Σατανάς είσαιpsykoman έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:21![]()
![]()
![]()
Αν σου πω ρε μπρο οτι το εγραψα επιτηδες θα το πιστεψεις;;;;

Σατανάς είσαιpsykoman έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:21![]()
![]()
![]()
Αν σου πω ρε μπρο οτι το εγραψα επιτηδες θα το πιστεψεις;;;;
Νομίζω για επιβεβαίωση έλεγε όχι για εγγυητικηDimitrisS έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:35 Μια ερωτηση προς οσους βλεπουν με καλο ματι την προσεγγιση του Μυστακιδη, το οποιο προφανως δεν το κρινω, πλην ομως μου αρεσει παντα να μιλαμε με δεδομενα.
Ειναι ξεκαθαρο οτι ενα συγκεκριμενο μεσο εχει αναλαβει εναν ρολο αποδομησης του Σαββιδη, της δυναμης του και τον προθεσεων του και αντιστροφα θεοποιησης του Μυστακιδη και των δικων του προθεσεων. Για να προλαβω καποιους εννοειται οτι υπαρχουν μεσα που επιχειρουν το αντιθετο εννοειται, καθως μιλαμε για ενα παιχνιδι εντυπωσεων, το οποιο ειναι περα για περα λογικο.
Το συγκεκριμενο μεσο προωθησης του Μυστακιδη και ενω υπαρχει επισημη μαλιστα ανακοινωση του Α.Σ. που κανει ξεκαθαρο οτι ο Μυστακιδης εστειλε ουσιαστικα μια βεβαιωση οτι εχει 250εκ. σε μια ελεβετικη τραπεζα, συνεχιζει και αναφερει και γραπτως και προφορικως οτι ο Μυστακιδης εστειλε εγγυητικη επιστολη υψους 250εκ, κατι το οποιο δεν ειναι απλα ενα ψεμα. Ειναι ενα χοντρο ψεμα το οποιο αν το διαβασει/ακουσει καποιος και ξερει ή μαθει τι ειναι η εγγυητικη επιστολη παραπλανειται εντελως απο την πραγματικοτητα.
Γιατι συμβαινει αυτο το πραγμα; Τι εξυπηρετει;
Επιμενουν εντωμεταξυ να μιλανε για εγγυητικη. Καθε μερα που περναει πιστευω πιο εντονα οτι η ατζεντα τους δεν ειναι να ερθει ο Μυστακιδης, αλλα απλα να φυγει ο Σαββιδης και βρηκανε την once in a lifetime ευκαιρια τωρα. Και ας ερθει και ο Καμπανης μετα.Equalizer έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:48 Πλάκα κάνεις ρε συ Δημήτρη;
Δες το χτεσινό τους κείμενο με μια δήλωση ενός επενδυτικού συμβούλου που είχαν. Δες τον τιτλο και μετά δες το περιεχόμενο.
Και έλα να μιλήσουμε για παραπλάνηση
Kabamaru11 έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:56 “Η καμπάνα του ΟΠΕΚΕΠΕ χτυπά για τον Σταύρο Καλαφάτη
Εδώ και καιρό σας έχω πει πως θα έρθει δεύτερο πακέτο με στοιχεία για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, για βουλευτές που έπαιρναν τηλέφωνα μεγαλοστελέχη του Οργανισμού και κανόνιζαν διαφόρων ειδών διευθετήσεις για επιδοτήσεις. Πήρε λοιπόν το αυτί μου πως το δεύτερο πακέτο θα αφορά ακόμα δύο βουλευτές της ΝΔ.
Ο ένας εξ αυτών, μαθαίνω, είναι ο Σταύρος Καλαφάτης, που σήμερα εκτελεί χρέη υφυπουργού Ανάπτυξης.
Ο Καλαφάτης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο για την ΝΔ και την Θεσσαλονίκη, για αυτό και η εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ θα προκαλέσει σάλο. Εκλέγεται στην Α’ Θεσσαλονίκης από το 2023, ενώ επί προεδρίας και πρωθυπουργίας Μητσοτάκη ήταν γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ σε δυο διαστήματα, την πρώτη φορά την διετία 2019-2021 και πρόσφατα την περίοδο 2023-2025. Το 2021 ανέλαβε υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης και τον περασμένο Μάιο πήγε στο Ανάπτυξης.”
Το εβαλα εδω,γιατι κ ο αγαπητος Καλαφατης εβαλε το χερακι του στην ολη υποθεση με τον Α.Σ.
Καλο ξηλωμα του ευχομαι,του προδοτη.
Υπαρχει κειμενο, που προφανως ειναι πρωτο και κυριο θεμα αυτη την στιγμη στο συγκεκριμενο σαιτ, το οποιο αναφερει μεσα τρεις φορες τον ορο εγγυητικη και μαλιστα την μια φορα την χαρακτηριζει και "διαστημικη".
Καλά εδώ δε βλέπω κάτι το παράλογο, σόρυ κι όλας.Psaras έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:05 Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Μπούζο χθες να λέει ότι ο Ιβάν πρέπει να φέρει κι αυτός εγγυητική αλλά όχι από ρωσική τράπεζα. Από δυτική, εγνωσμένου κύρους.
Δηλαδή, ουσιαστικά, μας λέει με παμπόνηρο τρόπο "να σε δω, Ιβάν, με όλες τις κυρώσεις, να βγάζεις εγγυητική από δυτική τράπεζα".
Και κάπου εδώ νομίζω ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Πιστεύω πως το επόμενο ολίσθημα του ΑΣ θα είναι να τεθούν επίσημα τέτοιες προϋποθέσεις, π.χ. εγγυητική από τράπεζα κράτους-μέλους της Ε.Ε. ή άλλου δυτικού θεσμού, που στην πράξη θα αποκλείουν τον Ιβάν, χωρίς όμως να τον κατονομάζουν.