Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ναι αλλά δεν μας είπε τι έχει υπογράψει.
Αυτό αλλάζει.
Δίπολο Ιβάν Μυστακίδη εφόσον ο Μυστακίδης θέλει διακαώς την εκπαραθύρωση του Σαββίδη, θα είχαμε ούτως ή άλλως
Οι χρήσιμοι βοηθοί θα έλειπαν, που έδρασαν στο όνομα ΟΛΩΝ ΜΑΣ χωρίς να έχει κανείς ιδέα. Α σόρρυ ίσως είχε η 4.
Αυτό αλλάζει.
Δίπολο Ιβάν Μυστακίδη εφόσον ο Μυστακίδης θέλει διακαώς την εκπαραθύρωση του Σαββίδη, θα είχαμε ούτως ή άλλως
Οι χρήσιμοι βοηθοί θα έλειπαν, που έδρασαν στο όνομα ΟΛΩΝ ΜΑΣ χωρίς να έχει κανείς ιδέα. Α σόρρυ ίσως είχε η 4.
Ρε αφήστε τον να εκτειθετε κάθε μέρα που περνάει δεν χρειάζετε τίποτε άλλο μην τον κάνετε να νομίζει με τον νου του ότι είναι ήρωας.... Αν και πολύ αμφιβάλω ότι κάποιος θα ασχολούνταν μαζί του ας κοιτάξει το καταχρεωμενο όπως λέγετε συγκροτημα του να το βάλει σε τάξη όλα τα άλλα ναχαμε να λέγαμεvasgias έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:37 Ο Ανδρώνης του μετροκωλις πήγε στη ΓΑΔΘ για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε τις τελευταίες ώρες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- Kabamaru11
Δυστυχως συζήτηση δε μπορεί να γίνει
με σεναρια, θέλω, επιστημονική φαντασία και θεωρίες.
Συζήτηση γίνεται με ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
Δυστυχώς ο κ. Μυστακίδης δεν έχει δείξει τίποτα
καλό από αυτά στον ΠΑΟΚ. Αν ποτέ αγοράσει την ΠΑΕ
θα δούμε τι καπνό φουμαρει. Όσοι επιμένετε και επειδή
προφανώς δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στα χερια σας
η έστω καλές ενδείξεις(οταν ήρθε ο Σαββίδης ο κ. Κατσαρης
προτιμούσε τον Γουμενο, ενώ τώρα βοηθά υπογείως τον κ. Μυστακίδη)
σας το λέω για να το καταλάβετε στα Τουρκικά:
"Μη φάτε θα έχει γλαροσουπα, αλά Τέλης"
Μέχρι τότε ας προσπαθησουμε
να κάνουμε κάτι σαν λαός του ΠΑΟΚ που δεν κάναμε ποτε
στα χρόνια του Ιβάν και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Να πιεσουμε τον Σαββίδη να κάνει πολλά από
τα όνειρα μας και τα θέλω μας πραγματικότητα,
χωρίς να περιμένουμε σαν πελάτες τον Γκοντό του Μπεκετ
να έρθει μόνος του, μοιραίοι και άβουλοι όπως
είπε και ο Βαρναλης.
με σεναρια, θέλω, επιστημονική φαντασία και θεωρίες.
Συζήτηση γίνεται με ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ,
ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
Δυστυχώς ο κ. Μυστακίδης δεν έχει δείξει τίποτα
καλό από αυτά στον ΠΑΟΚ. Αν ποτέ αγοράσει την ΠΑΕ
θα δούμε τι καπνό φουμαρει. Όσοι επιμένετε και επειδή
προφανώς δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στα χερια σας
η έστω καλές ενδείξεις(οταν ήρθε ο Σαββίδης ο κ. Κατσαρης
προτιμούσε τον Γουμενο, ενώ τώρα βοηθά υπογείως τον κ. Μυστακίδη)
σας το λέω για να το καταλάβετε στα Τουρκικά:
"Μη φάτε θα έχει γλαροσουπα, αλά Τέλης"
Μέχρι τότε ας προσπαθησουμε
να κάνουμε κάτι σαν λαός του ΠΑΟΚ που δεν κάναμε ποτε
στα χρόνια του Ιβάν και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Να πιεσουμε τον Σαββίδη να κάνει πολλά από
τα όνειρα μας και τα θέλω μας πραγματικότητα,
χωρίς να περιμένουμε σαν πελάτες τον Γκοντό του Μπεκετ
να έρθει μόνος του, μοιραίοι και άβουλοι όπως
είπε και ο Βαρναλης.
