Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τζάμπα τα γράφεις φίλε. Όσοι είμαστε εκεί είμαστε και θα είμαστε εκεί γιατί έτσι. Τώρα όσοι ψάχνουν λόγους να κράζουν θα συνεχίσουν.και μόνο που μυρίζει υγρασία και χορτάρι με την ριγέ φανέλα μέσα σε πιάνει μια έκσταση. Σκατογεροι θα γίνουμε και δε θα έχουμε γιανει.
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Unpsofable78
Στο περσινό και πλέον μάγκικο πρωτάθλημα που πήρε ποτέ Ελληνική ομάδα, το ομολόγησα και το ξαναομολογώ ότι μετά το ματς με την Λαμία είχα τόσο απογοητευτεί που το σκεφτόμουν και το αν θα δω τηλεοπτικά το ματς με την αεκ14. Όπως εξελίχθηκε εκείνο, δύο εβδομάδες πριν την Κυριακή του Θωμά πείστηκα θέτοντας τον "δάκτυλο επί των ήλων" και ήμουν παρών στα άλλα δύο της Τούμπας. Την 19/5 ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψα ότι μπορεί να μας κλαπεί ο τίτλος από τον πουλημένο ισραηλινό χασάπη.
Η "διαίρεση" που ξεκίνησε πριν ένα περίπου μήνα έχει κουράσει και επειδή έζησα από πολύ κοντά άλλη μία πριν 40 χρόνια η οποία απέφερε 11-12 πέτρινα-πλην κάποιων εξαιρέσεων-έτη, δεν θέλω να την ξαναδώ ούτε στα χειρότερα των ονείρων μου. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι αυτό θα λήξει σε μικρό ή μέγιστο βαθμό ομαλά και σε κάθε περίπτωση χωρίς να αφήσει πληγές στον ΠΑΟΚ.
Κριτική και σκληρή αν θέλετε στον Σαββίδη ναι, αλλά σε καμία περίπτωση απαξίωση.
Η "διαίρεση" που ξεκίνησε πριν ένα περίπου μήνα έχει κουράσει και επειδή έζησα από πολύ κοντά άλλη μία πριν 40 χρόνια η οποία απέφερε 11-12 πέτρινα-πλην κάποιων εξαιρέσεων-έτη, δεν θέλω να την ξαναδώ ούτε στα χειρότερα των ονείρων μου. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι αυτό θα λήξει σε μικρό ή μέγιστο βαθμό ομαλά και σε κάθε περίπτωση χωρίς να αφήσει πληγές στον ΠΑΟΚ.
Κριτική και σκληρή αν θέλετε στον Σαββίδη ναι, αλλά σε καμία περίπτωση απαξίωση.
- These users thanked the author Γερασίμου for the post:
- Unpsofable78
Αυτό που έγινε σε εκείνα τα 3 τελευταία ντέρμπι στην Τούμπα είναι άξιο προβληματισμού, πρώτον και κύριον ως αυτοκριτική για τον κόσμο, που σε 3 ιστορικά παιχνίδια δεν έκανε ένα sold out και δεύτερον αξίζει την προσοχή της ΠΑΕ ώστε να κατανοήσει τους λόγους κι αν φέρει μερίδιο, να προσπαθήσει να συμβάλει για τη διόρθωση.eorptol1 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 13:34Φίλε στο μάγκικο στην Τούμπα ειμασταν γροθιά και έβγαινες από το γήπεδο και ΜΜΕ ίντερνετ νόμιζες ότι είμαστε λίγο πριν την καταστροφή τα ζήσαμε..george188 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:38Καλα δεν διαφωνώ σ αυτα, το προβλημα θα ειναι η μονιμη μουρμουρα και πιθανη ανακατωσούρα στο γήπεδο. Τα σόσιαλ δεν μ αγγίζουν, η Τουμπα σχδον παντα εχει αλλη αυραTaseos έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 10:16 Πρόβλημα είχες όταν δεν είχες 50 χιλ για τον Γεωργιάδη και όταν δε μπορούσες να κρατήσεις τον ουντεζε. Οταν σε χτυπούσε στην πλάτη ο θεοδωριδης και σου έλεγε για την καυτή ατμόσφαιρα ενώ σε είχε σφάξει στο γόνατο. Τωρα δεν έχουμε προβλήματα. Η αμελούν έχουμε τα προβλήματα που έχουν οι ογκόλιθοι που πρωταγωνιστούν όταν δεν πάρουν πρωτάθλημα.
Το έχω γράψει άπειρες φορές, ντρέπομαι που τόσα χρόνια μιλάω για τον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ και τελικά δεν καταφέραμε να γεμίσουμε το γήπεδο σε 3 σερί ντέρμπι ζωής και θανάτου. Αλλά στη φιέστα δεν μπορούσες ούτε να περπατήσεις από τον κόσμο που είχε γεμίσει τους γύρω δρόμους.
