Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
icue

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από icue »

tolis14 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:19 Πακέτο Dembele και Doue
Δεν μαρκαρουν αυτοι. Κατι πιο εκλεκτο.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
Psaras, Unpsofable78, tolis14
icue

Δημοσίευση από icue »

sourmenetes έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:25 Οι νεαροί από τη Β ομαδα έχουμε εικόνα τι εντυπωσεις αφήνουν στις προπονήσεις;
Θα φανει απο το ποιοι θα πανε Ολλανδια.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο μάρτινς κατσίκι?

...
black death

Δημοσίευση από black death »

van rooy έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:27 Ο μάρτινς κατσίκι?

...
Ναι με την ενοια οτι ειναι αμυαλος (τα ιδια λενε λιγο πολυ και οι γαυροι) και ο ποντενσε δεν αντικατασταθηκε ποτε.
Δεν λεω οτι ειναι κακός παίχτης.
Κατι βελντε και παλμα που ειχε περσι είναι παίχτες της σειρας.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

black death έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:25 Ο γαυρος ρε παιδια δεν εχει καν εξτρεμ, μονο αυτο το μαρτινς που κατα βασει ειναι κατσικι.
Βεβεαια σε ενα βαθμο εχει ενα δικιο ο tad, δεν γινεται αυτο που φανταζονται καποιοι να εχεις 4 μπροστα που θελουν ολοι τη μπάλα στα ποδια τους. Είμαι σίγουρος ομως οτι ο λουτσεσκου το καταλαβαινει αυτο, αρκει να τον ακουνε κιολας.

εγω θα θελα ενα τετοιο κατσικι
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

O γαύρος δεν έχει προκριματικά, έχει έτοιμη ομάδα, έχε πολύ χρήμα και δεν βιάζεται. Σταματήστε να συγκρίνετε τα ρόστερ 10 Ιουλίου. Υπάρχουν ακόμα δύο μήνες μεταγραφών, και φέτος δείχνει ότι θα ανέβει ο πήχης στο πρωτάθλημα. Χαλαρώστε γιατί από χθες με τον Ιβανουσεκ διαβάζαμε για καλύτερη επίθεση και φύγαμε για τίτλο. Έχει βασικές τρύπες να καλύψει η ομάδα, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει ακόμα, και πολλά άλλα. Χαμηλά τη μπάλα.
black death

Δημοσίευση από black death »

theodorsalonika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:31 εγω θα θελα ενα τετοιο κατσικι
Ναι κι ο γαυρος θα ηθελε ζιβκοβιτς, πιο πολυ απ'οτι θες εσυ αυτον.
These users thanked the author black death for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

O Martins είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά guess what. Επίσης, πολύ καλός είναι και ο Ivanusek.

Γενικά, με την προσθήκη του Κροάτη η μεσοεπιθετική μας 6άδα είναι τοπ για το επίπεδο μας. Και μάλιστα συνδυάζουν διαφορετικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να φανούν χρήσιμα σε διάφορα σενάρια εντός παιχνιδιού.

Το κρίσιμο σημείο πλέον είναι στην επιλογή του φορ που πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους μεσοεπιθετικούς μας.

Αν γίνει αυτό και ακολουθήσουν 2 καλές επιλογές σε χαφ και στόπερ θεωρώ πως θα είμαστε πολύ καλά φέτος.

Γενικά, δηλώνω αισιόδοξος.

Βλέπω να γίνονται επιλογές στοχευμένες και με ποδοσφαιρικά κριτήρια και αυτό μου αρέσει.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Jovic αργείς;;;; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Μακάρι μέσα στη μέρα να βγει ότι έκλεισε οριστικά η υπόθεση Ιβανουσετς.

Γιατί χθες ινΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ 24 τον έβγαζαν κλεισμένο και σήμερα όλοι μιλάνε για προχωρημένες συζητήσεις
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Εγώ βλέπω πως όλες οι ομάδες είχαν εξαιρετικούς παίχτες στην επίθεση, El Kaabi, Martins, Tetê, Pellistri, Ounahi, Lamela, Martial, Κωσταντέλιας, Zivkovic.

