Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από theo-drama »

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:53
Special 4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 03:42 Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, που δεν είδαμε με Ιβαν, που μας έταξε top - 20.
Επειδη μάλλον δεν γνωρίζεις τι είναι ευεργέτης, θα σε βοηθήσω.
Είναι αυτός που μας έσωσε από το χείλος του γκρεμού.
Αυτός που μας έκανε να ξεχάσουμε τι σημαίνει προσφυγή παίκτη και χρέη.
Αυτός που με προσωπικό κόστος, διέλυσε την παράγκα της Αθήνας κόντρα σε όλα και όλους.
Αυτός που εξαιτίας του σταμάτησαν οι σφαγές του ΠΑΟΚ και πλέον υπάρχουν var, ημιαυτοματο οφσάιντ και goal line technology.
Αυτός που μας χάρισε όσους τίτλους δεν είχαμε στην ιστορία μας.
Αυτός που δημιούργησε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα.
Αυτός που ξεκίνησε το όραμα της Τούμπας και του προπονητικού παρά τα όσα εμπόδια του έχουν βάλει πολιτικοί κύκλοι και όχι μόνο.
Αυτός που μεγάλωσε το Brand name του ΠΑΟΚ. Που τον έκανε ανεξάρτητο πολιτικά.
Αυτός που έφερε τη χαρά στην Τούμπα.

Και επειδή για λόγους που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε καθυστέρησε η νέα Τούμπα, θα τον μαχαιρωσω πισώπλατα; Να μου λείπει.

Ο Σαββίδης λοιπόν, με τα καλα του και τα στραβά του, είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Κατάλαβες φίλε;

Ο Μυστακιδης είναι ένας εύπορος επιχειρηματίας. Τίποτε περισσότερο για τον ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς όμως, για μένα προσωπικά το όνομα του Μυστακιδη ως υποψηφίου επενδυτή και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ έχει καεί ήδη.
Κάηκε από τις δικές του ενέργειες και τον ανήθικο τρόπο με τον οποίο έκανε και συνεχίζει να κάνει την προσπάθεια να αποκτήσει την ΠΑΕ, με πολιτικές πλάτες και την βοήθεια κατά τη γνώμη μου εξαγορασμενων συνειδήσεων. Επίσης, για να μην κοροιδευομαστε και ανοίξουμε πολιτική κουβέντα, όλη αυτή η προσπάθεια δεν έχει στόχο τον ΠΑΟΚ και το καλό του,αλλά την εξυπηρέτηση γεωπολιτικων συμφερόντων.

Καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη εσύ και οι ομοιδεατες σου επί του θέματος, ότι η μάζα, η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ, στηρίζει τον Ιβάν και θα συνεχίσει να τον στηρίζει. Ο κόσμος αυτός μπορεί πλέον να μην ανήκει στο κλαμπ των οργανωμένων αλλά έχει τσίπα και ψυχή. Ο κόσμος βράζει.

Τέλος, επειδή θεωρώ ότι δεν έχουμε τίποτα κοινό και δεν επιθυμώ διάλογο μαζί σου, σε παρακαλώ να μην ξανά αναφερθείς σε μένα. Σου απάντησα απλά από ευγένεια.

ΥΓ:Τα πολλά χρήματα δεν κάνουν τον ηγέτη. Μην ξεχνάτε...

++++

Αυτά είναι ψιλά γράμματα φίλε μου!
These users thanked the author theo-drama for the post:
Apil44
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:32 Καναδε,αν ρωτας εμενα,θα σου ελεγα οτι ευθυνη σε αυτο εχει κ παλι ο Α.Σ.

Παω εγω αυριο στον Α.Σ. κ τους λεω,κυριοι (με μικρα γραμματα),θελω να χτισω το γηπεδο.Δεν πρεπει να ενημερωσουν τον Ιβαν;Αυτος εχει στην τελικη την ΠΑΕ,αυτος ειπε θα κανει το γηπεδο.Αντι αυτου,δεν τον ενημερωσαν και εγινε ο κακος χαμος.

