κι αυτό.

Το ερώτημα που τίθεται εδώ είναι αν ο Μυστακίδης θα προσφέρει μία εναλλακτική που είναι καλύτερη από τον ΠΑΟΚ του Ιβάν. Η απάντηση εδώ είναι "ίσως".
Από τη μία πλευρά, έχει τα χρήματα για να το κάνει.
Ωστόσο, το ότι έχει περισσότερα χρήματα από τον Ιβάν δεν εγγυάται ότι θα βάλει περισσότερα χρήματα από τον Ιβάν στον ΠΑΟΚ. Και οι πολυμετοχικοί υποσχέθηκαν (και αρχικά βάλανε) περισσότερα χρήματα από το Βαρδινογιάννη και μετά μην τους είδατε.
Επίσης, τίποτα δεν εγγυάται ότι θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα από τον Ιβάν, οι ποδοσφαιρικές ομάδες (πόσω μάλλον στην Ελλάδα) δε χρειάζονται μόνο χρήματα, χρειάζονται ένα σωρό άλλα πράγματα που ο Ιβάν χρειάστηκε χρόνια για να μάθει και να κοντρολάρει. Κι ο Αλαφούζος έχει βάλει ένα σωρό χρήματα στον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα πρωτάθλημα δεν έχει δει.
Ασφαλώς, η έλλειψη πράξεων και λεπτομερειών του τι σκέφτεται να κάνει, μειώνει την αισιοδοξία. Είναι στο χέρι του Μυστακίδη να αλλάξει αυτό.

Τέλος, πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ είναι να αλλάξει χέρια αυτό πρέπει να γίνει με σεβασμό στον Ιβάν. Το δικαιούται αυτό ο Ιβάν και η Ίστορία μας έχει διδάξει ότι η ασέβεια στον Παντελάκη ήταν λάθος.
Αυτό που γίνεται από κάποιους δημοσιογράφους και σχολιαστές στο Ίντερνετ εναντίον του Ιβάν είναι άκομψο, ασεβές και αγγίζει τα όρια της γελοιότητας.
These users thanked the author Stelios Bagios for the post (total 11):
nikos ioannidis, lkosmid, Kabamaru11, paok apo epilogi, Taseos, navigator11, joshua, nkoss, feria, bane1980 and one more user
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ωραία όλα όσα κουβεντιάζουμε εδώ και κοντά 30 μέρες περί νέου γηπέδου, παιχνιδιών εξουσίας, για "τρυπήματα", ποτάμια που δε γυρίζουν πίσω, κατσαρήδες, κουνούπια κοκ.
Έχει ξημερώσει η 13 του Ιουλίου. Αυτοί που υποτίθεται ότι έχουν βάλει νέφτι στο κωλοτρυπίδιον και επιθυμούν και να ξεκινήσει, πέρα από το να ολοκληρωθεί, τάχιστα η νέα Τούμπα παραμένουν μουγκοί και σχεδόν εξαφανισμένοι και όποιος ενδιαφέρεται να μάθει καμιά επιπλέον, έστω και ανυπόστατη, διαρροή περί της υπόθεσης πρέπει να κρεμιέται από τ' αρκίντια κανενός ανυπόλυπτου ξεφτίλα του βοθρόπολις. Αυτά είναι τα ως τώρα ΔΕΔΟΜΕΝΑ για την πλευρά ΑΣ και Μυστακίδη και ουδείς γίνεται να τα αμφισβητήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 13 Ιούλ 2025, 19:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
Unpsofable78, Montrealiotis, Kabamaru11, Azrael, paok apo epilogi, theo-drama
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:51
Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:35 ...

........

Καρπουζα μην ασχολείσαι. Ολοι καταλαβαίνουμε... Δεν αξίζει.
:lol: :lol: :lol:

Μεσα στην έβδομη δεκαετία της ζωής μου είμαι... Και ακόμη παίρνω διαρκείας στην 4

Πιστευεις ότι μπορούν να με αγγίξουν τέτοιοι ντενεκεδες;

Τον άλλον τον έγραψα ότι....δεν μπορούν οι λιγότεροι να βλέπουν καλύτερα από τους περισσότερους....και αυτός κόλλησε στην ορθογραφία...
Κι ομως η ιστορια Καρπουζα μου μας εχει δειξει οτι αρκετες φορες οι πλειοψηφιες δεν ειχαν ''δικιο''...

Το σχολιο μου δεν εχει καμια σχεση με τις εξελιξεις τωρα στον ΠΑΟΚ...ειναι γενικο...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@Hunter παρακαλούμε το συντομότερο δυνατόν να εξηγήσεις τι εννοείς με την αναφορά σε "άνωθεν επιβαλλόμενη άποψη".

Προσβάλλεις το σάιτ και το φόρουμ με αυτό, όχι μεμονωμένα άτομα.

Όλοι οι υπόλοιποι, σταματήστε άμεσα τις επί προσωπικού αντεγκλήσεις. Έχω ήδη κάνει πολλάκις αυτή την παράκληση, ξέρουμε ότι είναι δύσκολη περίοδος, αλλά δε σημαίνει ότι γίνεται και αποδεκτή τέτοια συμπεριφορά
Hunter

Δημοσίευση από Hunter »

Equalizer έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:19 @Hunter παρακαλούμε το συντομότερο δυνατόν να εξηγήσεις τι εννοείς με την αναφορά σε "άνωθεν επιβαλλόμενη άποψη".
Εννοώ αυτό που γράφεις. Δήθεν προσβλήθηκες από κάτι που έγραψα, ενώ το πραγματικό πρόβλημά σου είναι ότι κάνω κριτική στην ΠΑΕ και ψάχνεις αφορμή να με μπανάρεις.
Δεν ρίξατε 3-4 μπαν, όλα χωρίς ουσιαστικό λόγο, σε μέλη που δεν παρέβησαν κάποιον κανόνα του φόρουμ, απλά δεν ακολουθούσαν τη γραμμή που θέλετε? Αυτό εννοώ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Hunter έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:28
Equalizer έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:19 @Hunter παρακαλούμε το συντομότερο δυνατόν να εξηγήσεις τι εννοείς με την αναφορά σε "άνωθεν επιβαλλόμενη άποψη".
Δεν ρίξατε 3-4 μπαν, όλα χωρίς ουσιαστικό λόγο, σε μέλη που δεν παρέβησαν κάποιον κανόνα του φόρουμ, απλά δεν ακολουθούσαν τη γραμμή που θέλετε?
Όχι. Κάτι άλλο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”