Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από joshua »

Συγνωμη Καρπουζα αλλα δεν τρεφω καμια εκτιμηση σε θουριους που θα ζηλευε ο μακαριτης ο Φωσκολος...Εσενα μπορει να σε συγκινουν,δικαιωμα σου ειναι,εμενα οχι. Προτιμω να βλεπω τα πραγματα με πολυ διαφορετικη οπτικη πολυ πιο ψυχρη.Οταν ανθρωποι αυτου του ειδους κανουν επικληση στο συναισθημα εγω τρομαζω,δεν συγκινουμαι...Δεν θα τους αντιμετωπισω ποτε οπως θα αντιμετωπιζα εναν ανθρωπο της μαζας,εναν ανθρωπο σαν εσενα η σαν εμενα.

Υ.Γ Για να προλάβω κάποιους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν γερνω προς καμία πλευρά. Έχω όμως τη διάθεση να περιμένω να δω πράξεις από κάθε πλευρά πριν καταλήξω σε συμπέρασμα.
These users thanked the author joshua for the post:
bane1980
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

joshua.......

δικαια αποψη....αλλα απολυτη...

δεν συμφωνω με το απολυτο....δεν ειναι ...μαθηματικος τυπος...

υπαρχει περιπτωση και ..........ανθρωποι αυτου του ειδους.......να πιστευουν το...η ψυχη μου δεν πωλειται.......

δεν ειναι και κανα ...αμαν και τι...οικονομικο μεγεθος ο ΠΑΟΚ....να εχει ....απολυτη...βαση ο προβληματισμο σου..

οσο για το ΥΓ σου
αν θυμαμαι ισως μονο εγω σου ειπα ....μην πατας σε 2 βαρκες...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ωραία όλα αυτά το ηθικό του πράγματος παραμένει όμως

Και βεβαίως παραμένει το έγκλημα σε βάρος του κόσμου του ΠΑΟΚ, όχι του Σαββίδη. Έσπευσαν να πούνε κάποιοι 'ελα μωρέ ποιος διχόνοια ". Απαξιώ να ξαναμιλήσω για αυτό ειλικρινά.

Ερώτημα: ο μεγιστάνας Γιαννακόπουλος δηλαδή δεν ζούσε και ανεπνεε για τον Παναθηναϊκό; Πλάκα στον εαυτό μας κάνουμε;
These users thanked the author Equalizer for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε φίλε δεν αφορούσε εσένα το μήνυμα στον Καρπουζα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

joshua έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:35 Ρε φίλε δεν αφορούσε εσένα το μήνυμα στον Καρπουζα.
Οκ σόρι. Το σβήνω

Καλό θα ήταν όμως να πεις ποιόν αφορούσε γιατί κι εγώ έχω κάνει επίκληση στο συναίσθημα και κυρίως στο ηθικό κομμάτι.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Special 4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:01
dev έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 08:49 καλα και ο ιβαν δεν πολεμησε ΝΔ με λυσσα. εκανε μια δηλωση στην αρχη μονο και μετα το οπεν ειναι 100% υπερ νδ.

λιμανι εχει ολα καλα.

ουτε τον μυστακιδη θελει το ποκ. γιατι δεν μπορει να τον ελεγξει και οικονομικα ειναι ισαξιος η και ισχυροτερος.
Θα συμπληρώσω ότι ο Ιβάν ήρθε στην Ελλάδα όταν κυβέρνηση και πρωθυπουργός ήταν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς.

Επίσης ο Μάριος Τσάκας, που τοποθετήθηκε μόλις τον Μάρτιο στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως άνθρωπος που θα έχει επαφές με τα κέντρα αποφάσεων στην Αθήνα, είναι δηλωμένος νεοδημοκράτης και φανατικός υποστηρικτής του Κούλη.

Το αφήγημα, ότι η Αθήνα ή η κυβέρνηση θέλει να "τρυπήσει" τον ΠΑΟΚ μέσω του ΑΣ, είναι αστήρικτο.

