Κοιτα απο το να εχω εναν Δουκα με αφωνια τοσα χρονια, καλυτερα να εχω εναν Κουβεντιδη με ξυλινο λογο τυπου ΚΚ, που να μιλαει αλλα να μην λεει τπτ, αλλα τουλαχιστον μιλαει....
Πριν αναλαβει ποστο παντως τον θυμαμαι εκανε κριτικη και αυστηρη πολλες φορες, τωρα πλεον τα βλεπει ολα τελεια και τα δικαιολογει αλλωστε δεν δαγκωνεις χερι που σε πληρωνει....
Γιώργος Κουβεντίδης
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Γιώργος Κουβεντίδης
Παρακαλώ εκφράσεις βιαιοπραγίας και ειδικά προς μέλη του ΠΑΟΚ να λείπουν.
Προσέχουμε τι γράφουμε.
Ευχαριστώ!
Προσέχουμε τι γράφουμε.
Ευχαριστώ!
Θα συμπλήρωνα στην ερώτησή σου, εαν τελικά συνεχίζουν να υφίστανται ή όχι, οι λόγοι ανωτέρας βίας που αναφέρει.gika έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 13:32 Αλλος ένας που μιλάει χωρίς να λέει τίποτα.
Ο Σαββιδης δεν ήρθε στην Θεσσαλονικη «λόγω ανωτέρας βίας» αλλά ήταν στην Χαλκιδική. Ποια είναι η ανώτερα βία; Η κίνηση;
Δηλαδή ίσχυε κάποιος άλλος λόγος ανωτέρας βίας πέρυσι και που άλλαξε φέτος και ενώ ήταν στην Χαλκιδική, δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη;
Γιατί εγώ μόνο ένα λόγο έχω στο μυαλό μου, που υπάρχει, που άλλαξε φέτος σε σχέση με πέρυσι και απολύτως τίποτα άλλο.
Αυτός ο λόγος, ο φετινός, που θα κάνει τον Σαββίδη να εμφανιστεί μετά από χρόνια στη Θεσσαλονίκη, προφανώς αξιολογείται πολύ πιο πάνω στην προτεραιοποίηση που κάνει ο Σαββίδης, από κάθε άλλο πιθανό λόγο που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια.
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω καθόλου τον κουβεντιδη, ένας ακόμα λόγος που κάποιος μπορεί να αλλάξει ακόμα και 360 μοίρες σε σχέση με αυτά που έλεγε, είναι όταν έχει πλέον την πλήρη εικόνα των πραγμάτων από μέσα.Metagrafakias έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 13:52 Κοιτα απο το να εχω εναν Δουκα με αφωνια τοσα χρονια, καλυτερα να εχω εναν Κουβεντιδη με ξυλινο λογο τυπου ΚΚ, που να μιλαει αλλα να μην λεει τπτ, αλλα τουλαχιστον μιλαει....
Πριν αναλαβει ποστο παντως τον θυμαμαι εκανε κριτικη και αυστηρη πολλες φορες, τωρα πλεον τα βλεπει ολα τελεια και τα δικαιολογει αλλωστε δεν δαγκωνεις χερι που σε πληρωνει....
'Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κάνει πρωταθλητισμό με ένταση'...
Ένα φράγκο η βιολετα, τσιγκολελέτα τσιγκολελέτα.
Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.Ο 'πρωταθλητισμος' είναι ένα ασαφές κατασκεύασμα ευθυνοφοβων για να χρυσωσουν το χάπι σε περίπτωση αποτυχίας.
Ένα φράγκο η βιολετα, τσιγκολελέτα τσιγκολελέτα.
Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.Ο 'πρωταθλητισμος' είναι ένα ασαφές κατασκεύασμα ευθυνοφοβων για να χρυσωσουν το χάπι σε περίπτωση αποτυχίας.
Στο πρωταθληματισμός με μεγάλη ένταση που είπε ο Κουβεντίδης, η μόνη ερώτηση που μου έρχεται στο μυαλό είναι η εξής:
Την χρονιά με το καλύτερο ρόστερ της δωδεκαετίας, κατά δήλωση προέδρου και με τερματισμό στην 3η θέση, στο -17 από την πρώτη θέση, είναι πρωταθληματισμός με ένταση ή αποτυχία;
Ή κάποιου άλλου είδους πρωταθληματισμός;
Ρωτάω.
Εκτός και αν υπάρχει πρωταθληματισμός ανεύ εντάσεως, χαλαρός πρωταθληματισμός, cool / chill out ή ντεκαβλέ πρωταθληματισμός.
Από ευφυολογήματα, ευρηματικότητα νεολογισμών και ωραιοποιημένες καταστάσεις γκώσαμε.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάει για πρωτάθλημα και κύπελλο. Νέτα σκέτα.
Σκληρά, ατσάλινα και μπετόν αρμέ.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φρου φρού, αρωματάκια και ροζ κορδελίτσες.
Την χρονιά με το καλύτερο ρόστερ της δωδεκαετίας, κατά δήλωση προέδρου και με τερματισμό στην 3η θέση, στο -17 από την πρώτη θέση, είναι πρωταθληματισμός με ένταση ή αποτυχία;
Ή κάποιου άλλου είδους πρωταθληματισμός;
Ρωτάω.
Εκτός και αν υπάρχει πρωταθληματισμός ανεύ εντάσεως, χαλαρός πρωταθληματισμός, cool / chill out ή ντεκαβλέ πρωταθληματισμός.
Από ευφυολογήματα, ευρηματικότητα νεολογισμών και ωραιοποιημένες καταστάσεις γκώσαμε.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει πάει για πρωτάθλημα και κύπελλο. Νέτα σκέτα.
Σκληρά, ατσάλινα και μπετόν αρμέ.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φρου φρού, αρωματάκια και ροζ κορδελίτσες.
-