Ποιος είναι ο ΠΑΟΚ που είναι τριτοτέταρτος χωρίς προοπτική; Ποιος εγγυάται ότι "η νέα διοίκηση" θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα όταν δεν έχει πει τίποτα; Καλά τα μεγάλα λόγια αλλά μόνο μια πλευρά έχει αποδείξει με πράξεις τι κάνει για την ομάδα. Η πλευρά που "στηρίζεις" έχει ακόμα δρόμοIvan Drago έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:14 Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ που θα τρώει απ'τις σάρκες του, χωρίς προοπτική, τριτοτέταρτο με τους περισσότερους βαθμούς στο conference league , χωρίς γήπεδο, χωρίς Κωνσταντέλια και οποίο άλλο ταλέντο βγάζει η ομαδα γιατί θα πωλείται αμέσως, Μπακαγιόκους, Μπράντον Τόμας , μίζερη αυτάρκεια, κόφτη Γκοντσάρεβα και πρόεδρο απόντα;
Αρκεί να υπάρχει μια σοβιετικού τύπου ηγεσία, εφ' όρου ζωής δηλαδή, κι ας είμαστε και με Lada; Τι ιδιότυπη χούντα είναι αυτή;
Προσωπικά δε μ' άρεσε η κατάσταση αυτή και προ Μυστακίδη αλλά τότε σε έλεγαν οπαδό του Γούμενου και του Παγώνη. Οπως οι ΝουΔούλες που σου λενε ή Κούλης ή χάος.
Ε λοιπόν, αντρίκεια όπως ζήτησε κάποιος, δηλώνω πως είμαι υπέρ της παράδοσης της σκυτάλης από τον Ιβαν στον Τέλη αφού τον ευχαριστήσουμε για όσα μπόρεσε να προσφέρει ,παρά τις δυσκολίες. Η ζωή προχωράει...
"Πατούσαν στο ότι ο Γ. Παντελάκης δεν είχε την οικονομική επιφάνεια να ανταγωνιστεί τους εφοπλιστές της Αθήνας και του Πειραιά, παρότι κρατούσε την ομάδα πρωταγωνίστρια και νοικοκυρεμένη."Γερασίμου έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:16 Αν ο Αρ. Μυστακίδης επέλεξε το μετρόκ@λις και τον Μπούζα για γραφείο τύπου, λυπάμαι αλλά έκανε λάθος επιλογή. Η ιστορία της οικογένειας Μπούζα είναι γνωστή εδώ και 45 χρόνια όταν ήθελαν να επιβάλουν διοίκηση στον ΠΑΟΚ και κατάφερε τελικά να παρασύρει και πολύ κόσμο και μετόχους και να διχάσει τον ΠΑΟΚ. Πατούσαν στο ότι ο Γ. Παντελάκης δεν είχε την οικονομική επιφάνεια να ανταγωνιστεί τους εφοπλιστές της Αθήνας και του Πειραιά, παρότι κρατούσε την ομάδα πρωταγωνίστρια και νοικοκυρεμένη. Ακόμα θυμάμαι πρωτοσέλιδα των ΣΠΟΡ του Βορρά στις αρχές του 1984 αν θυμάμαι καλά, στα οποία με πηχυαίους τίτλους έγραφαν ότι ο άρης αγοράζει τον Έλκιερ-ναι το δανέζικο άτι που ήθελε η μισή Ευρώπη και τον είχαμε αντίπαλο σαν παίκτη της Βερόνα στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών-και ο ΠΑΟΚ αγοράζει καθρέφτες για τα γραφεία! Τέτοιος λίβελλος, αμέτρητη αηδία.
