Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Η αφίσα αυτή πρέπει να βραβευτεί
Έχει μέσα:
Έναν μουσικό, μια ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ, φλεγόμενες πιπεριές ΚΑΙ υπόσχεται και "μπακάλικα πιπεράκια" κάτω δεξιά. Δεν είναι τίποτα καταρτισμένα δλδ ή με σωστούς υπολογισμούς. Οχι, είναι μπακάλικα.
Έχει μέσα:
Έναν μουσικό, μια ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ, φλεγόμενες πιπεριές ΚΑΙ υπόσχεται και "μπακάλικα πιπεράκια" κάτω δεξιά. Δεν είναι τίποτα καταρτισμένα δλδ ή με σωστούς υπολογισμούς. Οχι, είναι μπακάλικα.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- vasgias, TylerDurden
-
Δεν νομίζω να αναλάβει τμήμα. Λογικά για τεράστια χορηγία στον ΑΣ θα εχει να κάνειMetagrafakias έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 18:05 Eγω ρισκαρω να πω οτι η επανεμφανιση του Μυστακιδη θα εχει να κανει με καποια μεγαλη χορηγια στον ερασιτεχνη η οτι αναλαμβανει το βολλει...
Τι λένε επ αυτού οι μπουζαιοι και οι μόνιμοι θαμώνες επί Μπάτμαν του καζίνο μεγάλο δημοσιογράφοι βαζελοι στην Αθήνα ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη?

Αν μαθει κανείς τι ειπώθηκε στη φημολογούμενη σημερινή συνάντηση με συνδέσμους ας μας πει
-
Ούτε αυτοί είναιgeorge188 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 23:02 Έτσι αφηνουν να εννοηθεί κάποιοι αλλά δυστυχως δεν ειμαι insider![]()
Πολυ πιθανόν, απλα 1-2 την προηγούμενη φορά είχαν προλογήσει την ολη φαση με Μυστακίδη και τους θεωρούσα τρελούς τότε. Τώρα μικρο καλαθι σε ολα
Η φάση ειναι οτι ολοι ξερουμε οτι σε καποια φαση θα γινει το 'μπαμ" και θα γινουμε κανα μαλλια κουβαρια. Ειλικρινα δεν ξερω πως θα την παλεψουμε φετος
Δεν μας ενημέρωσε το άτυπο γραφείο τυπου ακομα, εγω κρατησα μερικα νερα κ κονσέρβες οπως κ να χει διαθεσιμα