Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα επιτευγματα σχετικα πρωτογνωρα.Η αληθεια ειναι ομως οτι οι ιδιοι γεωπολιτικοι στοχοι που τον εφεραν εδω, αυτη τη στιγμη τον εχουν φερει σε δυσμενη θεση. Μην κοροιδευουμε τον εαυτο μας. Οι επιχειρηματιες προερχομενοι απο τη Ρωσια δεν ειναι καποιοι ειδους αυτοφωτοι αυτοδημιουργητοι,οχι οτι ειναι απαραιτητα οι δυτικοι,αλλα νομιζω καταλαβαινετε τι εννοω.Καταλαβαινετε επισης οτι για αγνωστο χρονικο διαστημα και πιθανοτατα μεγαλο, η εκκροη χρηματων απο την Ρωσια μη ανταποδωτικου χαρακτηρα θα ειναι περιορισμενη. Αυτο για εμας τους Παοκτσιδες που στα χερια του Ιβαν ζησαμε οτι ζησαμε, δεν θα μας εβγαζε ποτε στους δρομους, καθως ακομα και ετσι ειμαστε πολυ καλυτερα απο οτι υπηρξαμε ποτε. Αν εχουμε κουραστει απο κατι ειναι απο τον τροπο που ασκειται η διοικηση και οχι απο τη μειωση ξερω γω του μπατζετ. Γεννιεται ομως μοιραια το ερωτημα. Αν εμφανιστει στη πορεια του χρονου ενας επιχειρηματιας που μοιαζει τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να μπορει να παρεχει μια νεα ωθηση στο συλλογο, με πρωτο εργο την κατασκευη ενος νεου γηπεδου ,κατι που θα εξασφαλιζε σε μεγαλο βαθμο την βιωσημοτητα του συλλογου, εχουμε τη πολυτελεια να τον προσπερασουμε πριν εξαντλησουμε τα περιθωρια στην ανιχνευση των προθεσεων? Μπορει να εχουμε επιλεξει τη λογικη του στρουθακαμηλισμου εδω και λιγο καιρο, αλλα λιγο πολυ ολοι ξερουμε οτι η πιθανοτητα να ξυπνησουμε μια μερα με πολυ ασχημο τροπο δεν ειναι τοσο απιθανη.Ευχης εργον θα ειναι αρχης γεννομενης της παρουσιας του Ιβαν στη πολη μετα απο σειρα ετων να εμφανιστει ενα πλανο που θα μηδενισει αυτους τους φοβους αλλα δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι.Προφανως βεβαια το ιδιο και ακομα μεγαλυτερο βαρος, καθως το μητρωο του σε προσφορα ειναι λευκο, εχει και ο καθε επιδοξος αντικαταστατης , για αυτο και οι επομενες μερες ειναι και κρισιμες και περιεργες και καλο ειναι εμεις να ειμαστε συγκρατημενοι και φειδωλοι προς ολες τις πλευρες.
- These users thanked the author joshua for the post (total 10):
- Patron, Nikodiai, TylerDurden, leon2202, alexgarcia6, Hunter, smoothcriminal1926, bane1980, Logistis, john4serres
Αυτο που λες δεν εγινε ποτε, δε χρειαζεται να ξεπλενεις την πισωπλατη μαχαιρια του ΑΣjoshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:16Την πατάτα δεν την έβαλε αυτός αλλά η ιδια η ΠΑΕ που έδωσε τη καλύτερη πασα λέγοντας να κινηθεί ο ΑΣ το ΠΔ είναι εκεί και επιπλέον ότι ο Ιβαν μπορεί να το υλοποιήσει στο μετρό του δυνατού. Ε πήρε την πάσα ο άλλος και είπε οριστε εγώ εδώ είμαι μπορώ έστω και με τον τρόπο που το έκανε.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:47Την πατατα αυτος την εβαλε μεσα στην ομαδα, αυτος τη δημιουργησεjoshua έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:40 Θα πρεπει παντως να δεχτουμε ,σε ενα βαθμο τουλαχιστον, οτι και ο ΑΣ ειναι σε πολυ περιεργη θεση. Ειναι πολυ καυτη η πατατα που εχει στα χερια και απεναντι του εχει απο την μια, ενα ανθρωπο οπως ο Ιβαν ,με την τεραστια προσφορα στο συλλογο, αλλα συγχρονως μια περιεργη περσονα με την οποια δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να βγαλεις ακρη και απο την αλλη εναν ψιλοουρανοκατεβατο μεν ,αλλα αναμφιβολα τεραστιο μεγεθος οικονομικα δε και στη μεση ενα γηπεδο με κοντινη ημερομηνια ληξης.