Έχω όλη την καλή διάθεση να θεωρήσω αγαθές τις προθέσεις του Μυστακίδη για το γήπεδο, αλλά ο τρόπος με επαφές πίσω από κλειστές πόρτες, ενδεχόμενα και με παρουσία πολιτικώνκαι χωρίς διαφάνεια και με διαφημίσεις ότι έχει 250 με courier, δεν μου αρέσει. Στο χέρι του είναι να μας διαψεύσει και να βγει καθαρά και ξάστερα να διασαφηνίσει τις προθέσεις του.
Τι μου θυμίζει...
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- lkosmid, ΚΩΣΤΑΣ2019
Σύμφωνα με Σαγόνια
Επιχειρείται διαμεσολάβηση ώστε να συναντηθούν Ιβάν Σαββίδης-Τέλης Μυστακίδης.
Μοναδικό θέμα στην ατζέντα η Νέα Τούμπα και όχι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Βρε ποιος τον προσπέρασε; Ο ίδιος δεν έχει πει ΤΙΠΟΤΑ για την ομάδα και το πλάνο του. Δεν απάντησε σε καμία ερώτηση. Έχεις εσύ κάποιες ενδείξεις για τις βλέψεις του; Αν έχεις μπορείς να τις μοιραστείς.joshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06 Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα επιτευγματα σχετικα πρωτογνωρα.Η αληθεια ειναι ομως οτι οι ιδιοι γεωπολιτικοι στοχοι που τον εφεραν εδω, αυτη τη στιγμη τον εχουν φερει σε δυσμενη θεση. Μην κοροιδευουμε τον εαυτο μας. Οι επιχειρηματιες προερχομενοι απο τη Ρωσια δεν ειναι καποιοι ειδους αυτοφωτοι αυτοδημιουργητοι,οχι οτι ειναι απαραιτητα οι δυτικοι,αλλα νομιζω καταλαβαινετε τι εννοω.Καταλαβαινετε επισης οτι για αγνωστο χρονικο διαστημα και πιθανοτατα μεγαλο, η εκκροη χρηματων απο την Ρωσια μη ανταποδωτικου χαρακτηρα θα ειναι περιορισμενη. Αυτο για εμας τους Παοκτσιδες που στα χερια του Ιβαν ζησαμε οτι ζησαμε, δεν θα μας εβγαζε ποτε στους δρομους, καθως ακομα και ετσι ειμαστε πολυ καλυτερα απο οτι υπηρξαμε ποτε. Αν εχουμε κουραστει απο κατι ειναι απο τον τροπο που ασκειται η διοικηση και οχι απο τη μειωση ξερω γω του μπατζετ. Γεννιεται ομως μοιραια το ερωτημα. Αν εμφανιστει στη πορεια του χρονου ενας επιχειρηματιας που μοιαζει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να μπορει να παρεχει μια νεα ωθηση στο συλλογο, με πρωτο εργο την κατασκευη ενος νεου γηπεδου ,κατι που θα εξασφαλιζε σε μεγαλο βαθμο την βιωσημοτητα του συλλογου, εχουμε τη πολυτελεια να τον προσπερασουμε πριν εξαντλησουμε τα περιθωρια στην ανιχνευση των προθεσεων? Μπορει να εχουμε επιλεξει τη λογικη του στρουθακαμηλισμου εδω και λιγο καιρο, αλλα λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι η πιθανοτητα να ξυπνησουμε μια μερα με πολυ ασχημο τροπο δεν ειναι τοσο απιθανη.Ευχης εργον θα ειναι αρχης γεννομενης της παρουσιας του Ιβαν στη πολη μετα απο σειρα ετων να εμφανιστει ενα πλανο που θα μηδενισει αυτους τους φοβους αλλα δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι.Προφανως βεβαια το ιδιο και ακομα μεγαλυτερο βαρος, καθως το μητρωο του σε προσφορα ειναι λευκο, εχει και ο καθε επιδοξος αντικαταστατης , για αυτο και οι επομενες μερες ειναι και κρισιμες και περιεργες και καλο ειναι εμεις να ειμαστε συγκρατημενοι και φειδωλοι προς ολες τις πλευρες.