Το ότι βγήκε κυβερνητική ανακοίνωση διάψευσης εμπλοκής, λίγο μετά την πρώτη ανακοίνωση του Α.Σ. έχει διπλή ανάγνωση.

Ότι σε κάποιους μέσα στην κυβέρνηση ή σε κάποιους φίλους τους, δεν αρέσει το να αναλάβει να μπει στον ΠΑΟΚ ο Τέλης Μυστακίδης. Γιατί μόνο καλό δεν έκανε αυτή η "διάψευση". Αντίθετα δημιούργησε συνθήκες "καψίματος" του ερείσματος του ονόματος του Τέλη Μυστακίδη στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Το αυτό, φαίνεται να επιβεβαιώνεται, από κάποιους όψιμους υποστηρικτές του Σαββίδη, που πρόσκεινται στα μέσα ιδιοκτησίας Μαρινάκη ή άλλα κυβερνητικά μέσα. Αυτοί που κάποτε έβριζαν τον Σαββίδη, τώρα τον υποστηρίζουν εναντίον του Τέλη Μυστακίδη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο ΠΟΚ αυτή τη στιγμή και συγκεκριμένα στον γαύρο, ΔΕΝ επιθυμούν καμία εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ και αυτό φαίνεται από τον επικοινωνιακό μηχανισμό που ελέγχεται από εκεί, όπου έχει ταχθεί αναφανδόν στην υποστήριξη του Ιβάν Σαββίδη.
Η άλλη ανάγνωση είναι "θέλει κάποιος (κυβέρνηση) να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει"?
These users thanked the author panta for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

@Unpsofable78 Δηλαδή εσύ γιατί πιστεύεις οτι ο ΑΣ μίλησε και μιλάει με τον Μυστακίδη; Γιατί άραγε ξαφνικά σταματήσανε να μιλάνε με τον Ιβάν; Το γράφω όσο προσεκτικά μπορώ.

Το γράφω επίσης γιατί για δεκαετίες τώρα αυτοί εδώ ήταν οι θεματοφύλακες του γηπέδου, οι ίδιοι που δεχτήκαν (με την δεύτερη) να αναλάβει ο Ιβάν την ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

@Unpsofable78 .... ενας απο αυτους και του τα λεω στην ψυχρα ξαφνικα αλλαξε και ολο ειρωνεια ακομη και για τα 250.000 πριμ που εδωσε ο ιβαν στην ομαδα δεν ειπε κουβεντα και συνεχομενη ειρωνεια ,και εγινε πλυντηριο του ραπτοπουλου που ξαφνικα εκθιασε....χιλιαδες ακολουθους ,μεχρι που επειδη ειδε καποιος εκει τα σχολια μου με ειπε στο μεσεντζερ καποια πραγματα και τοτε ολα φανηκαν φυσιολογικα,και λεω εμεις τρεχουμε στεναχωριομαστε δινουν την ψυχη μας περα απο τα λεφτα που ειναι το τελευταιο και καποιοι εχουν τον ΠΑΟΚ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ....
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Nikodiai έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:04 Ο αλλος ζητάει χρονοδιάγραμμα όπως πρέπει σε κάθε σοβαρό οργανισμό και τρώει ειρωνεία.Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα όμως.
με το μνημονιο συνεργασιας με τελη τι εγινε θα μαθουμε τι λεει η ειναι κατσαροδημοκρατικο μυστικο ?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Magpies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:52 @Unpsofable78 Δηλαδή εσύ γιατί πιστεύεις οτι ο ΑΣ μίλησε και μιλάει με τον Μυστακίδη; Γιατί άραγε ξαφνικά σταματήσανε να μιλάνε με τον Ιβάν; Το γράφω όσο προσεκτικά μπορώ.