με αθλιο και υπογειο τροπο και αυτος αντι να την τελειωσει, τη συνεχιζει.
Ο Μυστακιδης εψαχνε καλοθελητες και βρηκε πολλους παντου.....
Οσο για την κοντινη ημερομηνια ληξης, αυτο ειναι κατι που παιρνει
παραταση με ενα νεο ΠΔ, η οποια δεν υπαρχει λογος να μη δοθει.
Ειναι κατι που αναφερεται συνεχεια, χωρις ουσιαστικο λογο......
Όσον αφορά τώρα την ημερομηνία λήξης δεν αναφέρομαι στο ΠΔ αλλά στο ίδιο το γήπεδο που κατασκευαστικα έχει κοντινή ημερομηνία λήξης.
Χωρίς να αναφερθώ και να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποιο γίνεται ότι γίνεται, έχω μια ειλικρινη απορία.
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ΠΑΕ από τον Σαββίδη?
Το σενάριο να μην είναι όλοι αυτοι (οι του ΔΣ του ΑΣ) πουλημενα τομαρια και λαμογια, και να εξωθήθηκαν από την πλήρη αδιαφορία που ειπράττουν εδω και 3 χρόνια από τον συστηματικά απόντα τόσο σωματικά όσο και διοικητικά Ιβαν Σαββίδη, παιζει ή δεν παίζει?
Το να είναι προς το συμφερον του ΠΑΟΚ μια αλλαγή ιδιοκτήτη παίζει σαν σενάριο?
Στην τελική είτε το κάνουν θεμιτά είτε αθέμιτα, δεν πανε να κλέψουν τζάμπα την ΠΑΕ. Θα την αγοράσει αν την αγοράσει ο Μυστακίδης, όπως και θα χρηματοδοτήσει (αν συμφωνήσουν και του το αναθέσουν) το νέο γήπεδο.
ΟΚ συμφωνώ πως ο τρόπος π γίνεται όλο αυτό είναι τραγικός και μου δημιουργεί εκνευρισμό και απέχθεια προς την πλευρά ΑΣ και Μυστακίδη, αλλά αν ξεφύγουμε από τον τρόπο, στην ουσία του πράγματος εμείς τι θέλουμε? Το καλό του ΠΑΟΚ ή το καλο του Ιβαν?
Εχει κάνει μια τεράστια ανάρτηση ο Πανακας σημερα στο φμπ που λεει πολλά πράγματα πάνω στο θέμα. Δεν ξέρω αν ισχύουν και δεν τον εχω και σε εκτίμηση, αλλά το 50% να ισχύει τότε το συμφέρον του ΠΑΟΚ δεν συμβαδιζει απόλυτα με αυτό του Ιβαν...
Θεωρούμε δηλαδή το σύνολο της διοικησης του ΑΣ ΠΑΟΚ πουλημενα τομάρια και γενιτσαρους που στον βωμο της αρπαχτης και της μασας τα καναν πλακακια με το αλλο το λαμογιο τον Μυστακιδη για να φάνε την ΠΑΕ από τον Σαββίδη?
Το σενάριο να μην είναι όλοι αυτοι (οι του ΔΣ του ΑΣ) πουλημενα τομαρια και λαμογια, και να εξωθήθηκαν από την πλήρη αδιαφορία που ειπράττουν εδω και 3 χρόνια από τον συστηματικά απόντα τόσο σωματικά όσο και διοικητικά Ιβαν Σαββίδη, παιζει ή δεν παίζει?
Στην τελική είτε το κάνουν θεμιτά είτε αθέμιτα, δεν πανε να κλέψουν τζάμπα την ΠΑΕ. Θα την αγοράσει αν την αγοράσει ο Μυστακίδης, όπως και θα χρηματοδοτήσει (αν συμφωνήσουν και του το αναθέσουν) το νέο γήπεδο.
