Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από Taseos »

alexgarcia6 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:45
ABOLEYTOI έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:54 εμένα δε μου αρέσει η λύση Μυστακίδη για το γήπεδο επειδή

απαιτώ παροχές από το κράτος ανάλογες των ΠΟΚιτών

Για ποτε πηγαμε απτο «γηπεδο μονοι μας οχι σαν τους χαρτινους» στο «απαιτω παροχες οπως οι κρατικοι ευνοημένοι» …
Οχι δεν θέλω μόνοι μας. Θέλω και όλην την περιοχή από την κλεανθους μέχρι την νοητή γραμμή του μετρό παπαφη μέχρι κάτω την παραλία για εκμετάλλευση.
These users thanked the author Taseos for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Nikodiai έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:40
Montrealiotis έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:25 Θα σου πω τι θα γίνει με το ποτάμι αγαπητέ Special. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε ΚΑΙ με τα διαρκείας. Να δεις που θα το βάλει το ποτάμι ο ΑΣ και ο Μυστακίδης άμα συνεχίσουν παιχνίδια εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 χρόνια.Για κανεναν πρόεδρο ή μεταγραφή,για τον ΠΑΟΚ.
Ξεκάθαρη στήριξη στον Ιβαν τα 2000 διαρκείας την πρώτη μέρα. Εσύ πες ότι τα πήραν αυτοί που θέλουν προτεραιότητα στο γήπεδο που θα χτίσει ο Μυστακίδης
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Montrealiotis έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:49
Montrealiotis έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:25 Θα σου πω τι θα γίνει με το ποτάμι αγαπητέ Special. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε ΚΑΙ με τα διαρκείας. Να δεις που θα το βάλει το ποτάμι ο ΑΣ και ο Μυστακίδης άμα συνεχίσουν παιχνίδια εις βάρος του ΠΑΟΚ.
Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 χρόνια.Για κανεναν πρόεδρο ή μεταγραφή,για τον ΠΑΟΚ.
Ξεκάθαρη στήριξη στον Ιβαν τα 2000 διαρκείας την πρώτη μέρα. Εσύ πες ότι τα πήραν αυτοί που θέλουν προτεραιότητα στο γήπεδο που θα χτίσει ο Μυστακίδης
Όχι, εγώ λέω ότι αυτοί που πήραν και θα πάρουν διαρκείας στηρίζουν ΠΑΟΚ.

Εμείς δεν φύγαμε ποτέ.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Nikodiai
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Ενταξει σπέσιαλ εσυ πες ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα προ σεισμού Μυστακίδη :D έδειχνε τέτοια κίνηση στα διαρκείας, ειδικά με τον συμβολισμό που είχε η πρώτη μέρα. Εδώ εγώ έλεγα ότι ο κόσμος πρέπει να δείξει την δυσαρέσκεια του, στον τρόπο διοίκησης της ομάδας, απέχοντας από τα διαρκείας.
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ σε αυτό το τόπικ και στο άλλο για το γήπεδο δεν ξαναγράφω τίποτα για λίγο καιρό, γιατί δεν θέλω ούτε να σε απογοητεύω που μου γράφεις, ούτε πληρώνομαι για να το κάνω που ρωτούσες, ούτε κατευθυνόμενος είμαι που έγραψες.

Βασικά, δεν θέλω ανούσιες αντιπαραθέσεις και "επιθέσεις'' επί προσωπικού.

Οπότε όλα καλά. Καλή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Ούτε εγώ θέλω ανούσιες αντιπαραθέσεις, για αυτό και δεν ασχολούμαι καν με τύπους σαν τον Γκουερινο πχ.
Unpsofable78
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Montrealiotis έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:00 Ενταξει σπέσιαλ εσυ πες ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα προ σεισμού Μυστακίδη :D έδειχνε τέτοια κίνηση στα διαρκείας, ειδικά με τον συμβολισμό που είχε η πρώτη μέρα. Εδώ εγώ έλεγα ότι ο κόσμος πρέπει να δείξει την δυσαρέσκεια του, στον τρόπο διοίκησης της ομάδας, απέχοντας από τα διαρκείας.
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα άλλαξε με τις μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ναι. Η περιρεουσα επηρεάστηκε από τις. Μετεγγραφές, και όχι από αυτά που προσφέρει ο Ιβάν και. Από το πρωτοφανές τρύπημα που έφαγε, ακουγεσε.
These users thanked the author eorptol1 for the post:
Unpsofable78
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Οι προσωπικές, προσβλητικές επιθέσεις κάτω από κάθε πόστ μου ΔΕΝ ΜΕ ΠΤΟΟΥΝ.
Το έχω ξαναγράψει.
Θα λέω την άποψή μου για τον ΠΑΟΚ και τη διασφάλιση της προοπτικής του πάντα.
Και η ζωή θα δείξει.
These users thanked the author ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 for the post:
Hunter
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Η ζωή έχει δείξε ότι πάντα 2 μυαλά σκέφτονται καλύτερα από το 1

Εσυ δυστυχώς....για εσένα...εχεις αποδείξει ότι ανοίκεις στο 1
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Special 4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:56
Montrealiotis έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:49

Όχι, εγώ λέω ότι αυτοί που πήραν και θα πάρουν διαρκείας στηρίζουν ΠΑΟΚ.

