Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Εγώ λέω τον Σεντίρα να του κάνουμε το deal Ντέλια.
Δηλαδή να πάρει 500κ και τα υπόλοιπα να τα βρει με τον πρόεδρο σε κάποιο μυστικό deal.
Δηλαδή να πάρει 500κ και τα υπόλοιπα να τα βρει με τον πρόεδρο σε κάποιο μυστικό deal.
Δεν ξέρω αν ειναι αξιόπιστο,αλλά και αυτό γράφει για 258 χιλιάδες λίρες.
Δεν με απασχολεί το αν κάνει ακριβές μεταγραφές ή όχι ο βάζελος. Απλά αναφέρω πως μας πέρασε και καλό θα ήταν να μην τον ειρωνευόμαστε όσο είμαστε πίσω. Αν ήταν για 1 βαθμό ή για 15, μικρή σημασία έχει.Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:20Καταρχάς να διευκρινίσω πως όταν λέω ότι προτιμώ τη τεχνογνωσία από τις ακριβές μεταγραφές δεν εννοώ πως ο ΠΑΟΚ τα κάνει τέλεια φυσικά...Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:56Σωστή τεχνογνωσία ο ΠΑΟΚ;Panostas1995 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:21
Εσάς δλδ σας αρέσει αυτό που κάνει ο βαζελος; Να μπαίνει 30 και 40 μύρια μέσα;
Και αν δε πάρει πρωτάθλημα; Που δε θα πάρει;
Χίλιες φορές να ξέρω ότι η ομάδα δουλεύει με ίσα βάρκα ίσα νερά αλλά με σωστή τεχνογνωσία
παρά να μπαίνει μέσα τόσα λεφτά και να παίρνει ο μπακασετας 1,8 , ο Κυριακόπουλος 1,7 κτλ...
Για κάθε Μπακασέτα έχεις έναν Μπακαγιόκο και για κάθε Κυριακόπουλο (Έλληνας ε;) έχεις έναν Σαμάττα και καμιά δεκαριά Μουργκ, Κόλεϊ, Γκόμεζ, Λόβρεν, Μπράντον, Πένια και δεν συμμαζεύεται.
Επίσης δεν ξέρω τι λέτε για τον βάζελο, ξέρω βέβαια πως στο πρωτάθλημα που τελείωσε πριν 1.5 μήνα (φρέσκα κουλούρια) μας άφησε πίσω και βγήκε εκείνος στα προκριματικά του Ch.L.
Να τους κοροϊδεύουμε όταν μένουν πίσω έχει λογική. Να τους κοροϊδεύουμε και όταν μας περνάνε; Ε κάπου βάστα γιατί μου φαίνεται πως καβαλήσαμε άσχημα το καλάμι.
Πες μου μια ομάδα στον κόσμο που πιστεύεις ότι έχει τη καλύτερη τεχνογνωσία πάνω στο ποδόσφαιρο και εγώ θα σου βρω ΣΊΓΟΥΡΑ 3 /10 μεταγραφές που δε της βγήκαν..
Ο Παναθηναϊκός των ακριβών μεταγραφών μας πέρασε αν θυμάμαι καλά για έναν βαθμό...
Εσύ για τα ελληνικά δεδομένα ποια ομάδα πιστεύεις ότι κατέχει αυτή τη ποδοσφαιρική γνώση στις μεταγραφές;
Ο πρώτος πάντως, επειδή θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό το λέω, μας πέρασε για 20. Αυτόν δεν κυνηγάμε; Ή μήπως κυνηγάμε πλέον τη δεύτερη θέση και όχι την πρώτη;
Κάπου τα μπερδεύουμε τα πράγματα
ΑΛΛΟ πράγμα είναι η συζήτηση για το αν βάσει καριέρας, βιογραφικού κλπ αξίζει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας
ΚΑΙ ΑΛΛΟ να φτάνουμε να λέμε οτι είναι άχρηστος
Πέρσι δηλαδή με Τσάλοφ γιατί υπήρχε μια σχετική ικανοποίηση και φέτος μιλάμε για καταστροφή; Ηρεμία λιγο!