ΟΚ συμφωνώ πως ο τρόπος π γίνεται όλο αυτό είναι τραγικός και μου δημιουργεί εκνευρισμό και απέχθεια προς την πλευρά ΑΣ και Μυστακίδη, αλλά αν ξεφύγουμε από τον τρόπο, στην ουσία του πράγματος εμείς τι θέλουμε? Το καλό του ΠΑΟΚ ή το καλο του Ιβαν?
Εχει κάνει μια τεράστια ανάρτηση ο Πανακας σημερα στο φμπ που λεει πολλά πράγματα πάνω στο θέμα. Δεν ξέρω αν ισχύουν και δεν τον εχω και σε εκτίμηση, αλλά το 50% να ισχύει τότε το συμφέρον του ΠΑΟΚ δεν συμβαδιζει απόλυτα με αυτό του Ιβαν...
- loukas karadimos
Ο Πανακας γράφει ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος
Ωραία γράφει, πιστευτά όσα λέει, αλλά κυρίως μπούρδες
Αν τον διαβάζεις συστηματικά ξέρεις πόσες φορές πήγε κουβά ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια
Αν τον διαβάζεις συστηματικά ξέρεις πόσες φορές πήγε κουβά ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- tenten4GT
Πως πιστεύεις ότι είναι πιο εύκολο για κάποιον να εκπαραθυρωσει τον Ιβάν και να πάρει την ΠΑΕ πιο εύκολα (ίσως και πιο φθηνά); όταν ο Ιβαν χαίρει καθολικής αποδοχής ή οταν ο κόσμος έχει διχαστεί στα 2? Ο τρόπος που έχει κινηθεί ο μεγιστάνας τον τελευταίο καιρό δεν δείχνει προς τον 2ο τρόπο;Gospi έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:41 Χωρίς να αναφερθώ και να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποιο γίνεται ότι γίνεται, έχω μια ειλικρινη απορία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ να ρωτήσω κάτι ασχετο
Ο κύριος Τελης μιλάει Ελληνικά κ αν ξέρει κάποιος σίγουρα,ποια ειναι η καταγωγή των παππουδων του, από ποιο μέρος ήρθαν,ηταν προσφυγες;
Γιατί Τέλη ακούμε δεξιά κι αριστερά κ Τελης δεν εμφανίζεται, να μας μιλήσει.
Ο κύριος Τελης μιλάει Ελληνικά κ αν ξέρει κάποιος σίγουρα,ποια ειναι η καταγωγή των παππουδων του, από ποιο μέρος ήρθαν,ηταν προσφυγες;
Γιατί Τέλη ακούμε δεξιά κι αριστερά κ Τελης δεν εμφανίζεται, να μας μιλήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- Apil44
Είναι ο ίδιος που έλεγε πέρσυ τον Αύγουστο ότι ο μπακαγιακο έπαιρνε τηλ τον λουτσεσκου κ τον έλεγε ότι έρχεται στον ΠΑΟΚ με 300 χιλ. Κ θα είναι τανκς κ θα πάρει τον ΠΑΟΚ στην πλάτη του χαχαχα κ δώστου τα λαϊκ από κάτωGospi έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:41 Χωρίς να αναφερθώ και να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποιο γίνεται ότι γίνεται, έχω μια ειλικρινη απορία.
Ξερεις ποια ειναι η πραγματική αξια της ΠΑΕ και αξιολογεις το φθηνα ή το ακριβα? Παντως 250 μυρια δεν ειναι. Αν λοιπον ειχα εικονα της αξιας της ΠΑΕ θα σου απαντουσα αν ειναι φθηνα η ακριβα ή δικαιο τιμημα. Μπορει ο τελης να προσπαθει να κατεβασει το τιμημα σε λογικα επιπεδα. Μπορει και οχι. Αυτο ειναι δικο τους θεμα. Παντως δεν του καναν πραξικοπημα και του κλεψαν την ΠΑΕ η την διοικηση της ΠΑΕ. Απλα τον πιεζουν διαπραγματευτικα. Εμενα ξανα λεω με νοιαζει το καλο τοτ ΠΑΟΚ. Οχι η τσεπη του Ιβαν.