Εμείς δεν φύγαμε ποτέ.
Εγώ πάντως το διαρκείας το παίρνω για να στηρίζω την εκάστοτε διοίκηση του ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚτσης δεν αγοράζει διαρκείας επειδή τον συμφέρει οικονομικά. Aυτό είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα.

Την κουλτούρα του διαρκείας ουσιαστικά την ενέπνευσε το Revolution του Ζαγορ.

Για τον ΠΑΟΚτση, το διαρκείας είναι ένα είδος ψήφου εμπιστοσύνης και για την ΠΑΕ, ένας τρόπος να μετρήσει παλμό, να πάρει μια σφυγμομέτρηση της σχέσης της με τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚτσης, με το διαρκείας, επιβραβεύει τη διοίκηση, δηλώνει παρών, και δείχνει με πράξεις ότι παραμένει στο πλευρό της ομάδας του, στα εύκολα και στα δύσκολα. Το διαρκείας (για εμένα τουλάχιστον) δεν είναι απλά ένα εισιτήριο. Είναι στάση, είναι νοοτροπία, είναι δέσμευση. Ο ΠΑΟΚτσης, με το διαρκείας, νιώθει ότι γίνεται συμμέτοχος στις επιτυχίες της ομάδας του, ότι συμβάλλει κι αυτός στο να μεγαλουργεί ο ΠΑΟΚ. Εσύ, 15 εκατομμύρια τον χρόνο, Ιβάν. Εγώ, 800 ευρώ κάθε χρόνο. Ο καθένας όπως μπορεί, αλλά και οι δύο για τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Psaras for the post (total 6):
abc_o_ karpouzas, Montrealiotis, Taseos, Unpsofable78, paok apo epilogi, panta
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:16
Parolos έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 13:50 Επειδή τα λογυδρια που αραδιαζεις έχουν και τα όρια τους.

13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.

Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη προσφορά. Όσο 2 Ντελιες. Άντε γιατί το ψέμα έχει και όρια. Και σιγά σιγά θα πρέπει να ακουστεί και η αλήθεια.

Βγάλε και τα τρενάκια του Άδωνι να πείσεις κανέναν. Ρήτορα της αερολογιας. Πού θα μιλήσεις και για νοημοσύνη.
Χα χα
"Ρήτορα της αερολογίας" ??
Ωραίο επιχείρημα
Συγχαρητήρια
Ενώ τα δικά σου σκίζουν.
Παρακινεις ουσιαστικά τον λαό του ΠΑΟΚ σε έναν ωμό εκβιασμό απέναντι στον μεγαλύτερο ευεργέτη της ιστορίας του, ενώ όλοι γνωρίζουμε την δύσκολη θέση του για κοινωνικού πολιτικούς λόγους, τους οποίους αν θέλει κάποιος μπορεί να τους μάθει.

Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι καιροσκοπος, ούτε προδότης. Το μασαζακι που κάνετε εσείς και μερικοί άλλοι δεν πείθει.

Ο λαός του ΠΑΟΚ λοιπόν μίλησε με εμφατικό τρόπο. Στηρίζει Ιβάν μέχρι τέλους.
Κάντε μία βόλτα κάτω από το βίντεο της ΠΑΕ για την άφιξη του Ιβάν και δείτε αντιδράσεις και σχόλια.
Είστε τραγική μειοψηφία.

Όσον αφορά τις ειρωνείες ότι και καλά τα παίρνετε. Αμφισβητεί κανείς ότι υπάρχουν συνειδήσεις που εύκολα εξαγοράζονται ειδικά με μπλε πλάτες; Το παράδειγμα του οπεκεπε και της ΟΑ είναι ένα μικρό δείγμα.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 5):
ikthe, nkoss, Parolos, paok apo epilogi, panta
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:43 Η ζωή έχει δείξε ότι πάντα 2 μυαλά σκέφτονται καλύτερα από το 1

Εσυ δυστυχώς....για εσένα...εχεις αποδείξει ότι ανοίκεις στο 1
Αφού ΑΝΟΙΚΩ ΣΤΟ 1 τώρα τι να κάνω ??
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

"Είστε τραγική μειοψηφία".
γράφει ο άλλος
Και λοιπόν ?
Και μόνος εγώ να τα πιστεύω, αυτά θα γράφω.
Όπως σε όλα τα θέματα της ζωής, το μέλλον δεν προδικάζεται ούτε προκαταλαμβάνεται σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.
These users thanked the author ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 for the post:
Hunter
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έχεις κάποιο θέμα και τον κοροϊδεύεις για το "ανοίκω"; Εσύ δηλαδή τα γράφεις άψογα τα ελληνικά;
These users thanked the author Miles for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”