Απαντήσες μόνος σου, αν κάτι εξαρχής σου δημιουργεί εκνευρισμό, απέχθειαGospi έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:41 Χωρίς να αναφερθώ και να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποιο γίνεται ότι γίνεται, έχω μια ειλικρινη απορία.
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ΠΑΕ από τον Σαββίδη?
Το σενάριο να μην είναι όλοι αυτοι (οι του ΔΣ του ΑΣ) πουλημενα τομαρια και λαμογια, και να εξωθήθηκαν από την πλήρη αδιαφορία που ειπράττουν εδω και 3 χρόνια από τον συστηματικά απόντα τόσο σωματικά όσο και διοικητικά Ιβαν Σαββίδη, παιζει ή δεν παίζει?
Το να είναι προς το συμφερον του ΠΑΟΚ μια αλλαγή ιδιοκτήτη παίζει σαν σενάριο?
Στην τελική είτε το κάνουν θεμιτά είτε αθέμιτα, δεν πανε να κλέψουν τζάμπα την ΠΑΕ. Θα την αγοράσει αν την αγοράσει ο Μυστακίδης, όπως και θα χρηματοδοτήσει (αν συμφωνήσουν και του το αναθέσουν) το νέο γήπεδο.
ΟΚ συμφωνώ πως ο τρόπος π γίνεται όλο αυτό είναι τραγικός και μου δημιουργεί εκνευρισμό και απέχθεια προς την πλευρά ΑΣ και Μυστακίδη, αλλά αν ξεφύγουμε από τον τρόπο, στην ουσία του πράγματος εμείς τι θέλουμε? Το καλό του ΠΑΟΚ ή το καλο του Ιβαν?
Εχει κάνει μια τεράστια ανάρτηση ο Πανακας σημερα στο φμπ που λεει πολλά πράγματα πάνω στο θέμα. Δεν ξέρω αν ισχύουν και δεν τον εχω και σε εκτίμηση, αλλά το 50% να ισχύει τότε το συμφέρον του ΠΑΟΚ δεν συμβαδιζει απόλυτα με αυτό του Ιβαν...
και είναι τραγικό, μπορείς να το εμπιστευτείς για πρόεδρο στον ΠΑΟΚ;
Ερώτηση
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μακροχρόνια χρήση του γηπέδου από την πάε και τον ιβάν σαββίδη?
Γιατί εγώ αυτό γνωρίζω.
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μακροχρόνια χρήση του γηπέδου από την πάε και τον ιβάν σαββίδη?
Γιατί εγώ αυτό γνωρίζω.
Διαφωνώ σε πολλά από αυτα που λες, αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,Ivan Drago έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:14 Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ που θα τρώει απ'τις σάρκες του, χωρίς προοπτική, τριτοτέταρτο με τους περισσότερους βαθμούς στο conference league , χωρίς γήπεδο, χωρίς Κωνσταντέλια και οποίο άλλο ταλέντο βγάζει η ομαδα γιατί θα πωλείται αμέσως, Μπακαγιόκους, Μπράντον Τόμας , μίζερη αυτάρκεια, κόφτη Γκοντσάρεβα και πρόεδρο απόντα;
Αρκεί να υπάρχει μια σοβιετικού τύπου ηγεσία, εφ' όρου ζωής δηλαδή, κι ας είμαστε και με Lada; Τι ιδιότυπη χούντα είναι αυτή;
Προσωπικά δε μ' άρεσε η κατάσταση αυτή και προ Μυστακίδη αλλά τότε σε έλεγαν οπαδό του Γούμενου και του Παγώνη. Οπως οι ΝουΔούλες που σου λενε ή Κούλης ή χάος.