Δεν ειναι αμοιρος ευθυνων ο Μυστακιδης,αλιμονο,αλλα την κυρια ευθυνη για ολη αυτη την γελοιοτητα την εχει ο Α.Σ.
Πάντως στην νέα ανακοίνωση γράφετε ότι ενημερώθηκε η ΠΑΕ ,πριν προβούν στην ανακοίνωση, και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε μεγάλες αντιδράσεις από τα μέσα του προέδρου. Ήταν σίγουρο, σας το είχα γράψει χωρίς να έχω πληροφόρια ότι χθες θα έβγαινε είδηση από πλευράς Μυστακίδη ΑΣ,και πιστεύω ότι σήμερα πριν το απόγευμα θα έχουμε και τοποθέτηση από τον Μυστακίδη τον ίδιο. Μετά άλλωστε θα αρχίσει και η απάντηση Ιβάν.
Το όνειρο μας 2 μεγιστάνες έτοιμοι να φτιάξουν το γήπεδο του ΠΑΟΚ και να ρίξουν χρημα για να έχουμε ομαδαρςς παντού δυστυχώς είναι μόνο στα ονειρα μας.
Όταν τελειώσει όλο αυτό ένας θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ ή ο Ιβάν ή ο Τελης.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

για όλους μας ο ΠΑΟΚ νοηματοδοτείται διαφορετικά, όπως διαφορετικά νοηματοδοτείται και το "καλό του ΠΑΟΚ" για τον καθένα μας

θεωρούμε ότι υπερασπιζόμαστε αυτό το "καλό του ΠΑΟΚ", το οποίο είναι τόσο διαφορετικό για τον καθένα
για άλλον είναι η ακεραιότητα, για άλλον οι επιτυχίες, για άλλον η αντίσταση στο κατεστημένο, για άλλον τα μεγαλεία του τσάμπιονς λιγκ και οι τροπαιοθήκες, για άλλον ένας πανίσχυρος ιδιοκτήτης, για άλλον οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, για άλλον η αυτάρκεια

πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι ο απέναντι που θέλει κάτι άλλο για τον ΠΑΟΚ, σε σχέση με εμάς, δεν είναι εχθρός του ΠΑΟΚ, ούτε θα πρέπει να ντρέπεται, ούτε είναι ξεφτίλας, ούτε προδότης. απλά έχει διαφορετική γνώμη και διαφορετικούς κανονισμούς με τους οποίους διέπει την σκέψη του

προσοχή λίγο με τις υπερβολικά φορτισμένες εκφράσεις για ανθρώπους οι οποίοι αφιέρωσαν και αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για την ομάδα που αγαπάμε. οι ίδιοι που λέτε "εγώ δε συμφωνώ με την πόλωση", οι ίδιοι χρησιμοποιείτε λεξιλόγιο που οδηγεί σε πόλωση και σε παρατάξεις

υγ. βλέπω πολλές φορές να τίθεται από μέλη θέμα "ηθικής" για τις κινήσεις μυστακίδη και ΑΣ.
πέραν του ότι η ηθική είναι κάτι αόριστο και διαφορετικό για τον καθένα, εδώ μιλάμε για εταιρείες που καμία σχέση δεν έχουν με ηθική
ούτε η διοίκηση Σαββίδη φέρθηκε ηθικά σε κάθε περίπτωση (θυμίζω π.χ. την περίπτωση απόλυσης γκαρσία - πρόσληψης λουτσέσκου)
These users thanked the author danirifle for the post (total 2):
felix 4, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:26
Magpies4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:14
tolis14 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:04 Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν. Ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό και να ξέρετε ότι θα μπούμε σε άσχημα μονοπάτια σε περίπτωση που ο εν λόγω επιχειρηματίες πάει να μπει σφήνα με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Κανένας δεν ξέρει σε ποιους θα χρωστάει χάρες και πως θα τις ξεπληρώσει
Γιατί ᾽᾽δήθεν᾽᾽ φίλε μου; Ο άνθρωπος θέλει να φτιάξει το γήπεδο. Σου είπε πουθενά οτι θέλει την ΠΑΕ; Ο ίδιος ο Ιβάν είπε οτι είναι ανοιχτός σε συνεργασία. Γιατί όλα πρέπει να έχουν κάποια θεωρία συνωμοσίας από πίσω; Δηλαδή αν υπάρχουν 10 ζάμπλουτοι ΠΑΟΚτσήδες στο μέλλον που θέλουν να βάλουν λεφτά θα τους πούμε οτι τους βάζει η ΝΔ για να φάνε τον Ιβάν;