Ομως κανείς δεν έχει εφάμιλλά καλούς στην άμυνα και φαίνεται πως οι ανταγωνιστές μας και φέτος δεν ρίχνουν το βάρος των μεταγραφών τους εκεί.

Ενα τέτοιου επιπέδου δεξί στοπερ θα μας εκανε να ξεχωρίσουμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Demir έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:09
tad έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:57 Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιος ενθουσιασμός για έναν παίχτη που δεν έκανε καθόλου καλή χρονιά πέρσι ... προφανώς είναι καλός παίχτης αλλά μην τρελενόμαστε κιόλας ...

καλή ηλικία, πολύ καλός μπαλαδόρος αλλά στερείτε αθλητικότητας που όπως έχουμε πει επανηλλειμένα είναι το βασικό που λείπει από τον ΠΑΟΚ για να ανταγωνιστεί τον γαύρο και τις καλές ευρωπαϊκές ομάδες ...

σίγουρα ο παίχτης εάν έρθει θα είναι καλός σε κλειστές ελληνικές άμυνες, πιθανώς καλύτερος και από τον Τάισον ... αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται καλύτερος αθλητικά του Τάισον ...

ο σορετίρε δεν για εμένα ... πολύ σοφτ ... και κρατάει θέση που είναι για παιδιά θηρία σαν τον Χατσίδη ... ας πάει δανεικός μπας και μεστώσει κάποια στιγμή το μυαλό του ... ταλέντο έχει αλλά είναι πολύ σοφτ ρε παιδί μου ... δεν ξέρω αν γυρίζει η καριέρα για παιδιά με τέτοια νοοτροπία ... μακάρι πάντως γιατί έχει πολλά στοιχεία ...
ποιον πρεπει να φερουνε για να ενθουσιαστουμε?? που ειναι ο φανταστικοπηχης μας??
Εντωμεταξυ αν ο Ιβανουσεκ εκανε καλες σεζον στην Ολλανδια η αξια του θα ειχε παει περιπου στα 15εκ.
Τελος παντων...τιποτα δεν μας ευχαριστει
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Logistis, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

theodorsalonika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:31
black death έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:25 Ο γαυρος ρε παιδια δεν εχει καν εξτρεμ, μονο αυτο το μαρτινς που κατα βασει ειναι κατσικι.
Βεβεαια σε ενα βαθμο εχει ενα δικιο ο tad, δεν γινεται αυτο που φανταζονται καποιοι να εχεις 4 μπροστα που θελουν ολοι τη μπάλα στα ποδια τους. Είμαι σίγουρος ομως οτι ο λουτσεσκου το καταλαβαινει αυτο, αρκει να τον ακουνε κιολας.

εγω θα θελα ενα τετοιο κατσικι
Τυπου Πεδρο Ενρικε; Καλος για ομαδα χωρις δομημενο πλανο ποδοσφαιρου. Για ομαδα Λουτσεσκου ουτε στην εξεδρα.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Γιατί δεν κοιτάμε τον Αιγύπτιο της Ναντ στα φορ?? Απ τον Σεντίρα καλύτερος είναι...
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
Unpsofable78
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O Κροάατης φαίνεται καλή περίπτωση στα χαρτιά , με αρκετό ρίσκο αλλά και προοπτική να πλησιάσει σε προσφορά και επιδραστικότητα τον Ζιβκοβιτς.

Όσο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη καλού παίκτη , άλλο τόσο σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν είναι κάποιου είδους μεσσίας που μόνος του θα ανεβάσει την υπόλοιπη ομάδα. Δε παίζουν αυτά.

Παρότι τρέμω στην ιδέα να προορίζεται για αντικαταστάτης του Ντέλια , μακάρι να έρθει.
...και ταυτόχρονα να μείνει ο μικρός.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”