-
Με τον παναθηναικο την τεταρτη ημασταν πανω απο 25.000.. και ηταν καθημερινη
Δεν καταλαβαινω την ψυχωση με το σολντ αουτ προσωπικα.. καλυτερα 20-25χιλ με τα μυαλα στα μπλεντερ και λυσσα, παρα σαν τις σαρδελες 35χιλ σε ενα γηπεδο 28 χιλ θεσεων.. με καμποσους χομπίστες μεσα
Για τον ιδιο λογο δεν με πολυψηνει νεα τουμπα ανω τον 35 χιλ θεσεων..
Δεν καταλαβαινω την ψυχωση με το σολντ αουτ προσωπικα.. καλυτερα 20-25χιλ με τα μυαλα στα μπλεντερ και λυσσα, παρα σαν τις σαρδελες 35χιλ σε ενα γηπεδο 28 χιλ θεσεων.. με καμποσους χομπίστες μεσα
-
Πχ το ΠΑΟΚ γαυρος 2-0 τον μαιο του 24 ειχε πολυ πολυ καλυτερη κερκιδα απο το ΠΑΟΚ γαυρος 3-1 τον φεβρουαριο του 2019 οπου παιζει η τουμπα να ειχε ΣΚΑΣΕΙ απο κοσμο..
Και δεν μιλαω για επιλογη συνθηματων αλλα γενικοτερο παλμο και ωθηση
Και δεν μιλαω για επιλογη συνθηματων αλλα γενικοτερο παλμο και ωθηση
Το θέμα δεν είναι 25 ή 28 χιλιάδες. Δεν εννοώ αυτό.alexgarcia6 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 14:48 Με τον παναθηναικο την τεταρτη ημασταν πανω απο 25.000.. και ηταν καθημερινη
Εννοώ τη δίψα του κόσμου να είναι δίπλα στην ομάδα.
Κανονικά για το ΠΑΟΚ-βάζελος θα έπρεπε τα εισιτήρια να τελειώσουν σε μισή ώρα.
Τα τελευταία χρόνια μόνο για Μαρσέιγ και Μπριζ το είδαμε αυτό.
το ματς με τον γκει για το νταμπλ το 19 ισως ειναι για εμενα στα 2-3 που δεν μπορουσες να κουνηθεις απο εκει που σταθηκες,υπηρχαν και αλλα ματς που είμασταν σαν σαρδελες αλλα ισως αυτο ηταν το κατι αλλο.
Αναμενόμενες οι σημερινές εξελίξεις.
Πιστεύω θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα.
Πιστεύω θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα.
-
Δεν μου λεει τπτ η εγγυητικη 250εκ...Ενταξει εχει λεφτα αυτο το ξεραμε και πριν δεν μας ειπε κατι νεο...
Θα μιλησει με πραξεις ακουγαμε τοσο καιρο και τελικα μιλησε οσο πιο θεωρητικα μπορουσε..
Πιο πολυ σαν επιδειξη πλουτου μου εκανε το σημερινο παρα πραγματικο ενδιαφερον...
Ακομα τη φωνουλα του δεν εχουμε ακουσει περα απο μια γραπτη ανακοινωση 2 σειρων....
Οταν μιλησει,μας πει ποιο ειναι το πλανο του,τι σχεδια εχει και τι σκοπευει να κανει με τον Ιβαν ξαναμιλαμε...
Μεχρι τοτε Μυστα δωσε καμια χορηγια στο μπασκετ γιατι σε λιγο τον Πρελεβιτς θα φερουμε στην ενεργο δραση,εκει υπαρχει πραγματικη αναγκη...
Θα μιλησει με πραξεις ακουγαμε τοσο καιρο και τελικα μιλησε οσο πιο θεωρητικα μπορουσε..
Πιο πολυ σαν επιδειξη πλουτου μου εκανε το σημερινο παρα πραγματικο ενδιαφερον...
Ακομα τη φωνουλα του δεν εχουμε ακουσει περα απο μια γραπτη ανακοινωση 2 σειρων....
Οταν μιλησει,μας πει ποιο ειναι το πλανο του,τι σχεδια εχει και τι σκοπευει να κανει με τον Ιβαν ξαναμιλαμε...
Μεχρι τοτε Μυστα δωσε καμια χορηγια στο μπασκετ γιατι σε λιγο τον Πρελεβιτς θα φερουμε στην ενεργο δραση,εκει υπαρχει πραγματικη αναγκη...
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΉ
- These users thanked the author renegade for the post (total 2):
- Unpsofable78, navigator11
-
Εκείνος ο φίλος που έγραψε για την οικονομική κατάσταση του Μυστακίδη να μας πει τι ξέρει.
-
Αναμένουμε από Ιβάν αντίστοιχη κατάθεση - δημόσια υποσχετική - επιβεβαίωση αποστολής χρημάτων για τη Νέα Τούμπα.
Έτσι πάει.
ΑΜΕΣΑ ΟΜΩΣ.
Ναι;
- cristiano4
Μακάρι όλο το παιχνίδι να ήταν για τον ΠΑΟΚ το γήπεδο και όχι για τα γύρω γύρω, προβλέπω ακραίες καταστάσεις μεταξύ τους πολύ ισχυροί και οι 2, ο ΠΑΟΚ σαν ΠΑΕ νομίζω είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Μυστακίδη για τώρα,ξέρει ότι αν πάρει το γήπεδο αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για Ιβάν