Ηρεμήστε ρε σείς και περιμένετε να δείτε τί θα συμβεί. Αφήστε να συζητήσουν οι δύο πλευρές πρώτα, μήν το κάνετε δίπολο. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί σ αυτήν την υπόθεση. Κι ο Ιβάν επένδυση έχει κάνει στον ΠΑΟΚ.
Επειδη προφανώς κάποιοι δεν γνωρίζετε παρασκήνιο , δικαιολογείται να τα βλέπετε τόσο αισιόδοξα.
1) Ο Ιβάν και ο Μυστακιδης έχουν ή είχαν δικαστικές διαμάχες για εκτάσεις στην Χαλκιδική.

2) Αυτή που προσπάθησε πρόσφατα να πάρει υπό τον έλεγχο της τον ΟΛΘ αγοράζοντας μετοχές και ο Ιβάν της έδειξε τα δόντια του, ακούγεται ότι είναι κοντινή του Μυστακιδη.

3) Ο Μυστακιδης έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν πρόταση αγοράς της ΠΑΕ αλλά απορρίφθηκε μια και το ποσό ήταν γελοίο.

4) Ο Ιβάν δεν πουλάει και είναι αποφασισμενος να ολοκληρώσει ο ίδιος με κάθε κόστος την Νέα Τούμπα όπως είπε και στην ανακοίνωση.

5) Σε κάθε περίπτωση, ο κύριος στόχος του Μυστακιδη δεν είναι το γήπεδο, ούτε καν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εγώ δεν είδα δημόσια ούτε τον Ιβάν ούτε τον Μυστ να καταφέρονται ο ένας εναντίον του άλλου. Τα παρασκηνιακά που γράφεις δεν μπορούν να αποδειχθούν (δεν λέω οτι δεν ισχύουν). Το (5) που γράφεις δεν το δέχομαι με τίποτα. Είναι καθαρά η δικιά σου εντύπωση και σεβαστή φυσικά. Εγώ θα παραμείνω αισιόδοξος γιατί είμαι ΠΑΟΚ και θα περιμένω κοινή ανακοίνωση ΑΣ και ΠΑΕ. Δεν βλέπω κατι άλλο, πχ μπορεί κανονικά να πούνε οτι προχωράμε μόνο με Ιβάν. Μιά χαρά. Και αυτό λύση θα αποτελεί.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:32 Καναδε,αν ρωτας εμενα,θα σου ελεγα οτι ευθυνη σε αυτο εχει κ παλι ο Α.Σ.

Παω εγω αυριο στον Α.Σ. κ τους λεω,κυριοι (με μικρα γραμματα),θελω να χτισω το γηπεδο.Δεν πρεπει να ενημερωσουν τον Ιβαν;Αυτος εχει στην τελικη την ΠΑΕ,αυτος ειπε θα κανει το γηπεδο.Αντι αυτου,δεν τον ενημερωσαν και εγινε ο κακος χαμος.