Το γράφω επίσης γιατί για δεκαετίες τώρα αυτοί εδώ ήταν οι θεματοφύλακες του γηπέδου, οι ίδιοι που δεχτήκαν (με την δεύτερη) να αναλάβει ο Ιβάν την ΠΑΕ.
κατσαρης δημοκρατης καλαφατης οπαδος απο την θυρα 4 και τελης φυσικα μιλουσαν υπογραψανε και μνημονιο οι ιδιοι το λενε
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:52 @Unpsofable78 Δηλαδή εσύ γιατί πιστεύεις οτι ο ΑΣ μίλησε και μιλάει με τον Μυστακίδη; Γιατί άραγε ξαφνικά σταματήσανε να μιλάνε με τον Ιβάν; Το γράφω όσο προσεκτικά μπορώ.

Εγώ δεν ξέρω. Για ενημέρωσε με αν μπορείς
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:22

Εγώ δεν ξέρω. Για ενημέρωσε με αν μπορείς
Το ίδιο και εγώ. Απλά κάτι πρέπει να έχει συμβεί που δεν το ξέρεις και δεν το ξέρω. Μπορώ να πώ την όλη κίνηση ανήθικη για τους χιλιοακουσμένους λόγους που έγραψες στη λίστα (το τί έχει προσφέρει ο Ιβάν), αλλά κρατάω και μιά πισινή και εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό γρήγορα.

Ο Joshua πιο πάνω το ψιλοείπε οτι σε επιχειρηματική κόντρα (και ίσως γεωπολιτική φυσικά αν το πάμε και πιό πέρα), το να βάζεις την ηθική ως μέτρο το λές και οξύμορο. Φυσικά για τον οπαδό είναι το αλφα και το ωμέγα. Μετά όμως την αφιξη με ελικόπτερο και τις παθιασμένες αγκαλιές στην Τούμπα με προσεκτική βιντεοσκόπηση, ένιωσα περίεργα. Μου φάνηκε λίγο κάπως το όλο σκηνικό.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
leon2202
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

eorptol1 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:09
Nikodiai έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:04 Ο αλλος ζητάει χρονοδιάγραμμα όπως πρέπει σε κάθε σοβαρό οργανισμό και τρώει ειρωνεία.Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα όμως.
με το μνημονιο συνεργασιας με τελη τι εγινε θα μαθουμε τι λεει η ειναι κατσαροδημοκρατικο μυστικο ?
Φυσικα και πρεπει να μαθουμε και να βγουνε ολα στην φορα και απο αυτην την πλευρα γιατι επικοινωνιακα το παει αθλια
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

kataramenos5 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:32 Δηλαδη ρε παλικαρια ο μεγαλυτερος καημος σας ειναι το αν θα γινει νεο γηπεδο?(σε 6-7 χρονια). Οχι αν θα παιξουμε ομιλους Τσουλου ?
Και ενω η κατασκευη του γηπεδου πολυ πιθανον να καθυστερησει την συμμετοχη μας στο CL καθως αναποφευκτα το μπατζετ θα πεσει για καποια χρονια. Τουλαχιστον αυτο συνεβη σε οσες (και αν οχι ολες, στο μεγαλυτερο ποσοστο τους) ομαδες εφτιαξαν καινουριο γηπεδο, λογικα λογω FFP. Εκτος αν οι ιδιοι που απαιτουν καινουριο γηπεδο, τωρα αμεσως και χωρις τη συμβολη της πολιτειας γιατι ειμαστε απλες, θα δεχτουν να αγορασουν και να κανουν σολντ αουτ διαρκειας με εξωφρενικες τιμες, χωρις να διαμαρτυρονται, αφου εχουμε δισεκατομμυριουχο προεδρο και δεν εχει αναγκη.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Taseos έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:56
Woodman73 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:47 Το γήπεδο της Τούμπας, εαν πάρουμε το πρωτάθλημα του χρόνου, τηρεί τις ποηποθέσεις της ΟΥΦΑ, να γινουν αγώνες Ch.l ?
Ναι
Απο τη στιγμη που εχουμε παιξει playoff CL στην Τουμπα, δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Στα playoff ισχυουν ακριβως τα ιδια με την τελικη φαση. Πανε τα χρονια προ Ιβαν που επρεπε καθε χρονο να αναβαθμιζουμε την Τουμπα και να περναμε ελεγχο απο την UEFA για να παρουμε αδεια για τα προκριματικα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”