Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Nikodiai έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:18
Refused1337 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:11
Nikodiai έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:07 Φερε Ουρμπανσκι,φερε κανονικο φορ και οχι αστεια στοιχηματα και γυρναει το κλιμα.
Δεν μας νοιάζει το κλίμα, σωστούς παίχτες θέλουμε.
Αν ο Μαροκινος ειναι ο σωστος παικτης,προτιμω το κλιμα.Και ο Ουρμπανσκι θα ειναι η πιο ορθολογικη κινηση της ομαδας τα τελευταια χρονια.
Άρα προφανώς και σε ενδιαφέρουν κυρίως οι εντυπώσεις που προκαλεί μία μεταγραφή και όχι η ουσία.
Λες για Ουρμπανσκι. Να συμφωνήσω ότι υπάρχει προοπτική και είναι καλή περίπτωση. Θα κοστίσει όμως πολλά. Θεωρείς ότι δεν υπάρχει ρίσκο;Εγώ θεωρώ πως υπάρχει και αρκετά μεγάλο. Είναι δίκοπο μαχαίρι.

Επίσης, πέρσι ποια ήταν η γνώμη σου για Τισουνταλι πριν αποκτηθεί και τον δεις να αγωνίζεται με εμάς;
Η πλειοψηφία σίγουρα είχε ενθουσιαστεί με την απόκτηση του. Κάποια μέλη παρακαλούσαν ακόμη από τα μεταξύ μας παιχνίδια με αντίπαλο τη Γάνδη να αποκτηθεί.
Το αποτέλεσμα γνωστό.
black death

Δημοσίευση από black death »

Ποδοσφαιρικη λογικη χωρίς να εχεις δει τον παίχτη δεν υπαρχει. Και το 99% δεν τον εχει δει.
Ή νομίζετε οτι παιζετε moneyball με φραπεδια στο pc;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

fidel έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:22
Unpsofable78 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:19
fidel έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:11

Παίκτη στα 27 με δυο σεζόν...το θέμα είναι αν μας αρέσει ή η στατιστική δεν παίζει ρολό ? Μιας και έχεις πλήρη εικόνα για τον παίκτη για πες και σε εμάς τους άσχετους...
Εγώ το πρωί έγραψα κάποιους αγώνες του με την Φροζινονε και είπα όποιος θέλει ας δει τα highlights των αγώνων της cosmote tv. Πέρα από τα γκολ, έχει κάποιες φάσεις πολύ σημαντικές που μπορεί κανείς να βγάλει κάποια βασικά συμπεράσματα.
Κάνε τον κόπο δες τα και πες μας εσύ την άποψη σου.
Θα ήθελα πολύ να το έκαναν κι άλλοι.

Αν και όπως φαίνεται κάηκε η περίπτωσή του.
Μαλιστα , από τα highlights...Του Κουτσιανικουλη δες τα highlights και έλα να μου πεις τι παίκτη είδες....
Νομίζεις ότι μιλάς με κάνα παιδάκι; Τι απάντηση είναι αυτή;
Εγώ σου λέω ότι θα δεις πράγματα που δεν έχεις δει από φορ του ΠΑΟΚ πολλά χρόνια Και δεν είναι highlights του παίκτη τσακαλε. Highlights αγώνων.
Αν δεν θες κανένα πρόβλημα. Αλλά τέτοιες απαντήσεις όχι σε παρακαλώ. Δεν με ξέρεις κι από χθες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Kourdos
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

JohnDag έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:23 Δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες και να κάνω παραθέσεις αλλά το να βλέπω 2-3 συγκεκριμένα άτομα να γράφουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα που έγραφαν πέρσι τέτοια εποχή για όσους τους εξηγούσαν με ποδοσφαιρική λογική γιατί ΔΕΝ κάνει ο παίκτης έχει την φάση του.

Οσο για Μαροκινό, ας κλείσει και θα κάνουμε ενδελεχής ανάλυση.

Ο πολύ χαμηλός ετησιος μισθός και η μη επαφή με τα δίχτυα λένε κάποια πράγματα αλλά όχι πάντα ολόκληρη την εικόνα.
Να κλείσει να τον δούμε...Το ερώτημα είναι οτι έρχεται για 1ος η για 3ος ? Γατί ούτε για πρώτος μου γεμίζει το μάτι, με τα νούμερά και τις γεμάτες σεζόν που είχε ουτε για 3ος γατί στερεί την όποια περίπτωσή ανάδειξες νεαρού απο την Ακαδημία....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σταματήστε οι γνωστοί λογαριασμοι τις αντιπαραθεσεις!!

Κουράζετε καθημερινά πολύ κόσμο!!

ΦΤΆΝΕΙ!!
These users thanked the author sourmenetes for the post:
emic
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Είπα ότι δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι το έχετε χόμπι.