Δεν ειναι αμοιρος ευθυνων ο Μυστακιδης,αλιμονο,αλλα την κυρια ευθυνη για ολη αυτη την γελοιοτητα την εχει ο Α.Σ.
Ο Μυστακιδης έχει την κύρια ευθύνη αδερφέ. Δεν πας να πάρεις το λιμάνι, παίρνοντας την ΠΑΕ, ούτε παίρνεις την ΠΑΕ ταζοντας τη Νέα Τούμπα και στέλνοντας επιστολή που επιβεβαιώνει τις καταθέσεις σου.

Στα μάτια μου έχει πέσει σαν υποψήφιος επενδυτής γιατί κινήθηκε υπόγεια και ανήθικα.

Θες την ΠΑΕ κύριε Μυστακιδη; Πήγαινε κάνε μία πρόταση σαν κύριος στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Πείσε αυτόν με τα λεφτά σου να σου παραχωρήσει την ΠΑΕ.

Αφού πάρεις το ΟΚ από τον Ιβάν, πριν υπογράψετε οτιδήποτε, βγες και κάνε συνέντευξη τύπου ή ακόμη καλύτερα κάνε κάλεσμα στον λαό του ΠΑΟΚ, για να συστηθείς, να δείξεις το πλάνο σου και το όραμα σου.

Όχι να προσπαθείς από την πίσω πόρτα να πάρεις την ΠΑΕ, ταζοντας γήπεδο με τις πλάτες της κυβέρνησης.

Ξέρουμε ότι για την κυβέρνηση δεν είναι τίποτα τα 150 ή 250 μύρια προεκλογικά. Εδώ μοίρασαν δις μέσω οπεκεπε.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:39

Πάντως στην νέα ανακοίνωση γράφετε ότι ενημερώθηκε η ΠΑΕ ,πριν προβούν στην ανακοίνωση, και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε μεγάλες αντιδράσεις από τα μέσα του προέδρου. Ήταν σίγουρο, σας το είχα γράψει χωρίς να έχω πληροφόρια ότι χθες θα έβγαινε είδηση από πλευράς Μυστακίδη ΑΣ,και πιστεύω ότι σήμερα πριν το απόγευμα θα έχουμε και τοποθέτηση από τον Μυστακίδη τον ίδιο. Μετά άλλωστε θα αρχίσει και η απάντηση Ιβάν.
Το όνειρο μας 2 μεγιστάνες έτοιμοι να φτιάξουν το γήπεδο του ΠΑΟΚ και να ρίξουν χρημα για να έχουμε ομαδαρςς παντού δυστυχώς είναι μόνο στα ονειρα μας.
Όταν τελειώσει όλο αυτό ένας θα υπάρχει στον ΠΑΟΚ ή ο Ιβάν ή ο Τελης.
Δηλαδή οι του ΑΣ ενημέρωσαν τους της ΠΑΕ ότι επιβεβαιώθηκε ότι σε ελβετική τράπεζα ο κύριος Αριστοτέλης διατηρεί καύσιμο 250 εκατομμύρια ευρώ. Τι ακριβώς αντίδραση να υπάρξει από πλευράς της ΠΑΕ για κάτι που ήξεραν ήδη;;
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

@Unpsofable78 Καποιοι του ανοιξαν την πορτα ομως,με αυτους τα εχω.Δεν θα μπορουσε να κανει αυτες τις κινησεις χωρις τον Α.Σ.

Και στα δικα μου ματια εχει πεσει σαφως.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Και τι την νοιάζει την ΠΑΕ πόσα λεφτά έχει ένας επιχειρηματίας στο λογαριασμό του; Εφορία είναι;
These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
Unpsofable78, PAOKevolution, Montrealiotis, paok apo epilogi, Apil44
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:53
Special 4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 03:42 Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;

ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.

ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, που δεν είδαμε με Ιβαν, που μας έταξε top - 20.
Επειδη μάλλον δεν γνωρίζεις τι είναι ευεργέτης, θα σε βοηθήσω.
Είναι αυτός που μας έσωσε από το χείλος του γκρεμού.
Αυτός που μας έκανε να ξεχάσουμε τι σημαίνει προσφυγή παίκτη και χρέη.
Αυτός που με προσωπικό κόστος, διέλυσε την παράγκα της Αθήνας κόντρα σε όλα και όλους.
Αυτός που εξαιτίας του σταμάτησαν οι σφαγές του ΠΑΟΚ και πλέον υπάρχουν var, ημιαυτοματο οφσάιντ και goal line technology.
Αυτός που μας χάρισε όσους τίτλους δεν είχαμε στην ιστορία μας.
Αυτός που δημιούργησε τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα.
Αυτός που ξεκίνησε το όραμα της Τούμπας και του προπονητικού παρά τα όσα εμπόδια του έχουν βάλει πολιτικοί κύκλοι και όχι μόνο.
Αυτός που μεγάλωσε το Brand name του ΠΑΟΚ. Που τον έκανε ανεξάρτητο πολιτικά.
Αυτός που έφερε τη χαρά στην Τούμπα.

Και επειδή για λόγους που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε καθυστέρησε η νέα Τούμπα, θα τον μαχαιρωσω πισώπλατα; Να μου λείπει.

Ο Σαββίδης λοιπόν, με τα καλα του και τα στραβά του, είναι ο μεγαλύτερος ευεργέτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Κατάλαβες φίλε;

Ο Μυστακιδης είναι ένας εύπορος επιχειρηματίας. Τίποτε περισσότερο για τον ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς όμως, για μένα προσωπικά το όνομα του Μυστακιδη ως υποψηφίου επενδυτή και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ έχει καεί ήδη.
Κάηκε από τις δικές του ενέργειες και τον ανήθικο τρόπο με τον οποίο έκανε και συνεχίζει να κάνει την προσπάθεια να αποκτήσει την ΠΑΕ, με πολιτικές πλάτες και την βοήθεια κατά τη γνώμη μου εξαγορασμενων συνειδήσεων. Επίσης, για να μην κοροιδευομαστε και ανοίξουμε πολιτική κουβέντα, όλη αυτή η προσπάθεια δεν έχει στόχο τον ΠΑΟΚ και το καλό του,αλλά την εξυπηρέτηση γεωπολιτικων συμφερόντων.

Καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη εσύ και οι ομοιδεατες σου επί του θέματος, ότι η μάζα, η πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ, στηρίζει τον Ιβάν και θα συνεχίσει να τον στηρίζει. Ο κόσμος αυτός μπορεί πλέον να μην ανήκει στο κλαμπ των οργανωμένων αλλά έχει τσίπα και ψυχή. Ο κόσμος βράζει.

Τέλος, επειδή θεωρώ ότι δεν έχουμε τίποτα κοινό και δεν επιθυμώ διάλογο μαζί σου, σε παρακαλώ να μην ξανά αναφερθείς σε μένα. Σου απάντησα απλά από ευγένεια.