Κάποιοι έπλεκαν σενάρια για μεγαλύτερα ονόματα κλπ κλπ, αλλά το θέμα εν τέλει είναι η ποιότητα στο χορτάρι
Εγώ λέω οτι ο παίκτης έχει κάποια θετικά στοιχεία, προφανώς ΔΕΝ είναι μηχανή του γκολ (εδώ παίζει τεράστιο ρόλο το τι ψάχνει πρωτίστως η ομάδα, ΕΙΔΙΚΑ αν κοιτάξουμε οτι στα περισσότερα ονόματα που "Βγήκαν" εδώ και χρόνια, σχεδόν ΟΛΟΙ είναι τριπλοθεσίτες που παίζουν και στα φτερά - αρα οχι κλασσικοί φορ).
Έχει δύναμη, ταχύτητα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ρόλο θα παίξει η διάθεσή του να παίξει για την ομάδα, να μείνει σταθερός, να στεριώσει κλπ. Αυτό σε κάθε παίκτη είναι η μισή δουλειά για να παίξει καλά κάπου.
Ας δουμε όμως τι θα γίνει και τι θα δείξει
ΑΛΛΟ πράγμα είναι η συζήτηση για το αν βάσει καριέρας, βιογραφικού κλπ αξίζει το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας
ΚΑΙ ΑΛΛΟ να φτάνουμε να λέμε οτι είναι άχρηστος
Πέρσι δηλαδή με Τσάλοφ γιατί υπήρχε μια σχετική ικανοποίηση και φέτος μιλάμε για καταστροφή; Ηρεμία λιγο!
Κάποιοι έπλεκαν σενάρια για μεγαλύτερα ονόματα κλπ κλπ, αλλά το θέμα εν τέλει είναι η ποιότητα στο χορτάρι
Εγώ λέω οτι ο παίκτης έχει κάποια θετικά στοιχεία, προφανώς ΔΕΝ είναι μηχανή του γκολ (εδώ παίζει τεράστιο ρόλο το τι ψάχνει πρωτίστως η ομάδα, ΕΙΔΙΚΑ αν κοιτάξουμε οτι στα περισσότερα ονόματα που "Βγήκαν" εδώ και χρόνια, σχεδόν ΟΛΟΙ είναι τριπλοθεσίτες που παίζουν και στα φτερά - αρα οχι κλασσικοί φορ).
Έχει δύναμη, ταχύτητα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ρόλο θα παίξει η διάθεσή του να παίξει για την ομάδα, να μείνει σταθερός, να στεριώσει κλπ. Αυτό σε κάθε παίκτη είναι η μισή δουλειά για να παίξει καλά κάπου.
Ας δουμε όμως τι θα γίνει και τι θα δείξει
Μην ανησυχεις φιλε με τα 10 ποστ συνολο, ολα θα γίνουνleon2202 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:59 πουληθει δεν πουληθει ο Ντελιας, η αντιμετωπιση του ειναι ο καθρεπτης για το πως δουλευει ολος ο οργανισμος και ποσο χεσμενη εχουν την γνωμη και την ψυχολογια του κοσμου.
Εκεινα τα διαρκειας που θα βγαινανε χθες τι εγιναν ρε παιδια ?
- Dimitris_L4
Η ουσία είναι πως ο Σεντίρα παραμένει στον «στενό κύκλο» των εκλεκτών για την επίθεση, χωρίς όμως να αποτελεί τη μοναδική επιλογή. Ο ΠΑΟΚ κρατά ανοιχτά τα χαρτιά του και διατηρεί ενεργή επαφή και με άλλες 2-3 περιπτώσεις φορ που πληρούν τα αγωνιστικά «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Σδνα
Σδνα
Το σανό που μοιράζεται από τους αρδ τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Μαροκινό είναι απίστευτο
Άκου το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας αυτός ο τύπος
Ο οποίος όπως και να το δεις είναι λάθος μεταγραφή. Τι για πρώτος τι για τρίτος τι για νερουλας.
Γελάει ο κόσμος
Άκου το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας αυτός ο τύπος
Ο οποίος όπως και να το δεις είναι λάθος μεταγραφή. Τι για πρώτος τι για τρίτος τι για νερουλας.
Γελάει ο κόσμος
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 10):
- thios4, Nikodiai, Jim_Chatz, Logistis, VfB v2, Skoufos_tou_Lucescu, soigol, pagotatzis, thanos-xanthi, Special 4
Τσεντίρα λέγεται και το ε δέν προφερεται, Τσντίρα δηλαδή (στα Μαροκινά). Αρα Τσεντίρα το πιό κοντινό στα Ελληνικά.