Δεν τον παρακολουθω καθολου ειναι η αληθεια...loukas karadimos έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:48 Ο Πανακας γράφει ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος
Πιστεύω όλους το καλό του ΠΑΟΚ μας ενδιαφέρει. Αν βρεθεί κάποιος που μπορεί και θέλει να πάει την ομάδα παραπέρα, καλώς να ορίσει, δεν είμαι υπάλληλος του Ιβάν εγώ. Όμως όποια μετάβαση γίνει, εγώ ως οπαδός του ΠΑΟΚ θα ήθελα να γίνει καθαρά και ξάστερα, χωρίς πισώπλατες μαχαιριές και αχαριστία προς το πρόσωπο του Ιβάν. Γιατί επαναλαμβάνω, με τα στραβά του και τα λάθη του, ο Ιβαν έχει προσφέρει πάρα πολλά στην ομάδα που αγαπάω και θα ήθελα ως ομάδα και ως λαός να είμαστε εντάξει απέναντι του. Αυτό μόνο.
Τώρα το φθηνό και ακριβό που αναφέρεις, αυτό είναι σχετικό. Δεν μπαίνω σε νούμερα. Με άλλους ομως όρους θα διαπραγματευτεί ένα επιχειρηματίας με τον Ιβάν αν έχει τη στήριξη του κόσμου και αλλιώς αν έχει τον κόσμο απέναντι. Αυτό εννοώ
Τώρα το φθηνό και ακριβό που αναφέρεις, αυτό είναι σχετικό. Δεν μπαίνω σε νούμερα. Με άλλους ομως όρους θα διαπραγματευτεί ένα επιχειρηματίας με τον Ιβάν αν έχει τη στήριξη του κόσμου και αλλιώς αν έχει τον κόσμο απέναντι. Αυτό εννοώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σ αυτο δεν νομιζω να μπορει να διαφωνησει κανεις. Απλα, οπως ειπα στο αρχικο ποστ, δεν ξερουμε τι μπορει να χει παιχτει μεταξυ Ιβαν Τελη και ΑΣ τα τελευταια 3 χρονια και οχι μονο. Δεν μπορω να πιστεψω πως ξαφνικα ολο το ΔΣ εγιναν λαμογια της αρπαχτης και θελουν να φανε τον Ιβαν χωρις να υπαρχει τρελο παρασκηνιο και προηγουμενες συγκρουσεις.
Υποθετικά μιλώντας, μπορεί ο Ιβαν και ο Μυστακίδης να έχουν επιχειρηματικές διαφορές. Και ο δεύτερος με κάποιο τρόπο να πήρε το ΔΣ του ΑΣ μαζί του. Απίθανο το θεωρείς ή δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ στα χρονικά; επαναλαμβάνω, υποθετικά μιλάω και δεν γνωρίζω κάτι
-
Οι πιο έξυπνοι άνθρωποι είναι αυτοί που προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον, τις περιστάσεις και αρπάζουν τις ευκαιρίες. Άνθρωποι που μένουν προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες ,προσωπολατρίες, θρησκείες για μια ζωή έχουν πρόβλημα.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ που θα τρώει απ'τις σάρκες του, χωρίς προοπτική, τριτοτέταρτο με τους περισσότερους βαθμούς στο conference league , χωρίς γήπεδο, χωρίς Κωνσταντέλια και οποίο άλλο ταλέντο βγάζει η ομαδα γιατί θα πωλείται αμέσως, Μπακαγιόκους, Μπράντον Τόμας , μίζερη αυτάρκεια, κόφτη Γκοντσάρεβα και πρόεδρο απόντα;
Αρκεί να υπάρχει μια σοβιετικού τύπου ηγεσία, εφ' όρου ζωής δηλαδή, κι ας είμαστε και με Lada; Τι ιδιότυπη χούντα είναι αυτή;
Προσωπικά δε μ' άρεσε η κατάσταση αυτή και προ Μυστακίδη αλλά τότε σε έλεγαν οπαδό του Γούμενου και του Παγώνη. Οπως οι ΝουΔούλες που σου λενε ή Κούλης ή χάος.
Ε λοιπόν, αντρίκεια όπως ζήτησε κάποιος, δηλώνω πως είμαι υπέρ της παράδοσης της σκυτάλης από τον Ιβαν στον Τέλη αφού τον ευχαριστήσουμε για όσα μπόρεσε να προσφέρει ,παρά τις δυσκολίες. Η ζωή προχωράει...