ΥΓ:Τα πολλά χρήματα δεν κάνουν τον ηγέτη. Μην ξεχνάτε...
Το λοιπον εγω ειμαι ΠΑΟΚ ουτε σαββιδης ουτε τελης και λιγο με νοιαζει με ποιον θα παω μπροστα το ολο νοημα και η μονη μου εννοια ειναι να παω μπροστα και οταν λεω μπροστα εννοω ψηλα αν ο ιβαν πραξει με κυριο μελημα το δικο του συμφερον εγω θα ειμαι απεναντι αν ο τελης προσπαθησει να παρει κυριοτητα του γηπεδου θα ειμαι απεναντι . καποια facts το 2013 ο ιβαν προσπαθησε να πεισει το ας να παει το γηπεδο στην κυριοτητα των γιων του ο κατσαρης ηταν απεναντι και τον ευχαριστουμε . το προπονητικο στην θερμη ειναι στο ονομα των υιων σαββιδη αυτο δεν μου αρεσει γιατι θα εγκαταλειφθει η μεσημβρια και αν ο ιβαν πει σιχαθηκα μπουλο η μεσημβρια θα χρειαστει 10εκ για να ξαναγινει οπως ειναι τωρα . εγω καταλαβαινω οτι για να το προχωρησει ο ιβαν το θελει στο ονομα του αλλιως δεν δειχνει διατεθειμενος να βαλει λεφτα για γηπεδο και επιχειρηματικα καλα κανει αλλα εγω ειμαι ΠΑΟΚ οχι consultant του για αυτα να νοιαστει ο καθε αυλικος και οχι εγω .εγω ειμαι ΠΑΟΚ σε ολα τα τμηματα οποτε για μενα ο ας ειναι πανω απο καθε παε. το γηπεδο πρεπει να γινει αυτο θα με αλλαξει επιπεδο και οχι ο καθε προσκαιρος δανεισμος παικτη . ας μαζεψουν τα εγω τους ολοι τους και ας κατσουν σε τραπεζι μαζι για συμφερον του οργανισμου ΠΑΟΚ .
εγω δει σχολια τυπου ''δεν θελουμε μπροστινους της νδ ας παει στον αρουλη αν θελει να βαλει τα λεφτα'' και μετα να κλαιμε . λες και τωρα δεν εχει η παε στο δς μελος της νδ τον ημιφαλακρο γλυφτη του γιου του τερρυ του χρυσου .ας το παρουμε χαμπαρι η παε οχι ο ΠΑΟΚ η παε ομως ειναι μπιζνα και χρειαζονται αυλικοι ολων των κομματων ωστε αυτη να λειτουργει με καθε κοστος σε οποιαδηποτε κακουχια συμβαινει στην χωρα . ΠΑΟΚ πανω απο ολους και ολα .
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....

Ένα έχω να πω. Και ο μεν και ο δε στο θέμα ειδικά του γηπέδου η επικοινωνιακή τους πολιτική είναι χειρότερη και απο τη συμπεριφορά του Κολόμβου στους αμερικάνους ιθαγενείς.

Ο ένας άρτσι μπούρτσι και λουλά συνενοήσεις με έναν ανίκανο να γράψει 2 σωστές ανακοινώσεις ΑΣ, αφημένος να εκπροσωπείται (ηθελημένα ή όχι) απο μια κωλοφυλλάδα χωρίς να έχει μιλήσει προσωπικά καθόλου.

Ο άλλος τρία χρόνια βούβα (ξαναλέω στο θέμα του γηπέδου), να βγαίνει ο ΚΚ και να λέει άμα θέλετε γήπεδο βοηθήστε (fair enough) και τώρα όχι ανακοινώσεις, όχι μακέτες και σχέδια επι σχεδίων.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να σκοτωθούμε μεταξύ μας.....

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω...(τη διχόνοια εννοώ)
These users thanked the author NikLiverpool for the post:
Logistis
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

