Magpies4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:14
tolis14 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:04
Για μένα δεν νοείται να ξεχνάμε σε μια μέρα όσα έχει κάνει ο Ιβάν για τον ΠΑΟΚ (με τα στραβά του και τα λάθη του, δεκτό) και να μας τρέχουν τα σάλια για έναν λεφτά που εμφανίστηκε στα ξαφνικά και στέλνει με κούριερ τάχα μου δήθεν εγγυητικές για το γήπεδο μιας ομάδας που δεν του ανήκει καν. Ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό και να ξέρετε ότι θα μπούμε σε άσχημα μονοπάτια σε περίπτωση που ο εν λόγω επιχειρηματίες πάει να μπει σφήνα με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Κανένας δεν ξέρει σε ποιους θα χρωστάει χάρες και πως θα τις ξεπληρώσει
Γιατί ᾽᾽δήθεν᾽᾽ φίλε μου; Ο άνθρωπος θέλει να φτιάξει το γήπεδο. Σου είπε πουθενά οτι θέλει την ΠΑΕ; Ο ίδιος ο Ιβάν είπε οτι είναι ανοιχτός σε συνεργασία. Γιατί όλα πρέπει να έχουν κάποια θεωρία συνωμοσίας από πίσω; Δηλαδή αν υπάρχουν 10 ζάμπλουτοι ΠΑΟΚτσήδες στο μέλλον που θέλουν να βάλουν λεφτά θα τους πούμε οτι τους βάζει η ΝΔ για να φάνε τον Ιβάν;
Ηρεμήστε ρε σείς και περιμένετε να δείτε τί θα συμβεί. Αφήστε να συζητήσουν οι δύο πλευρές πρώτα, μήν το κάνετε δίπολο. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί σ αυτήν την υπόθεση. Κι ο Ιβάν επένδυση έχει κάνει στον ΠΑΟΚ.
Επειδη προφανώς κάποιοι δεν γνωρίζετε παρασκήνιο , δικαιολογείται να τα βλέπετε τόσο αισιόδοξα.
1) Ο Ιβάν και ο Μυστακιδης έχουν ή είχαν δικαστικές διαμάχες για εκτάσεις στην Χαλκιδική.
2) Αυτή που προσπάθησε πρόσφατα να πάρει υπό τον έλεγχο της τον ΟΛΘ αγοράζοντας μετοχές και ο Ιβάν της έδειξε τα δόντια του, ακούγεται ότι είναι κοντινή του Μυστακιδη.
3) Ο Μυστακιδης έχει κάνει στο πρόσφατο παρελθόν πρόταση αγοράς της ΠΑΕ αλλά απορρίφθηκε μια και το ποσό ήταν γελοίο.
4) Ο Ιβάν δεν πουλάει και είναι αποφασισμενος να ολοκληρώσει ο ίδιος με κάθε κόστος την Νέα Τούμπα όπως είπε και στην ανακοίνωση.
5) Σε κάθε περίπτωση, ο κύριος στόχος του Μυστακιδη δεν είναι το γήπεδο, ούτε καν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.