Οπως λέει και ο sourme κουράζετε τον κόσμο οπότε καλό είναι να σταματήσετε.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

sourmenetes έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:28 Σταματήστε οι γνωστοί λογαριασμοι τις αντιπαραθεσεις!!

ΦΤΆΝΕΙ!!
Κλείδωσε το να μην γράφουμε τότε....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κατά τη γνώμη μου , σε γενικές γραμμές σωστό και μετρημένο το άρθρο του Κόλκα στο sdna. Εννοώ στο σημείο που αναφέρεται στον παίκτη και στο ότι το σημαντικότερο είναι σε τι σύνολο θα βρεθεί
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

sourmenetes έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:28 Σταματήστε οι γνωστοί λογαριασμοι τις αντιπαραθεσεις!!

ΦΤΆΝΕΙ!!
Sourme μία ερώτηση μόνο.Γινε σε παρακαλώ συγκεκριμένος.
Είμαι εγώ ένας από τους λογαριασμούς που κουράζουν και μπαίνουν σε αντιπαραθεσεις;
Μόνο αυτό και θα σταματήσω να κουράζω.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Πουλάς φορ και παίρνεις 25 εκ.
Και μετά αγοράζεις φορ τον πουθενά με φραγκοδίφραγκα.
Αυτή είναι η πολιτική μας.
Αυτάρκεια μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από την Δύση.
These users thanked the author Bono. for the post:
vasgias
black death

Δημοσίευση από black death »

JohnDag έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:31 Είπα ότι δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι το έχετε χόμπι.

Επίσης κατι αλλο που κουραζει ειναι να πετας σποντες, να απευθυνεσαι σε καποιον χωρις παραθέσεις κτλ.

Τεσπα στο αρχικο σου ποστ ελειπε το ονομα μπακαγιοκο, παμε παρακατω.
These users thanked the author black death for the post:
Unpsofable78
kz1111

Δημοσίευση από kz1111 »

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό που έχει κυκλοφορήσει για Χάιμε?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εν τω μεταξυ βγαινει απο παντου οτι ο ΠΑΟΚ θα παει για 2 φορ..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Unpsofable78
icue

Δημοσίευση από icue »

Νουμερα βαζετε αλλα ξερετε γιατι δεν επαιζε στην Εσπανιολ και εβαλε μονο ενα γκολ; Ειχε καλυτερο φορ μπροστα του; Του ταιριαζε το συστημα; Τα πηγαινε καλα με τον προπονητη του;

Σε μια σεζον παιζουν ρολο ενω σωρο παραμετροι. Αλλα το ευκολο ειναι να πατησεις ενα κουμπι και να δεις ποσα γκολ εβαλε. Ο Τισουνταλι ειχε 20+ γκολ και δεν ακουμπησε εδω. Δεν μπορει να ξεχασε την μπαλα. Ο Μορον ειχε βαλει 4-5 γκολ σε τρια χρονια πριν ερθει και εδω βαζει αβερτα. Ηταν καδρονι και ξαφνικα εγινε κιλερ; Προφανως και οχι.

Ναι δεν εχει καλο βιογραφικο αλλα στην Ιταλια και στην Ισπανια. Οχι στην Πολωνια και στο Βελγιο. Αλλα καπου ωπα με τα νουμερα. Πιστευεις δηλαδη οτι δεν εχουν κατσει να τον δουν σε 20 ολοκληρα ματς πριν ασχοληθουν; Δεν ειναι μπασκετ το ποδοσφαιρο οσο και να σας σοκαρει αυτο, να κοιτας τα νουμερα και να εχεις εικονα του παικτη.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
Unpsofable78, giaxxo, Kourdos
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

black death έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:36
JohnDag έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:31 Είπα ότι δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι το έχετε χόμπι.

Επίσης κατι αλλο που κουραζει ειναι να πετας σποντες, να απευθυνεσαι σε καποιον χωρις παραθέσεις κτλ.

Τεσπα στο αρχικο σου ποστ ελειπε το ονομα μπακαγιοκο, παμε παρακατω.

Δύσκολο να κουράζω εγώ για τρεις πολύ βασικούς λόγους.

1) Πρώτον έχω γράψει συνολικά ελάχιστα σχόλια στο συγκεκριμένο thread
2) Σε όσα έχω γράψει ο τόνος μου ήταν ξεκάθαρα συγκαταβατικός και χωρίς γκρίνια
3) Αποφεύγω πλέον εδώ και καιρό τις προσωπικές αντιπαραθέσεις ακόμα και σε απαντήσεις που στρέφονται με όχι ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο προς εμένα

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας κουνάνε και το χέρι όσοι επέμεναν πέρσι ότι ο Μπακαγιόκο είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ και ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.

Αυτά τα ολιγα, συνεχίστε ότι κάνατε..
These users thanked the author JohnDag for the post (total 5):
Nikodiai, thanos-xanthi, Logistis, Kourdos, Andrew R
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”