riegel έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 08:47 Δεν είναι καν εγγυητική φίλε καρπουζά.
Η εγγυητική όπως ειπώθηκε και σε άλλο topic βγαίνει υπέρ κάποιου δικαιούχου για συγκεκριμένο σκοπό και με συγκεκριμένους όρους του οποίους αν δεν εκπληρώσεις αυτή καταπίπτει και το ποσό που αναφέρεται σε αυτή δίνεται από την Τράπεζα στο δικαιούχο και στη συνέχεια η Τράπεζα το αξιώνει από τον πελάτη της.
Παράδειγμα η εταιρεία Χ αναλαμβάνει να κτίσει το γήπεδο εντός 4 ετών και ο ΑΣ ζητάει εγγυτική καλής εκτέλεσης 100 εκατομμύρια.
Σε περίπτωση που η εταιρεια Χ δεν εκπληρώσει τους όρους της σύμβασης ο ΑΣ θα έχει δικαίωμα να ζητήσει από την τράπεζα την κατάπτωση της εγγυητικής και να πάρει τα 100 μύρια.
Πολλές φορές οι τράπεζες μπορεί να εγκρίνουν έκδοση εγγυητικής 2,3 φορές παραπάνω ποσού από τα λεφτά που έχει ως καταθέσεις ο πελάτης της καθώς για να σου βγάλει η τράπεζα μια εγγυητική συνήθως εξετάζει κάθε χρόνο την οικονομική κατάσταση (αξία ακινήτων- έσοδα - έξοδα - λοιπές υποχρεώσεις - μελλοντικά αναμενόμενα έσοδα κλπ) του πελάτη της προκειμένου να του εγκρίνει τα πιστοδοτικά όρια.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο απλά για "απόδειξη" ότι σε λογαριασμό Ελβετικής τράπεζας ο Μυστακίδης έχει 250 μύρια.
Αυτό δε λέει απολύτως τίποτα γιατί δεν υπάρχει καμία δέσμευση ότι αυτά θα διατεθούν για το γήπεδο, ούτε υπάρχει καμία εξασφάλιση ότι θα υπάρχουν αύριο - μεθαύριο. Πχ μπορεί να αλλάξει γνώμη, ή να του παρουσιαστεί μια επενδυτική ευκαιρία και να τα σπρώξει εκεί ή να έχει δάνεια που τρέχουν κοκ.
Προς το παρόν είμαστε στο σκοτάδι με αόριστες ανακοινώσεις του ΑΣ και ο Μυστακίδης δεν υπάρχει πουθενά.
ειναι και αυτα καποιοι απο τους λογους που εβαλα αυτο το ερωτημα...

καποιος δεσμευεται οτι ... λεφτα υπαρχουν... και οτι εαν δεν υπαρξουν θα τα καλυψω εγω ...που δεσμευομαι ..

ο..λεφτας..εαν εχει λεφτα για ποιον λογο χρειαζεται το...δεσμευτη..

ο βανιας οταν ηρθε την πρωτη ... εγγυητικη..που εστειλε με κουριερ ηταν 1,2-2 μουρμουρια ζωντανα και σπαρταριστα για ενα ληξιπροθεσμο χρεος και οταν τον ρωτησαν τι θα γινουν τα...μουρμουρια..εαν δεν υπαρξει συμφωνια τι ειπε?? θυμαται κανεις??

το πολυ πολυ να χασω τα...μουρμουρια...
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Δεν επιβεβαιώνεις ότι έχεις λεφτά...
απλά τα ρίχνεις.

Σαν κάτι επιδοτήσεις επιχειρήσεων από προγράμματα της ΕΕ πχ 50% ίδια κεφάλαια-50% επιδότηση ....που απαιτούν απόδειξη ύπαρξης των αναγκαίων ιδίων κεφαλαίων για την επένδυση...

Δηλαδή έχεις λεφτά....και χωρίς να έχει υπογραφεί το οτιδήποτε ....απλά στέλνεις με κούριερ απόδειξη...να έχω λεφτά?

Αστειότητες!!!
These users thanked the author van rooy for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Λέτε ολόκληρος Μυστακίδης να ήθελε απλώς να φλεξαρει?
Ή να έστελνε πέντε βαλίτσες μύρια χωρίς πρώτα να βρεθεί συνεννόηση με την ΠΑΕ ?
Προφανώς πρέπει να γίνουν αλλά πράγματα πρώτα αλλά τα λεφτά υπάρχουν και είναι και αυτό πολύ σημαντικό
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλα δεν εχει στειλει προς το παρον τιποτα.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
Unpsofable78, navigator11
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ρε μείνετε οντοπικ

2 διαφορετικά θέματα υπάρχουν για να γράψετε τα σχετικά

Χθες βγήκαν και επίσημα οι μακέτες και 2-3 ερωτήσεις δεν έκανε κανείς

Πάρκινγκ θα υπάρχει?
Αν ναι πόσες θέσεις και που?
Η περιφέρεια και ο δήμος τα εγκρίνουν όλα αυτά?
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”