Δειξε μας τα αρθρα του καρφιτσα.γρ κατα του Μυστακιδη με λογια οπως αυτα του Μετροπολιςjoshua έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:50 Όσο το Karitsa.gr μπορεί να συνδεθεί με τον Ιβάν άλλο τόσο μπορει και το μετροκολις με τον Μυστακιδη.
Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Unpsofable78
-
Δυστυχώς αυτό που είδαμε να ξετυλίγεται πριν 1 μήνα, δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτό που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Πλέον οι 2 πλευρές γνωρίζουν η μια την άλλη, παίζουν πάνω σε σκακιέρα, προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις. Όχι δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται ο Ιβάν Θεσσαλονίκη να δηλώσει παρών και να τρέξει κάποια θέματα, όπως δεν είναι τυχαίο η προαναγγελία του Μυστακίδη για εμφάνιση με εμφατικό τρόπο.
Εγώ πιστεύω ότι πριν την εμφάνιση Σαββίδη, θα γίνει το μπαμ από τον Μυστακίδη χωρίς να έχω ιδέα τι μπορεί να είναι μόνο κάποια πιθανά σενάρια.
Εγώ πιστεύω ότι πριν την εμφάνιση Σαββίδη, θα γίνει το μπαμ από τον Μυστακίδη χωρίς να έχω ιδέα τι μπορεί να είναι μόνο κάποια πιθανά σενάρια.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Nikodiai
Σχετικά με τη φημολογούμενη ταυτόχρονη παρουσία Ιβάν και Τέλη στη Θεσσαλονίκη, μια φράση μου έρχεται στο μυαλό:
"σκέφτεσαι από που σκέφτομαι?"
"σκέφτεσαι από που σκέφτομαι?"
-
Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο και καθόλου συγκυριακό η ταυτόχρονη παρουσία τους στην πόλη
Απολυτα
Δεν νομίζω...Δεν έκανα σύγκριση στη ποιότητα του περιεχομένου. Το αυτονόητο είπα. Ότι κανένας Μυστακιδης η Ιβαν δεν οφείλει να ασχολείται με οποιονδήποτε πουλάει εκδουλευση.
- These users thanked the author joshua for the post:
- nikos ioannidis
Επαφή σίγουρα θα γίνει. Που μάλλον δεν θα είναι η πρώτη.paokpantou έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:43 Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο και καθόλου συγκυριακό η ταυτόχρονη παρουσία τους στην πόλη
Μήπως ήταν fully booked οι σύνδεσμοι και έπρεπε να τους στριμώξουν στο ίδιο ραντεβούpaokpantou έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:43 Εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο και καθόλου συγκυριακό η ταυτόχρονη παρουσία τους στην πόλη

Δεν κάνουμε κι εμείς εδώ έναν σύνδεσμο, να τα μάθουμε από πρώτο χέρι?
- These users thanked the author nkoss for the post (total 4):
- nikos ioannidis, vasgias, astral, panta
Υπάρχουν και συμφορουμίτες - κρυφοί ντεντέκτιβ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον φίλο που πέρσι μας μετέφερε ότι ο Μειτέ έτρωγε πιτόγυρο στο Μαρμαρά Χαλκιδικής? 

nkoss έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 16:10 Δεν κάνουμε κι εμείς εδώ έναν σύνδεσμο, να τα μάθουμε από πρώτο χέρι?

Οραμα υπάρχει και το έδωσε αυτός που μας έβγαλε από τα σκατα.... Ναι ΠΑΟΚ θα υπάρχει αλλά θα είναι έρμαιο του κουλη... Αυτά που πέτυχε ο Ιβάν δεν τα ξαναείδαμε ποτέ ούτε οι κάτω πρώτη φορά και σε διοικητικό επίπεδο είμαστε πλήρως ανταγωνιστικόι με το ποκ πρώτη φορά.... Και το ξέρουν πολύ καλό οι κάτω..... ΤΏΡΑ ΠΡΈΠΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΙ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΥΠΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΆΘΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- Jean Valjean, Unpsofable78