Ναι, δεν τον είπαν παλτό. Λίγο χειρότερους χαρακτηρισμους χρησιμοποιησαν. Κουασιμοδο, καμπούρη, παικτακο που κατά λάθος βρέθηκε στην Ναπολι και άλλα πολλά.omerta76 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:56Αν αποδειχτεί "παλτό", αν και δεν έχω δει κανέναν να τον χαρακτηρίζει έτσι, θα βγεις και θα πεις ότι τζάμπα την έλεγα σε αυτούς που τον έκραζαν;Unpsofable78 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:36Ο καθένας λέει την άποψη του. Ολοι εσείς, που έχετε γράψει αίσχη και τον έχετε βγάλει παλτό, εάν τελικά αποδειχθεί σωστή επιλογή, θα βγείτε να πείτε ένα μπράβο στους ιθύνοντες που τον επέλεξαν;Nikodiai έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:33 Αρχιζουμε να πειθουμε παλι τους εαυτους μας βλεπω.Κλασσικο μοτιβο, οκ.
Αλήθεια λες.
Εγώ φίλε μου με χαρά θα βγω να απολογηθώ. Ξέρεις, δεν είμαι από αυτούς που όταν υπάρχει κωλυσιεργια στις μεταγραφές, ή βγαίνει ένα άρθρο από την bild κάνουν πάρτι και με το που ανακοινωνονται Μειτε και Τέιλορ σε μία μέρα, εξαφανιζονται από την στενοχώρια τους.
Εδώ δεν ξέραμε καν τι ισχύει με τα ποσά, εάν όντως έχουμε κάνει πρόταση, και την πέσανε στο προφίλ του παίκτη. Αλλά ναι ξέχασα. Πιτσιρίκια θα ήταν όπως επέμενε κάποιο μέλος