Δεν καταλαβαίνω τι θέλει η πλειοψηφία, αυτή τη στιγμή, για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Έναν ΠΑΟΚ που θα τρώει απ'τις σάρκες του, χωρίς προοπτική, τριτοτέταρτο με τους περισσότερους βαθμούς στο conference league , χωρίς γήπεδο, χωρίς Κωνσταντέλια και οποίο άλλο ταλέντο βγάζει η ομαδα γιατί θα πωλείται αμέσως, Μπακαγιόκους, Μπράντον Τόμας , μίζερη αυτάρκεια, κόφτη Γκοντσάρεβα και πρόεδρο απόντα;
Αρκεί να υπάρχει μια σοβιετικού τύπου ηγεσία, εφ' όρου ζωής δηλαδή, κι ας είμαστε και με Lada; Τι ιδιότυπη χούντα είναι αυτή;
Προσωπικά δε μ' άρεσε η κατάσταση αυτή και προ Μυστακίδη αλλά τότε σε έλεγαν οπαδό του Γούμενου και του Παγώνη. Οπως οι ΝουΔούλες που σου λενε ή Κούλης ή χάος.
Ε λοιπόν, αντρίκεια όπως ζήτησε κάποιος, δηλώνω πως είμαι υπέρ της παράδοσης της σκυτάλης από τον Ιβαν στον Τέλη αφού τον ευχαριστήσουμε για όσα μπόρεσε να προσφέρει ,παρά τις δυσκολίες. Η ζωή προχωράει...
- These users thanked the author Ivan Drago for the post:
- Hunter
Αν ο Αρ. Μυστακίδης επέλεξε το μετρόκ@λις και τον Μπούζα για γραφείο τύπου, λυπάμαι αλλά έκανε λάθος επιλογή. Η ιστορία της οικογένειας Μπούζα είναι γνωστή εδώ και 45 χρόνια όταν ήθελαν να επιβάλουν διοίκηση στον ΠΑΟΚ και κατάφερε τελικά να παρασύρει και πολύ κόσμο και μετόχους και να διχάσει τον ΠΑΟΚ. Πατούσαν στο ότι ο Γ. Παντελάκης δεν είχε την οικονομική επιφάνεια να ανταγωνιστεί τους εφοπλιστές της Αθήνας και του Πειραιά, παρότι κρατούσε την ομάδα πρωταγωνίστρια και νοικοκυρεμένη. Ακόμα θυμάμαι πρωτοσέλιδα των ΣΠΟΡ του Βορρά στις αρχές του 1984 αν θυμάμαι καλά, στα οποία με πηχυαίους τίτλους έγραφαν ότι ο άρης αγοράζει τον Έλκιερ-ναι το δανέζικο άτι που ήθελε η μισή Ευρώπη και τον είχαμε αντίπαλο σαν παίκτη της Βερόνα στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών-και ο ΠΑΟΚ αγοράζει καθρέφτες για τα γραφεία! Τέτοιος λίβελλος, αμέτρητη αηδία.
Έχω όλη την καλή διάθεση να θεωρήσω αγαθές τις προθέσεις του Μυστακίδη για το γήπεδο, αλλά ο τρόπος με επαφές πίσω από κλειστές πόρτες, ενδεχόμενα και με παρουσία πολιτικώνκαι χωρίς διαφάνεια και με διαφημίσεις ότι έχει 250 με courier, δεν μου αρέσει. Στο χέρι του είναι να μας διαψεύσει και να βγει καθαρά και ξάστερα να διασαφηνίσει τις προθέσεις του.
Έχω όλη την καλή διάθεση να θεωρήσω αγαθές τις προθέσεις του Μυστακίδη για το γήπεδο, αλλά ο τρόπος με επαφές πίσω από κλειστές πόρτες, ενδεχόμενα και με παρουσία πολιτικώνκαι χωρίς διαφάνεια και με διαφημίσεις ότι έχει 250 με courier, δεν μου αρέσει. Στο χέρι του είναι να μας διαψεύσει και να βγει καθαρά και ξάστερα να διασαφηνίσει τις προθέσεις του.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 5):
- tenten4GT, GEOL, navigator11, lkosmid, ΚΩΣΤΑΣ2019