Χαχαχχαχαχαχαχαχ δίνουν πάνω από 1.5 στον Σεντιρα με μια σεζον στην Μπάρι και δεν έδιναν πέρυσι τα 1.6-1.7 στον Μειτε.Blackgr4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:04 Τσαλγατίδης στο ιν:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Νάπολι για να αποκτήσει τον Ουαλίντ Σεντίρα, προκειμένου να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, το συμβόλαιο που προτείνει ο Δικέφαλος στον 27χρονο φορ είναι αρκετά μεγάλο κι αν συμφωνήσει θα αποτελέσει το ακριβότερο συμβόλαιο του κλαμπ. "
Να έρθει ο Σεντίρα με μισθό 2 χαρτιά ετησίως και να μάθει ο Αντρίγια πως από δω και πέρα θα παίρνει λιγότερα από κάποιον που δεν έχει ούτε το 1/10 του βιογραφικού του. Να πως μπορείς να κάνεις ταναπού τα αποδυτήρια σε χρόνο μηδέν.
Όλα καλά παιδιά. Χίλιες φορές να έμενε ο Σαματα. Καλύτερα νούμερα εχει
- WestBlock4
Εντωμεταξύ αν εξαιρέσεις μια χρονιά που εχει κανει με τη Μπάρι στη.β κ ειχε 28 γκολ μετα ειναι σαν να παράτησε το ποδόσφαιρο η άλλαξε θέση.
Εγκληματικό να δώσεις τόσα χρήματα για αυτο το παιχτη κ λυπάμαι πραγματικά αυτόν που τον επέλεξε. Ειναι τελείως άχρηστος για τη δουλεια που κανει.
Με δημοσκόπηση να κάναμε μεταγραφές καλύτερο φορ θα φέρναμε παντως
Εγκληματικό να δώσεις τόσα χρήματα για αυτο το παιχτη κ λυπάμαι πραγματικά αυτόν που τον επέλεξε. Ειναι τελείως άχρηστος για τη δουλεια που κανει.
Με δημοσκόπηση να κάναμε μεταγραφές καλύτερο φορ θα φέρναμε παντως
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- thios4
- Skoufos_tou_Lucescu
Τα ποστ που γράφεις συνέχεια ρε μεγάλε τι νόημα έχουν? Κι εγώ 30 ποστ έχω αλλά μπαίνω εδώ μέσα απ' το 2009. Τι είσαι? Ο χωροφύλακας του φόρουμ?aivas19 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:30Μην ανησυχεις φιλε με τα 10 ποστ συνολο, ολα θα γίνουνleon2202 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:59 πουληθει δεν πουληθει ο Ντελιας, η αντιμετωπιση του ειναι ο καθρεπτης για το πως δουλευει ολος ο οργανισμος και ποσο χεσμενη εχουν την γνωμη και την ψυχολογια του κοσμου.
Εκεινα τα διαρκειας που θα βγαινανε χθες τι εγιναν ρε παιδια ?
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post (total 2):
- smoothcriminal1926, PaokFiesta
Τελικά υπάρχει ρευστότητα ¿?gika έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:11 Απίστευτα πράγματα.
27 χρονών χωρίς καριέρα και του δίνουμε 2Μ;
Δεν μπορεί. Ελπίζω να είναι παπάς για τον κόσμο σε φάση να εμείς δίνουμε τόσα λεφτά.
Αλλιώς είναι επικίνδυνοι.
Να δώσεις 2 σε κάποιον που ματώνει τα δίχτυα σε πρωτάθλημα σαν το ελληνικό με 500κ, τον ζητάνε από Ισπανία πχ με 1Μ κι εσύ να του δώσεις 2Μ να τον δελεάσεις οκ.
Να δίνεις 2 σε επιθετικό που με εξαίρεση μια χρονιά τα τελευταία 6 χρόνια σημειώνει από 0 έως 7 γκολ τον χρόνο είναι για κλάματα.
Πραγματικά δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Σε βαθμό που κάποιος μας λέει ψέματα, είτε για το ότι θα έρθει είτε για το πόσα του δίνουμε
Υ.Γ. δεν έχω ιδέα για τον παίχτη
- FreeWatcher