Ε λοιπόν, αντρίκεια όπως ζήτησε κάποιος, δηλώνω πως είμαι υπέρ της παράδοσης της σκυτάλης από τον Ιβαν στον Τέλη αφού τον ευχαριστήσουμε για όσα μπόρεσε να προσφέρει ,παρά τις δυσκολίες. Η ζωή προχωράει...
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που έχω ακούσει σε όλα τα ΜΜΕ
που έχει τα @@ να πει ξεκάθαρα τη γνώμη του και να βάλει το μοναδικό
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ
έστω και με ελάχιστες πιθανότητες άλλο σενάριο. Αλλαγή
σκυτάλης στην ΠΑΕ δηλαδή. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
-
Επιχειρείται διαμεσολάβηση από ποιον;Mīngus έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:13 Σύμφωνα με Σαγόνια
Επιχειρείται διαμεσολάβηση ώστε να συναντηθούν Ιβάν Σαββίδης-Τέλης Μυστακίδης.
Μοναδικό θέμα στην ατζέντα η Νέα Τούμπα και όχι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εννοώ ότι ένας αλήτης όπως τον είπες και όπως απέδειξεjoshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42Τι εννοεις? Φτιαχνοντας γηπεδο 250 μυριων? Ρε τον αλητη...ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:40 Και επειδη δε μπορουμε να συνενοηθουμε σας βαζω μερικα ηθικα ερωτηματα
σαν οπαδοι του ΠΑΟΚ;
Σας αρεσει εσας σαν οπαδους να χρησιμοποιουν καποιοι υπογεια
το γηπεδο που ολοι θελουμε, για να παρουνε την ΠΑΕ με πουστια
αφου ολοι αναγνωριζουμε οτι αυτος ειναι ο τελικος σκοπος;
Αξιζει αυτη η αντιμετωπιση στον Σαββιδη απο εμας σαν οπαδους;
Και καποια "λογικα " ερωτηματα;
Αντε και ο Μυστακιδης παιρνει την ΠΑΕ, θα δωσει λεφτα και για
να φτιαξει το γηπεδο αμεσα;
Θα ειναι ο Μυστακιδης καλυτερος προεδρος απο τον Ιβαν βαση
πιθανοτητων και του τροπου που ενεργησε για να κανει δικη του
την ΠΑΕ;
μάλλον δε θα κρατήσει
τις υποσχέσεις του.......
Επίσης και αλήτης να μην είναι αγορά ΠΑΕ συν γήπεδο τάχιστα δε γίνεται.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΛΟΓΙΚΗ, ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ, ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
Και εγώ θέλω την Σκλεναρίκοβα, αλλά είμαι φτωχός,
χόνδρος και άρρωστος....
Λεγε με καλαφάτης συν πρώην συνδεσμιτης δεξί χέρι του καλαφάτη έτσι ακουγετε αυτοί μεσολάβησαν
Και οι κατσαρίδες, υποθέτω, τα πιο εξυπνα πλάσματα στη φύσηIvan Drago έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:14 Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Γιατί ρε αδελφέ, ένα σενάριο βασισμένοpsykoman έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:33Ρε παιδια αν ειναι δυνατον να γραφονται τετοια πραγματα εδω μεσα...ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:32 Και για όσους θέλουν Τέλη να θυμούνται
ότι κάποιος που είναι πουστης στην ψυχη εξ αρχής
θα είναι και μετά. Αλλά φυσικά μπορει να μη σας πειράζει.
Όταν όμως επειδή είναι πουστης και αφού διώξει
τον Ιβάν φύγει μετα και ο ίδιος
από τον ΠΑΟΚ και μείνετε με το
πουλί στο χερι και πιθανόν και χωρίς ούτε γήπεδο,
αλλά με πολλά χρέη να μην κλαίτε....
Και αυτό είναι ένα σενάριο που βασίζετε σε
χαρακτήρα που ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ αυτό
που κάνει. Πουστιες δηλαδή....και όχι σε θέλω
και επιστημονική φαντασία..
σε ενδείξεις έκανα και στην επανάληψη
χαρακτήρα. Το βρίσκω πολύ πιθανό να συμβεί.
Που διαφωνείς;